Som det är

Livet kan vara krokigt, men aldrig utan mening.

Ibland skulle man kunna likna livet med en kortlek eftersom att det alltid verkar ha ett ess undangömt i rockärmen som kommer fram när man minst anar det, och dessutom så vet man nästan aldrig vad man får för kort när livet blandar och ger, ibland får man en bra hand och ibland en lite sämre. Om mitt liv vore en kortlek så känns det som att alla kort skulle vara hjärter just nu. Störst av allt är kärleken.
Jag är förtillfället inte allt för ambitiös när det gäller att blogga och berätta om vad som händer och sker. Tidigare var jag den bloggande hälften i mitt och Robins förhållande, men numera är det han som friskt producerar inlägg så gott som varje dag och ibland flera gånger dagligen - dock blire ju mest sport, men ändå - bloggande som bloggande, och dessutom så får han med lite intressanta inblickar av vad det så kallade vardagslivet bjuder på också mellan raderna! ;-)

Igår kunde man läsa följande i Robins blogg:
(Eftersom att jag är slö så saxar jag direkt därifrån vad dagen bjöd på)
"Dagen började på bästa sätt, med att bli väckt av en argsint Bäh som skriker i ens telefon om man varför man inte är vaken än. Efter denna skräckupplevelse bar det av till Västerås och en dags mellandagsshopping (går det att skriva så?). Hittade en hel del intressant, bland annat min blivande nyårs-outfit! Malin nickade uppskattande när jag provade kläderna, så jag antar att jag har lyckats träffa rätt.

Kvällen spenderades med matlagning, mat och lite allmänt chill med Mallan. God mat och gott sällskap vad mer kan man begära?"

Yesyes, igår shoppades det i V-ås, det blev dock inte alltför många lyckade fynd för min del, men jag hänger inte läpp för det för redan imorgon ska vi ut i shoppar-tagen igen då det bär av till Tuna Park - hoppas på bättre lycka där!
Ikväller ska vi ut och käka och därefter på bio, mysle... Sådärja, nu måste jag duscha av mig för idag har jag faktiskt gjort något så chockerande som tränat, det gick bra!  

'Vi har allt som behövs
Och vi har kämpat för det vi är idag
Och jag är inte nervös
Våran stjärna där på himmelen är lysande och klar'

Puss Robin-hjärtat, du är den bästa jag vet! ♥

Fofroredodagog

Hej och hå!
 
En för min del vad jag tycker lagom och bra jul har passerat och jag är hur nöjder som helst på alla punkter. Det är skönt när allt stämmer och blir bra under julen, man fylls med så sköna vällust-känslor. Julen har som vanligt betytt att jag ätit såväl god julmat som godis/choklad, umgåtts med nära och kära, skrattat och känt lugnet och tryggheten av att vara omringad och samlad med de man tycker mest om. Det är en speciell känsla inombords på julen, det är det verkligen och har så varit sedan jag var liten malin-flicka.

Vad det gäller beträffande julklappsbiten i år så har jag fått en riktigt blandning av olika slags julklappar, vilket är helkul med olika saker! Allt från det "vanliga" som pengar, presentkort, smycken, smink, parfymer, väska och  trosor till lite mer mogna julklappar såsom handdukar, bestick, matredskap, ljuslyktor, änglaspel, bäddsätt. Jag är så nöjd, så nöjd. Tacktack. Allting kommer väl till pass så småningom.
Inte trodde jag när jag var yngre att jag skulle uppskatta sådana "vuxen"-saker så mycket. Det som man tyckte var tråk-saker att få då har nu förvandlats till att kännas som nödvändiga och praktiska saker inför framtiden. Saker är både kul att få och att ge bort. Dessutom öppnar min nuvarande ålder fler möjligheter till olika julklappar då jag är en människa i början av det vuxna livet som inte har så mycket ännu för att klara mig på egen hand och som man då kan överösa med massa saker som senare kommer väl till pass eftersom att det inte blir för mycket av allt än på ett tag. Snart är det bara lägenhet som fattas att ha och använda allting i. Det känns skönt att ha det man behöver ha den dagen när det är dags, så att man inte plötsligt bara står där utan bestick när man ska äta eller rentav vara utan handduk efter duschen t ex, det är nog en av mina värsta mardrömmar! Usch ;-) Hehe.

