Valborgsmässoafton

TJOHO! Trevlig Valborgsmässoafton!
 
.. Hörde jag party ikväll?! ;-) Jamenvisst, och det blir trevligt både tror och hoppas jag! Robin&jag bestämde oss gemensamt för att vi skulle skippa stugan-planern, istället blire först grillning här hemma hos mig med familjen för bådas del, därefter skjutsar Robin över mig till Cissi där det är tjejig stämning. Vad Robin ska hitta på vet jag inte, blir väl nå tv-spel, data, nyktert så han kan hämta sin dräggiga halva när hon fått nog! Höhö.. Well, vi hinner ju med å ta oss turer ut till Runskär under de 4 månaderna som det är säsong nu. Roligare att åka ut när man kan bada kanske.

Idag gjorde jag min sista dag på Mc Donalds i Köping. Jag är inte alls down för det, utan det känns bra eftersom att det inte riktigt känts 100 då det gått upp och ned i perioder, även om vissa dagar verkligen varit toppen måste jag erkänna! Det har varit ett halvår som bidragit till att jag utvecklats och lärt mig olika saker som jag kommer att ta med mig i livet, en erfanhet rikare liksom! Efter dagens jobb-pass mötte jag upp Elin och "firade" med en smak-orgasm på Caffe Latte - kyckling-pastasallad i solen. Sen gick vi upp på hennes tak och solade och pratade lite. Frihet. 





Ojoj, nu visslas det på mat, sen kör vi! 
Fullt ös, festa med klös, men bli inte medvetslös!
 
PS. Vilken gran ska man välja till julen?!

Onsdag

Hej kompisar!

Vi var ju som bekant hos Robins mami igår kväll och åt mat där det bjöds på stekt panerad fisk, mos och god kall sås till - som jag gillar't ;-) Efter den angenäma matstunden så gick vi upp och kollade på Robins mammas sambos 8st äckliga ormar som han har i terarium i ett eget rum. Och, då slår det ju förstås Robin att han kan stänga in mig lite i det rummet med ormarna.. Som tur var så varade detta bara i några sekunder, men ändå, det var tillräckligt för mig för att hinna få lite hjärtklappning och handsvett. Höhö. Ormarna såg arga ut. 


Igår kväll när jag kom hem så hade vi tydligen köpt en ny bil.
Den är hög, sex-växlad och har en skratt-spegel, det ni.


Imorse vid halv 8-snåret så kom Robin hem till mig och gosade ned sig bredvid, det gillades må jag säga. Morgonmysighet och somna om lite till. Nu har vi nyss varit och käkat lunch, gissa vart? Yes, Falkboet såklart! Gott med cornflakespanerad kycklingfilé, stekt potatis och aoili - nu luktar man gott ur munnen ;-) Tur att vi bara ska pussa på varandra.
Nu tänkte jag bege mig ut och gå några kilometer för att smälta maten, får ju så dåligt samvete av att äta och vara mätt!!! Hehe, nejrå. Går väl runt kvarteret bara och sen går hem och kollar på TV ett tag innan vi ska till Örebro - Robin ska träna och jag går på Mariebergs köpcentrum under tiden, gött mos! :) Ikväll blire Mc Donalds-käk och fotboll - chill. Livet leker, eller hur?! ;-) Imorgon ska jag dock jobba, men det är inte så farligt, 11.15-14.15, sen äre helg och dags att åka ut till Runskär.

Sist men inte minst... Nedräkning..
 

Dagens mil

Dagens milpromenad visas i bilder och videoklipp.
Idag träffade vi på TVÅ äckel-ormar, usch va!!!

Här i Elin i sin träningskostym, väldigt sportig look!


Orm nummer 1.


Orm nummer 2, som ser jättefarlig ut med sitt mönster?!



 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen käk hos Robin mor som sagt, ska bli spännande och se vad det bjuds på! Vad jag däremot vet är att jag är riktigt hungrig! ;-)  
Imorgon ska jag&Robin till Örebro, då ska jag köpa nya löpning/walking-skor, träningsbyxor, gladiatorsandaler, kastanjevatten och typ lack-leggings.. Nåja, iaf försöka komma hem med det mesta, återstår att se hur det blir med den saken.

