Run bitch, run!

Måste ventilera lite glädje... (: I hope you don't mind...

Jag visste om att målmedvetenhet kan fungera som ett hjälpmedel för att lyckas och som en bra drivkraft för att komma framåt med det man verkligen vill, det fick jag erfara när jag gav mig fan på att gå ut gymnasiet med ett visst antal mvg:n och klarade det, vill man så går det! Men att min målmedvetenhet skulle bidra med såhär pass mycket som den gjort hittills när det gäller min träning och då i synnerhet löpträningen kunde jag inte ens drömma om - men tackar såklart för! :-) Men å andra sidan så är det kanske inte så konstigt att jag haft lätt att återfå formen när jag ju faktiskt sprungit så länge jag kan minnas, så jag har det ju i mig men i alla fall, att det gick så snabbt att komma in i det igen var faktiskt en överraskning, en glad sådan! Jag antar att ordspråket "Ränderna går aldrig ur en zebra" stämmer och att det inte enbart behöver betyda något negativt, denna gång är det ju bara bra att takten/ränderna sitter kvar! :-) 

Jag har nu kommit in i en period där jag tänker på löpning typ hela tiden och vill springa vart jag än ska, till skolan, från skolan, till gymmet, från gymmet, till willys, från willys - hahahaha maniskt värre I know - fast än så länge har jag såklart hållt mig till löpbandet på gymmet. Men ni anar inte hur mycket jag längtar till att ta de första löpstegen i skogen när det blir vår och spåret inte längre är täckt med snö, det är så befriande att springa i skogen och mycket roligare än att springa på ett band på ett gym så koooom nu vår - jag väntar! :-) Löpning har alltid tillhört min favoritträning och har varit lite av mitt elexir emellanåt, jag får såna underbart härliga kickar av att springa och jag känner verkligen hur hela min kropp fylls av schyssta endorfiner och jag får positiv energi, vilket gör att jag alltid är typ jätteglad efteråt :-) Känner mig lättare i sinnet och känner att jag klarar allt, en oslagbarhet liksom. Konstigt egentligen att något så simpelt som löpning kan ha sådan effekt, jag springer när jag är glad och jag springer när jag är ledsen ;-P Åh, egentligen ville jag bara säga att det verkligen flyter på min väg nu, jag är så nöjd :-) (Let it be, let it be, please) 

I love what I feel
Baby, I was born to run :)

Söndag

Så har vi nått helgens sista dag, på gott och ont! Jag gillar när allt rullar på i vardagen och därför finns det en liten tjusning med att påbörja en ny vecka, men å andra sidan så är jag ju fruktansvärt lat också och den sidan av mig protesterar lite granna. Jag har ju haft en längre helg-ledighet än vanligt då min började redan i tisdags, så nu känner jag mig ärligt talat lite mätt på soffpotatis-stilen. Det är okej att kila iväg till skolan och vara där, men det är skiten man måste göra hemma sen som jag inte är så förtjust i, men den biten får man väl ta om man ska bli något! ;-) Tror jag ska stanna kvar och göra skolgrejer i skolan i fortsättningen för min egen självdisciplins skull eftersom att jag har lite svårt att ta tag i dem hemma för här hittar jag jämt annat att göra. Men å andra sidan är det ju mer avslappnat att arbeta hemma... 

Snart ska jag kila iväg till gymmet för att svettas ut latheten och den överdrivna mängd onyttigheter som jag moffat i mig den här helgen, åtminstone försöka även om det ärligt talat känns som att passet idag kommer att bli både tråkigt och jobbigt, haha ;-) Men vafan, det handlar ju om inställning så jag ska försöka tagga till och tänka att allt jag gör är bättre än att inte göra något alls! :-) Det negativa är att den ena hörluren till mitt headset är lite trasig så vi får se hur det går att lyssna på musik, det är nämligen mer eller mindre ett måste när jag springer! Men imorgon ska jag köpa en mp3-spelare som passar mig som en smäck och som kommer att underlätta min träning big time :-) TAGGAD TILL TÄNDERNA! Så då äre bara att fästa den på armen å springa på utan problem, och hörlurarna ploppar inte ur under tiden heller =)
 



Lördagskväll

Saturdaynight and I feel alright! :) Magen börjar dock eka tomt känner jag så jag ska bara kila iväg och köpa ♥cola♥ och sen fixa något att äta till Robinson-finalen; frågan är bara VAD? Lutar åt varma mackor, men jag kanske får inspiration till något annat på affären! Jag är inte mycket för att laga mat över huvudtaget, och värre är det att laga mat till bara mig själv så när bara jag ska äta så brukar det inte bli allt för komplicerade eller tidskrävande grejer inte! :-)

Här nedan är låtar som aldrig bleknar för mig... Jag vet ine vad det är för något med dem som är grr, men jag antar att dem har DET! :-)

Svår att spela på Guitarhero, men ack så härligt bra!


De flesta låtar med Groove är bra, men denna kommer jämt vara speciell...


Nightwish är inte min musikgenre egentligen, men den här låten har något!


I 7an hade jag en riktig Kent-period och denna låt spelade jag innan jag skulle umgås med Robin för första gången minns jag ;-D


Hittade även en bra cover på föregående låt...


Min&Robins äldsta låt... :-) Åh.. "I feel it in my fingers, I feel it in my toes" <3 


Även denna låt tillhör min & Robins första tid... ;-P

Bumpigump

Sambon är utflugen, då gör man följande:
- Rapar
- Mofflar lika hysteriskt som en med ätstörningen bulimi
- Gå runt i fula trosor och andra skumma kläder
- Strunta i att låsa toadörren
- Breda ut sig i sängen

Fast, vänta nu... Vad är skillnaden mot när han är hemma?
Just det, ingen. Fan, vad finns det då för vits att vara själv?
Äh, kom hem Älskling, det är inte kul att vara själv :-)


Lördag-förmiddag

Sådärja, nu har jag plockat undan alla glas, tallrikar och andra rester från gårdagens halabalo, nu återstår bara dammsugning men det spar jag lite på till senare tror jag ;-) Trevlig kväll igår måste sägas! Vin + tjejer= Babbel utan stopp (: Nog för att jag kan prata med Robin om mycket, men det är något befriande med att snacka med tjejer så som man bara snackar tjejer emellan, vi har ju lite speciella tankar och åsikter ibland :-) Sen en annan sak som är typiskt tjejer är att vi lägger märke till och kommenterar utseendemässiga egenskaper på ett sät som killar inte gör, jag fick t ex vid två tillfällen höra kommentarer som "men gud vad fin hud du har, den har liksom sådan lyster, så fin och jämn!"
Så därför vill jag hälsa att intresseklubben bör anteckna i sina små block att jag faktiskt är inne i en god cirkel när det gäller min hud just nu! (: Med det menar jag att jag inte har några finnar eller blemmor utan är helt slät - vilket då i sin tur leder till att jag inte har något att täcka över med smink - och genom att jag inte täpper till porerna med smink så uppstår heller inga nya finnar! :-) Och så går det runt! Sen har ju träningen en betydande del förstås, att när man svettas så svettas man ju ut den skit som täpper till porerna och som orsakar finnar. När jag väl sminkar huden så använder jag mineralpuder dessutom, som jag för övrigt måste erkänna att jag inte riktigt trodde på innan jag bestämde mig för att testa, jag tänkte typ: "Same shit, different names" - men ikke, det är verkligen värt alla positiva ord för det håller vad det lovar! Sen sist men inte minst får vi inte glömma en produkt som även den är underbar, den smörjde jag in med även innan träning och mineralpuder så jag vet att den funkar:


Wild dances

När man lyssnar på låten här nedan så rycks man verkligen med och det blir naturligt med såväl dans, hopp och andra crazy moves, med andra ord blire "Wild dances"! ;-D Och jag kan lova er att vi har dansat och härjat farligt mycket till denna och andra låtar ikväll! Skönt att släppa loss, blev typ rena rama träningspasset så balkongdörren stod på glänt stora delar av kvällen! (:
But hey, "Girls just wanna have fun", right?! :-)



Fredag

Imorse gick jag till gymmet och sprang på löpbandet - och sprang gjorde jag ska ni veta - avverkade nämligen en mil på nästan prick en timme! :-) Det var längesedan det gick så lätt och jag förvånade mig själv lite, genom den lilla prestationen så nådde jag också mitt första träningsmål, wiho! Jag tror att det är bra att sätta upp både små delmål man ska klara och sen även lite större mål med sin träning så man har något att sträva mot och att man blir bättre och ser att träningen ger utdelning. Jag undrar var allt krut i mig kom ifrån idag, det måste la nästan varit de två dagarnas träningsvila i bagaget som gjorde att jag var fylld med energi att göra av med, eller så berodde flytet på att jag lyssnade på en otroligt bra playlist - med såväl smurfarna som nya remixer =)

Nu har nyss myslings-Robin lämnat mig för att spendera sin helg i Köping med att göra lite gott och blandat av både det ena och det andra! Och jag hänger förstås inte läpp för jag har tagit tillfället i akt att bjuda över vänninor hit ikväll för lite ost, kex och vin i typisk tjejig anda så det ska nog inte gå någon nöd på mig ;-) Lägg till en del skratt, skvaller, guitarhero och singstar också så har vi en toppenkväll! 

Vad tycker ni, ska jag satsa på att bli ljusare igen?
Känns som att Elin kommer att svarar ja? ;-P 
(Obs! Inte såhär ljus, men ääändå, ljusis=)


Torsdag

I förmiddags gick jag till gymmet i tron om att jag skulle klara av att gymma, såhär i efterhand känns det lite idiotiskt att jag ens tänkte tanken att genomföra ett träningspass i mitt tillstånd, men det var väl för att jag kände mig helt okej och pigg imorse. Så redan efter bara några tramptag på träningscykeln så la jag ned den verksamheten och gick till apoteket och köpte massa förkylnings-produkter istället. Jag antar att var sak har sin tid och nu är det kurering av min förkylning som gäller... :-P Men det är ingen hemlis att jag är lite för ivrig att påskynda processen då jag inte har något tålamod att behöva ta det lugnt. Nog för att jag gillar att slappa i vanliga fall men det är inget kul att behöva ta det lugnt när man måste, ofrivillig slapphet, medan det är fett skönt att slappa när man valt det själv.

Angående kvällens sektions-tävling "Så ska det låta" där jag medverkade så gick det okej, men inte mer än så och inte så pass bra som jag trodde och hoppades innan att det skulle gå... Antar att man är lite för självgod angående sitt kunnande om musik ;-) Men riktigt kul hade vi åtminstone, och det är la huvudsaken säger vissa, även om den dåliga förloraren i mig inte riktigt känner detsamma just nu :-P Maria skrev förresten såhär i sin blogg:
"Ingen vinst tyvärr, men det är ju helt klart dommarnas fel!" Haha..
Och jag kan la inte annat än att hålla med ;-D
Det är ju ett måste att skylla på domarn när man förlorar?

Längtar till nästa vecka när vi får reda på Hemtentan... :-)

Nu =)

Orka leta...?

Pernilla Wahlgren la ut denna pryl på sin blogg idag.
Överväger att införskaffa mig en sån ;-)


Onsdag

Dagens snöyra ute gjorde att man inte direkt var sugen på att ta sig ut någonstans när man måste pölsa i snö, och detta i kombination med en liten förkylning som hägrar i min kropp medförde att det inte blev någon träning alls idag utan snarare rena rama motsatsen minst sagt - jag nöjde mig nämligen med att ligga hemma i soffan med muffins, smörgåsar, godis och glo på tv ;-) Så dagen som passerat har varit i det slappaste laget alltså, men det kändes som ett klokt val av mig när halsen och näsan inte är i sitt bästa skick! Jag är lite besviken på hur min kropp fungerar - jag äter rätt, jag sover som jag ska, jag får frisk luft och jag tränar - men ändå lyckas en förkylning angripa mig? Imorgon blire fan kuckelimuck-mediciner för hela slanten inför kvällen när jag och tre andra ska medverka i tävlingen "Så ska det låta" på skolan där vi möter andra sektioner. Heja oss! =)

Nu är vi nyss hemkomna från "Snabba Cash" som var en bra film, mycket pangpang, våld och dant så man får vända huvudet in i sin älskades axel, höhö ;-) Jag hade inte läst boken innan men förstod bra ändå tycker jag, får för mig att det nog kan vara bra att inte känna till storyn innan ibland för då har man inga egna bilder och tolkningar och kan därför inte förvänta sig något. Jag minns när man läst Harry Potter och när filmen sen kom, då hade man haft sina egna bilder i huvudet hur man trodde och fantiserade hur allt såg ut och blev helt ställd när man såg hur karaktärerna och platserna såg ut i filmen. Förmodligen hade även författaren själv, J.K Rowling, en helt annan bild även hon när hon skrev böckerna... Men det går ju inte att efterlikna på pricken :-) 

Tror förresten att jag bestämt mig för att bli ljushuvud igen!
Fast kanske inte såhär pass ljus ;-)



Ord i natten

It's cold around me
the night is young
The sun has fallen and I’ve become
the lonely one
The moon is dancing
among the clouds

Det är så konstigt och typiskt, när jag är ledig som nu och alltså kan vara uppe hur länge jag vill så finns det absolut inget att göra, jag känner liksom att jag i princip lika gärna kan gå till sängs för det vore så skönt att krypa ned under täcken - men likförbannat håller jag mig uppe just bara för att jag kan och vill typ passa på - även om det bara innebär att jag kollar runt på meningslösa sidor och glor på något minst lika värdelös skit på tvn. Men de dagar när jag har skola dagen efter och måste gå till sängs i god tid så är jag såklart ironiskt nog hur pigg som helst och önskar att jag kunnat vara uppe längre och njutit av natten, glott en massa avsnitt av någon serie eller kolla på någon bra film... Men det väl så det är - man vill jämt göra det man inte kan och sen när man kan så finns det ingen tjusning liksom :-P Lika bra att sova snart kanske så man har lite sömn i bagaget... 

På tal om något annat så har jag lite beslutsångest över vilken färg jag vill ha på mitt hår nu. Jag trivs riktigt bra med det mörkare/rödbruna som jag haft sedan november men ska jag ha kvar det måste jag ju färga det i tid och otid för att det inte ska synas en ljusare utväxt av mitt eget hår (som för övrigt ser grått ut i jämförelse med det färgade;) och att färga gång efter gång sliter ju rätt så hyfat på håret och så kan jag inte hålla på om jag inte vill att håret ska trilla och vara risbuske... Nu står jag alltså i valet och kvalet om jag ska färga ljusare, men kommer en ljusare nyans ta på mitt mörka hår? Kommer det bli nå ljusare alltså? Ska jag göra slingor eller kommer det se fult ut? Whoooot to dooo.. [Vad vore egentligen livet utan den härliga i-landsproblematiken?]

Något jag dock vet är att jag ska besöka biografen för att se "Snabba cash" med Robicop imorgon kväll, det blir nog angenämus!