Annars då. Juldagen igår och utgång var såklart givet då juldagen till ära. Förfestade lite med Anna och Sandra och gick över till ett par killar som de kände, det var väl typ helt ok, inte mer - lite tam stämning och inte så mycket av pepp/dans/party-musik, men men, det blir ju som bekant också vad man gör det till. Det var någorlunda trevligt iaf att sitta och prata och dricka lite. Jag kände mig dock redan då lite småtrött, jag vet inte om det berodde på dålig sömn, paltkoma eller om det var alkoholen som segade ner mitt system. Jag hade mycket väl kunnat begett mig hem redan då, haha, otippat mig nuförtiden - inte 8-) .. men jag tänkte att jag för en gångs skull, juldagen till ära/utgångens dag, inte skulle vika ned mig och lämna för sängen redan då, nejdå, jag ville ge Hantis och folket en chans att imponera på mig. Väl där var det till en början trevligt och bra folk och bra snack, lite dans och mingel, men plötsligt så kände jag liksom bara: "Is this it?! Blire inte bättre än såhär?!" Som tur var så är jag och robin i princip likadana, eller har blivit, så i samförstånd så bestämde vi oss enigt för att lämna Hantis och bege oss hem. Och det är inte ett beslut jag ångrar. Nog för att det var juldagen, men jag kände att det inte fanns så mycket mer att klämma ut ur det hela och kunde ju inte bara stanna för juldagens skull, utan istället lyssna på den inre rösten om hur skönt det vore att lägga sig i sängen och blunda lite. Så ändå nöjda och belåtna med allting så gick vi hem och somnade som två klubbade sälar skulle man kunna säga. As-skönt! Haha...
Jag har på sistone haft en del svårigheter med att väl somna och har kunnat ligga ungefär 30 minuter innan John Blund har kommit med sitt sömnpuder, men igår somnade jag såfort jag lagt ned huvudet på kudden vill jag lova - hur skönt som helst! Kanske ska ta och börja dricka lite alkohol innan sänggång eftersom att det verkar sega ner mitt system, och då hade jag inte ens druckit mycket. Men jag är nöjd. Jag träffade och pratade med de jag ville, dansade, minglade men sen fanns det liksom inte mer att ge. Då prioriterar jag hemgång och sömn med min älskling högre. Vad har hänt?! Lite småtoffligt kan tyckas sådär, men jag skulle mer kalla det kärlekskrankt mysigt, haha..  :) :)  huvudsaken är att man är nöjd med de beslut man tar och trivs med dem, och det gör jag verkligen.

Härnäst ska jag och mina föräldrar ut på en promenad, det passar bra det efter de dagar som nu passerat, dagar i frossandets och paltkomans tecken. Dags att piggna till och vakna upp nu, för så värst skrytsamt aktiv eller nyttig när det gäller kosten har man ju inte varit, men så är det ju jul också, så det hör till - då ska man äta av hjärtats lust och det kan magen få lida för. Men, jul äre bara en gång om året! 

Resten av dagen blire i princip bara film som gäller. Jag har en massa massa filmer som jag har bestämt mig för att se när jag har tid och lust, och tid och lust är båda något som jag nu har gott om så det passar bra att glo lite. Skulle gissa på att det är typ 16 st filmer som jag har som lockar mitt film-smaksinne just nu så jag lär börja någonstans. Ska även en vända över till mormor på fika också.

God fortsättning! Mot våren! :)

         

Sinnesfrid i juletid

just nu känns det verkligen som att hela världen är så underbar att ingenting gör ont.
it may be winter outside, but in my heart it's spring!
lyckorus å juleljus i mitt hus!
det jag känner inombords just nu är känslor jag aldrig vill jag skiljas ifrån.

JAG ÖNSKAR EDER ALLA EN FRÖJDEFULL JUL! :)

Imorgon blire lek och livlighet med bus-prinsessan Leia!
  
