Söndag

Goddagens!

Trevlig kväll igår - förfesten var roligast och utgången rätt okej den med.
Jag&nattis tofflade hem från B&S vid 1-snåret - kebab, massa prat å cola.
Ingen bakfylla idag, check! Ingen söndagsångest, check!
Ser fram emot en ny skol-vecka, träffa tjejerna och arbeta med B-uppsatsen.
Idag har jag namnsdag - Maria :) Många andra också så grattis till er!
I eftermiddag ska jag dansa med Elin som ledare, läskigt och kul! =) 
Ikväll ska jag&Robin till hans mor och äta innan hemfärd mot ♥Örebro♥
Nu ligger jag i min gamla sköna säng och kollar på melodifestivalen.

Om jag får för mig att gå ut i Köping någon mer gång, avråd mig!

Genom alla mörka stunder
Det bästa som jag har






Fredag

Nu är det äntligen helg gott folk! Feels goodie gummisnoddie! :)
Håll för öronen för nu kommer mitt helg-skrik;
AAaaahhhOOOOWWOOOWWWHIIIHOOO!!!
Hehe. Kul av mig! ;-) Well - en kanonhelg står för dörren! ..
Ikväll: Sedvanligt fredagsmys - tacos, lets dance, en älskling, chips å cola.
Imorgon: Köping! Kalas hos min morbror och på kvällen fest + utgång.
Söndag: Vakna å vara en segis. På kvällen dansträning under ledning av Elin!

Idag var jag förresten lite cool/elak/ärlig på gymmet... :-) Där jag gymmar finns det nämligen två tjejer som är väldigt kroppsfixerade och kollar på sig själva när de springer/går på bandet typ två gånger varje minut för att se hur de ser ut. Idag hamnade jag bredvid en av dem, men jag var den som var närmast spegeln så varje minut kollar hon förbi mig några gånger för att försöka se sig själv i spegeln. Efter fem minuter, vilket alltså betyder att hon kollat förbi mig 10-15 gånger så blir jag lite irriterad/störd/illa till mods över att hon hela tiden kastar ett öga förbi mig så då säger jag: "Oj, ursäkta, är jag i vägen?! Du kanske vill byta plats med mig så att du ser spegeln?" .. ;-D Varpå hon svarar: "Nejdå, det är lugnt..." lite förläget!
Var det elakt? Jag kände ju liksom att hon störde min träning.
Själv springer man ju på i sin egna lilla bubbla och skiter i hur man ser ut ;-)
Det handlar la om självförtroende =)

Trevlig helg!



Ögongodis

Åh, jag har hittat så många klänningar som jag vill ha, mestadels somriga!
Jag sitter framför datorn och viskar 'Come to mama!' .. Hehe :)
Det kliar i fingrarna och frestar så enormt att bara klicka på köpknappen just nu, men jag har givit mig själv köpförbud till 27 mars när vi ska till Sthlm och det tänker jag hålla. Å andra sidan skulle jag ju aldrig kunna välja vilka jag helst vill ha av alla eftersom att jag faktiskt inte kan köpa allesammans...  

Riktigt fin klänning! Det är la en liten touch av Carrie Bradshaw över den?
Synd att den kostar en del...


 
   

Rädsla

Det här är världens läskigaste djur. Ser ni vad hemsk den är?
Skulle lätt välja spindlar, ormar och krokodiler framför en uggla.
Jag hatar dem, jag blir irriterad och illa till mods av att se dem ;-P


Levnadsglädje

Ni må tro att ord som dessa som värmer i vintern :) ♥



Faktum är att man ju inte kan vara annat än lycklig med så pass himla bra medmänniskor som jag har, oerhört tacksam över att ni finns vid min sida! Ikväll är jag så pass glad att jag ska dricka vin, umgås och dansa loss på krogen med some heta bäjbz. Blir förmodligen väldigt festligt! :)


23e februari

Här kommer dagens citat... :-) Just for you Elin! ♥

“I'm thinking balls are to men what purses are to women.
It's just a little bag, but we feel naked in public without it"


mumsi-musico

Det spritter av energi i min kropp! För att dessa energier inte bara ska gå till spillo så ska jag förbruka dem väl genom att först och främst träna sen handla, ordna i garderoben och sist men inte minst kanske till och med baka något! :-D Undra hur många av sakerna som kommer att bli av, förhoppningsvis alla, keep your fingers crossed people! (: 





 


Monday/Blondday

Måndag idag och det har förstås inneburit det gamla vanliga med måndagar - att ny vecka börjat sin bana mot helgen igen och full fart mot våren också?!? Denna lilla måndag som är den sista måndagen i februari så har också en ny delkurs börjat och inte minst så har jag fått en ny "granne" då my sweet Diana har flyttat till rätt över gatan i helgen och det gillas stenhårt verkligen, då kan vi bara springa över till varandra titt som tätt och hur som helst, och dessutom ta sällskap till skolan:) Sen är det ju inte helt fel och fy skam att vi bor så pass nära varandra nu när hon&jag ska skriva B-uppsatsen tillsammans de kommande 4 veckorna. Åh, detta känns verkligen till sin belåtenhet! :] Sen kanske jag är lite väl glad för att jag är hög på socker efter godismoffel, men det är en annan femma... Får la ta några godisar till så jag behåller glädjen ;-)

Ni har väl förresten inte missat att första färskpotatisen kom idag?
Går att köpas för det schyssta priset 750 kr/kg... Gör någon ens det?