Tisdag

Som vissa vet så bor det en liten test-nörd i mig som gillar att göra lite olika tester om olika saker, inte för att jag tror att testresultat stämmer till 100% men det är ju kul och ibland när svaret av testet blir positivt så önskar man ju att det kanske var så eller rent av får för sig att det är så som resultatet säger - man känner liksom igen sig i det och relaterar. Höhö. Och, ja, då äre klart att man tror på t ex kärleks-tester på internet som baserar sitt utslag utifrån namnen - speciellt om resultatet blir som man önskar att det ska bli! ;-) Men om det istället skulle visa sig att man tyvärr inte passar ihop med de namn man har i nuläget så antar jag att det ju bara är att byta namn till något som är mer matchande med varandra liksom så att man plötsligt passar bättre ihop! Om t ex Robin och Hanna skulle passa bättre tillsammans än Robin och Malin så skulle jag ju utan tvekan byta namn till Hanna för att få en ljusare framtid med min älskling! Klart man gör liksom, för kärlekens skull. Eller.. Nej, just ja.. Namn har ju faktiskt ingenting att göra med personlighetsmatch, kärlek och så vidare, således kan man alltså inte bedöma hur pass bra två människor passar ihop utifrån namnen, men det visste jag ju förstås redan. Men, skit också, det såg ju bra ut för oss enligt kalkylatorerna här under! ;-) Fast jag är å andra sidan inte så orolig ändå :) <3



 

Jag tänkte förresten anta den övning/uppgift Blondinbella har på sin blogg för att få en bättre självkänsla - inte just för att jag upplever några problem eller brister i min egen självkänsla som jag spontant kan komma på just nu, men det har jag säkert på något sätt är jag övertygad om, men well, i just detta nu gör jag det mer för att det är en rolig grej att göra.
So, here it goes.. Mina mål: 

1. Mål för veckan: Börja plugga och ha någorlunda koll på området

2. Mål för månaden: Hålla mina goda vanor, vara varsam om pengar

3. Mål/dröm innan året är slut: Att plugga till något och trivas med det
På den tredje och sista punkten skulle jag kunna nämna såå mycket mer..

Jaha.. Och vad är då målen/planerna för idag då?
Halv 3 ska jag träffa Elin och gå milen. Skönt!
Kl 7 är jag&Robin bjudna på mat hos hans mor.
Sen blire tv, hihi ;-) Kanske kan få in lite plugg.... Höhö


Måndag

Jag undrar när min orm-paranoia släppa?!
När jag gick hem från jobbet igår så var detta rep en orm i mina ögon...


Går man ringvägen runt så möts man av fyra st sånahär:

Riktigt finurligt om ni frågar mig! Skönt å vila benen lite kanske.

Så har en ny vecka tagit fart - mot maj!
Det här kommer att bli en bra vecka har jag på känn.
Min vecka kommer bland annat innehålla:
Träning, träffa Elin, tripp till Örebro, jobba mina två sista pass på donken, vara med robin, vara i stugan på Runskär och sen blire väl lite annat smått och gott. Lite plugg skulle sitta på sin plats t ex, så jag tänkte vara duktig och ta tag i det nu! Sen ska jag skriva en ansökan till ett extrajobb i Örebro. Vore ju toppen med ett extrajobb vid sidan om studierna i höst! :)

En Lördag

Yoh och trevlig lördag på er!

Efter att ha hängt på baksidan större delen av dagen och endast ägnat eftermiddagen åt chill så blev jag lite rastlös och kände mig slö så jag bestämde mig för att gå upp till skogen för att gå 5 km, "det kan ju vara skönt att gå en lugn vända i egna tankar" tänkte jag innan, men vad visste jag då?! .. För promenaden visade sig att bli allt annat än lugn eftersom att jag fick för mig att det var ormar överallt och kände mig ärligt talat jagad och gick på helspänn hela tiden! Här kommer förklaringen till att promenaden inte blev så rofylld:

1. Jag såg t ex en pinne som jag fick för mig vara skrämmande lik en orm så jag hoppade då snabbt åt sidan av ren automatik med hjärtat i halsgropen - vilket förövrigt måste ha sett riktigt roligt ut om någon sett mig ;-) Haha.. Nåväl, när jag hoppat åt sidan så märkte jag att vid andra anblicken av pinnen så såg den inte längre lika orm-lik ut, utan den såg mest ut som en vanlig pinne bara, vilket gjorde mig generad över min lätt-skrämdhet och dumma inbillning, men också lättad förstås.