   

Torsdag

Såg klippet här nedanför från The Sims2 och blev lite berörd.
Jag har inte längre lika stor lust att spela The Sims, åtminstone inte just nu.
Men, jag måste erkänna att jag längtar lite till The Sims 3 kommer ut i vår.
Inte för att jag har planerat att köpa det så fort det kommit ut, så fäst är jag inte, men jag är nyfiken på hur det kommer att vara. Det jag sett på youtube och olika trailers för spelet ser lovande ut. Spelet har utvecklats och blivit mer verkligt, vilket är rätt logiskt, även om grafiken kanske fortfarande är rätt tecknad, men det gör iaf inte mig något. Jag skulle vilja fira jul med mina simmar, vilket inte går nu, men i The Sims 3 så... 8-)

Under klippet finner ni texten till klippet.



I en sal på lasarettet
där de vita sängar står
låg en liten bröstsjuk flicka
blek och tärd med lockigt hår

Allas hjärtan vann den lilla
där hon låg så mild och god
Bar sin smärta utan klagan
med ett barnsligt tålamod

Så en dag hon frågar läkarn,
som vid hennes sida stod:
Får jag komma hem till påsken
till min egen lilla mor?

Läkarn svarar då den lilla:
Nej mitt barn, det får du ej,
men till pingsten kan det hända
du får komma hem till mor.

Pingsten kom med gröna björkar
blomsterklädd står mark och äng,
men den lilla sjuka flickan
låg där ständigt i sin säng.

Så på nytt hon frågar läkarn
som vid hennes sida står:
Får jag komma hem till hösten
till min egen lilla mor?

Läkarn svarar ej den lilla,
men strök sakta hennes hår,
och med tårar i sitt öga
vänder han sig om och går.

Nu hon slumrar uti mullen
slumrar sött i snövit skrud.
Från sin tåligt burna längtan
har hon farit upp till Gud.


Onsdag

Tjoho!

Idag är jag riktigt glad, men även massa trött i kropp och knopp -
dock på ett bra och skönt sätt som tur är!

Just nu kan jag sammanfatta allt lite kort genom att säga...
- att jag faktiskt gick upp så pass tidigt som 08.45 imorse (!!)
- att jag varit och flängt runt massa hit&dit i v-ås med mor och mormor
- att jag har köpt bra julklappar och kan väl se mig som klar.. tror jag..
- att vi äntligen har satt i ny kolsyrepatron i sodastreamen
- vilket i sin tur alltså betyder att jag sitter här med en ny-streamad flaska
- att det gick bra och hyfsat snabbt att jobba idag
- att jag längtar mycket till den lediga helgen
- att jag imorgon börjar jobba 16.30 - chilltid!
- att jag sedan slutar jobba efter 3 timmar, alltså 19.30
- att jag tycker att det är skönt att jobba kort-pass, men man tjänar inga miljoner dirr!
- att det är julafton om en vecka och det är trevligt, längtar!
- att mamma och mormor idag har trillat egna köttbullar inför jultrevligheterna

sedan jag började jobba på mc donalds har jag inte alls varit sugen på hamburgare, nä, för att vara ärlig så har jag närmare bestämt känt lite avsmak för det, men idag när jag stod där och packade några big mac så var jag så pass hungrig att jag faktiskt blev jättesugen på att smaka lite på en av dem och hade ingen sett kan jag lova att jag lätt hade kunnat trycka in den i munnen på dirren - då är man hungrig må jag säga! som tur är har jag nu fått i mig en rejäl portion av mammas egna och nygjorda köttbullar och pasta, mums! kvar finns nu bara en känsla av mättnad och belåtenhet, och trötthet i benen efter en heldag i v-ås och jobb efter det. så äre... så nu ska jag lägga mig i badet och sätta på en film, skönt! :)

Take care! 

