Söndag

YO!

Är det idag man ska dra till med den gamla frasen "Man mår som man förtjänar"? Hehe. Nejdå, så farligt är det inte, åtminstone inte längre. Men jag måste ju faktiskt medge att jag spontant kände att jag aldrig mer skulle dricka alkohol först när jag vaknade imorse, hehe - känns som en klassiker att konstatera det dagen efter. Nu har jag dock kommit på bättre tankar och kan faktiskt tänka mig att ta mig några glas redan om en vecka om det bjuds till något. Det var en trevlig kväll igår! Spel, prat, dricka, skratt, lite dans, mingel och jag känner att jag avslutade kvällen i rättan tid. Blev lite mer fuller än vad jag tänkt bli, men men, så kan det gå när man har generösa vänner och när man i goda vänners lag försöker hälla i varandra massa, men det känns som att jag skötte mig trots berusningen så ingen skada skedd. 

Nu har jag och Robin nyss ätit något som kan klassas som typisk studentmat; nudlar med riven ost och ketchup - ack så enkelt men gottigott. Det gäller att börja tidigt, vänja sig å få in vanan att inte bara äta ute typ! Sen kan man ju variera det lite med olika tillbehör till. 
Snart ska Robin iväg till Örebro en sväng och träna, fysträning ute i detta väder, finns ju en risk för att det blir lite varmt så jag avundas då inte kan jag säga ;-) Själv ska jag ligga kvar här i sängen och skriva på mitt arbete, går lite sisådär, men det löser sig nog. Två dagar kvar bara. 
När Robin kommer hem från träningen så ska vi till hans mamma och äta tacopaj, underbaaart, jag längtar.  

Blö. Jag vill inte att det ska vara söndag idag! Tråkigt.
Hoppas det blir en bra och snabb vecka iaf så det snart är helg igen.
Och så längtar jag till vi flyttar<3
Nu äre kram-tajm.

Ha det så bra!

 
 


Lördag

Oboy, vilken härlig dag det var igår! :) Känner ni detsamma? Att livet lekte inom er och att era bekymmer var lika få som molnen på himlen? Höhö. Så kände jag igår och så känner jag även idag, härligt att vakna med en sån känsla, då brukar dagen tralla på ganska bra och förhoppningsvis blir dagen idag minst lika bra som igår - men att kvällen slutar på ett mer alkoholiserat, socialt och dansant vis! Igår hade jag lite olika aktiviteter för mig; först bakverkstad med mams, därefter låg och solade på studsmattan, fikade av det jag och mamma bakat ihop, åt god mat, drack mängder kall cola, umgicks, spelade spel - och inte minst; köpte en dammsugare! :D Kan lätt räknas till gårdagens grej of the day. Jag är nöjd. Sånt behövs ju, tråkigt nog. En pås-lös blev det, det ni. Hehe. Den kommer säkert få ett namn så småningom. Den är av märket Samsung så jag skulle helst vilja kalla den "Summsummen" för en dammsugare låter ju ungefär "Summsumm" .. Hm.. Kanske inte, men det namnet låter som en dammsugare. Men det påminner ju lite om Sumsum som vännen Simona så.. Ja, vi får se. Det svarta helvetet duger ju bra det med. Normalt att döpa en dammsugare?

Vad händer idag?
Jag och Robin har nyss ätit frukost och fixat oss inför dagens första del. Dagen börjar med att åka till V-ås för att hälsa på farmor och farfar och fika där. Därefter blir det en sväng in på MediaMarkt för att köpa en dator till Robin. Jag går alltid in i affärer med inställningen att jag inte ska köpa något, men alltid när jag tänker så så brukar det resultera i motsatsen - att jag hittar mängder med saker - det är ungefär som att jag frestas att bryta min egen regel, men så äre ju alltid med förbjudet och regler, det lockar. Sååå, det jag vill säga är att jag inte blir förvånad om jag skulle få för mig att köpa någon hushållsmaskin, typ en mikrovågsugn. En lösning är ju att inte ta med sig kortet! Snilleblixt. Eller att bara stå bredvid Robin när han kollar på datorer och hålla hårt i handen och säga; Älskling, du får inte släppa mig! Koppel känns ju lite överdrivet, jag är väl inget djur heller, även om jag ibland har djuriska lustar och beter mig lite underligt. Folk skulle nog undra om Robin gick runt med mig i koppel. Hehe. Stackars flicka. De vet inte att jag valt det själv för mitt eget bästa. 

Väl hemma från V-ås så blire fix och tagg inför kvällen på alla olika vis innan jag beger mig bort till Maria för att sluta upp med de andra bruttsen. Måste medge att jag längtar till att knäppa första kalla cidern på balkongen (förmodligen Peach Melba), ta en klunk, svälja och känna hur det fuktar strupen och kittlar till skönt, klunka mer och bara invänta en angenäm berusning.. Mjaau.. :) Känns lagom soft att Maria råkar bo precis bredvid torget faktiskt. Det är nära och bra till det mesta som lockar ikväll. 

 Wowowow.. Nu ska vi glida iväg!


Förresten så skickade jag den här bilden nedan på en liten gullig tandem-cykel till Robin och frågade om vi inte skulle köpa den och cykla på tillsammans till Universitetet i höst. Svaret blev ju såklart ett stort nej till min besvikelse eftersom att jag såg fram emot att sitta och chilla där bak medan han trampade. Hehe. Sen skulle vi kunna ha den till våra tvillingar i framtiden. Självklart skulle tvillingarna vara av samma kön, se likadana ut, ha samma kläder och heta något i stil med Bill och Bob, eller Klara och Sara. Men, det verkar inte bli något.


Fredag

God och glad fredagsmorgon!