Ti amo, min mysling


Tisdag

Jag skämms nästan över att säga det här, det tar emot lite, men faktum är att jag löjligt nog har helg nu då jag är ledig från skolan till måndag ;-) Haha, det känns ju ärligt talat som att jag endast pluggar halvfart, 25% eller på distans istället för ett program som faktiskt är helfart på 100%. To good to be true? Antar att det är lugnet före stormen... Jag ska väl inte klaga över något så angenämt som ledighet, men ändå känns det ju skumt att vara ledig igen när det nyss varit helg liksom! Jag ska försöka att göra mitt bästa av ledigheten och inte ligga alltför mycket i soffan, även om det kommer att bli svårt när det går bra filmer på alla våra filmkanaler som lockar. Men alltså, att ligga i soffan får man väl göra om man gjort det man ska eller? Typ om man har allt under kontroll skolmässigt, ordning och reda i hemmet och har tränat, då lär det ju vara fritt fram för lite lathet?! :-) Det är man la förtjänad om inte annat... 

Nu när jag har förmiddagarna fria kan ni i alla fall lita på att jag ska passa på att träna i lugn och ro för att slippa andra som flåsar och svettas på gymmet och som skapar vågor i bassängen.. :-P När man tränat på förmiddagen har man hela dagen fri sen och det är så skönt att börja morgonen med en rejäl work-out av hela kroppen! För övrigt är det roligt att se hur alla beter sig och ser ut på gymmet! Exempel: En går bara runt och pratar med bekanta - lyfter någon vikt då och då men slutar efter bara några tag, en står och kör på crosstrainern i leopardblus, en har verkstads-skor och bygg-shorts på bandet?! .. :-)

 

Måndag

Hej hopp!

När det är måndag brukar man säga att det är ny vecka och nya tag - och det stämmer mycket väl för min del då jag såväl promenerat som varit på gymmet och simmat idag! ;-P Aktivt värre och en riktig rivstart på veckan med andra ord och det känns så härligt! .. Blev en liiite för god helg för kroppens bästa kan jag tillägga och därav den flitiga fysiska aktiviteten ;-) För övrigt fullständigt avskyr jag att behöva gå till gymmet efter kl 16 för då är det mycket folk tack vare att alla slutat skola å jobb vilket leder till att hela gymmet är typ varmt och kokar när alla flåsar på sina konditionsmaskiner, tacka vet jag att träna på förmiddagarna när man kan välja fritt vad man vill värma upp med och köra för styrke istället för att behöva ta det som finns. Hehe.  
 
Annars idag har jag hunnit med att vara några timmar i skolan, det flöt på men inte mer än så... ;-P Vi håller på med tråkiga saker som jag inte är säker på att jag kommer få nytta av någon gång och därför känner jag mig varken hemma och bekväm med det, men det kommer på tentan om tre veckor så det är la bara å göra sitt bästa och klara av det så man får stryka ett streck över skiten och fortsätta med sånt man gillar och vill göra sen! :-)

För övrigt flyter la allt på bra och som det ska :-) .. 


Orättvisa

Nog för att jag är lättrörd och har lätt för att gråta, men vissa saker gör ont i mig på riktigt att se och höra talas om eftersom att det är i vår värld, vår verklighet och inte en film där eländet slutar när vi trycker på Stop...

Inatt när jag sluter mina ögon för att somna in kan jag göra det med lite bättre samvete än vanligt - jag har nämligen skänkt 100 kr till Barncancerfonden, och det tänker jag fortsätta att göra varje månad nu från och med nu eftersom att jag gott och väl kan leva utan de där 100 kr! Känslan att veta att jag bidragit till ett gott ändamål sprider ett lugn inom mig, även om det ju inte på långa vägar varken läker sår eller ärr hos dem som förlorat sina egna barn eller barn som är anhöriga i cancern så är det ju faktiskt så att "många bäckar små sakta leder till en å". Jag gör mitt nu i alla fall, jag kan inte längre stå och se på, det går inte!

Jag tycker att det är så fruktansvärt hjärtslitande att läsa om små barn som blir diagnostiserade med cancer och läsa om hur deras föräldrar slits mellan hopp och förtvivlan under sjukdomsförloppet, och sen en dag somnar barnet in... För alltid. Aldrig mer ska de få ta i sitt barn, krama och pussa på, se barnet i ögonen eller se barnet le, skratta, röra sig, leva. Deras lilla barn som de satt till världen av kärlek och väntat på i 9 månader i tron om att få leva hela livet med detta barn, se barnet växa, utvecklas, göra framsteg, se barnet ta studenten, bli förälder själv en dag - fattar ni?! Sen försvinner allt, de står handfallna och kan iiiiinget alls göra - cancer-djävulen ger cancern och tar livet, han släcker barnens ögon, får deras hjärta att sluta slå - det orkar inte... Han plågar, sen lämnar han barnet i livlöshet. Han är elak. Jag vill förinta honom. Hur tänker han när han tar ett liv som nyss börjat? Respektlöst. 

Jag blir ärligt talat genomledsen inombords, även om jag inte är förälder och inte kan förstå på långa vägar hur förjävligt pissigt det måste kännas att förlora sitt barn, så kan jag tänka mig - och bara tanken gör att jag blir helt utom mig av förtvivlan och då är nog det jag känner ändå bara en bråkdel av allt som föräldrarna går igenom och känner när de förlorat sitt barn. Att se sitt barn sakta bli sämre och sämre, se på hur barnet förändras och inte längre är barnet de fött utan bara en kropp som andas med hjälp och plågas. Allt det här är något jag aldrig någonsin vill uppleva själv och vill inte heller att det ska drabba någon annan, inte ens den elakaste människan i hela världen ska behöva gå igenom en cancer-process heller.     

Det finns två små killar som berört, öppnat mina ögon och bidragit till att jag ikväll bestämde mig för att sätta in 100 kr varje månad till Barncancerfonden. Dessa killars kamp mot cancern som fått mina ögon att fälla tårar mer än en gång. Mödrarna skriver med så mycket känsla i sina ord och tränger rätt in i mitt hjärta... Det är en orättvis värld vi lever i. Skänker styrka till alla där ute som är föräldrar till barn med cancer! <3

Lilla Victor, som endast blev 1 ½ år...
Följde hans kamp mot cancern genom programmet Sjukhuset på tv3 och genom bloggen.
Nu har han fått en lillasyster som han får vaka över från sitt moln.
http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

Insamling till Filip Dahlen som dog 7:e januari, 11 månader gammal...
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Till-Filip-Dahlens-minne/?mode=3

Filip Dahlens mammas blogg...
http://malindahlen.bloggsida.se


Lördag

Hej och trevlig lördag allesammans!

Jag känner la inte riktigt att jag har något ovanligt att dela med mig av idag direkt, inga finurligheter eller ess i rockärmen mer än vanligt vardags-snack - men jag tjötar på som jag brukar ändå! :-)

Så, vad händer idag? .. I skrivandets stund är jag nyss hemkommen från gymmet, känner mig väldigt nöjd över bedriften att kila dit en lördagsmorgon pigg och glad måste jag villigt erkänna! ;-) Nu väntar jag på köttfärssåsen som värms i micron, när jag kastat i mig den blire dusch och fix... Eftersom att Robin börjat spela med Kibf så blire turer till Köping med tillhörande övernattning allt mer ofta numera för att titta på hans match och i samma veva då även spendera lite tid med familjen och andra godingar - och idag är det dags att styra vår silverfara dit igen! =) Angenämt angenämt! Den här gången börjar vi vår visit med att fika i det Lindgrenska hemmet där min farmor och farfar kommer på besök dagen till ära, nice! :) Ikväll blire la familjehäng och alltmänt chill för min del antar jag, medan Robin förmodligen kommer att tagga till morgondagens match med grabbarna + tv-spel i vanlig anda. Piip, piip, piip från micron hördes nu och det är dags att käka!

