Söndag

Det har varit en fett bra vecka på alla olika sätt&vis, det känns så bra! 
Just nu gillar jag ju som bekant att tiden går, och det gör den.
Underbara dagar har passerat, och minst lika underbara dagar väntar.
Vädret gör sitt, helt klart. Kärleken även den. Drivkraften och längtan också.
Det är bara att jobba på och leva de lediga stunderna nu framöver! :)
Hoppas på en bra vecka!

Är det såhär det känns att vara lycklig?
 

Måndag

Idag vill jag hissa, hylla och visa tummen upp för det här;

1. VÄDRET
Ja mina vänner, först och främst måste jag ju nämna vädret nu när det är som det är känner jag! Vädret vi har är med andra ord härligt och som man vill att det ska vara - soligt och skön temperatur - och så ska det tydligen förbli några dagar om man ska tro väderprognoserna! Än så länge är det ingen badtemperatur tycker jag, men om värmen får vara kvar och värma upp luften och vattnet så ska nog badlusten infinna sig så småningom.

2. SOMMARVIKARIAT
Jag var helt inställd på en ledig och lat sommar utan mer pengar än de jag redan har till mitt förfogande, men från ingenstans så fick jag ett jobb-erbjudande och det vore ju faktiskt på ren svenska idioti att tacka nej till det när jag ändå inte gör något annat och dessutom faktiskt har hål att stoppa pengarna i när vi ska flytta, och annars också förstås - utgifter finns jämt. Så, nu har jag alltså 6 veckors sommarvikariat med start på onsdag på ett äldreboende. Jag hoppas att tiden går riktigt jävla mega-snabbt om jag ska vara ärlig, för när jag har vikarierat klart så har vi fått vår lägenhet! :)

3. EXTRA PENGAR
Pengar är som jag nämnde ovan alltid välkomna till mig, detta gäller speciellt pengar som man inte alls räknat med att få, det är så angenämt! Imorse när jag gick igenom min mail så hade jag fått lönespecifikation av Mc Donalds och däri stod det att jag skulle få semesterersättning för tiden jag jobbade där, niiice utbrast jag ordagrannt! :) Det är 1700 kr som kommer in på mitt konto på torsdag, det är in my opinion bra extra-pengar när man inte räknat med något alls! Så eftersom att jag fått två besked idag som bidrar till att min ekonomi förbättras inom en snar framtid så känner jag mig typ rik redan nu.. Haha.. Löjligt nästan. Ska man kanske köpa några lotter och testa lyckan också?! ;-) Girigt.

4. TACOS
Tacos är sååå gott! Tacos skulle jag lätt kunna äta flera gånger i veckan tror jag, fast när man gör det så kanske det tappar sin tjusning efter ett tag.. Nåja, det jag ville säga var att tacos ska vi äta ikväll och det glädjer mig! :) Och så massa kall coca cola till på altan med familjen, känns rätt fulländat på en bra dag.

5. KÄRLEKEN 
Det sägs att störst av allt är kärleken, så sist men absolut inte minst; Jag har en underbar pojkvän som snart blir min sambo och utan honom så skulle det inte alls vara kul vissa stunder. Du gör allt så mycket bättre. Jag är rent ut sagt så jävla tacksam över att du finns och att du är min Robin Älskling, det går inte att förklara hur jag känner och hur du är - Du är såååå braaa, tjalalalala! <3 You and me, that's the way it should be liksom. The taste of love is sweet, when hearts like ours meet. And so on. Hehe.

 


Lördag

Jag måste börja med att tacka alla som närvarande hos Nisse igår för en trevlig midsommarkväll! Jag hade det riktigt trevligt och blev mycket väl fuller kastruller, hehe, men det hör till när det är fest riiiight?! Det var en lyckad tillställning med lagom folk och trevligt häng, singstar, dricka, prata, leka lite smått. Om vi ser till vädret så var det ju faktiskt inte allt för dåligt heller, ute kunde vi sitta i alla fall utan att frysa.

            
Idag känner jag bara av lite spår från gårdagen i huvudet, men det är inget man tänker på dirr. Kl 15 ska jag och Robin åka hem till honom för att äta midsommar-mat och sånt. Dagen i övrigt blir lugn, förmodligen något i stil med att lägga sig och glo tv&film, soft.
 