Det är sällan jag är vaken såhär "tidigt" nu förtiden då jag oftast sover till efter 11-tiden. Okej, nu är det inte så tidigt längre men, idag vaknade jag tämligen pigg och glad som en lärka och pepp för att stiga upp redan efter kl 8 (!!), jag försökte såklart att blunda för att somna om - men mina ögon hade utan tvekan bestämt sig för att vilja vara öppna så sedan dess har jag varit vaken! Nästan beundransvärt må jag säga. Hehe. Och jag måste medge att det faktiskt känns bra att börja dagen lite tidigare, och lustigt nog så känner jag mig faktiskt piggare nu än när jag brukar gå upp kl 11. Kanske kommer tröttheten ikväll? Antar att min kropp hade en aning om det fina vädret utan och ville spritta upp och börja dagen.

Nu står vi och nosar på helgen - en lite speciell helg för oss i Köping. Jag skulle våga påstå att den här helgen är en av de få helger som det helt enkelt inte kan slå fel att åka hit, risken för att det floppar är minimal om jag får säga det själv. Att helgen är här känns tämligen bra måste jag medge, och förhoppningsvis blir det här en riktigt bra helg - jag vet i alla fall med mig att jag kommer göra mitt yttersta för att den ska bli det! Det känns ju som att förutsättningarna för att helgen ska bli bra är riktigt goda då vädret kommer att vara på vår sida; solig, varm och ja, allmänt härlig alltså!

Idag bakar jag och mammsen, just nu är det bullar som jäser och till det poppar vi bästa pepp-musiken - dansband, man blir på så bra humör och så är väl en bidragande faktor att det luktar så gott när man bakar! :) Mys. Oj, nu ser jag på termometern att det redan är 20 grader ute i solen! Tur att vi började med baket skapligt tidigt så vi kan gå ut och njuta av solen sen. En sån här dag måste man ta tillvara på.

Ikväll blire rätt chill; grillning och kubbspel med vänner, en liten smygstart inför morgondagen kan man säga. Imorgon blire garanterat mer röjj med en liten mer mängd alkohol och partykänsla. Hoppas det blir lyckat! Den enda besvikelsen är att tivolit inte har Extreme Fly i år utan Batman... Men det funkar ändå. Kommer förmodligen flänga runt i den ändå. Haha. 

Jag är inget vidare på att snurra bullar, därför tog jag blogg-paus, men nu måste jag tydligen ta tag i det igen... Kul att jag lyder min mamma fortfarande. Förmodligen är det för att vi ska till systemet sen. Haha. Men aja.

Ha en trevlig helg! :) Blir nog en lite dimmig för vissa ;-)
 Puss!
 

Måndag

Idag börjar jag självklart med att nämna vädret som idag en riktig 10 poängare om ni frågar mig, sol och skön temperatur i luften! En skön majdag. Ja, det vore ju helt enkelt dumt att klaga på starten på denna vecka vädermässigt, om man som jag gillar sol! Det finns ju faktiskt dem rackarna som inte gillar det alls, men den skaran är nog liten skulle jag tippa så de flesta är nog glada idag hoppas jag. Jag kände mig iaf så glad imorse när jag vaknade och känner så fortfarande. Jag kunde inte riktigt komma på vad det var.. Kanske var det det faktum att Robin kommit hem och låg bredvid migoch snussade, eller kanske vädret, mina nyrakade ben.. Eller något annat, kanske bara en samverkan mellan allt.. Nåja, vad det än är så känns det bra och det är väl huvudsaken antar jag, man behöver inte analysera så mycket och leta anledningar till att vara lycklig utan bara njuta av att man faktiskt är det! :) 

Idag är planerna få. Sitter i skrivandets stund på altan, äter frukost och lyssnar på P3 Star - jag har kommit på att den radiokanalen verkligen är i min smak, soft. Efter detta inlägg ska jag lägga mig på studsmattan och bara njuta i bikinin - hoppas att det inte blir kallt bara.. Ska ta med mig en mockaruta och en cola för att förhöja endorfinerna lite också, mohaha! :) Kan man så får man. Kl 15 ska jag in och väcka Robin, funderar på att köra på en hård stil idag, typ hoppa i sängen och sjunga ;-) Bus. Well, vi får se, kanske besparar honom den skräck-uppvakningen. Ja, vid närmare eftertanke så ska jag vara snäll och kanske till och med låta honom sova längre än 15, det är han värd min älskling efter att ha varit borta på cup hela helgen, sen direkt efter det jobbat 23-06 och därefter beger sig människan ut och springer 5 km sådär på morgonkvisten! ;D Beundransvärt.

Ikväll ska jag och Elin passande nog gå milen vilket ju passar perfekt vädermässigt, så det blir härligt det! Det var längesedan vi vädrade oss och våra munnar tillsammans så det ska bli trevligt att få en dos av det, man kan lätt säga att vi motionerar både oss och våra munnar. Skönt att vädret är på glatt humör! Jag gillar kvällspromenader, då när man kommer hem så äre bara och duscha, mysa till sig och lägga sig i soffan eller sängen och glo tv. Höhö. Min favorit-syssla typ.

Ut och njut av vädret nu!

Ps. Såg sexställningen nedan i Emmys blogg. En stående 69:an.
Vad säger du om att köra den här Robin?! ;-) Hahaha.. Nejråfan.
 Det är som hon säger - Avancerat behöver inte betyda att det är bra!
Denna oralsexställning känns ju spontant fett jobbig för båda parter. 
Tjejen  får blod i ansiktet och killen måste orka hålla.
Hur ska man kunna njuta och fokusera på både den egna njutningen och att försöka ge njutning till ens partner när man tänker på hur jobbigt det är?

Söndag

Såg den här bilden i Jennys blogg och blicken drogs till mitt hår, långt?
Jag minns inte ens att det var sådär pass.
Hur kunde jag klippa av det så mycket som jag gjorde?!
Tur att det växer hyfsat snabbt iaf...
Då - Maj 2008:


Avklippt - Oktober 2008:


Nu - igår;

Så, håret har kommit en bra bit på vägen mot långt igen:)
Det roliga var att Malin igår sa;
Vad långt hår du fått! :-O
Mohaha, heja heja! 