2. Gick efter pinne-händelsen vidare en sträcka och tänkte hela tiden på ormar och var fortfarande lite rädd, löjligt jag vet, jag är ju snabbare än en orm - men ändå, rår inte för't. Nu till händelse nummer två; när jag nästan kommit över händelse ett så prasslade det då ironisk nog till i gräset bredvid, säkert var det bara en fågel som hoppade runt lite bara, men min hjärna var ju så pass inne på ormar att den då fick för sig att det var en orm som prasslade till där och ja, att den rent av var ute efter mig. Haha. Hjärtat började inte helt oväntat slå snabbare slag igen.

3. Så, nu till händelse nummer tre och sista händelsen i raden. Efter de två ovanstående händelserna så var det ju självklart svårt att tänka på annat så jag plötsligt fick för mig att det lät ett visst ljud hela tiden som att någon slingrade sig bredvid i min takt så stannade jag upp för att se om ljudet var kvar om jag stod still, men då slutade det och då kom jag på att det faktiskt i själva verket bara varit mitt hår som studsat mot axlarna. Höhö. Skönt! 

Under resten av promenaden som var kvar hände det som tur var ingenting mer i orm-väg, men jag måste erkänna att jag istället gick och tänkte på vad som skulle hända om jag drabbades av hjärtattack eller svimmade där ute i mitten av 5:an-spåret eftersom att jag inte mötte en enda människa under hela promenaden. Hur länge skulle jag ligga där utan att någon skulle upptäcka mig eller märkte att jag var borta? Skulle småkryp börja krypa på mig? Skulle fåglar börja picka på mig? Seriöst, jag börjar bli lite för paranoid tror jag.

Det sägs ju att det är bra att bli skrämd då och då för hjärtats skull, men nu känner jag spontant att det får vara bra med farliga saker och spänning för idag, ni kan inte klandra mig. Dessutom har jag blivit skrämd så många gånger av min lustiga pappa i barndommen så att det säkert räcker och blir över för jag har nog blivit rädd så många gånger att det räcker livet ut. Mitt hjärta är nog rätt starkt hoppas vi.

Sitter för tillfället och lyssnar på radio och bara hämtar mig efter den "lugna" promenaden. Radiokanalen P3 Star spelar bra musik kom jag underfund med idag då jag lyssnade på den kanalen medan jag städade lite!

Nu ska jag duscha och fixa tacos till mina käraste.
Ha en skön kväll gott folk!

Torsdag

Sitter på altan och njuter av tillvaron kan man väl säga i väntan på maten som jag dagen till ära har fått valt idag - det blir stekt fisk, potatis och sås. Det kanske inte är direkt den mat man säger som första val i vanliga fall om man får chansen att välja, men jag blev så himla sugen efter att Robin sa att han ätit det på jobbet idag. Och som jag säger, det enda sättet att bli av med en frestelse är att falla för den! Tur att det är just det jag är sugen på just nu och inte glass, chips och godis måste jag erkänna. Träningen går riktigt bra, kosten också och jag är mer pepp denna gång än vad jag var för några veckor sedan när jag försökte med samma grej så chanserna att lyckas bli av med några kilon är större är jag säker på. Jag ser fram emot att kunna andas och äta i mina jeans utan att känna mig som en stoppad korv i för litet skinn, typ.

Nu har jag bara fyra jobb-pass kvar på jobbet, och det känns bra, om man får säga så! Jag trivs med att vara ledig måste jag säga, med risk för att låta både lat och bortskämd, höhö. Har inget annat på gång än så länge, men jag hoppas såklart på att kunna få något nytt innan vi flyttar iaf, det skulle ju inte skada direkt. Det skulle vara skönt att sysselsätta sig med något och samtidigt tjäna lite mer pengar.
 