För övrigt så lockar ju "Snabba Cash" på bio, möjligtvis imorgon kväll...

Liebling ♥


Sweet feeling

:) ♥
Hoppar, flyger, dansar, svävar, hjular och gör kullerbyttor...
Befinner mig i en slags bubbla på ett moln där inget ont kan tränga in.
Känslan av att känna sig nöjd, tillfreds och oslagbar.
Det är små stunder som dessa som gör livet värt att leva.
Jag sitter i vår sköna datastol och lyssnar på bra musik i lurarna...
Mörkret och tystnaden är det enda som omger mig, och en stor dos kärlek.
Dags att krypa ned bredvid min klippa som gör mig glad och aldrig sviker.
Imorgon väntar en ny dag, jag längtar! (:


Torsdag

Det är en överraskande bra dag idag må jag säga! :-) Den del av dagen som passerat hittills har varit helt tvärtom än hur jag trodde att den skulle bli! Efter en natt som endast gav mig 4 timmars sömn pga. insomningssvårigheter så trodde jag att det skulle bli fett drygt att kliva upp när klockan ringde vid 7, men icke, det var inte svårare än vanligt så det var skönt! :-) Sen väl i skolan så var det ju dags för att räkna uppgifter - jag var la inte taggad men det var ju ingen hemlis, men det som talade för mig var piggheten och viljan att lära mig. Så räknade vi två uppgifter alla tillsammans på tavlan - och gissa vem som faktiskt förstod skiten?!  Jo, jag - Malin Lindgren i egen hög person - och det kändes sååå bra för det behövde jag verkligen nu! :-) Efter flytet på räknestunden så gick jag och Anna till biblioteket och skrev en litteraturgenomgång till måndagens seminarium - även det gick som på räls, snabbt och bra! Superbrains you know ;-) Hoppas bara att vi gjort rätt nu, hehe, vi ska checka av dem andra imorgon så vi inte är helt ute i pulkabacken och åker...
 
Med det flytet som förmiddagen bjöd på så kastade jag i mig lite frukt och drog till gymmet i förhoppning om att ha samma medvind även där och mja, det gick la som vanligt vilket betyder bra... Satsar väldigt mkt på konditionsbiten just nu, körde en timme sammanlagt - 30 min cykel och 30 min löpbandet. Sen lite styrke på det...
Nu har jag just ätit en god korvstroganoff som Robin lagat, han är så bra på att laga mat och står för matlagningen för det mesta eftersom att jag har andra kvalitéer än just att laga mat helt enkelt= bra att komplettera varandra!
Eftersom att jag nu gjort allt jag "måste" idag så blire rätt så lugnt här på hemmafronten. Kanske tar tag i städning inne på toaletten, kanske inte, återstår att se.

Känns dock lite bittert att jag fick denna information av H&M-club idag med tanke på att jag shoppade lite skit på H&M igår, men men...
Jag ligger väl steget före antar jag! 


Sen svider litteratur-köp, med det är ju en investering, right?! 8-)

Onsdag

Idag har jag shoppat, det är jag tyvärr onödigt bra på! ;-)
Men nu har jag ju lite nytt att pryda min kropp med, det är bra?!
"Omväxling förnöjer" - som Malacos slogan lyder :-)

:-( Bröligt just nu är...
- Nageltrång på båda stortårna
(Irriterande, det gör ont att springa på bandet då)
- Jag börjar kl 08.15 imorgon
(Orkar inte, speciellt inte när vi ska göra tråkigheter=räkna)
- Oplogade vägar
(Det är jobbigt att cykla, gå och åka bil när det är spårigt och moddigt)

:-) Braigt just nu är...
- Min rygg har blivit starkare av träningen
(Skönt att inte få ont i ryggen när man står länge eller går)
- Jag har bra människor omkring mig
(Makes me feel good)
- Snart helg=skööönt! ;-) 
(Blir en relax-helg innan en ny allvarlig vecka)

Har köpt dessa leggings här nedan...
Eftersom att Kissie har likadana så är jag väl en copycat nu? 8-)
Hoppas leggings fortsätter vara på mode en låååång tid framåt ;-)
 

Tisdag

Redan två dagar in av den nya terminen så är jag lite trött må jag erkänna, hehe, men det kan ju förstås bero på att man inte är van så jag hoppas att jag snart blir varm i kläderna och återfår skolformen! ;-) Det som väntar runt hörnet de närmaste 5 veckorna i delkursen kommer inte vara en lugn historia, det är ett som är säkert - feta uppgifter till seminarium var och varannan dag typ, och sen dryga workshops... Haha :-P Det är så lätt att bli anti när man ser allt man har framför sig att ta itu med men jag lovar att jag ska göra mitt bästa. Idag höll vi på med statistiska räkneövningar som jsg tycker innehöll allt för mycket matematik eftersom att jag och matematiken slutade vara bästa vänner i slutet lagom till gymnasiet och har sedan dess gått skilda vägar, om man kan uttrycka sig så. Var det något krav på matematikkunskaper för att läsa till Hälsoutvecklare som jag missade? Är det inte om hälsa vi ska läsa och inte massa formler? ;-) 

Nu ska jag duscha och lägga mig under täcket i soffan...

Mysigheter med att duscha:
- Det är varmt, och vattnet sköljer kroppen så skönt
- Det luktar gott, både i duschen och efteråt
- Man blir ren och fräsch
- Att ta tvål, shampoo och balsam om och om igen (typ 411 ggr) 
- Man tänker bra i duschen
- Man känner sig lättare, lugnare och mysigare efter

Dåligheter med att duscha: (Få men dryga)
- Jag lossar fett mycket hår!!
- När man lossar hår får man massa hårstrån på kroppen=IRRITATION!
- Det är jobbigt att stänga av vattnet och kliva ur
- Ibland blir man lite kulen och fryser mer efter dusch

Ack så sant... ;-) Dålig egenskap, tur att jag har så många andra bra ;D


Artikel

Har ni sett artikeln om chefen som sparkade sin medarbetare på Mc donalds för att hon bloggat nedsättande om Mc Donalds?
Ni som läser Kissies blogg har förmodligen redan sett artikeln där...
http://aftonbladet.se/nyheter/article6445904.ab


Att bli sparkad för något man skrivit i sin blogg tycker jag är så fruktansvärt löjligt, vad är det för slags anledning egentligen?! Nu antar/hoppas jag dock att personen i fråga låg risigt till redan innan för hennes egen skull, annars känns ett blogginlägg som ett jävligt lamt argument till att sparka någon. 1. Bloggen är en form av dagbok där man ventilerar sig och sina känslor - således kan denna tjej haft en dålig dag på jobbet och det har alla någongång, 2. Ska man verkligen ta det som skrivs i en blogg på internet seriöst, svepa det med hull och hår?, 3. Den här personen är verkligen inte ensam om att kasta skit på sin arbetsplats, skulle alla arbetsgivare sparka sina arbetstagare för att de inte gillar sitt jobb så.. ja.. hur skulle världen se ut då? Det känns ju liksom som att de flesta arbetsgivare mest ser på sina arbetare som arbetskraft = gör de sitt jobb so fine - vad de gör på sin fritid är deras ensak men på jobbet ska man jobba och gör man det så bryr dem sig ikke, 4. Om medarbetaren gör sitt jobb så tycker jag inte några ord på en blogg ska spela roll, 5. Vem har aldrig tänkt en dålig tanke om Mc Donalds och arbetet som bedrivs där - oavsett om man jobbar där eller inte så är jag rätt säker på att majoriteten tänkt och tyckt - och det borde la vara en allmän kännedom å därför ska man inte ta så hårt på det? 6. Så, är det alltså okej för en person som aldrig jobbat på Mc Donalds att skriva skit om Mc Donalds i sin blogg men inte av en som jobbar där?, 7. Har vi inte yttrande och tryckfrihet, eller gäller det bara till en viss punkt?, 8. Är det verkligen tillåtet att sparka någon pga. blogginlägg? Är det liksom en giltig anledning? Får man använda det i bedömningsmaterialet av en arbetare? Då skulle ju liksom alla arbetsgivare kunna snoooka som fan på bloggar, internet, facebook efter smaskigheter om arbetstagare och således försvinner ju förmågan att själv bilda sig en egen uppfattning om personen när man enbart går på det man ser på internet! Herregud... Kanske dags att deleta alla bilder när jag dricker alkohol så man inte riskerar att anses vara en oansvarsfull person eller nått - snacka om att det vore att dra förhastade slutsatser. Meet me, hire me and you'll see that I'm a hell of a worker - but when I have a day off - I will drink and thats not your buisness!
 