Här är förresten vår blivande lägenhet, klicka för stor bild..
Längtar till att flytta in våra saker och göra det till vårt eget.
 


Satturrdäj

Det här är den skönaste nallen i Köping!




 

Lördag

Tjoooo!

Ligger i sängen, lyssnar på musik och äter godis, det kallar jag en god och bra start på dagen. Godis är så gott på morgonen, någon som håller med?! Det negativa med att äta godis i sängen är att det blir sockrigt, just nu känns det som att det är värt det - men ikväll när jag ska sova kommer jag bli irriterad på den som åt godis i sängen tidigare, men det får man räkna med. Trott eller ej, men jag ligger faktiskt och laddar för att träna snart, om godis är den bästa uppladdningen inför träning är en annan femma, men det bryr jag mig inte om.. Får väl kompensera med en frukt eller macka också innan kanske :)

Så, vad bjuder den här dagen på? I eftermiddag, så fort jag tränat och duschat, ska jag skriva på mitt arbete. Ikväll ska jag till Malin och hänga, hoppas vi blir fler än 4 st, jag är av den åsikten att ju fler desto bättre/roligare. Om det blir utgång vet jag inte. Vi kanske håller oss kvar där hela kvällen, kanske är trevligast så? Det beror ju på helt vad man är sugen på och ute efter. För min del kvittar det, jag följer väl strömmen antar jag ;-) Men jag skulle kunna vänta med uteliv till nästa vecka när det nalkas för yran, men så kanske det inte låter ikväll när man är inne i ruset! 8-)

Här kan jag inte ligga och lata mig. Hejhopp!

 


Fredag


Njaa.. Kanske inte just "Thank God" i mitt fall, det kanske man mer säger om man jobbat eller gått i skolan en hel vecka och haft det hårt, men iaf! ;) Fredag är det ju försjutton, och det gillas! Tyckte dock att det kändes som fredag redan igår måste jag erkänna. När jag sa det igår kväll när vi åt så sa Nattis; "Ja, men det är ju lördag" Hm.. ? ;-) Inte bara jag som hade dålig koll på dagarna. Men vad spelar det för roll egentligen för min del. Det är ju lite tråkigt kanske, men jag har ju helg hela dagen varje dag! Inte för att det är något att vara nöjd över kanske. Jag är så chill. Bara glassar runt, gör som jag vill, lever, drar kortet i affärer och bara spenderar pengar.. Haha.. Nästan som en hemmafru. Skulle nog kunna finna mig i det faktiskt, iaf som det ser ut nu ;-) Men förmodligen skulle det kanske bli tråkigt i längden att inte tjäna pengarna själv och göra sig förtjänt dem, utan bara dra mannens kort hela tiden. Jag skulle garanterat bli shoppaholic och få mitt kort spärrat. Det är jag tyvärr väldigt övertygad om för de senaste veckorna har jag faktiskt upptäckt att jag äger en benägenhet att utveckla en form av köp-missbruk. Har säkert spenderat 3000 kr på en månad typ, det tycker jag är mycket mot vad jag brukar göra av med eftersom att jag är rätt snål/ekonomisk. Nog för att jag köpt mycket, men då måste jag erkänna att jag faktiskt tyglat mig då jag velat köpa dubbelt så mycket egentligen. Haha. Stabilt Mallan.

Det enda spännande som hänt hittills idag är att jag testat en ny mascara, woho, haha.. Men å andra sidan är vi ju bara i början av dagen så det hinner nog hända lite mer så småningom! :)  Mascaran då.. Elizabeth Ardens.. Har läst på olika bloggar att den är bra så jag har varit sugen på att köpa den ett tag och testa när jag ändå behövde en ny men eftersom att den kostar lite mer än vanliga så har jag jämt struntat i den och istället köpt någon mer budget. (Grejen är den att jag är en sån som inte bara har en mascara utan oftast 3-5 st olika men ändå, hehe..) Men så FICK jag mascaran istället och gratis är gott, riiight?! Resultatet blev bra efter några vändor tycker jag!? :-) Volym, längd och rätt separerade - vad mer önskas?


Baah vilket tråkigt väder det är idag! Kände egentligen inte för att kliva upp ur sängen imorse när jag såg grå moln med regn i luften - man blir ju sååå seg av sånt här väder, och inte helt otippat så regnar det ju nu. Men men, what to do? Bara kliva upp ur sängen och göra det bästa av det. Min plan var egentligen att dra ut och springa lite på morgonkvisten för att som jag brukar säga "kicka igång dagen" och piggna till, och dessutom för att jag älskar mina nya spring&gå-byxor, haha.. Kanske ska göra lite gympa och köra med vikter ändå här hemma.. Hm.. NEJ.

Idag ska jag först och främst dammsuga och damma mitt rum. Det är väl sånt man gör när det regnar, och så ska jag fixa lite på mitt arbete också.. Lika bra att göra sånt när det är dåligt väder för sen när det är soligt så vill man ju inte vara inne och göra sånt utan flänger runt lite mer så..

Till kvällningen har jag tagit mig friheten att bjuda över tjejerna för lite ost&kex och vin. Igår när jag kom på det så hade jag ju tänkt att vi skulle sitta på altan och mysa, men det är ju kanske lite rått&kallt nu? Får gå ut och testa hur det känns. Vi har ju infravärme där ute så det kanske funkar, den är dessutom inglasad men ändå - man vet inte. Aja, var vi än sitter så blir med all säkerhet trevligt att sitta å prata och spela lite spel typ. Kunde helt enkelt inte med tanken att bara vara själv, speciellt när ingen annan är hemma.
Men - det är ju inte förrän ikväll.. Vad jag ska göra till dess lämnar jag öppet. Känner spontant för att köpa en feting-påse godis eller B&J sen smörja in mig, ta ansiktsmask och sånt och krypa upp till en film - ha lite ego-time typ ;D Hehe. Finns ju iofs ingenting som hindrar mig så det kan mycket väl bli en godispåse, men istället för film å allt det där så skriva på arbetet. Muta muta muta sig själv. Den som lever får se.