Inatt drömde  jag att min kanin fick ungar, det var som en uppenbarelse, nu är jag helt inne på att vilja avla på henne - mamma däremot har en annan åsikt om det och det lär vara hennes röst som väger tyngst i det här fallet eftersom att hon är just vad hon är - mamma och en annan bidragande anledning till att hennes röst väger tyngst är för att jag inte kommer att bo kvar här efter sommaren så ja... Men, just det är också anledningen till att jag vill avla på henne; för då kanske jag kan få med mig en unge till Örebro?! ;-) Hehe. Fast jag vill nog inte ha en kanin inomhus ändå kom jag på nu så.. Aja.. Där löste sig det. Får väl ha en hamster eller en fågel typ. Fiskar är ju fint annars. Kanske kommer räcka med min Robbofant och dammråttor.

Det kliar något extremt i mina fingrar just nu - jag vill köpa saker. Men jag har sagt till mig själv att inte göra allt för stora köp inna vi varit ned till Ge-kås i Ullared den 6e maj och spanat in vad de har att erbjuda där. Man vet aldrig vad man kan finna där, antingen är det bra utbud eller inget som lockar alls. Det som jag är i behov av är tunika/klänning, träningsbyxor& linne till, strumpor... Jaja, mer är det ju förmodligen, kommer bara inte på just nu. I vilket fall som helst så kommer det nog slinka ned både ett och annat när vi väl är där.

Jag längtar till nästa vecka när jag och Robin ska ta oss ut till deras stuga för första gången i år, fixa och inviga inför sommaren, kanske basta, mysa och äta lite gott. Äntligen är det säsong för stug-liv igen! Hoppas vädret är på vår sida!
 
Nu har jag lyckas skrivit en uppsats om ditt&datt som vanligt;
med andra ord - dags att runda av för nu! ;-)
 

Här nosar Zmilla på stentrollet som står på en sten ute på milspåret och som har stått där i över ett år. Det tycker jag är roligt, men lite lustigt också, vem har ställt dit honom och varför?


Mammas fina delfin-tatuering!

Måndag

Har kollat lite på youtube vad de andra länderna som deltar i Eurovision Song Contest har för bidrag att bjuda på i årets tävling, och jag blir förvånad och nästan irriterad över hur dåliga och nästintill skämmiga bidrag vissa länder skickar, men så finns det ju förstås bidrag som är guldkorn i tävlingen. Nu tänkte jag inte bjuda på något exempel på något av alternativen, men jag kom och tänka på ett bidrag som var med 2002 som jag fastnade riktigt för och lyssnade på hela sommaren som följde efter det - svårt att säga vad det var som gjorde att jag gillade den så skarpt nu i efterhand, men det är roligt att minnas eftersom att den gick väldigt varmt på min stereo och den är ju rätt bra, fin röst.

 

Ett av bidragen jag gillar i årets upplaga av Eurovision är Finlands.
Det är lite E-type över det, och något som jag gillar.
 

Jag är på gång, jag är laddad, jag är tänd!
Nu är det tålamod, motivation och självdisciplin som gäller.
Ingenting händer av sig själv eller över bara en natt.


Hur ser den här blå kombinationen ut? Rätt bra va?
 +

Fredag

Horoskopet lyder såhär:

Stämmer bra. Hoppas det blir en bra helg - varför inte solig, skön och lite blandad av liv och lugn?! Det är vad jag hoppas och önskar iaf.

Solen skiner och det gör även jag, inte bara för solens skull utan även av lite andra olika anledningar också, och det är självfallet minst lika angenämt som det låter, och ja - helg äre ju också för den delen nu - så det vore väl dumt att klaga över hur allt ser ut och är just nu helt enkelt! :) Jag bara gillar läget, glider och njuter av harmonin, det känns stabilt och jag är inte alls rädd för att det ska ändras. Härligt härligt är allt jag kan säga! Låter lite smått kodat, svårt att förklara, så nog om det kan vi väl säga där! :) Kan inte vara så överdrivet intressant att läsa om hur fantastiskt bra jag mår hela tiden och hur bra allt är, men klart jag jag är glad och nöjd över hur allt ser ut när allt är som jag vill för en gång skull! Haha ;-)
  
Ligger i detta nu och vilar benen lite i sängen efter att ha avklarat en skogspromenad med mina trogna kumpaner Elin och Zmilla. Vi gick hela milen runt idag och det var riktigt trevligt och skönt, förrutom när vi stötte på en jätteläskig orm! (läs:en liten snok som låg stilla, kanske till och med sov, på stigen) Vi båda skrek i alla fall som värsta tjejerna, la benen på ryggen och sprang därifrån. Därefter så inbillade man sig att alla små pinnar kunde vara snokar. Huhu.