Som gammal medarbetare på Mc Donalds så måste jag erkänna att jag många gånger under mina 6 månader på Mc Donalds i Köping hade väldigt nära till hands att kasta skit på mitt arbete här i bloggen, varför jag inte gjorde det vet jag inte, jag antar att jag bara var nöjd med ett jobb, fann mig i allt och tänkte att jag bara hade hamnat på fel ställe för mig och fick stå mitt kast att ha sökt jobbet, typ... Om mitt missnöje berodde på arbetsplatsen och medarbetarna där eller på Mc Donalds-jobbet i sig med uppgifterna som det innebar låter jag vara osagt, men jag skulle tippa att det var en kombination - att vissa medarbetare tyvärr gjorde min tid där sämre än vad den kunnat bli med bättre och mer välkomnande medarbetare, då skulle jag nog funnit mig i jobbet mer och kunnat vara kvar längre än vad jag var. Det fanns såklart rosor bland törnarna också, icke att förglömma, men törnarna stack till trots att jag är en hårdhudad brud.
Som jag säger till alla när vi åker förbi ett Mc Donalds-hus:
- Jaaaag är så glad att jag inte jobbar där längre...! ;-)

Men, allt är ju som sagt väääldigt individuellt! :) Mc Donalds plus som de ska ha en eloge för är att de anställer unga studerande i större utsträckning än någon annan och fungerar suveränt som ett extrajobb, vilket är en riktigt bra chans för unga att komma in på arbetsmarknaden, en bra merit där man utvecklas på det personliga planet och utvecklas i sitt arbete med andra eftersom att det verkligen krävs samarbete för att allt ska gå runt!

Nog tjötat för idag! Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på helkropps-massage med lotion som Robin utlovat eftersom att jag är en sån grymt bra brud! ;-) *Hemlis varför, hihi*


Måndag

Hej måndag! :)

Med mina 9 timmars sömn i bagaget så känner jag mig utvilad, fast när man sovit så många timmar i sträck så tar det på något sätt liksom ett tag att vakna till just för att man befunnit sig i vila så länge! Sen måste jag erkänna att jag får dåligt samvete och lider med min kusin som skriver att hon somnat 3 inatt och gått upp kl 6 medan jag både somnade tidigare och vaknade senare, 2-11... Och hon ska jobba en hel dag så jag skickar över lite energi genom telepati Simpan! :-) 

Men helt på en räkmacka lever jag dock inte för imorgon tisdag, torsdag och fredag kommer även jag att kliva upp tidigt, jag förmodar att det kommer att vara jobbigt till en början men det kommer nog samtidigt att göra mig gott att få in lite normalt liv, hehe! Men jag ska inte sticka under stol med att jag ju faktiskt föredrar att börja 10.15 för då kan man gå upp kl 9 och det är lite mer humant för då är det ljust och då fattar kropp och knopp att det faktiskt är dags att lämna vilan och påbörja en ny dag. Jag har kommit till insikt nu under min långa ledighet att jag faktiskt gillar vardagen på ett sätt eftersom att det är just veckans vardagar som gör att man blir mer tacksam när helgen och lediga dagar kommer, de dagarna blir lite mer efterlängtade och man är tacksam över att sova ut, vara ledig, göra lite vad man tycker och känner för...

Jahapp, så blidde det ett helt inlägg om tider och sömn då ;-)
Hinner ikke mer - sminkning och mat innan kursstart 13.15!
/En fruktansvärt hungrig Malin


Söndag

Så har helgen i princip passerat nu och det känns bra tack vare att jag inte har någon söndagsångest eftersom att skolan inte dragit igång än! :) Men imorgon påbörjas en ny termin med introduktion av Folkhälsokunskap B, och när det kommer till schemat för den här terminen så har jag ingenting att klaga på eftersom att vi kommer att gå ungefär som vi gjort i höstas - det vill säga 2 eller 3 dagar i vecka och inte en enda fredag! :-) (Bortsett från en tentaskrivning) Även om det glesa schemat mycket väl kan betyda att vi kommer att få en del hemmastudier så är det fine, I can handle it!

Just nu sitter jag nyduschad och degar med gott samvete efter att ha varit på gymmet och kört en timmes konditionsträning och lite överkropps-övningar på det - very good gummisnodd! :-) Var verkligen rejält seg och anti för att träna idag till en början, men så tog jag mig själv i kragen och körde på i alla fall i motvind - och bara man kommer över en gräns så flyter det liksom på och är rent av riktigt skönt!

Helgens plus:
Att jag haft mysig familjekväll hos mor och far med tacos, Lets Dance och snacks just like the old times! Och inte minst så har jag ju träffat med Elin! Det var riktigt awesome att babbla om alla möjliga i-landsproblem och våra Sex and the City-präglade liv igen! ;-)

Ikväll börjar ju förövrigt Blåsningen, det var mitt favoritprogram förut :)
Det är ju även En annan del av Köping, det blir att se det på play efteråt...



Mmm...

Underbara fredag! Underbara vecka! Underbara välmående!

Det enda som förbryllar mig just nu är;
Var ska man tatuera sig i Örebro?
Vilken mobil ska jag köpa i djungeln av bra mobiler?
Varför visas det så mycket bra program och filmer på tv?
Hinner ju inte ens se hälften av allt jag vill se... ;-)

Hittade en skön låt av en slump! Är den gammal? Är den ny? :)

Onsdag

Var en sväng till skolan idag, det gick bra att opponera och diskutera om frågorna, för att inte glömma hur trevligt det var att träffa 3 st av dem i min grupp igen ;-) (Man väljer ju sina vänner med omsorg, höhö) Jag hoppas att vi omgrupperas i B-kursen, då menar jag inte endast för att slippa dem jag inte går ihop med utan också för att jag personligen utvecklas bättre om jag får bolla tankar och idéer med andra emellanåt, få lite nya synsätt och lära mig av dem! Jag längtar till vi får tillbaka hemtentan, hoppas det inte tar allt för länge att betygsätta och inte minst hoppas jag innerligt att jag blir godkänd på även detta moment, då har jag klarat mig prickfritt genom A-kursen och kan ta tag i B-kursen med entusiasm eller nått, åtminstone kraft, för jag får verkligen en knuff i ryggen i rätt riktning när jag ser resultat - så är det med allt; träning, skolarbete, städning :-) 
 
Introduktionen till B-kursen är först på måndag så nu blire ett par lediga dagar igen till dess... :-) På lördag ska jag glida hem till Kopenga och träffa Elin, det ser jag fram emot - det blir den gamla vanliga men ack så fina visan; Promenad och käk på Caffe Latte! På kvällen blire dock att glida tillbaka hem till Öret igen, för då uppträder Millionstylez och Swingfly på Kåren - det går ju inte att missa - så då ska man stå i folkhavet och hoppa som en fjortiz är la tanken... ;-) Njaa.. Beror på berusningen!