Sådär. Nu avslutar jag ett långt inlägg med att säga:

Torsdag

Hej hopp!

Nu ska ni få höra mina vänner! :) Jag och Robin gillade lägenheten som vi var och kollade på igår kväll, så vi "paxade" den eftersom att säkerheten att vi tar den är 95% ungefär. Det känns såklart skönt att vi har ordnat oss ett boende, men även lite pirrigt känner jag - grejen att flytta hemifrån tycker jag är stor i sig, men sen att flytta "ända" till Örebro såhär på direkten gör ju saken lite större också - man kan ju inte liksom bara promenera eller ta en cykeltur hem emellanåt sådär som på samma sätt som om man bor i samma stad som föräldrarna! ;-) Kommer nog kännas lite ensamt den första tiden och som att det hela bara är på prov eller tillfälligt, men sen så blir man ju förhoppningsvis hemmastadd och inser att här ska vi verkligen bo! Vi har ju i princip bara varandra i början, men sen vänjer man ju sig och hittar kanske någon ny kontakt - utökar sina sociala kontaker. Hehe. Jaja, det löser sig =) Vad ska man säga om lägenheten då? Det är en liten trea som är perfekt för två i ett lugnt och bra område. 5 min med cykel till Universitetet, 10 min till stan. Känns rätt optimalt.
Gjorde en liten egen planlösnings-ritning, hehehe.. ;-)
Ni kanske fattar på ett ungefär. Visar riktiga bilder vid ett annat tillfälle!


Igår hittade jag förresten äntligen ett par bra träningsbyxor!

Invigde dem på 8 kilometers powerwalk i det underbara vädret idag!
*Hoppas vädret förblir bra*

Ikväll blire tacos. Gottigott! Det var faktiskt längesedan nu!
Nu ska jag duscha, klappa kaninen, mata henne och skära grönsaker till das tacos! Kvällen blir lugn med tv, film, data - ja, sånt - inte så otippat. Efter maten ska jag skjutsa Mattias på fest i Munktorp, och jag har även lovat att hämta i natt så jag får försöka hålla mig vaken, kanske kommer jag ta tillfället i akt att använda den berömda natthjärnan för att skriva på mitt arbete! Det visar sig.

*Robin spelar förresten match i detta nu - jag håller tummarna!*
<3

Onsdag

God förmiddag!

Den här onsdagen började med att mamma ringde och väckte mig kl 10, det är inte direkt det bästa sätt jag föredrar att bli väckt på, men det var väl lika bra att kliva upp då antar jag!
Som allt ser ut just nu så trallar allt på bra. Jag trivs med tillvaron som den är, men skulle ändå gärna vilja ha ett litet jobb för att vara sysselsatt med något. Jag kräver inte mycket, bara lite timmar då och då, så man blir lite stimulerad. Om inte ett jobb så åtminstone hitta något nytt intresse. Att börja spela poker har ju länge lockat, men det har aldrig riktigt blivit något av det. Vi får se hur det blir med det framöver.

Idag blire en hel-dag med Robin, vi börjar med lunch - självfallet på vårt stammis-hak Falkboet, eftersom att fredagslunchen där uteblir - både med anledning av att det är klämm-dag på fredag och dels för att Robin reser till Falun på imorgon för att spela cup i innebandyn och blir där ända till söndag. Så i helgen får jag hänga med mig själv! Hehe. Nejdå. Tur att jag iaf trivs bra i mitt eget sällskap om det skulle bli en helg på egen hand. En sak som jag vet redan nu är att det blir lugnt här hemma iaf då mor, far och daniel ska ut med husvagnen. Ska nog ta och försöka göra klart arbetet under helgdagarna så det är gjort, tiden går så snabbt och rätt som det är så är vi i början av juni då det ska in.
Sen har ju Malin kommit hem från Tyskland nu kom jag på... Så det kanske blir nå lugnt sällskap på det hållet. Nästa helg äre ju yran så den festliga biten tar vi då, längtar lite faktiskt, mest för att det är kul när något händer, när man ses och dricker lite och bara njuter av livet och känner sig levande, lyckligt levande. Och förhoppningsvis finns det anledningar nog att fira då! :) Och vädret måste vara bra!!!
 
Ikväll följer jag i vanlig ordning med Robin till Örebro och trallar runt på Mariebergs köpcentrum och Ikea medan han tränar. Efter träningen ska vi och kolla på en lägenhet. Försöker att inte förvänta mig för mycket, men jag/vi håller tummarna såklart. Vore så skönt om den var bra, lite flyt det vore. Håll tummarna ni med! 

Bara för att några tycker att det är töntigt - Dagens look;


 
En vanlig kanin som är ovanligt fin ;-)

Söndag

Vilken härlig helg det blev vädermässigt, det tackar vi för såklart! Förhoppningsvis fortsätter solen lysa med sin närvaro även i veckan. Jag är glad så länge det inte regnar iofs, men lite solsken är ju att föredra såklart, det ska jag inte sticka under stol med - det vore dumt att påstå annat! Det lättar ju upp stämningen.
Kul för studenterna som var på bal igår att vädret var på deras sida. Åh, de var så fina! Vackra klänningar och frisyrer hos tjejerna, och gentlemansaktig stilighet i kostym och frack hos killarna - som sig bör när det är bal med andra ord. Jag håller tummarna för att årets studenter får samma tur med vädret på själva studentdagen sen när det är dags som vi fick på vår studentdag för deras skull!