Nu har jag förresten äntligen min rätta/naturliga hårfärg igen :-)
Jag kunde ju inte låta mitt rätta jag missa våren och sommaren!
Lite slingor i det här senare i vår/till sommaren kan la bli bra?



Tjejmilen

Här är en bra länk för dig som tänkt springa tjejmilen eller något annat lopp, det är förslag på olika träningsprogram under 20 veckor som är lite olika utformade beroende på hur långt man ska springa och hur snabbt man vill klara av loppet på! För tjejmilen finns alternativen: om man enbart vill klara jogga hela tjejmilen, klara loppet på 60 min, 50 min, 45 min eller 40 min :-) Eftersom att jag ligger på ungefär 60 min nu så är mitt mål att pressa ned mig till 50 min, känns väldigt realistiskt! Tjejmilen går av stapeln i början av september så det är hela 6 månader kvar... Go go go! :-) 

http://www.marathon.se/news/home_tjejmilentraning.cfm



Söndag

Charlotte:
Imagine, being blind and not being able to see a beautiful day like today.
Can you think of anything worse?

Anthony:
Stonewashed jeans and a matching jacket.

Under dagen som varit idag och som nu faktiskt börjar gå mot sitt slut har jag gjort en del angenäma saker, men nu när jag tänker efter så har jag nog mest ätit olika grejer! Ätit frukost, lunch, godis, wienerbröd, nötter och hamburgertallrik. Men äta bör man, speciellt när man tränar och tränat har jag duktigt nog även gjort idag, sen kollat på en sorglig film som jag fällde sjuhundra tårar till samt sist men inte minst - blekt håret - så nu äre sisådär lite gulblondt vilket betyder att det troligtvis blir mössa även inomhus i skolan imorgon så får jag ta itu med att försöka få bort de gula tonerna på kvällskvisten ;-) Imorgon börjar en ny delkurs med introduktion och skit redan kl 8, men jag ska ställa klockan redan på 6 eftersom att Sverige möter Finland i OS-hockeyn! Då vaknar man till och blir taggad redan på morgonkvisten, förhoppningsvis vinner Sverige...

Här under bjuder jag nu på lite (o)fräscha bilder efter första avfärgningen ;] Jag avfärgade två gånger... Har tyvärr inte lyckats få någon bra bild på hur det ser ut just nu så det får ni se imörra när jag tagit bild i dagsljus så nu har ni något att längta efter med spänning! =) 
 

Korsett?

Just nu är jag på febril jakt efter en snygg korsett eller body!
Dessvärre har jag mest hittat snygga på internetsidor, och jag vill testa irl...
Jag tycker det är läckert att ha det under kavaj eller till en hög kjol :-)
Jeans funkar la oxå... Sen är det ju förstås fint med bara trosor till också ;-)


   


Klipp

Har ni sett klippet nedan?
Det kanske ni redan gjort eftersom att det har ungefär 16 miljoner visningar.
I början låter han endast som en kille med en bra sångröst och man tänker:
What's special about this guy? Han har ju ändå så många views...
Men då sker det fantastiska en minut in i klippet - han gör en röstövergång...
Snacka om att kunna bejaka sin kvinnliga sida ;-)






Poäng

Carrrie says:
You can't make friends with a squirrel. A squirrel is a rat in a cuter outfit.
:)

Jag drog fram den duktiga bruden inom mig när jag trotsade snöstormen och kilade iväg till gymmet tidigare idag. Jag var lite rädd för att det skulle bli tungt att komma igång igen när man jag haft träningsuppehåll på två veckor, alltså att jag skulle tappat lite i styrka och kondis men det var ingen skillnad alls mot innan så det var ju väl :-) Wiho! Skönt att vara igång igen... Nu ikväll ska vi äta potatisgratäng, fläskfilé, bearnaisesås och tzatzikibröd och självfallet glo på Melodifestivalen, hoppas det är dansvanliga bidrag ikväll! :-) Sen blire la lördagsgodis å film, mysli. Imorgon har Robbibabe match i Köping, är i valet och kvalet om jag ska följa med eller inte... Är lite sugen på att färga håret nämligen och det kan ta sin lilla tid om jag ska göra avfärgning, omfärgning och slingning =) Kommer ju att slita laaagom på mitt stackars hår!