Annars då? ..
Idag tatuerade mammsen sig, en fin delfin med vatten pryder nu hennes ena axel - hur fint som helst blev den måste jag säga även om delfin ju inte direkt min smak! För min del väntar något annat framöver, den som lever får se! :)
Igår blev jag förresten lite brunare i håret... Anledningen till att jag slängde i en brun toning var att jag så gott som var tvungen till att göra det eftersom att slingningen blev så pass misslyckad att jag inte ville visa mig ute så. Nästa gång ska jag inte snåla utan istället göra't hos frissan, det lovar jag, längtar nästan till det för det kommer nog bli sååå snyggt!

Nu är det hög tid för mig att duscha! Därefter ska jag hämta brorsan på träning och köp mat på vägen hem av slöhet då vi har FF ikväll ;-) Woooho liksom, värsta coolt! Vet inte om det blir Donken eller någon pizzeria, återstår att se. Robin kommer också. Love you<3

Trevlig helg!


   
Zmilla gillar att bada =)    Äckel-Snoken ;-)    Och så jag!

Tisdag

Sätt dig här jag är din
I vår sfär kan världen aldrig tränga in
Vi ska bada i det ljus som bara vi kan se
Två lyckliga dårar som tror sig veta hur allt är
Vi ska bada i det ljus som lyser för oss två
Vi ska skratta åt små ting ingen annan skrattar åt
Resan var lång men nu har jag hittat hem
Stjärnorna lyser överallt och allt är till för våran skull
Ingen tvekan, inget spel
Känslan av att drömmar blir till verklighet

Jag är så glad att du finns och att du är min <3

Söndag

Yoh! Just nu är läget som så att jag helt enkelt inte kan säga annat än att livssituationen för tillfället är som en enda medvind i den riktning som jag vill på olika sätt så jag tackar varmt de högre makterna för att de lyssnar på mina önskningar och håller tummarna för att motvind och sånt som stör den nuvarande helhets-bilden ska hålla sig på avstånd! Jag är tillfreds med hur allt är, glad, kär, hoppfull osv. osv. och allt det är känslor jag gärna vill fortsätta känna. Självklart ska jag göra vad jag kan för att försöka behålla det såhär också, för lite ligger ju på en själv. Jag är lite vidskepligt så jag vågar nästan slå vad om att det jag nyss skrivit på något sätt kommer förändras bara för att jag konstaterar detta offentligt nu, skulle inte förvåna mig, men man måste ju leva lite farligt så jag är ärlig och skriver det ändå ;-) Haha.. Utmana ödet kan man säga!

En riktigt trevlig helg har passerat! Sol sol, strålande sol har prytt himlen helgen rätt igenom och skön temperatur har det varit, angenämt. Hoppas vädret fortsätter i samma sköna stil i veckan, vore härligt, det ger läge för massa promenader - och det behöver jag nog just nu måste jag erkänna! Har även tänkt att komma igång med löpningen också så småningom... Hoppas att jag inte har tappat för mycket konditionsmässigt så att det blir segt att komma igång.

Igår kväller var det kalas-fest för kusin Rebecca som fyller 18 imorgon, där var det som väntat skön stämning, gott att äta och alkoholhaltigt att dricka - sen dans och prat på det och till sist Mc Donalds-käk och kvällen var fulländad! ;-) Lite bilder för nyfikna finnes på bilddagboken! :)
Idag var det dags för nästa firande, av Robins kusin Alice, även där trevligt och gott att äta - som det sig bör på kalas - just the way I like it som ni vet så jag var ju nöjder må ni tro.

Ojoj, hinner inte mer nu, det är dags att glida iväg och hämta min Robin, Hopphejs!