Måndag

Dagarna går och det rullar på bra med allt tycker jag och jag trivs med tillvaron, och det är skönt att konstatera att man faktiskt är nöjd när man tänker efter! Man skulle nästan kunna säga att det förtillfället rullar på så pass bra att jag liksom inte är motiverad till att skriva utan gör andra saker istället som tränger bort bloggandet, för tid har jag ju ingen brist på och har egentligen så att det räcker och blir över, men just nu är jag inne i en period där jag prioriterar att spela The Sims, mysa, åka och göra olika saker - man kan sammanfatta det hela  med att jag lever, och det känns naturligtvis bra! 
Jag vet att jag nämnde för ett tag sedan att jag skulle dra ned på The Sims-spelandet men det mina vänner har inte skett helt ännu, men det kommer... Kanske.. Eller varför ska jag dra ned på det egentligen? Vad var anledningen till att jag skulle minska spelandet... Äsch, det har jag glömt nu och struntar nog i. Det är ju min nya hobby såsom andra har sport, poker, dans osv.
 
Det enda som saknas just nu som jag spontant kan komma på, bortsett från våren som jag längtar till, är att jag skulle behöva köpa klart julklappar till några filurer (mor och far), men det löser sig ju så småningom, det gör det alltid och det är skönt att veta och dessutom så är det inte helt omöjligt att hitta något till dem heller. Men, dessvärre så löser det sig ju inte bara av sig själv på något magiskt sätt utan jag själv måste hjälpa till lite på traven och ta mig tid - slita mig från allt annat jag vill göra och hinna och istället nu prioritera att införskaffa julklappar så man med lugn och ro kan ta emot julen med öppna armar. Julen är här om snart en vecka bara! :) Mys! Låt oss hoppas på en något sånär vit jul i år! *Peppapeppa*

Nu ska jag duscha och glo film. Därefter självfallet - The Sims. 
Imorgon börjar jag 16 och det är skönt med anledning av att man då inte behöver tänka på vilken tid man går och lägger sig (även om det är hälsosamt att sova i bra tid ändå) och man behöver inte heller ställa klockan utan vakna i lugn och ro av sig själv och därefter äta frukost och pyssla i lugn och ro innan jobbet. Imorgon jobbar jag ett kortpass mellan 16-19, därefter ska jag och robin och se dam-matchen mellan Kungsör och mina Forsby-tjejer. Heja heja brudar! Jag är nog snart tillbaka igen! =) (Hoppas att detsamma gäller mitt långa hår som jag saknar varje dag)

Puss&Kram! 

Kärleksmagi

När man älskar med varann på ett sätt som bara kära kan... ♥


Torsdag

Tjenare!

Wehej, då är dagen här som jag har väntat på och längtat till sedan veckan började, jag vågar nästan tro att jag har längtat minst lika mycket som min bror som är själva födelsedagsbarnet. Det bästa med kalas är att alla som är med får ta den av födelsedagen, alla får träffa varandra och äta gott tack vare att en annan fyller år och det är ju nästan minst lika trevligt som att få presenter.. Observera, jag sa nästan, för jag är inte den som bangar presenter och julklappar om det är dags för det.

Dagen till ära bjuder på ett riktigt vitt Köping om man drar upp persiennerna och tittar ut. Det har snöat för fullt sedan inatt och fortsätter ännu. Jag hade tänkt ta mig en promenad på förmiddagen, men jag tycker att det är jobbigt att gå i snö när det är oplogat så den aktiva biten läggs åt sidan. Istället så tillåts jag nu att damma av några bra filmer, spela Alfapet och The Sims - hur skönt som helst! Det är skönt att vara 19 år och göra som man vill ibland! ;-) Vad som mer är skönt med att vara 19 är att jag nästan aldrig har finnar längre. Tonårshuden har försvunnit! Nu kommer säkert en fnn-explosion för att jag har konstaterat detta men det kan jag ta för det händer ju så sällan numera. Lite nostalgi måste man ju få - men kommer det inga finnar så är jag lika glad för det för det är ju inget jag ber om dirr! ;-)

Jag undrar om jag ska smaka lite på allt kaffebröd och kakor såhär i förväg innan gästerna kommer i eftermiddag för att se efter att det vi bjuder på verkligen håller standard och är bjud-vänligt. Det vore ju ofint att bjuda på något torrt. En bra anledning till att få äta fikabröd, japp japp... Sån e jag. 