Vår vintervärld

Känns nästan som att man har husarrest när det är sådant snövimmel utomhus, man går ju inte ut i onödan i alla fall - det är ett som är säkert! :) Tur att vi har allt hemma som vi behöver, varandra och mat, hehe! I år har det verkligen varit vinter på alla sätt och vis då den haft olika inslag av såväl snöstormar som kyla och drivvis med snö. Och det verkar bara kommer mer snö hela tiden?! Tar inte snön där uppe slut snart undrar man ju...  Börjar nästan känna mig fångad i och av vintern och det gillas inte! Ge oss vår, sol och lite värme nu - så känner nog många med mig! =) Tålamod, tålamod... En ingrediens som jag ofta saknar! Allt ska helst hända nu liksom ;-)

Trots snöyran så sitter jag här i allvarliga funderingar kring att gå till gymmet - har nämligen inte varit där på ca 2 veckor och det är ju icke bra - blir så seg och mer trött av att inte träna. Först var det förkylning som satte stopp för gymmandet och sen massa plugg som gjorde att det liksom inte var prio ett, men nu är det dags att köra igång igen. Mest vill jag ut och gå för att få frisk luft och sträcka på benen efter en veckas överdriven inomhusvistelse tack vare tentaplugget, men att gå i detta känns inte helt funny. Eller ska jag bara glo film och pyssla här hemma idag och sen vara någorlunda mer nyttig imörra? My choice.

Hur som haver så äre lunchdags nu och sen får vi se vad som händer.
Ikväll är det melodifestivalen och god mat - längtischz 8-)





Ett gott skratt...

.. Förlänger livet!
Oavsett om hans skratt är fejkat eller inte i detta klipp så blir åtminstone jag lite lättare till mods när jag kollar, jag skrattar inte men ler iaf lite lätt!
Kan dock tänka mig att min vän Emma ligger dubbelvikt åt detta, eller jag är 99,9% säker på att det faktiskt är så, och det är nog det som gör mig gladast! ;-) När hon skrattar - ja, då är det svårt att inte börja skratta med henne eller åt henne. Skratt lättar verkligen upp stämningen så Emma lär vara humörhöjar'n no.1! :)



Detta klipp är nästan roligare - mimande, hopp och andra konstigheter!

True Colours

Jag gillar Isabellas twitter-medelanden, det känns som att de speglar hennes personlighet och hur hon är ännu mer än vad som framgår i hennes blogg. Tidigare idag postade hon följande, lite intimt men helt okej... :)


Thursday

Idag har jag haft ett examinerande seminarium där jag redovisade en kartläggning av hur folkhälsoarbetet ser ut i Landskrona Kommun, det var för en gångs skull en intressant uppgift som jag kunnat vidareutveckla hur mycket som helst om jag haft utrymme men nu var uppgiften inte så djup så jag fick lägga band på mig själv och mina idéer och helt enkelt begränsa mig lite och hålla mig till det som efterfrågades!
(Hoppas att jag får nytta av arbetet senare i min utbildning och då får möjlighet att jobba vidare på det, det vore kul!) 
Med handen på hjärtat så måste jag erkänna att jag faktiskt för ovanlighetens skull var lite nervös innan redovisningsdags eftersom att det var längesedan jag stod alldeles själv längst framme och redovisade något då vi endast gjort redovisningar i arbetsgrupper hittills - och när man är själv så har man ju liksom inga andra att luta sig tillbaka på utan det är endast mitt lilla projekt och jag som utelämnas åt vargarna i publiken som kan äta upp en med hull och hår ;-) Hehe, nejdå! Redovisningen gick ju förstås bra då jag har en bra talare inom mig och ett självförtroende så jag blev godkänd på presentationen, vilket förstås är skönt! :-)

Nu äre bara fullt ös medvetslös mot morgondagens tenta, 22h kvar! 
För första gången börjar jag tro att jag kan ha en liten, liten, liten chans att klara den.. Men man ska väl inte kasta sten i glashus och spotta snus i motvind genom att ta ut något i förskott för då gåre bara åt fanders och man får betala tillbaka.