På tal om studenten så satt jag tidigare i eftermiddags och skummade igenom min gamla dator för att rensa igenom den och lägga över saker till den nya datorn. Bättre sent än aldrig, vore gött å kunna kasta ut den gamla härifrån. Nåja, när jag kollade igenom så råkade jag ju såklart på en hel drös med bilder, och däribland bilder från studenten, inte så förvånande. Hittade då ett videoklipp från när vi stod på balkongen och skrek. Ett härligt klipp som gjorde att jag fick rysningar och kände vemod i maggropen, med all rätt kanske.
Ni får ursäkta ljudet, vet inte vad som hänt med det, men det funkar lite då och då och när det väl funkar så hör man hur samtliga står och skriker i munnen på varandra, man hör också hur pappa och Daniel försöker få min uppmärksamhet - haha. Hur kan dem tro att de ska höras i ett folkhav medan jag är inne i min värld som bara innefattar lyckorus?! ;-) Till slut ser jag dem iaf. Nästan i slutet av klippet så säger pappa till Daniel; "Tänk dig vilken känsla! Tror du Malin är lycklig nu?!" Jag kan bara svara; Pappa, det kan du lita på att jag var! Jag minns det så väl. Se och njut.  



Nu ska jag släppa ut min kanin som står vid gallret och bara längtar ut till gräsmattan, hon är söt hon! :-) Hon känner av att det är bra väder och då vill hon inte sitta inne i buren och uggla inte, nejnej, då ska vi ut och skutta loss! Det är helt rätt!
Tjingeling! =)


Eurovision

Summa summarum och summan av kardemumman då...
Efter Norges minst sagt överlägsna vinst i kvällens Eurovision så kan man ju inte annat än konstatera att det ju lär bli bra och härligt drag och stämning i Norge imorgon, för det första med tanke på dagens vinst i Eurovision såklart, och för det andra det faktum att det faktiskt inget mindre än är 17:e maj imorgon - dvs. den stora och viktiga nationaldagen i Norge som brukar firas väldigt stort som det är ändå så oddsen för att det ska bli än mer underbart för Norskarna är ju riktigt bra kan man inte sticka under stol med.
Så, ett riktigt stort grattis Norge! :) Det känns så bra! Första gången på länge som jag är nöjd med vinnaren, äääntligen!:)

Att det sedan gick som det gick för Sveriges bidrag ja, det gör mig inte så mycket faktiskt - det var ju inte i hetaste laget så vad kan man begära! :) Gillar dock att sitta och sjunga/skika med i La Voix när jag kör bil, men bara till det ändamålet så! Robin är lite nöjd över sin spådom över hur det skulle gå för Sverige i ESC iaf då han från första början sagt att det inte skulle gå nå bra. Hehe. Bra Älsk.


Fredag

Hej på er kompisar!

Vilken härlig fredag det är idag, don't you agree? :) Jag känner mig så levande och välmående. Det är mycket tack vare vädret såklart, det påverkar åtminstone mig lite extra - om jag är glad som just nu så späder bra väder på den glädjen jag känner, och likaså om vädret och humöret är tvärsom såklart - så är det säkert för dem flesta. Jag säger som jag brukar; Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne! ;-) Ligger något i det.

Idag började jag morgonen med en riktigt kick-start genom att springa 4 km, lite lagom sådär och det var riktigt skönt - gött å göra på morgonen, komma igång och så. Väl hemma blev det dusch och fix inför fredags-lunchen med Robin. Idag drog vi till Falkboet och åt Köttfärssås och Spaghetti - må vara lite orginellt men ack så gott - trots att ribban låg högt efter att vi åt mat från Grekiska kolgrillen igår kväll då mor och far firade 15-årig bröllopsdag. 
Well, efter maten svängde vi in på en titt hos Robins farmor&farfar, sen åkte jag hem till mig och Robin hem till sig. Vi vill inte ses för mycket nu innan vi flyttar ihop. Hehehe. Nejdå, så är det ju såklart inte! :) Den verkliga anledningen till att vi skiljdes åt var att vi båda har saker att ta itu med - jag har mitt arbete om Monarkin att skriva på och han har en krönika att knåpa ihop till sidan Kak-sport. Men vi ses ikväll igen så det ska nog inte lida någon nöd på någon av oss:)

Imorgon är det dags för bal för 3orna på Ullvigymnasiet som tar studenten om 4 veckor, kääära nån - tiden går så snabbt!!! Ett år har verkligen passerat snabbt måste jag medge. Som man brukar säga; Det känns som att det var igår man själv planerade inför både bal och student, man längtade och var hur upprymd som helst. Jag önskar verkligen de nya studenterna en lyckad bal imorgon och en lyckad student, och hoppas att de tar tillvara på tiden som är kvar och är med på det mesta.  Så, imorgon ska väl jag och Robin försöka leta oss ned till parken för att kolla in de fint uppklädda :) Ska bli kul! Innan vi tar oss ned till bal-minglet så ska vi köpa med oss mat från någonstans och kolla på fotboll hos Robin: Manchester United möter Arsenal.

Funderar på att börja med dagens outfit.
Kommer nog mest bli mys-kläder-utstyrsel, men ändå.
Här är dagens kombo:



Snäckor från Thailand.
Ska man fortsätta spara dem som minne eller kasta?!

 
Måste börja smörja in min fot med brun-utan-sol också.
Man ser lite skillnad.

HA NU EN TREVLIG HELG!
Vi hörs när vi hörs!