Tisdag

Imorgon börjar skolan igen, seminarium står på schemat där vi ska knyta ihop säcken från förra året och diskutera hemtentan och även ge varandra feedback. 08.15 är tiden man ska befinna sig där, huhu, och det må vara i tidigaste laget för en som varit ledig massa veckor och inte gått upp före halv 10 en enda dag, men om jag ska vara ärlig så känns det faktiskt på tiden att få in lite rutiner och mer vardagsliv igen. Även om schemat ändå kommer att variera från vecka till vecka så kommer man i alla fall att göra något mer värdefullt om dagarna än som det varit nu. Nog för att ledighet är skönt, men det blir ju rätt enformigt såhär på slutet att när man varit hemma en längre period. Mina senaste dagar har sett ut i princip såhär: Frukost - > Gym -> Lunch -> Och sen film, tv och dator resten av dagen, med andra ord inte så händelserikt - men det blir ju vad man gör det till! ;-) Har iaf verkligen utnyttjat alla våra filmkanaler från Canal + ordentligt! Men nu äre dags för andra bullar än bara soff-lateri... Ser fram emot att träffa människor och få lite mer kunskaper, till och med kanske få någon uppgift att bita i! (Detta uttalande kommer jag att få ångra biiig tiiime känner jag på mig men ändå, man måste leva på styva linan ibland ;-)) Så ikväll gäller det att lägga sig i god tid för att vara människa när man stiger upp imorgon, på direkten efter Paradise Hotel=hopps i säng! Robin börjar också 8 imorgon så det är sköööönt i det osköna =)

Idag såhär sista dagen på lovet har jag dock varit väldigt aktiv!
Gym, Ikea, plockat bort julen, dammsugit, allmänt städat :-)
Så nu blire lite gott i belöning framför Biggest Loser, haha...


Livets törn



Jag skulle kunna tycka att låten här ovan är bra för det är lite min stil av musik, Apologize – Timbaland feat. One Republic. Men faktum är att den påminner mig för mycket om den värsta dagen i mitt liv för att jag ska kunna njuta av den så istället gör den mig låg, väldigt låg – tankarna börjar snurra, ångesten smyger sig på. Jag tror alla någongång i livet går igenom en rejäl prövning inombords – större eller mindre. Jag måste medge att jag alltid haft ett bra liv med allt man kan önska och tänka sig, men så kom motgångshösten 2007, som slutade 25e december på det värsta sättet jag någonsin kan föreställa mig. Det är svårt att peka exakt på vad det var som gjorde just den hösten till det den var. Jag borde ha varit en glad 18åring med siktet inställt på studenten, men allt jag kände var asjflfdkkjdögdh – ungefär. En slags av växande irritation inombords, jag lackade ur lätt om något inte gick min väg – och det är ju inte alls likt mig direkt. Jag som vanligtvis brukar gråta för allt och inget, och speciellt när jag mår dåligt fällde inte en tår i onödan och var som en kall och hård sten. I slutet var det som att jag famlade i ett mörker där jag kippade efter andan, det kröp under skinnet och inombords var det ett fullständigt kaos. Till slut mötte jag väggen på juldagen, man skulle kunna säga att jag var i helvetet och vände och fick ett rejält uppvaknande. Jag kunde inte efteråt förstå att det var jag själv som gjort det jag gjort... Det var som att jag stod bredvid utanför min egen kropp och såg vad som hände. Jag var en full idiot som inte alls handlade efter förstånd utan lät känslorna ta överhanden.


När jag tänker på det som hände den där kvällen när jag är ute och går ibland så kan jag komma på mig själv med att gå fortare, som att något förföljer mig. Jag gjorde mig själv så fruktansvärt besviken, och av alla andra svek jag varit med om så är faktiskt sveket mot mig själv det värsta sveket jag varit med om. Jag var bitter med så mycket ilska inom mig, nästan så man blir mörkrädd, så många känslor som tryckte på inombords och som bara var tvungna att komma ut till slut – dessvärre inte på det bästa sättet... Men redan dagen efter mitt idiotiska agerande kände jag mig lättare, då menar jag inte glad eller stolt över det som hände, utan mer som mig själv igen och då visste jag att allt till slut skulle bli bra sakta men säkert. Under höstens månader hade jag förlorat mig själv lite och grunden jag vanligtvis brukade stå på. När jag vaknade dagen efter så var jag helt tom, söndergråten. Kvällen innan hade jag förlorat förståndet och plånboken, mammas halsband som jag lånat hade gått sönder och klacken på mina stövlar hade gått av... Det var då jag insåg att den personen jag varit under hösten ville jag för allt i världen inte vara något mer för det var inte jag för fem öre, sån var inte den malin som jag levt med hela mitt liv och sån skulle jag inte heller förbli. Under våren, som var sista terminen på gymnasiet som var tuff redan som den var – med massa betyg och studentgrejs så jobbade jag med mig själv i det tysta, och ju mer vår det blev desto ljusare kändes allt annat också. På studentdagen stod jag där i min fina vita klänning i strålande solsken med bra slutbetyg och en skön känsla inombords om att en ljus framtid väntade, och på kvällen efter festen la jag mig tillsammans med min Robin i den famn där jag hör hemma och somnade... Lycklig.. Och det har jag gjort varje kväll ända sedan dess<3 Dagen efter studenten så berättade mina föräldrar som grädden på moset hur stolta dem var över den förändring och framsteg jag gjort både på det personliga planet och skolan under våren - och det var ord som satte spår vill jag lova. Vi kramades och grät av lycka, haha..


Men trots att jag är mycket väl medveten om att det jag gjorde inte är okej och jag har dragit lärdom av det så kan jag för allt i världen inte förlåta mig själv, trots att det gått två år.. Det är mitt hjärnspöke som återkommer med jämna mellanrum så jag börjar snart bli van och kan således så sakteliga koppla bort det. Herr Ångest, du hör inte hemma här, hör du det, du når inte mig nu!


Söndag

Idag har jag gymmat och kollat på Sex and the City-filmen för 5:e gången - och kan redan nu konstatera att den jämt kommer att vara en av mina favoritfilmer och en av de bästa filmer som någonsin gjorts för ett inbitet SATC-fan... Trots att jag vet exakt vad som ska hända och hur filmen slutar så skrattar och gråter jag omvartannat varje gång som om den vore den första gången jag såg allt. Filmen känns så mycket och man känner verkligen med! Jag både längtar och fruktar till den andra filmen kommer - klart jag vill se mer av dem och vad som händer, men å andra sidan så vill jag inte att det ska hända en massa negativ skit som förstör allt det som slutade så bra i första filmen. Men, alla filmer har ju sina ups and downs och dilemman som reds ut och slutar lyckligt i slutet av filmen så jag hoppashoppashoppas att även den andra filmen kommer att sluta som vi vill att den ska göra - det måste den...

Idag var det förresten något som överraskade mig positivt på gymmet - jag ökade motståndet på cykeln med hela 3 nivåer men jag kunde ändå hålla samma tempo/hastighet som jag brukar och som grädden på moset orkade jag också 3 gånger längre tidsmässigt än vanligt, skumt men kul! :-) Jag vet inte om det berodde på att jag hade musik i öronen eller om det var mina nya byxor som gjorde susen, men det spelar mindre roll för skönt var det. Kul att man märker resultat och får lön för mödan, då blir man mer motiverad till att fortsätta. (Obs! Jag måste påpeka att detta inte är skryt eller "kolla vad jag är bra eller hur mkt jag tränar", utan det här är min blogg där jag delar med mig ärligt av vad jag tycker och känner, det är medgång, motgång och vardagen som den - och det skriver jag för min egen skull och för dem som bryr sig!)