Onsdag


Ser bilden angenäm ut? ;-) ZzZzz...
Detta är min roliga lilla verklighet just nu till fredag kl 16, trökigt men ack så nödvändigt om man ska klara tentan och det vill jag ju! Längtar till jag vaknar på lördag och inte har något speciellt att göra, jag ska sjunga "freeeedom, freeedom" sen jag ska ligga och dra mig så länge att jag får ont i kroppen av att vara still ;-) När jag väl tagit mig upp, om jag ens gör det, så ska jag bara kolla på tv, webb-tv och film heeela dagen! Haha.. Men det är ju då, till vi är där återstår flera timmars plugg och förhoppningsvis biter kunskapen sig fast i det lilla jag har att kalla hjärna ;-)

Just nu är ljuset i tunneln sista helgen i mars då jag och Robin drar upp på en liten weekend till Stockholm där jag ska plåga Robin med att gå i massa affärer, sen blire även teater och hotellvistelse som gräddet på moset =) 
Vi bokade hotell nu på eftermiddagen och tidigare idag hämtade jag ut biljetterna till föreställningen "Bruden som visste för lite" med min favorit: Pernilla Wahlgren, wiho ;-) Det ger mig energi att ha något att se fram emot, det behövdes! Det är bara en dryg månad kvar och det går snabbt, och när vi väl är där så lurar April runt hörnet och våren börjar knacka på dörren så smått... Svårt att tro nu när vi har massa snö men ändå - den kommer i år igen och jag är så redo att ta emot den med öppna armar samt fräscha vårkläder och skor!:-)


Blingbling

Dagens höjdpunkter:
Semla - gött gött i gött gött! :-) Lyckligvis har vi en kvar i kylen! ;-)
Björn Ferry tog OS-guld, very good gummisnodd mannen!
Fräschade upp bloggen - inte megasnygg, men bättre än förut?
Diana och jag ska göra B-uppsatsen tillsammans, skönt, tummen upp!
Jag och Robin ska till Sthlm och Prag i vår och det gör mig glad! ♥
Bestämt att jag ska till Köping för att träffa vänner och gå ut nästa helg!  
(Det gör ju inte saken sämre att det är lönehelg)
(Dagen efter ska jag dansa i gruppen som Elin ska börja leda, nice! :D)

Nu ska jag göra sista plugg-rycket för idag, har latat mig några timmar...
Längtar för övrigt någorlunda fett mycket till mitt hår färgas ljust igen!!!
Dessutom är det typ slitnast så en klippning skull också sitta fint, blir efteråt.
Sen måste jag börja sola... Och ja, visst ja, plugga vare ju nu! 8-)
Men nu först ska jag ta lite vitlöks-carbonara och vin, höhö..
En skagen-toast också, fasen vad gött det är med skagenröra för övrigt?;-P

Vårt mål alkohol, sånt som inte killar tål! Skål!



Amen

Adam: Come on, give me a little blow job - up and down a couple times and then you're done, it's easy!
Samantha: Easy?! You men have no idea what we're dealing with down there. Teeth placement, jaw stress, suction and gag reflex, and all the while bobbing up and down, moaning and trying to breathe through our noses. Easy? Honey, they don't call it a job for nothin'!

  

Tisdag - Semmeldag

Igår var jag fruktansvärt kåt på att blogga men dessvärre så funkade det inte att logga in så istället fick jag lov att plugga - vilket ju å andra sidan kanske var mer vettigt när jag tänker efter men ändå :) Gårdagen gick ju inte direkt till historien som händelserikaste dag, utan det mest spännande var väl att pensionskuvertet kom och att jag skaffade Twitter - Maolien - och ja, det säger la en del om hur händelsefattig dagen egentligen var ;-)  

Idag däremot är det banne mig andra bullar! Klockan är bara strax efter 1 och jag har redan hunnit med en del, hoppas bara att jag inte slår av på takten nu utan fortsätter att plöja till natten smyger sig på! ;-) Dagens sysslor hittills: Tankat, handlat, varit i skolan och redovisat ett arbete, pluggat och nu sitter jag och äter nudlar - typisk studentmat! Faktum är att jag storgillar nudlar och äter det inte av den billiga anledningen utan för att det är gött - även om det billiga priset förstås främjar nudelätandet. Jag brukar äta nudlarna naturella som vanlig pasta - med andra ord så kokar jag dem i vatten, skippar den där påsen med smaksättning, och sen häller jag bort vattnet när dem är klara. Lägg över på en tallrik, en liten smörklick, salt och så gluffsar man i sig det!

Nu tänkte jag försöka plugga till Robin kommer hem från skolan runt 4, med sig har han Viktor och så ska vi tre fika semlor! Kommer lägga sig som bomull i och kring magen ;-)

Det kanske är dags att börja tänka på pension så man kan resa som gammalt russin!


Måndag

Tjohej!