Hoppas att ni hade en trevlig midsommar! Puss!
/Malin

Torsdag

Tjoho!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu faktiskt, men om jag känner mig själv rätt så kommer det ändå lyckas bli en del rader nedskrivna här av mina fingrar när jag är klar, det har aldrig varit ett problem! :) Börjar man bara så flödar det oftast på bra av sig själv efter ett tag. Jag skulle ju t ex kunna skriva om hur mycket jag hoppas att det på något mirakelöst sätt blir bra väder imorgon kväll - men förmodligen/förhoppningsvis blir kvällen trevlig ändå - med eller utan regn. Jag och Robin är bjudna på grillning och fest så just det blir det för oss! :) Vore ju dock att föredra att det var skapligt varmt och lite sol när man ska grilla, men men!!! Det är inget vi kan styra med fjärrkontroll såsom vi vill och önskar.

Jag skulle även kunna skriva...
.. Att jag verkligen älskar serien Sex and the City av tusentals olika anledningar och kan kolla om och om igen på olika avsnitt. Det bästa när man kollar på gamla avsnitt är att man vet att det faktiskt slutar gott till slut, att det blir som man vill att det ska bli! ;-) Frågan är bara hur den andra Sex and the City-filmen blir.. Vad som kommer att hända liksom. Jag är lite nervös för att något ska bli dåligt måste jag erkänna eftersom att första filmen slutade så bra. Haha. Nörd.

Annat som jag kommer att tänka på nu är:
.. Att "Håkan28" alltid är inne på blip och spelar yatzy när jag är inne där
.. Jag kan även säga att vi två nästan alltid spelar mot varandra, hehe..
.. Att jag är träningssugen efter att ha haft dålig hälsa den senaste veckan
.. Att jag faktiskt väger mer än jag någonsin gjort, men det känns lugnt
.. Att jag ska slinga håret om några veckor, längtar
.. Att vi snart ska äta "midsommar-mat" då alla har andra saker för sig imorgon
.. Att vi flyttar om 8 veckor och jag är taggad
.. Att Nattis katt har fått kisse-bäbisar å jag är sugen på en liten en...
.. Att jag ska duscha innan maten nu

Take care!

Det här är Robin och jag i sims-form...

Nattligt inhopp

Det här videoklippet på Mamma Beckas tvillingar är så himla sött! :)
Sitter typ och fån-ler åt dem små sötnosarna, bebis-kär som jag är.
Kul att leka med varandra såklart, de ser så glada ut! :)



Förresten så föll den där Peugoten oss i smaken som jag hoppades på att den skulle göra och faktiskt antog att den skulle göra innan, så den fick helt enkelt följa med oss hem! :) Jätteskönt med bil, som jag sa tidigare så förenklar det allt lite, att inte vara beroende av någon annan för att ta sig någonstans utan bara kunna ta bilen när man vill och åka var man vill liksom. Det är en stor bil för att vara liten, om man kan säga så.
Väldigt bra med utrymme. Här har vi den;


Nu ska jag lägga mig i sängen, glo lite på tvn ett tag och sen sussa några timmar till Robin kommer och kryper ned bredvid mig efter hans jobb vid 6, sen sover vi vidare några timmar till det är dags för lunch på Falkboet - I like it - och det bästa är ju att nu kan vi ju dra dit utan att låna någon annans bil! ;D Funderar på att övertala honom att åka runt och kolla på lite saker till vårt hem också efter lunchen.. Önska mig lycka till med det, den killen är inte intresserad för fem öre! ;D Men han är gooo ändå, min älskling<3

Ha det bra! :)

Måndag

Utanför mitt fönster ser det tyvärr likadant ut som det gjort några dagar i sträck nu - gråtrist med andra ord. Det är väl bara en tidsfråga innan det börjar regna lite. När vänder det? När blir det sommar på riktigt? Skulle inte förvåna mig om det regnar på fredag också när det är midsommar, känns ju som att det typ jämt brukar regna då, eller har jag fel?! Inte har det varit strålande solsken de senaste åren i alla fall, det är jag säker på. Vad skulle vi prata och skriva om ifall inte vädret fanns? ;-)