Nu ska jag duscha och hämta upp min älskade sambo vid tåget<3
Ikväll blire gott käk och fiiilm - älskar våra filmkanaler från Canal +.


Musik

Tänkte börja dagen med att lyfta fram några musik-godingar :)
Cascada & Groove Coverage tar jag en annan dag = klass för sig ;-)

Det här är utan tvekan Christina Aguileras finaste låt - in my opinion :)




Begåvade Melissa Horn, vilken röst, känsla, texter...

















Saturdaynight

.. Då har man klarat sig hem till Örebro både hel och levande ännu en gång, pewh - det måste finnas en god Gud där någonstans! :) My lovely love stannade kvar och hängde med gubbsen i Köping, vilket han gjorde helt rätt i en kväll som denna och mig går det ju ingen nöd på att vara ensam, höhö.. Men jag befarar dock att den kärlekskranka filuren inom mig kommer att känna sig ensam när det är läggdags och sängen kommer att kännas ovanligt stor och kall utan en varm famn att lägga sig i och höra tigerhjärtats slag =) HAHA! Well, eftersom att Robin blev kvar så var jag så illa tvungen att sätta mig bakom ratten själv trots att jag bokstavligen hatar att köra bil när det är mörkt och speciellt nu när det är vinter, men som tur är var det lite mötande trafik ute så jag kunde ha helljus på mestadels av färdsträckan, vilket underlättar big time, och dessutom spelades riktigt bra musik på radion så det flöt på! :-) Tråkigt att så bra musik inte spelas dagtid måste tilläggas... ! Riktiga 80 och 90-talshits, det är musik som inte bleknar i första tagen! Men det är väl klart att de sparar dessa guldklimpar till helgkvällar då det ska vara lite mer festligt <:o)

Jag hatar att det luktar grill-rök när man varit ute när det är så kallt!
Dags att kika på Robinson på tv4play nu!

Det du sa i bilen idag värmde i kylan pösski... :)

Lovely Lördag

Jag gick inte till gymmet imorse - anledning: Den goa filmen Alvin och gänget visades på tv, höhö, sen att det var förbannat kallt ute var ju också en bidragande orsak till att soffan + täcke lockade mer må ni tro! :-) Men imorgon ska det gymmas vill jag lova er och jag längtar typ, hehe, verkar som att jag fått nå slags av tränings-hattifnatt men det är la bara bra! :-) Just nu sitter jag hemma hos mutti und vati i Köping och myser i vardagsrummet där de eldar i kaminen, mys. Under eftermiddagen har vi varit och kollat på innebandyn där Köping vann derbyt mot Forsby - så det var en glad och inte minst svettig (läs:genomblöt) Robin som fick sig några segerkyssar av mig efter slutsignalen när de vunnit med 13-7! =) Nu väntar jag med min hungriga mage ivrigt på att bli hämtad för seger-käk på Greken innan det bär av hem till Öret igen, om jag ska erkänna så längtar jag lite till att lägga mig i soffan med täcke och en film - den kombinationen är helt klart oslagbar såhär på vintern när kylan når så pass hemskt låga temperaturer, då vill man ha det varmt och ombonat kring sig :]

Dags å socialisera lite med familyn!



Fredagskväll

Näämen ser man på, ett par cykelbyxor införskaffade, de sitter som en smäck! :-) Årets bästa fynd hittills! Det lockar att sticka till gymmet imorgon bara för att testa dem... Men så blire nog inte ;-) Lördagsmorgon lixxom!


Jag gillar att vara så lätt klädd som möjligt när jag tränar så denna outfit nedan är ju kanske att föredra egentligen, bara sport-topp och kortbrallor! ..
Fatta skönt, men det vore väl oanständigt antar jag 8-)


Jag köpte ett par långa träningsbrallor också när jag ändå var igång, så nu har jag ett par träningspants i varje längd! :-) Korta, halvlånga 3/4 och hellånga, bra att variera med när man tränar olika saker, när man löper och kör ben tycker jag de korta känns bäst t ex... Och ska man typ bara gå på bandet och köra överkropp så kan man ha lite längre. Men smaken är som baken, sån är jag iaf! 

En svart figursydd kavaj för 150 kr på H&M, nice price, kachiiing!


.. och så en längre skjorta!
 
H&M's bild..


Det var väl vad jag hade att bjuda på för nu, hihi..
Och ni, håll tummarna för KIBF imorgon! :)

Fredag

Man kan inte vara annat än glad när man är fri från skolgrejsimojs genom att hemtentan är inskickad, Let's Dance börjar ikväll, jag är ledig till på onsdag och det ser ut att bli en fin vinterdag idag - så I feel good med andra ord! :-) Och trots att klockan bara är 09.50 så känner jag mig så pass glad och energisk att jag börjar dagen med att kila bort till gymmet, skönt att börja dagen med träning! Ska bli gött å svettas lite, jag älskar verkligen när man springer på bandet eller spinner på cykeln och sen när man går av dunkar huvudet... ;-) Ska man träna så ska man göra det fullt ut! :) Idag blire ben och rumpa eftersom att jag fortfarande har träningsvärk från i tisdags, höhö.. Efter lunch ska jag på jakt efter ett par cykelbyxor, stadium har två st potentiella, hoppas ett par av dem är i min smak.

 

Jag kanske inte alls passar utseendemässigt i ett par cykelbyxor men wtf, orkar inte bry mig för det är nog skönt! Jag har egentligen ett par asbra träningsbyxor nu, förrutom en sak - att de liksom kliar/skaver lite på sidan av rumpan och detta faktum tänker jag ju på hela tiden. Ska be mormor att försöka sy över det på insidan så det inte känns.  
Här ser ni...


För övrigt idag blire lite städning, rensa och styra upp garderoben...
Ikväll blire tacos med girlz =) Me like! 

Nu: GYMIX!
   


Onsdag

Det måste vara min turdag idag - mensvärk och rejäl träningsvärk. Men vafan, det ska ju kännas att man lever, right? :) Då vet vi att jag tränat duktigt och inte är gravid, wiho! Synd bara att bra saker måste göra ont och att man är lite av en klen-fis. Idag har jag hållt mig stillsam hela dagen med hemtenta och film, så nu tänkte jag gå ut i megakylan som alla skriver om, måste känna den för att tro på den och så måste jag röra på mig för värkens skull och få en nypa frisk luft och det antar jag att man få så att det räcker och blir över av när man kliver ut! Sen när jag kommer in ska jag göra klart min hemtenta och dega till film igen, softish! Höhö, mitt spännande liv... Det ska bli skönt att bli klar med hemtentan för då har jag en ledig vecka utan något skolrelaterat alls som hänger över mig, det kan behövas lite andrum innan en ny termin drar igång för att samla krafter. Under min lediga vecka ska jag verkligen ta tillfället i akt att städa och styra upp saker, det låter kanske trist, men faktum är att jag gillar att få ordning och reda runtomkring mig! :-] Nästan som en sten som försvinner, haha. Dags att möta kylan now!