Så var det dags att bita tag i en ny vecka - det tenderar att bli en jobbig sådan, tyvärr. Det ska kännas att man lever! ;-) Men å andra sidan, ack så skönt det kommer att kännas när helgen väl är här sen! :-) Har två viktiga seminarium med muntliga presentationer och sist men absolut inte minst så avslutas allting med en hemskt stor tenta på fredag - som toppen av isberget! Först tänkte jag; "Jag ska självklart göra mitt bästa för att klara tentan, men om jag inte gör det så är det inte hela världen eftersom att jag klarat allt hittills och ett bakslag är okej!" Men sen slog det mig - varför ska jag tänka så? Jag borde tänka såhär istället: "Nu jäääävlar ska jag plugga hårt och ge mig fan på att klara även detta moment eftersom att jag klarat allt annat hittills!" Inte sant?! Man ska inte ge upp i förväg så det där känns alt som en bättre inställning! :-) Men å andra sidan, lite realistisk måste man ju ändå vara och veta om att vissa av de sakerna som kommer att efterfrågas i tentan är lite över mina kunskaper (räkneuppgifterna). Hoppas på att plocka hem poäng på de andra frågorna och att de ska räcka. Skulle vara jobbigt att behöva göra omtenta parallelt med något annat... Men nu ska vi inte tänka så utan den dagen den sorgen helt enkelt! :-) Det är bara att plugga på för är man lat nu så får man tillbaka det som ett brev på posten sen! :-P

Igår var det ju alla hjärtans-dag och då åt vi gött;
Förrätt: Skagentoast


Varmrätt: Pommes, fläskkotlett, bearnaisesås och tzatzikibröd


Efterrätt: Ugnsstekta äpplen med vaniljglass och grädde

Good things

Lördagen börjar sakta lida mot sitt slut...
Det har varit en trevlig kväll med bästa tjejerna, ni gör mig så glad! ♥
Den enda jag saknar nu är Bobbin som är i Köping. Hatar att sova ensam.
Men imorgon är det andra takter för då äre alla hjärtansdag med myyzZz! :-)

Dagens absoluta höjdpunkt:
Utan tvekan - mina nya skor! Sköna och snygga = användas flitigt i vår! 
Nu ska jag och mina skor krypa ned i sängen och glo film...
Såhär går det när du är borta Robin - jag hamnar i säng med ett par skor!

 


Lördag

God Morgon, Goddag, God Eftermiddag? Välj själv!

Har nu nyss moffat i mig någon slags dålig frukost bestående av munk, wienerbröd och ballerinakakor med cola till det - känner mig befogat hyfsat sämst på bra kosthållning men det var väl ingen nyhet för någon av mina följare :-) Fikabrödet hade jag la kunnat klara mig utan men cola på morgonen är dock för underbart för att avstå in my opinion! 

Ikväll kommer some schyssta bratz hit för att vin, melodifestival och sång - det ser jag fram emot då vi allesammans kan behöva goda mänskliga energier från varandra såhär mitt i allt jävla plugg vi har till kommande vecka.
De ca 7 timmar som det är kvar till dem dyker upp här ska jag dock inte bara ligga och pilla naveln i soffan, nix, ska försöka plugga, städa och duscha - och så rätt som det är har klockan blivit tjejkväll! :-)
Bäst att ta på sig kläder och kicka igång dagen nu!

Nu: Stan för att köpa ett gött vin och förhoppningvis ett par skor!




Fredag

Många godsaker är framplockade på vardagsrumsbordet kvällen till ära.
Med andra ord - En god fredagskväll står för dörren! (:
"Ojoj" tänker ni, "vem har hon ha bjudit över på allt det där?"
Nja, det är ingen speciell... Det är bara jag själv! :-D
(Bävar lite för hur mina cravings kommer bli när jag blir gravid)

Happy

Den här låten och dansen gör mig alltid, alltid på bra humör!
Det är så mäktigt när alla dansar, grr..!

Sicken snilleblixt!

Jag har kommit på att det vore en god och gynnsam idé för mig att ta bort Facebook som startsida och istället byta mot någon mer plugg-vänlig...
Jag förvånas över hur en smart person som jag inte kommit till insikt med detta tidigare, men det kan man ju inte gräma sig över - det är ju fredag ffs! :)

Glöm förresten inte att det är "Hug-a-short-person-day" idag!

                           

Torsdag

Robin: Malin, visste du att 2/3 av allt hushållsarbete görs av kvinnor i ett vanligt samboförhållande? Jag tycker att det känns bra att vi på något sätt tillhör normen! :-D

Idag har Robinovich gjort sin 1/3 av hushållsarbetet;
Tvättat och lagat mat - underbar köttfärssås! :-)

Nu tjatar han om belöningspussar, och det kan man ju bjuda på! ♥

Onsdag

Just nu är det dessa som gäller - frukost, lunch och middag ;-)


:)

Så börjar denna måndag sakta men säkert gå mot sitt slut, och jag tackar de högre makterna för att jag fått varit vid liv ännu en dag! Det låter kanske löjligt och oseriöst att säga så men faktum är att i den värld vi lever idag så ska man vara glad för alla dagar man får, och framför allt ska man vara tacksam för att man är frisk, hel och att ens nära och kära mår bra. 
*peppar peppar - vill inte kasta sten i glashus nu* 
Det jag dock skulle vilja avlägga en liten klaga över just nu är att jag har ont i halsen och har kommit in i en period där jag helst bara vill ligga i soffan och glo dagarna i ända med massa goda saker att tugga på ;-) Men som det ser ut just nu så funkar det inte att anamma den livsfilosofin och det är lite trist :) Fast å andra sidan behöver jag nog inte mer slapphet i min vardag, jag är rent utsagt en riktigt oförskämt lat jävel när jag sätter den sidan till ;-D
[Robin får erfara detta dagligen när jag kör med honom ♥]