I eftermiddag ska jag och Robin till Västerås och kolla på två bilar, en peugot 206 och en toyota yaris, personligen hoppas jag på peugoten lite mer även om jag känner "bil som bil - den går ju framåt"... ;-) Haha. Varken jag eller Robin är ju några fenor på bilar direkt så vi tar med min kära far som är lite bättre på att bedöma hur bra en bil är eller inte. Hoppas att någon faller i smaken, det skulle förenkla allt lite! Keep your fingers crossed people! :)

Andra saker som jag skulle vilja ha eller behöver ha är:

- Ny cykel - en damtralla med cykelkorg
- Tatuering/ar
- Inlines
- Nya gympadojor
- Symaskin
- En massage-genomkörare
- Fotvård
Någon som kanske vill bidra med något? Nej?
Jaja, förr eller senare så ska man väl införskaffa sig det.
Men just nu varken vill eller prioriterar jag dessa.

Just nu längtar jag lite lagom till onsdag när jag och mormor styr mot Örebro. Det är kul att strosa runt i affärer, få inspiration och kanske falla för något. Just nu varken tror eller känner jag spontant inte att jag behöver något speciellt till mig själv, men det vet man ju inte förän man hittar det såklart ;-) Skulle faktiskt nästan hellre vilja köpa något till vårt hem, hehe. Jag längtar, det vet ni. Men det är väl förmodligen som Tobias sa i lördags;
"De två månaderna som är kvar till flytten kommer att bli de längsta två månaderna i ditt liv."   

Nu ska jag möta upp Elin för att äta buffén på Xuan! Mumsi!

Ps. Gillar inlines-modellen "Simona"!


Fredag

Well, summering av dagen kommer då här...
Som jag befarat så fällde jag en del tårar under dagen idag i samband med studentfirandet av Sanne, hehe.. Sån är jag! ;-) Först när de sprang ut för att jag rös och verkligen kunde känna med dem och nästan ta på deras frihets-lycka på nå sätt, och sen väl på plats hemma hos dem fälldes några stilla tårar när det hölls tal efter tal från hennes nära&kära - tal fyllda med så mycket kärlek och stolthet. Åh. Och jag är ju som jag är och för jäkla lätt-rörd alltså så det är svårt att hålla tillbaka tårarna när jag ser merparten av de kvinnliga gästerna gråta för att det är så fint.
Till något annat så bjöds det ju såklart på massa god plockmat, både hos Björn som vi först var och firade, sen hemma hos Sanne. Goda tårtor också. Men, detta hindrade inte mig och Robin ifrån att dela på en kebabrulle nu på kvällskvisten, Hehe. Såna är vi - vi har det i oss! ;-) Och imorgon blire som sagt även då moffel, först i form av pizza-buffé på Pizza Hut, sen hem till Farmor&Farfar för att fika - som vi brukar fira farfar med andra ord.

Jag börjar bli lite trötter nu känner jag, gääspgääsp, så jag funderar seriöst på att krypa ned i sängen och slumra in trots att klockan faktiskt är före 12 en fredagkväll.. Men det är faktiskt inte så konstigt att jag är trött för jag vaknade kl 7 imorse helt av mig själv och kunde/ville inte somna om så - var så glad så jag höll mig vsken och gjorde lite smågrejor ;-) Det har satt sina spår nu. En lång dag börjar gå mot sitt slut. 

GRATTIS TILL STUDENTEN IGEN HÖRRNI!
 


Torsdag

Hej godingar!

Kände för att titta in eftersom att jag inte varit så flitig med att göra avtryck här denna veckan, typ. Egentligen finns det väl inte så mycket att säga just nu mer än att allt liksom bara är som det är, och allt är i princip som det ska så det bara rullar på skulle man kunna säga. Men, självklart önskar jag att det vore något bättre väder, då syftar jag såklart på mer sol och lite varmare! 
Veckan har varit väldigt lugn, mest hemmavistelse, mycket tack vare vädret. De senaste dagarna har jag ägnat många tankar på vår blivande lägenhet, typ vilka möbler jag vill ha, hur jag vill att den ska se ut etc. Har även kollat runt mycket på saker omkring som typ accessoarer i hemmet; gardiner, kuddar, överkast, tavlor, andra prydnader, lampor osv. Hehe. Det är kul att fantisera lite och tänka sig hur det skulle kunna se ut... :) Mitt/vårt egna hem!