I see you... Som Avatarerna säger :)


Härmapa

Varje kväll innan Blondinbella går och lägger sig så listar hon upp tre saker som hon gjort under dagen eller är stolt över - tre glada meningar kallar hon det - och jag vill förstås inte vara sämre än henne så jag tar och gör detsamma! ;) Saker jag älskar just nu:

1. Träning och det faktum att jag köpt gymkort, bra Malin!

2. Filmkanaler som man kan ligga och glo på nattetid - mysigt :)

3. Att jag snart har en helt ledig vecka som jag ska utnyttja till max

Päls-stövlar och pälsmössa - typisk vinter outfit?

 
 


Paradise Hotel

Snacka om att jag pendlat mellan hopp och förtvivlan den senaste halvtimmen - och allt detta tack vare Paradise Hotel, kan ni tänka er!
Det började med att jag föll ned som en tung jävla sten när Anneli åkte hem eftersom att jag gillar kärleken mellan henne och Kristoffer och dessutom gillar jag hennes kropp, haha..  :) Efter programmet var jag ju som den nörd jag är så illa tvungen att kolla upp om Anneli och Krisotffer fortfarande är ett par - och hittar lyckligt hennes blogg där jag ser en bild på Kristoffer och lite text som gör att jag svävar upp som en glad ballong av lättnad över att det gick bra (tar det för givet) ..  Meeeen så fortsätter jag läsa bloggen och då skriver hon: "Det är flera som har varit nyfikna och undrat om jag och Kristoffer är tillsammans nu efter Paradise hotel men det är vi inte. Kristoffer är en jätte go kille och vi umgås en hel del och har super kul ihop men mer än så är det inte."
Så ja, det där gjorde ju att jag sjönk ned i mitt svarta hål igen! Typiskt!
Måste sluta låta tv påverka mitt liv i den omfattning som det gör. 

När vi ändå pratar om Anneli så sa jag till Robin igår:
Hur fan har hon fått såndär snygg kropp, sån vill jag ha...!
Läste på hennes blogg att hon hade ätstörning som yngre, sådärav smalheten och sådär kanske då... Inget att satsa mot med andra ord. Man får kämpa på den vanliga vägen som alla andra gör!

För övrigt har besöksantalet ökat igen, kan det vara för mitt goa skämt? :)


Mjau!

Längtar till på lördag när jag ska till Köping för att se derbyt mellan Forsby och Köping - för det första är det kul med derby och för det andra så är det dubbelt så kul att min älskade Robin ska vakta Köpings mål :) <3
Så håll tummarna för att det går bra och inte minst leder till vinst!


Tisdag

Hade dagen till ära ställt alarmet på kl 10 för att komma upp och kicka igång dagen i hyfsad tid - åtminstone mer hyfsad tid än 11.30 som det lätt blir annars när man är ledig - men någon annan hade denna dag till ära tänkt att borra utanför med någon förfärligt låtande borr så jag vaknade före halv 10 och undrade vad som stod på - river någon huset?! Som tur är så var jag inte arg utan bara glad att vakna lite tidigare för det betyder att man kan sega ett litet tag framför data eller tv innan man kör igång =)

Börjar dagen med att knalla iväg till gymmet, lika bra nu när man fixat sig ett träningskort så man får valuta för pengarna :) Kanske tar mig ett dopp i bassängen efteråt oxå bara för att få ut maximalt, we'll see... Tänkte att jag ska boka soltid till senare i veckan också, ska bli skönt att ligga där och mysa, drömma sig bort till att man ligger på en strand i Thailand och inte i ett solarium...

Idag kommer mor, pappa och Daniel på besök. Efter att vi sov hemma hos dem i 9 nätter så har de väl fått någon slags abstinens och måste kolla till oss nu ;-) Nejdå, de kommer hit av två anledningar: 1. De har sänggavlar och två sängbord med sig som vi ska få, tacktack :-) Nu blire komplett! Sen efter montering och fika så ska vi åka till biografen och se Avatar =) Fint!

Här är mina muffar som jag bakade igår :)
3 vaniljmuffs, 7 vanilj m. chokladtopping och 10 med chokladbitar i!


Måndag

Vissa dagar känner jag mig verkligen som en bra och duktig människa, idag är det en sån härlig dag! Jag har skrivit på min hemtenta, bakat muffins, handlat, köpt nytt gymkort och rört på soff-fläsket. Som att det inte vore nog med det så ska jag snart även göra en god kycklingsallad till Robin kommer hem - damn I'm good! ;-) Det enda som skulle tänkas vara negativt är mitt tå-nageltrång, som tur är känns det bara när jag har skor och går... Men vad gör det egentligen att ha lite världslig nageltrång när man har bra föräldrar, ett bra sexliv och snygga armar? :) Dessutom så börjar Paradise Hotel ikväll igen.

Såg förresten att min besöksstatistik sjunkit på sistone, även om mitt mål med bloggandet inte innebär att få så många läsare som möjligt så känns det lite trist, haha :-) Kan ju lätt bli lite vardaglivs-skit som folk gäspar av när man inte har så fancy liv, så jag tänkte att jag får väl dra ett litet skämt för er mina kära läsare såhär på slutet så det inte blir för seriös stämning!
"Vad sa den blinde när han gick förbi fiskbilen?
- Hello Ladies!" :-D

Robin tänker befogat; Är det där min sambo? Vad gör hon?
Måste erkänna att jag själv undrade samma sak när jag såg bilden.

Natt

Fem tecken på att det är dags att sova... ;
- När du och din sambo kommenterar varandras status på Facebook och har en meninglös konversation om ägg...
- Programmen som visas på tvn är "Hjälp jag onanerar för mycket" som handlar om en onani-beroende man och "Burma VJ" om de rödklädda munkarnas uppror i Burma... 
- När en jättesöt bild helt mystiskt bara försvinner efter att man öppnat den - och den finns heller inte i papperskorgen på datorn...
- Inga bloggar uppdateras längre idag =inget kul att läsa och luska i...
- När natthungern kommer smygandes, farligt, alla vet att allt man äter efter kl 22 sätter sig som extra fyllighet...


Nostalgi

Det är ungefär 10 år sedan jag och mina två kusiner uppträdde med att mima och dansa till Lucy Street för våra familjer på nyårsafton. Jag har svårt att förstå att 10 år har gått sedan dess för det låter så mycket eftersom att det faktiskt är hälften av mitt liv hittills - vad hände med tiden och framför allt; vad fasen hände med Lucy Street efter deras genombrott? De hade la potential att kunna slå större än vad de gjorde...? Typiskt gulligt tjejband :-)






2010-01-01

^^ Många ettor och nollor i rubriken - GOTT NYTT ÅR PEOPLE! :-)

När jag var liten trodde och tyckte jag att 2010 var framtiden eftersom att det kändes så avlägset, då skulle jag vara 20 år och inne på mitt 21:a och det skulle vara hur coolt som helst att leva då eftersom att jag då skulle vara vuxen. Jag såg mig själv med man, villa och barn, typ. Jag har som ni vet inte riktigt kommit så långt som den yngre versionen av mig trodde att jag skulle, sorry om jag gjorde dig besviken ;-) Det gör mig ingenting att jag inte kommit lika lång bit på vägen som jag trodde att jag skulle ha gjort vid det här laget, för vem fan bryr sig när man har sambo och äggkokare - svårt att klaga då liksom! 8-)

Är det idag man ska sammanfatta och utvärdera det gångna året och tjata om allt vad det nya året kommer att innebära? Något som är säkert är att det blir nya tag, nya dagar att fylla, nya chanser, nya upplevelser, nya människor, nya lärdomar, nya vägar att gå, nya misstag, ja nytt allti-jävla-hopa med andra ord :-) Spännande, jag känner mig laddad, nu kör vi!

Jag slutade 2009 och började 2010 med den bästa<3 

RSS 2.0