Som jag skrev imorse så började dagen idag med ett litet gruppmöte och det gick okej, vi la upp en plan för ett arbete vi ska genomföra och det är la ett steg i rätt riktning åtminstone! Väl hemma sen så drog jag upp Robin ur sängen och vi gjorde stekt lax, stekt potatis och aioli till och det var mumsigt :-) (Smaken och lukten i munnen efteråt är en helt annan femma) Efter lunchen la jag mig i soffan och slöglodde på den gulliga och förutsägbara filmen "Another Cinderella story", som förövrigt innehåller många bra låtar! Jag älskar filmer med sång och dans, och jag säger som Elin: Dans är så mycket mer än bara dans! :) Efter filmen tog jag mig ut på en promenad för att få lite frisk luft och för att inte känna mig allt för förslappad, och det gjorde mig gött. Åter hemma i soffan blev det slappis-stilen all the way igen framför tvn med cola och x antal mackor ;-)

Vårt godis på 1,2 kg är förresten uppätet nu, höhö :)
Nu ska jag ta en skål glass med varma hallon&blåbär å glo Spårlöst!:)


Måndag

God Morgon!

Vuxen som jag är sitter jag och kollar på Nyhetsmorgon i morgonrocken, en kopp te och smörgås framför mig och bara längtar att ta tag i en ny dag med energiska tag! Öh eller nej, ingenting av det jag skrivit hittills har varit sanning. På tvn äre MTV som gäller i ett försök om att bli peppad för skolan, på mig har jag ett par obekväma jeans och framför mig syns inget spår av någon hälsosam eller bra frukost. Faktum är att min frukost i dag blev godis och chokladmousse med grädde, jag skämms men så kan det gå! .. Någonting säger mig att godis + chokladmousse med grädde förmodligen inte klassas som den bästa frukosten, eller som frukost över huvudtaget, men ibland måste man leva lite utanför ramarna.

Snart ska jag ta mitt förnuft till fånga och kicka igång dagen genom att cykla till skolan och träffa min grupp för att ta itu med en uppgift i Hälsoekonomi som verkar allt annat än fantastiskt intressant, men det kan ju inte bara vara en räkmacka och en dans på rosor att leva så några törnar ska man väl kunna tackla! ;-) 

För övrigt så lockade mitt inlägg om en msn-konversation till sig några kommentarer, det förvånar mig inte alls att det reageras över sex, skriver man om sex så har alla ett ord att säga! Se inlägget som ett tips från coachen ;-P 

  

Miss Dirty?



Söndag

Igår blev det som planerat kebab + melodifestival + godis = väldigt fin kombination må jag säga! :) .. Och godis kan ni lita på att det blev för gårdagen till ära kostade nämligen jag och Robin på oss en riktigt fet godispåse må ni tro och ja, fet var väl minst sagt bara förnamnet på denna påse som vägde 1,2 kg och kostade 82 kr! ;-D Haha, men det ska va gött å leva, right? Självklart är den inte helt uppäten så nu kommer jag att gå och småäta av den under hela veckan, men det är inte negativt för det kan vara ett bra medel att muta sig själv med för att plugga - och det behöver jag nu! Vad har vi lärt oss av det här då Robin? Nästa gång plockar vi en varsin påse va! ;-)

När det gäller melodifestivalsbidragen igår så tycker jag att nästan samtliga bidrag höll lägre nivå än medel, det kändes lite lamt liksom? Det kändes inte alls som melodifestival... Jag gillade Ola såklart, sen är ju Salem bara för söt och go?! :) När det kommer till programledarna så kändes de stela och nervösa.. Nja, med andra ord= ingen bra öppning på melodifestivals-karusellen, men förhoppningvis ökar temperaturen på såväl bidrag som programledare ju lägre vi kommer i tävlingen! :-) Mest av allt längtar jag till Eurovision, det är mer the real thing! Sen får vi ju förstås hoppas att Sverige lyckas skicka ett konkurrensvärdigt bidrag i år...! Det vore på tiden för det har ju inte gått så bra nu på senare år, så - dags att komma i form igen. Men hur och med vem gör man succé? Vilken stil kommer folk att gilla i år?

Idag har Robin spelat match som utespelare, det var kul att bevittna och jag tycker att han skötte sig överraskande bra för att egentligen stå i mål! :-) Jag märkte ingen stor skillnad mellan honom och alla andra spelare. Han lyckades dessutom att göra ett mål och två assister, där kan vi snacka om att vara en komplett innebandyspelare med många kvalitéer när han kan spela på hela plan ;-) Höhö, inge partisk alls, nej.