Idag har det varit kalas här hemma för Danne, väääldigt trevligt, det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll - det är så härligt och skönt att skratta, det är befriande på nå sätt! :) Han fyllde 13 år idag och är därmed tonåring nu. Han kliver in i tonåren och jag kliver ur i augusti, schyssta puckar. För mig kommer han ändå alltid vara min lilla lillebror som är så liten så liten ;-) Mattias har jag mer förståelese för att han är 18 snart, för han och jag har liksom följts åt genom åren eftersom att det bara skiljer två år.. Så kan det vara! Jag kommer ha svårt att ta in det hela när det är dags för Danne att ta studenten, men då får vi hoppas att det har gått upp ett ljus för mig att det faktiskt är möjligt! ;-)

På tal om studenten så är det ju imorgon dags för studenten för en hel del! Ett stort grattis till alla er! Hoppas att det inte regnar!!! :) Hehe. Det har jag ju iofs redan sagt förut, men jag tror att känslan av att ta studenten förstärks av bra väder helt klart. Och jag vill liksom att alla som tar studenten ska få en lika felfri studentdag som jag själv fick, kunde verkligen inte önska mig något annat den dagen! Men nu är det nya studenters tur att springa ut! Woooho. Jag och Robin ska försöka dra ned och kolla på utspringet och hänga saker om halsen, men om det regnar så kanske jag avstår och drar direkt hem till Robins kusin istället. Hehe.

Fick förresten hem brevet med mitt Samhälls-betyg idag och vågade inte öppna det först, alltså det låste sig verkligen, jag bara satt - haha, helt skumt och löööjligt va! Men men, däri kunde jag sedan se ett VG, och det kändes så skönt. Då har jag inte läst den kursen i onödan, utan för en bra grej, hoppas det ökar mina chanser att komma in lite på något av mina alternativ! :)

Längtar till Lördagens Pizza Hut-buffé-moffel! <:o)
Hej hopp gummisnopp!

Ps. Alltså serri, det är nästan läskigt vad jag känner med alla som tar studenten imorgon, jag själv känner mig typ pirrig och är sååå löjlig, men ändå, jag minns det som en jävla ingrötad känsla som gjort så starkt avtryck inom mig - ett bra sådant.. Läskigt å pirrigt för dem att somna in ikväll med massa tankar osv.! Det händer ju för bövelen bara en gång i livet! *tårar* HAHAHA.

Leia äta kaka.
 
Kaninen äta maskrosblad.

Måndag

Gääsp... Jag är lite trötter nu jag, vilket ju faktiskt inte är så konstigt när klockan är runt 2 mitt i natten. Måndagen har passerat fort förbi tycker jag.

Att tiden går är ju som med det mesta; på gott och ont, men mest på gott egentligen, för det är ju faktiskt naturligt att tiden går och det är ju så det ska vara - även om den ibland har en tendens att springa på lite snabbare än vad man vill och tycker att den ska göra. Men det får man finna sig i att den gör för det går inte att ändra på ändå!:) Dumt att klaga liksom.

För min egen del så betyder det ju som bekant mest gott att tiden går fort eftersom att andra nya tider väntar bakom hörnet som jag gärna vill möta, men dit kommer vi ju så småningom med lite tålamod så man får tar tillvara på tiden som är nu under tiden liksom.

Dessvärre så för tiden såklart inte enbart gott med sig, utan att tiden går betyder också att annat ändras vid sidan om. Det är naturligt att folk åldras och dör, det är ju så livet är och det är jag väl medveten om, men jag måste ändå medge att det känns lite konstigt inför vad som komma skall eftersom att jag aldrig tidigare suttit i den sits jag sitter i nu. Det låter dåligt, men det kanske är på tiden att det som kommer hända händer snart, det är helt okej trots att det blir ledsamt. Men, jag tycker faktiskt att det är helt okej att man lämnar in vid din ålder, även om det självfallet kommer att påverka mig negativt ett tag. Det gäller även andra som lämnar livet naturligt av åldern under åren framöver. Vi måste låta dem vila, de som levt ett långt och fullvärdigt liv.