Torsdag


Jahapp.. Sådär lyder alltså horoskopet för dagen. Jag vet exakt vad det för min del betyder - att jag måste ta tag i pluggandet, tyvärr, tråkigt.. Ligger fortfarande på latsidan när det gäller den biten, på riktigt, nästan så jag borde skämmas och bli orolig för hur det kommer gå. Jag är så dålig. Jag har inga bra bortförklaringar - jag är helt enkelt bara lat, omotiverad, odisciplinerad och inte minst; dålig självdisciplin framför allt - det är min mest negativa egenskap som då och då förstör för mig, det är något jag måste jobba med på något sätt! .. Det är tack vare min dåliga självdisciplin som jag fortfarande äter mer än jag borde, och framför allt av sånt som inte gynnar figuren, och således så sitter fortfarande inte replay-jeansen som de borde utan för tajt. Men, just nu passar det inte så bra att dra in på skiten, undra om det någonsin blir läge?! .. Aja.. En god helg väntar bakom hörnet iaf, inte nog med att det är påsk som betyder godis så ska jag även på två kalas så, jag ser riktigt fram emot helgen - inte enbart för att äta utan också för att vara med Robin helgen rätt igenom och träffa annat schysst folk såklart.

Lite förövrigt då...
Ikväll blire tacos med familjen å älsklings-robin, sen bara mys.
Den 29 april slutar jag jobba på Mc Donalds. Hoho!
Jag får tillbaka 8200 kr på skatten, sitter som en smäck.
Jag saknar bra kläder att ha på mig ihelgen, I-landsproblematik.

Hej&hå, Glad Påsk!


Måndag

Yoho!

Ny vecka, nya möjligheter, ny energi, fint väder, livet är härligt och bla bla bla :) Jamenvisst, så känner jag och andra med mig är jag säker på, för det känns lite som att positiva saker är på tapeten just nu när det är sol, vår, kärlek och annat bra dant i luften, ljusare tider på olika sätt och vis över lag kan man väl sammanfatta det med. Alla börjar leva på ett annat sätt när våren och solen tittar fram, man känner sig friare, lättare i sinnet och känner sig hoppfull inför olika saker. Våren väcker kropp, knopp och sinne till liv och har en förmåga att locka fram livets goda egenskaper. Lyckorus.

Yes, jag känner mig riktigt positiv och förväntansfull just nu och vädret har väl förmodligen en bidragande anledning till det, men så är det även andra små saker i vardagen just nu som gör sitt och påverkar humöret och sinnet inombords till det bättre, wonderful - I like it - såklart! :) De senaste dagarna har jag upplevt som positiva, trots att både jag å Robin varit småförkylda, men nu har det ordnat sig för min del och det är skönt! Tur att det gick över på så kort tid! Robin är lite hostig bara, hihi, mitt hjärtefull. Jag ska snart duscha och sen kommer han och hämtar mig, Världens bästa kille! ;) <3 Vi ska chilla fett mycket och förmodligen egentligen vara rätt smått osociala eftersom att vi ska göra lite olika saker, men ändå, vi är ju på samma ställe :) Så kan man krypa ned tillsammans sen å somna... Dessförinnan måste jag plugga lite, hoppas att det går bra så man orkar göra det flitigt för det behövs just nu.. Prov om drygt en vecka bara, och den här gången har jag varit lite segare i starten och seg när det gäller pluggandet överhuvudtaget så det får lov att bli disciplin på det nu i veckan.

Jag är oerhört sugen på iskall coca cola, rent av syndigt sugen kan man säga för det är ett sånt där sug inom mig som skriker 'måste, måste, måste ha!' Stämmer det att det enda sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den? Det känns nästan så just nu, tråkigt men sant, så jag konstaterar härmed att jag inte har något val - jag är så illa tvungen att fixa lite kall cola å dricka!

Jag kan inte låta bli å undra om de nya ballerina är goda (!?)
Jag gillar ju Lakrits... Men vanliga ballerina slår nog allt.



Här kommer lite andra bilder också när jag är igång...
   
Min kanin är så söt och soft - ligger å solar i solen ;-)

  En bättre kycklingpasta-sallad.
Lunch med Elin på Latte efter en långpromenad i vårvädret.
Trevligt och gott!