Onsdag

Har ni sett bilden i Expressen på kvinnan med världens största naturliga bröst? Om inte så finner ni den här nedan. Det förvånar mig faktiskt att de kan bli sådär pass stora av sig själva, hur går det till?! Well.. Enligt mig så är de på tok för stora för att ens klassas som bröst, hur det nu går till?! Men jag ser dem liksom inte som ett par bröst utan som "något annat". För det första så ser det inte bra ut ens. Och för det andra; skulle jag vara henne skulle förminskning definitivt vara aktuell, nog för att bröst är fint, och att man vill ha det, och dessutom för att män gillar't - men inte när vi snacka den där storleken på 18 kg! Stackars rygg. Jobbigt att fixa kläder. Jobbigt att gå runt med, och man kan definitivt inte springa med de där, ja det gäller träna över huvudtaget! .. Och det syns väl att hon inte är någon atlet precis - det går ju helt enkelt inte. Brösten får henne dessutom att se större ut än vad hon skulle vara med en mindre byst. Jag tycker annars hon ser ut som en härlig kvinna, så för guds skull kvinna, operera dig och bli ännu härligare, enligt mig.
Less is more sometimes!
  

Jag tycker detta bröd är annorlunda med lotass-avtryck.
Vet dock inte varför mamma köpte det. Smakar det bättre tro?;)
Hon föll förmodligen för dess charm. Haha. Svagt. Men gulligt.
Varför gör man ett bröd med lotass-avtryck?
Det syns ju vilken sida de tycker man ska bre på iaf! :-)


Vem är denna man? Någon som vet?
När har var med på Fråga Olle i förra veckan så hade han på sig röda shorts, en stor tröja och gympaskor.. Hm.. Ingen tvekan om att han måste varit den sämst klädda under den veckan. Hur tänkte han?! Han hade väl kunnat haft långbyxor, vanliga svarta. Ser ut som att han varit ute och sprungit och sprungit direkt från sin vända till studion. Han såg missplacerad ut. Vad jag bryr mig då.. Men det störde mig. Tack och hej.
  

Orm, snigel... Och nu skalbagge. Det blir bara bättre! :)


Det här är så gott. Jag kan äta det rätt ur burken.
Fetaost är så lääääckert! *sugen*

Men jag ska pina mig själv och ta en apelsin istället.
Fetaost får det bli till lunch imorgon. Ja, inte bara det då! ;)

Godnatt!

Tisdag

Yoh! Här kommer ett ventilations-inlägg!

Nu är provet gjort och det känns som att det gick helt okej, bättre än vad jag trodde innan iaf! Jag övertygad om att det som minst blir ett G, men såklart hoppas jag på att det blir mer åt VG-hållet, vore nog bra för mitt betygs skull då det inte riktigt gått så pass bra som jag hoppades innan jag började med kursen. 
Som jag alltid brukar säga så känns det alltid bättre när man väl gjort provet - oavsett hur det gått - för då har man liksom gjort vad man kunnat och det går inte att göra om, det blir som det blir... Skönt att man kan resonera så och inte gräva ned sig! Finns ju viktigare saker... Även om betyg är viktigt det med. Men man får sätta allt i perspektiv. 
 
Innan jag åkte iväg så kände jag mig på lite konstigt humör, tyckte allt var tråkigt och var nästan irriterad, säkert var det bara typ omedvetna spänningar för nu när provet är gjort så känner jag mig glad och lätt i sinnet, drar en lättnads suck liksom. Nu är jag samma glada Malin som jag oftast är! :) Ingen puppa här inte.

Nu ska jag byta om och snöra på mig skorna för att bege mig ut och springa en vända, jag är riktigt laddad och det ska bli så skönt att få ut en massa energi, bara springa-springa-springa och känna livet strömma igenom en och låta svetten lacka. Hoppas det går bra idag! 

Väl hemma ska jag duscha och parkera mig framför tvn där jag tänkte ligga hela kvällen och natten. Funderar på att nattsudda lite i min ensamhet, med älsklingen som sällskap genom mobilen eftersom att han jobbar natt. Till klockan slår 3 inatt ska jag nog vara vaken till iaf. Finns en del att kolla på tills dess, både på vanliga tvn och på webb-tvn... Varför till kl 3 kanske någon undrar? Jo, för då slutar Close to Home. Har redan sett alla avsnitt, men värt att se igen, var ett tag sedan jag såg sist så.. Ja.. Så äre... 

Dags å ta sig ut! Pöss!

Måndag

Träffar man inte ormar i skogen så träffar man sniglar.
Måste säga att sniglar är mer angenäma än ormar.
Förmodligen är jag inte ensam om att tycka så.


I lördags fick jag en udda komplimang som löd;
- Vad fina ögonbryn du har! :-O
 Hehe, skön komplimang tycker jag. Oväntad.
Känns kul att man har snygga ögonbryn. Haha.
För det är ju sååå viktigt liksom ..  ;-P Nja, inte så.
Men tack igen ändå du, vem du än var! (:
(Ps. You made my day! Smilade hela kvällen sen) 
(Krävs inte så mycket för att göra mig glad ;))
 

Grattis till kusin Rebecca som klarade uppkörningen idag! :) <3


Annars då? Ny vecka... Som betyder.. Mja, ingenting speciellt sådär. Haha ;-) Låter härligt positiv! Förhoppningsvis ska jag på Elins dansuppvisning på torsdag i V-ås. Jag gillar dans, både att dansa själv och se andra som dansar till musik - lite som en fröjd för ögat. Dans är pampigt!
 Imorgon har jag det sista provet på lite olika trams i Samhäll B. Dessvärre måste jag erkänna att det inte känns som att det kommer att gå så bra - men jag hoppas förstås att det gör det ändå!:) Får ta och skriva ett bra arbete som avslutning på kursen för att kompensera och vara på den säkra sida, och förhoppningsvis räcker allt sammanslaget slutligen till ett VG - om inte så känns det ju rätt värdelöst att ha läst upp i "onödan". Men, å andra sidan har jag ju haft något att hålla mig sysselsatt med mellan varven och låtit hjärnan arbeta lite istället för att bara låta den ligga och skvalpa runt slappt innanför pannbenet. Man ska alltid se det från den ljusa sidan! =)