Nu sitter jag med Alfapet, godis och mazarin i sängen... 14.40 ska jag hämta mina föräldrar från tågstationen då de varit i Sthlm i helgen på musikalen "Hairspray", shoppat och sovit på hotell. Jag är avis, men min tid kommer den också så småningom! :) Well, när jag kört hem dem hit så blir det fika och det gillar vi ju! Efter fikat bär det av hem mot Penningbridge och massa tråkigt plugg... :/ :( :C Kan det inte vara lördag idag och söndag imorgon? 


Konversation

Två sköna brudar konverserar över msn;



Följ min blogg med bloglovin

Fredag

Shoo!

Idag har jag varit Duktig-Mallan! :]
- Tränat
- Tvättat allt i tvättkorgen
- Bäddat rent
- Städat toaletten
- Dammsugit

Just nu sitter jag nyduschad, nöjd och belåten och bara fredagsmyser med gott samvete, framför mig har jag chokladmousse och grädde som skall avnjutas till någon film, coca cooola blire också såklart! Finns det något bättre än kall cola? :-) ♥

Älsklings-Robin befinner sig i Köping, som vanligt på helgen med andra ord, han smet hemifrån när han hörde att det var städning och grejer på gång! ;-) Nej, inte riktigt så, han åkte dit efter lunch för att fika med Katrin och nu ikväll skulle alla grabbar ses och hinka öl, typ 8-) Imorgon styr även jag bilen mot das Kopenga för att spendera ett dygn där :-) Börjar med att luncha med Robin på Falkboet - fin gammal vana - och därefter blire nog troligtvis mest lugnt häng hos mam&pap, kebab/pizza och melodifestival! 
Sen på söndag blire att kliva upp tidigt för att Robin ska spela match -
som utespelare för ovanlighetens skull måste tilläggas så det ska bli intressant att se hur han gör ifrån sig på den positionen! ;-D Hoppas att han gör mål!
Så, en lugn helg står för dörren för min del - men andra bullar blire nästa helg för då blire tvådagars som det ser ut nu så lite chill skadar inte ;-)

Förövrigt fick jag VG på hemtentan - mycket nöjd och glad! :-)
Skönt med lön för mödan, det gav mig energi att ta tag i den här terminen!

Åh, vad det luktar gott här hemma nu! :) 
Har nytt sköljmedel - Softlan Aroma Therapy Passion <3
 


Onsisdagis

Så har ännu en onsdag i mitt liv passerat, undra hur många onsdagar det är kvar?! ;-) Finns inte så mycket att berätta om dagen då den inte haft något extraordinärt innehåll och därför kommer väl följande rader mest bli ett blaha-blaha tjöt :-] Min dag såg i alla fall ut som följer: Skola 8 till 12, matlagning+käk och sen tog jag faktiskt och vilade middag i soffan typ 2 timmar=slappt värre! :-) Man skulle kunna säga att jag gjorde det i ren protest mot det dumma vädret - det räcker fan nu!!!! Sen nu på kvällskvisten råkade det bli lite impuls-shopping i samband med att jag skulle köpa present till Mia-Maria, fan alltså, jag skulle ju egentligen bara köpa present men så var det någon kraft inom mig som förde mig mot Gina Tricot - och då fastnade jag för några plagg, gick med dem mot kassan, drog kortet och blev ännu fler plagg rikare! (Woho!) Det är skamligt vilken dålig motståndskraft jag har för kläder just nu, skärpning på mig, jag är stor nog att förstå att pengar inte växer på träd! ..

Imorgon är det tidig uppstigning igen - gillar inte riktigt att stiga upp när det är mörkt för det är liksom mot mina principer - men man får vara bestämd och försöka tänka: Woho, en ny dag med nya möjligheter att lära sig bra saker! :D :D Men ärligt, vilken beundransvärd människa kan tänka så kl 7 på morgonen egentligen? Imorgon när jag kliver upp får jag tänka att jag får äta tårta och umgås med tjejerna på kvällen sen i alla fall! =) Det är de små sakerna i vardagen som förgyller och får en att orka kämpa på. Efter imorgon är det helg också! (:

Idag slängde vi ihop en slags kycklingwook med nudlar!
Det smakade riktigt bra och landade fint i kistan må jag säga :)

Tisdag

Mina 10 bästa låtar att löpa till just nu:
E-type - Angels crying
Rihanna - Please don't stop the music
Poppis - Bästa vänner
Shebang - Romeo
Second run feat. DJ Ramone - Seasons in the sun (Remix)
Mando Diao  Gloria
Velvet - My destiny (Pitchline Dance Edit)
Forsby - Vi är blåvita laget ;-) Blir så pepp!!!
Groove Coverage - Poison
Blümchen - Heut' ist mein tag
(Bra takt och så kan man tänka: idag är det fan min dag och så går det jättebra att springa - man känner sig glad och laddad ;-) haha..)