Idag har jag spenderat större delen av min dag med Elin, vi sågs för lite trevligt häng. Vi vandrade runt lite, var i affärer, på cykeljakt och käkade på Latte - varsin kyckling&pasta-sallad blev det för oss såklart.

Imorgon ska jag till Robin och väcka honom vid 12 har jag tänkt, sen ska vi cykla ned på stan och luncha. Jag hoppas såklart att det är bra väder, det gör det hela lite trevligare! :)

Dags å knoppa in... Nattinatti!


Söndag

Söndag är det idag, och det rör mig faktiskt inte alls i ryggen att helgen går mot sitt slut, vilket är skönt. Det är ju ändå snart helg igen, och sommarlov för en hel del - och jag tror nog nästan att det kommer att kännas som sommarlov för min del också, hehe - får intala mig att det är så och inget annat! :-) Haha. Förneka det som annars skulle kunna kallas arbetslöshet. 
Jag, arbetslös? Nejnej, jag är ledig! :-)

Idag var vi iväg på lite kalasigt i V-ås för mammas kusin, det var trevligt och gott som vanligt när det bjuds på ätbart. Idag bjöds det först på plockmat, lite av varje, mycket nytt och det skadar ju aldrig att testa nya smakupplevelser. Efter maten blev det fika i vanlig kalas-ordning.
I veckan som väntar blir det också lite kalasiga tillställningar - det gillas.
Först är det bror Daniel som fyller på torsdag och då blire ett vanligt kalas, fika med nära&kära. Gosh, vad jag gillar när alla mina godingar är samlade sådär. Hehe.  
På Lördag sen när det är Farfars tur att firas så bjuder han på pizza på Pizza Hut som han brukar göra varje år till vår glädje såklart. 
Sen tar ju faktiskt några studenten på fredag som jag å Robin ska flyga förbi och gratulera, och säkert bjudas på lite gött käk och häng. 
Som jag känner nu så ska jag försöka att träna flitigt måndag, tisdag och onsdag inför veckans återstående dagar för då blire ju alltså mest att bara käka.  

Just nu sitter jag och tuggar i mig godis och spelar spel på internet. Jag trivs.
Tar en liten paus i mitt The Sims-spelande som jag återupptagit igen, mest med anledning av att jag fick en idé om att bygga upp ett litet hus som ser ut som vår blivande lägenhet för att testa lite olika möbleringar, möbler osv. Fantisera och inspireras. Hehe. Tycker det är rätt smart av mig, men det kanske bara är nördigt?! ;-)

På tal om inspiration så såg jag lite härliga foton på en sida tidigare och blev inspirerad till att ta några liknande med Robin någongång, när han går med på det. Jag skulle vilja ta nå mysiga kort i liknande denna stil som på dessa foton;
  
Det är liksom något speciellt mellan dessa två människor.
Den första bilden gestaltar ju mest passion, attraktion och åtrå - dock är det rumsren sådan tycker jag, stilfullt gjort. 
Medan de andra är någon slags mysighet, trygghet, kärlek som finns mellan par.

Nu glider jag in Sims-världen igen. Hej på er!:)

Ps. Robin ringde nyss video-samtal från Bruce Springsteen i Sthlm, ååh, det verkade vara en skööön stämning och allsång - precis som det ska vara med andra ord - KUL! :D  

Fredag

Hejhopp igen!

Idag är det på datumet ett helt år sedan jag/vi tog studenten och också ett år sedan jag&Robin blev tillsammans igen<3 Jag frågar såklart mig själv som jag ofta gör i liknande sammanhang; Har inte tiden gått väldigt snabbt?! Fast å andra sidan - när jag tänker på allt som hänt och allt jag gjort sedan dess så är det ju en del.. Men ändå, jag håller fast vid; Det känns som igår, för det är så nära men ändå så långt bort. Ogreppbart liksom. Svårdefinerat. 