Vad händer mer i veckan? Ska börja styra upp mitt arbete i samhällen, det lutar åt att det nog blir om Demokrati och massmedia-nått, så om ni har något att komma med inom det området så är det varmt välkommet från min sida! ;-) 
Ska gymma med Elin på onsdag. Träningen går faktiskt riktigt bra just nu. Känner och märker förändringar åt rätt håll i kroppen, det är angenämt. Om jag var modig nog så skulle jag testa boxercise, det är en träningsform som jag på senaste fått upp ögonen för och som verkar superkul, och vad jag hört så stämmer det - och att man blir svettig - och om det kan man ju inte säga annat än Hääärligt! ;-)



Nuuuuu måste jag plugga vidare. Prov imorgon som sagt.
Blir nog en del tv också. Måndagsdilemmat är dock att tre typ bra program går samtidigt kl 21; Cityakuten, Spårlöst och CSI. Brukar dock blir Spårlöst för mig, då får man ibland fälla någon tår. Haha.. Blödig man är. Nåja..

Puss på världens bästa Robin som är på match,
hoppas att det går bra, både för dig och laget! :) 


Fredag

Äntligen fredag eller? Härligt väder eller?
Båda frågorna kan besvaras med ett glatt javisst! :)
Mina planer för idag är...
* Här närmast är det att plugga ca en timme
* Äta på Xuan med Robin kl 13.30
* Promenera med Elin kl 16
Sen till kvällen blire förmodligen god mat med familjen och allmänt lugn.
Jag hoppas att det bjuds på grillat, det är jag sugen på.
Ska lägga in en röst på det!

Här nedan är föresten mina nya bikinis för beach 09.
Jag är redo, så jag välkomnar sommaren!

 

Andra  Ge-kås-fynd..
   

Och dessa skor köpte jag i V-ås igår...
 
Tur att jag är lyckligt lottad att kunna gå i höga skor ;-)

Dags å sätta sig på altan och gå igenom lite plugg.
Vi hörs! Ha en skön dag, och en trevlig helg också för den delen!


Torsdag

Tjohej! Vilken härlig morgon! :)

Har sovit 8 timmar som är rekomenderat och känner mig pigg och laddad för en ny spännande dag, höhö.. Men, jag må säga att jag var skapligt trött igår när jag gick och la mig efter att ha varit vaken från 04.45, till jag la mig vid 2 på natten. Skönt att lite sömn råder bot på tröttheten! :)
 
Nu sitter jag och äter frukost och donar lite, samtidigt som jag har "Våra bästa år" på i bakgrunden, som jag gluttar på emellanåt. Idag har jag ett riktigt tidschema för hur dagen ser ut, och det är som följande:

Nu, 10.30- 11.30:

Frukost, styra upp lite olika saker inför dagen,
bland annat ta upp sakerna jag köpte igår.

ca 11.30 - 12.30:
Träning, köra övningar med vikter och gå 5 km

12.30 - 13.15:
Duscha och fixa mig innan mormor kommer och hämtar mig kl 13.15 för att åka till V-ås tillsammans, dock ska vi inte göra samma saker. Mormor ska jobba och jag ska strosa runt på stan. Kanske blir lite mer shopping, hehe. Skor vore bra iaf. Sen behövs inget mer, men faller mig något i smaken så håller jag nog inte tillbaka.

13.30 - 16.30: 
Så, ja.. Under dessa tre timmar mellan halv 2 och halv 5 blire å kolla runt på stan i V-ås.

16.30:
Pappa hämtar upp mig, och vi åker och hämtar den andra nya bilen som varit på verkstad och fått en dragkrok. Vi tar då varsin bil hem.

17.15-18.45:
Plugga lite

18.45 - 22.45:
Vara med Robin. Spela poker. Prata. Mysa. Visa saker jag köpt.

22.45 - 01.00:
Robin åker till jobbet. 
För min egen del blir det att kolla lite olika program och plugga.

01.00:
Sooova! :)

Sen kommer jag ju såklart äta lite mellan varven, men det är ju inte direkt schemalagt ;-)
Tack och hej för idag!

Mobilblogging

Tjo! Nu är dagen inne på Ge-kås slut för denna gång efter 5-6 timmars shopping, men för den delen betyder det inte att vi kände oss klara där inne, åhnej, klara är helt fel ord åtminstone för mig och mamma som nog båda skulle kunnat gått runt och fått för oss att vi ville ha och behövde lite till än vad vi redan stoppat i vagnen, men mormor däremot är nog nöjd med sitt. Utbudet var rätt bra, det beror vad man är ute efter. Jättemycket väskor, inredningsgrejer å sånt småplock som accesoarer. Dock inte så mycket kläder som föll mig i smaken, men det var lika bra för jag satsar på att köpa kläder på mina 'vanliga' affärer på hemmaplan eftersom att jag av erfarenhet vet att jag brukar ha en förmåga att inte bli så nöjd och ångra mig i efterhand, speciellt när jag köpt något på impuls och på Ge-kås är det ju lätt att man faller för ett plagg kanske mest pga priset, men i längden kanske man inte gillar det sen så.. Ja.. Men, lite bra kom jag över iaf i klädesväg - jag köpte två snygga bikinis, linne, trosor, strumpor, tjocktröja.. Annat som jag kom över var 'smått' som smink, nagellack, deo, parfym å ja sånt - och de sakerna var rätt väntade, men jag hittade också inredningsgrejer och andra bra saker till vår lägenhet som man behöver vilket gjorde mig glad. Bilder på allt kommer :-) Så, vad händer nu då?! Filmen Australia visas men jag orkar inte kolla - jag är trött och hungrig. De fyra krut-tanterna längst bak sover nu, haha.. Så söta ;-) Nu ska jag själv också luta mig tillbaka, blunda lite och slumra en stund till det är dags för mat-stopp. Hejhej!