  
Samhällsplugg - en massa ekonomi-skit.. *gäsp, men ack så nödvändigt*

Vi hörs!

Nattligt mummel

Hellu!

Klockan är runt 3 natten till fredag, och i vanliga fall så brukar jag sova stenhårt just vid denna tid, men denna natt räknas inte som ett vanligt natt eftersom att jag jobbade stängning för första gången på jobbet ikväll och kom därifrån runt 02.20 så förtillfället har jag lite insomningssvårigheter - antar att anledningen är att jag liksom måste gå igenom mina olika nedvarvnings-faser innan man kan knoppa av - därför ligger jag och äter lite smörgås och dricker fanta just nu tillsammans med att kolla på lite olika serier och att skriva av mig lite om ditten och datten - återstår att se om det bara blir en massa osammanhängade text bara eller om man lyckas få fram ett någorlunda vettigt budskap. Det spelar egentligen ingen roll hur det blir.

Har lite ont i huvudet känner jag.... Låt oss hoppas att det inte finns kvar när jag vaknar sedan. Känns nästan som bakis.. Hm.. Aja.. Jag tror jag ska ta och städa imorgon.. Jadå, det fixar jag.. Iaf så känner jag mig målmedveten att göra det nu, hoppas känslan är densamma imorgon. Sen imorgon eftermiddag så blire väl en fredags-eftermiddags-promenad med Elin i nästan vanlig fredagsordning, det hör till. Hoppas solen är framme! :) Ska nog köpa godis imorgon också.. Hehe.. Alltid.. Köpte godis idag istället för mat eller annat att äta på rasten, bra prioritering där MallanBrallan. Jag envisas och säger att ränderna aldrig går ur en zebra. Hm.. De där byxorna var det ja.. Dags å skärpa sig.. Igen.. För typ sjuttioelfte gången. Anna Skipper - jag behöver dig.. Höhö.

I helgen är jag ledig och har inte så mycket planer, mer än att vi ska till mormor för att fira henne på söndag och att jag måste försöka plugga en del. Tiden går så snabbt, både rent allmänt, men inte minst så går den speciellt snabbt om man är en tidsoptimist som mig och tänker/tror att man har all tid i världen till saker, t ex till att plugga - men vips så är det alltid bara en vecka kvar - hur det går till är för mig ett mysterium;-) Nåja..
På tal om plugg förresten så har jag sökt 10 alternativ i Örebro nu och det känns så bra! Jag är så förvänansfull och hoppas bara att resten går som på räls och ordnar sig, några vet vad jag syftar på så håll tummarna för det typ! :)

Idag var våra nya medarbetare på rundvandring på jobbet, trevliga och några bektanta ansikten, skoj med nytt fräscht! Jag visste inte ens att nya medarbetare var på gång in, föga förvånande kanske, men det var en trevlig överrasking :)

Var och lunchade med Robin på Falkboet tidigare idag, hihi - we love it - sen tittade han även in på jobbet och hälsade lite - men - trots det så saknar jag dig Älskling <3 Men det är ju bra att sakna sägs det, då blire roligt å sådär att ses när man sen gör det... Aja, kanske kanske.. Jag önskar iaf att du låg bredvid här och snussade som bara du kan, då skulle jag hålla om dig och pussa på dig. Hehehehehe.

Idag frågade en på jobbet om jag varit utomlands eller om jag brukar sola för denna person tyckte att jag var "värsta brun", och det gjorde mig glad att få höra det ;-) Hehe, lätt-påverkad. Då vet man att solandet ger resultat. Iofs så är jag ju  rätt färsk-solad nu för jag och mammsen var iväg igår och stekte oss lite. Blir väl en vända dit i nästa vecka med Robin också.. Fint ;-) Ingen rädsla för cancer här inte! (alltid lika blind för risker å verkligheter)

Kom med ditt sömnpuder nu John Blund, det är dags att sova nu tycker jag.
Lär ju förmodligen ändå vakna vid samma tid som jag jämt envisas att vakna - dvs. 09.30... Aja.. Får ta igen det isf.

TAKE CARE! TREVLIG HELG!

RSS 2.0