Nu är det alltså bara ett år kvar till brorsan tar studenten med allt vad det innebär - bal, studentfester, galna upptåg och klasshäng etc. Det år som är kvar till han springer ut på Ullvis balkong kommer med all säkerhet att gå snabbt, så rätt som det är så står vi där på skolgården nedanför balkongen med vårt plakat, förhoppningsvis med bra väder, och ser hur lyckliga studenter springer ut och skriker om hur bra de är - och då kommer jag ju lätt att relatera till min egen studentdag som var bra från början till slut och minnas det underbara! Det år som väntar för min egen del kommer att innehålla mycket nytt genom flytten till Örebro; studentliv, läsa på universitet, vara sambo, bo ifrån mina andra nära och kära. Det kommer att bli ett mycket nyttigt och lärorikt år, jag kommer att utvecklas och jag ser fram emot det som väntar!:)

Men.. Nu är vi ju inte riktigt där ännu så låt oss fokusera lite mer på nuet. Dagen idag ser ut som sådan att jag efter detta ska dra på mig träningskläderna och träna, därefter blire dusch, på med myskläderna och sen är det helg! Fredagsfika kl halv 5, tacos eller kebabish ikväll och massa tv med godis och annat gott. Helt perfekt! Har börjat läsa en bok också, Sommardöden heter den, så kommer förmodligen att ägna mycket tid åt den denna helg eftersom att jag är så ivrig och vill veta slutet, hur det går, vem som är mördaren ;-) Har inget annat planerat den här helgen heller, mer än kalas på söndag, så det passar bra att plöja igenom boken. Robin å andra sidan har en riktigt rolig helg framför sig om jag får säga det själv; Imorgon ska han till Stockholm och se fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark, och på söndag ska han återigen till Stockholm - men då för att se Bruce Springsteen! Något avis, japp. Men kul för honom! Det blir grymt! Hoppas bara att det inte regnar för deras skull, för om det gör det så blire inte alls lika kul.
 
Träna nu! Ha en bra helg!
Kanske tittar in! :)


Tisdag

Jahaja mina vänner, så har vädret slått om till lite lägre temperatur och gråa moln med lite inslag av regn, och jag måste säga att det var ju faktiskt väntat eftersom att det inte kan vara fint väder hur länge som helst. Man skulle kunna se det från den mörka sidan och tycka att det är tråkigt men jag tänker istället: Äntligen kan jag gå ut och springa igen efter att ha varit lite smålat de två senaste veckorna när det varit för varmt och har prioriterat annat, så det tänker jag passa på att göra dessa lite sämre dagar - träna. Dessutom skulle man kunna säga "Efter regn kommer solsken" och "Den som väntar på något gott" - så småningom så blir det ju bra väder igen och det är ju betryggande att veta det!:) Förhoppningsvis blir det fint redan till helgen, det vore härligt!
 
På tal om väder och temperatur så hade vår termometer fått hattifnatt igår och visade 32,7 grader ute. Hehe. Nog för att det var rätt varmt igår, men så pass varmt var det då rakt inte. Imorse visade den dessutom bara 4 grader typ, så det kanske är hög tid att byta batteri i den.
 

Imorgon ska jag återigen följa med Robin till Örebro och strosa omkring i affärer medan han tränar. Efter träningen ska vi skriva kontrakt på lägenheten! Härligt! :) Då känns det liksom på riktigt. Om två månader, wiihoo! <3
Jag har skrivit upp några punkter som är bra med att flytta:

-  Slippa duscha i kallt vatten när någon annan spolar vatten någonstans i huset

- Man kan gå runt naken

- Man kan ha sex överallt

- Man slipper frågor om onödiga saker från föräldrar
- Man blir inte störd någongång eller stör någon annan
- Man väljer mat själv, och tid när man vill äta
Det var de saker jag kom på sådär spontant just nu... Något mer?

Ikväll kl 19 ska jag och robin till hans mamma och äta igen, det blir förmodligen både trevligt och gott - robins mamma är en hejare på att laga god mat! Så, nu är det dags för mig att duscha av mig lite! =)

Ha det bra!


RSS 2.0