Onsdag

Hallåj! Sitter nu i bussen på väg ned till Ge-kås i Ullared för att förhoppningsvis göra lite fynd. Det är så skönt att åka buss tycker jag, fast det skulle ju dock inte skada om Älsklingen satt bredvid och pussa lite på, hihi!:-* För tillfället pluggar jag lite och lyssnar på radio, känns fridfullt- och inte minst lyssnar på de fyra tanterna i sina bästa år som sitter två snäpp bakom, sitter nästan och ler lite åt dem - så härliga och ärliga om sina små grejer i vardagen och skvaller ;-) Den här dagen till ära hade jag ställt klockan på 04.45 och bävade för att gå upp innan, men som tur är vaknade jag av mig själv två minuter innan alarmet - och det kändes skönt vill jag lova :-) pigg var jag också! Men när jag varit uppe ett tag så kände jag mig plötsligt svimmfärdig, svettades och var illamående, hehe, var välförmodligen pga kroppens ovana att gå upp så tidigt. Men, det gick över rätt fort och nu mår jag normalt och bra! Snart är det dags att stanna för att rasta och fika lite, äta en andra frukost:-) Trots mitt illamående i morse så åt jag ändå en stadig frukost - havregrynsgröt och smörgås,och kanske var det som gjorde att jag snabbt mådde bättre också. Ibland får man liksom använda sitt sunda förnuft även om det tar emot, för sitt eget bästas skull. Ha en bra dag! :-)

Tisdag

I've got sunshine on a cloudy day - Robin <3
11 månader tillsammans idag förövrigt!:)


Söndag

Idag är det söndag - på riktigt. Japp, den riktiga söndagen är nu här efter att åtminstone jag fått för mig att det varit söndag både i fredags och igår när det egentligen var lördag. Långhelger gör en förvirrad och dag-blind, men vad gör det egentligen när man är ledig? Well, eftersom att det är söndag idag så betyder det för många att man tar tag i saker - som en slags återuppbyggning och uppfräschning inför den nya veckan - saker som brukar räknas som söndagsaktiviteter är ju träning, städning och plugg - men städningsbiten hoppar jag av den enkla anledningen att det inte behövs i mitt rum just nu. Skönt. Så, för min del innebär denna söndag:

1. Röra på mig...
Min tanke var att gå 5 km, men istället blev det 9 km, varav jag sprang 3 av dem - mycket väl godkänt betyg får jag alltså för det tycker jag eftersom att jag överträffade mig själv. Den enda nackdelen var att jag hade min vindjacka på mig som är helt tät och därmed gjorde att den var helt blöt på insidan när jag kom hem igen. Men, det är ju friskt och bra att svettas så man ska väl inte klaga! :) Det är så trevlig att motionera i skogen för majoriteten av de man möter där ute i spåret hejar på en - även om man inte känner varandra, det tycker jag är trevligt även om man blir lika förvånad varje gång. När jag precis avslutat min vända i skogen så träffade jag på Cissi som tänkte ta sig ett varv, synd att ingen av oss hört av oss innan för då hade vi ju kunnat sammanstråla, men men.. En annan gång får man ha det i åtanke :) Imorgon ska jag iaf åka inlines tillsammans med Malin, det blir roligt - det var längesedan jag åkte nu så! :-)

2. Klippa mig... 
Mamma klipper min morbror och bror idag, så jag tänkte  nog sätta mig i stolen jag med för att toppa lite, kan vara bra att fräscha upp håret lite såhär innan sommaren och så och så och så... Växer det snabbaren är man toppat/klippt av lite eller är det bara något man får för sig?!

3. Äta grillat...
Ja, vad kan man säga?! Det är ju så gott! Det ska helst vara med potatisklyftor eller liknande och kall bearnaisesås till köttet, mumsi. Det är så vår och sommar över grillat. Mättande äre också.

4. Äta glass...
Har nyss gjort, i solen - såklart. Det blev Carte d'Or smultronglass och youghurtglass Wildberries. Är inte saft och glass ute i trädgården väldigt somrigt? Och mysigt också för den delen. Bara njuta.


5. Plugga...
Kommer förmodligen inte bli så flitigt av den varan, tyvärr, men några frågor ska jag göra åtminstone, det är ett måste. Måste skärpa mig, så det så. Hur ska det annars gå till hösten när jag ska börja plugga på heltid liksom? Nej, självdisciplinen måste trimmas och bättras på.


6. Övrigt...
Till det övriga räknas; plocka ögonbrynen, lägga ansiktsmask, duscha, träffa robin, surfa på internet, kolla tv/film.. Ja, typ så.. 

 Avslutar nu med lite fina bilder från min och Malins promenad igår :-) För att vara tagna med min mobil tycker jag att de är bra, har 5.0 megapixel på mobilkameran iofs...  
     

Lördag

Hejhopp!

Det blev en lyckad kväll på Valborg hemma hos Cissi, jag hade riktigt trevligt och roligt också för den delen - älskar att skratta så man knappt kan prata och nästan får tårar i ögonen och ont i magen! ;-) Samma koncept måste göras om snart känner jag verkligen, det blir väl runt yran nästa gång antar jag, men det är ju inte så långt bort nu när vi väl kommit in i maj månad så... :) Och tur är väl det! Under kvällen så körde vi "Fia med hutt" och andra dricklekar med kort som "The ring of fire", och då blire ju som det blir, berusningen slår till snabbt och med bra effekt. Planen för kvällen var som vanligt först förpärla följt av utgång när tiden är mogen - men det var inget drag varken på Hotell Scheele eller Hantis så vi gav upp det hela och Robin kom och hämtade oss, glass från Mc Donalds och sen i säng. Såhär i efterhand så skulle vi nog gjort bäst i att stanna kvar hemma hos Cissi från början, det hade varit mycket trevligare, men men... Det var skönt att krypa ned också.. Dessutom så kommer det ju fler gånger! 

  

Det är så härligt väder så nu ska jag ut lite...
Hör av mig vid ett annat tillfälle! :)


RSS 2.0