Nu har jag två frågor till er mina kära läsare:
- Vem vill åka utomlands med mig? När och var?
- Finns det någon som vill springa något lopp med mig?
(typ Tjejmilen, Midnattsloppet, Blodomloppet, Stockholmsmilen)
Nästan samtliga lopp är ju först om ett halvår (i augusti) vilket betyder att ni ju faktiskt har tid på er att träna upp kondisen om det skulle behövas, det kan ju vara bra att ha ett mål? :-) Kom igen!

Tårtkalas för Maria som fyller 21 på torsdag, vad ska jag köpa? Vinflarra känns så last year eller vanligt, är vi stora nog för att ge varandra blommor nu kanske?! ;-) Well, jag kommer nog på något! Det drar ihop sig till finalen i Paradise Hotel om en halvtimme - jag hejar på Kristoffer nu när Greta tyvärr åkte ut igår! :-) Jag fattar inte hur Jackie och Patrik kan vara kvar, men men.. Sen Erika är bara allmänt skumm, fast egentligen är hon nog rätt smart. Jaja, dokusåpa-skit som man kollar på =) Efter PH blire hopp i säng för imörra börjar jag kl 8, hårt liv, och på torsdag likaså... Tur som fan att jag har annat att se fram emot den här veckan som gör det värt, god mat och Köpingsvistelse bland annat. Vad vore livet utan mat och gott sällskap egentligen? Får mig att gå runt i alla fall! (:


Måndag

Idag har jag...
- Storhandlat
- Tvättat och hängt tre maskiner
- Gjort en väldigt god lasagne
- Köpt löpvänlig mp3
- Skrivit ned en skoluppgift

Rätt så produktiv dag för att vara mig med andra ord, det är inte varje dag man gör så pass mycket bra saker så jag borde la vara nöjd! :-) Hehe.. Nu ser jag fram emot morgondagen när jag ska testa min nya mp3 när jag springer, och sen hoppas jag ju såklart att jag slipper undan sånt jävelskap som jag drabbades av idag! :-) Nu ska jag avslutat en fulländad tv-kväll med Paradise Hotel och sen äre hög tid att krypa ned under täcket, få massage av min Robin och slumra in... Awesome! :-)

Såhär avslutningsvis vill jag bara tillägga att jag återigen är i samma goda Malin-form som vanligt - glad och lätt i sinnet :-) Man ska inte underskatta en god väns förmåga att få en på fötter igen - ja elin, jag pratar om dig! =) ♥
Och sen icke att förglömma - en underbar partner som är allt man drömmer om och mer därtill! <3 Dags å pussa på honom nu så man behåller honom i sin ägo ett tag till ;-)
Fick kommentaren nedan från min sportnörd 8-)

Malin <3 Robin också..

Ska ta några chokladtryfflar nuuu! Hej!
 

Tankar

Hur kan man känna sig megastark men brutalt svag på samma gång?
Hur kan man veta vad man vill men ändå inte alls?
Hur kan man se allt suddigt men å andra sidan glasklart?
Hur kan man vilja göra allt i hela världen men samtidigt bara vilja ligga apatisk och tyst i flera veckor?
Hur kan man känna sig nykter och berusad samtidigt?
Hur går det ihop att man är redo, men ändå oredo?
Hur kan man känna en viss sak, men ändå inte?
Hur kan tunneln vara rak och ljus, men också krokig och mörk?
Hur kan man vara vilse men samtidigt veta precis var man är?
Varför kan man vara pigg, men ändå aldrig varit så trött?
Hur kan man älska och hata på samma gång?
När blev jag den som tvekar?

När jag tog en promenad runt kvarteret tidigare så snurrade tankar, känslor, viljor - och plötsligt kom jag på mig själv att tänka att det inte skulle göra något om en bil körde på mig eller om någon knivhögg mig just då för jag var så inne i mina tankar att jag inte skulle känna något, inte bry mig och det skulle inte heller smärta för jag hade stängt av kändes det som. Hur illa är det inte när man tänker så?!?!? .. Hur gick det till? Jag började såklart gråta. Ta tag i dig själv Mallan tänkte jag och gick hem! Vet inte vad det är..

Jag vill verkligen åka utomlands/iväg... NU! Jag behöver det. 
Kanske ska våga mig på att resa själv? Få tänka och andas lite...
Känns svårt att få tag i resekompis, eller har jag någon frivillig? :)

Det känns lite som att jag kastade sten i glashus igår när jag skrev att jag var glad och nöjd, för idag är det bara förvirring, får man inte vara glad å nöjd med tillvaron eller?! :-P

MEN ALLT ORDNAR SIG, RIGHT?!

RSS 2.0