Tjingeling! 


Onsdag

idag är det onsdagen den 10:e december, nobeldagen och inte minst; min malin-namnsdag! det betyder att det är torsdag imorgon, och då 11:e december, hur logiskt som helst! för de flesta kanske torsdagen den 11:e december inte betyder något speciellt utan är en vanlig oglamourös dag, men så är det inte hemma hos oss familjen Lindgren får jag lov att meddela. Nog för att varje dag är en fest och en upplevelse i detta hus, men imorgon är anledningen djupare än så; lillebror mattias fyller nämligen år, 17 denna gång... (öh, snart 18?!?!) well, morgondagen är därför en dag jag ser framemot, för det betyder kalas, som i sin tur betyder - träffa schyssta nära och kära och moffla gottigott, t ex kladdkaka!

jag undrar hur stora oddsen är för att man träffar samma människa, vid samma plats och ungefär vid samma tidpunkt två dagar i rad? detta har nämligen hänt mig. igår och idag mötte jag samma kvinna, vid samma plats, vid samma tidpunkt. det är lite coolt kan tyckas, men det handlar väl om att man har sina smått bestämda"skogs-promenads-tider".

Till något annat nu..
Alla har vi ju ryggsäckar med innehåll från vad vi varit med om i livet, en ryggsäck som vi bär med oss vart vi än går och fyller med minnen, erfarenhet, kunskap, kärlek osv. osv. Det är å ena sidan sett en väldigt bra egenskap - att kunna lagra allt gott som gör en till en rikare och bättre människa. Men, från andra sidan sett så fylls ju ryggsäcken även med strunt och negativ skit som man helst kanske skulle vilja plocka ur ryggsäcken men som likförbannat är kvar där ändå, eftersom att det som en gång stoppats i ryggsäcken förblir där inne. Men, har man tur så glömmer man bort att den där negativa skiten finns i ryggsäcken och tänker inte alls på det. Jag önskar att jag hade den förmågan ibland. Jag är normalt sett inte långsint, men när det gäller vissa saker är det som ärr som aldrig försvinner. Visst kan saker och ting ta sin tid att glömma, men är det inte dags att vissa saker slutar förfölja mig snart?! ..
Livet går ju framåt för var dag som går, och då verkar det ologisk och onödigt att man kastar en blick över axeln och kollar på det som finns bakåt kan jag tycka. Men, det förföljer mig och hoppar in i hjärnan då och då och påminner mig om vad som finns i ryggsäcken - så himla onödigt irriterande. Hörredu Herr Förflutet, Låt mig va!
Jag håller med den som myntade uttrycket: "Man är sin egen värsta fiende", för det stämmer verkligen.

Nu ska jag göra något som jag tycker är kvällsmys på hög nivå;
spela the sims och sms:a med världens bästa kille! <3

Tisdag

Tyvärr så kommer mina inlägg allt mer sällan numera. Till de få trogna läsare jag har ber jag om ursäkt över detta trista faktum, men håll till godo - kanske vänder blogg-vinden när man minst anar det. Jag har på sistone känt av att jag haft lite fantasibrist och ingen motivation till att skriva om vad som händer och finns på tankarna. Det mesta är bra och då äre så, typ. Man låter allt vara som det är utan att säga hur det är. Det räcker om en själv vet hur det är. Vissa stunder har man ingen lust att offentliggöra allt i bloggen, medan man i andra stunder delar med sig av både det ena och det andra av sig själv och sitt liv.

Dagens mest positiva idag är att jag löst problemet med vilka kläder jag ska ha på mig under julen, skönt! Nu har jag både en outfit till julafton och en till juldagen, vilket känns skönt, ett problem ur vägen kan man säga. Nu saknas bara en nyårs-blåsa, och inte minst: juklappar till större delen av alla jag ska köpa till! På fredag efter jobbet ska iaf jag och Robin ta oss en vända och försöka lösa en liten del...

På tal om Robin så hoppas jag att han kommer senare och sover kvar. Han har match imorgon och då brukar vi ha som en lyckobringande ritual att först äta glass från donken och sen sova här tillsammans. Huhu. En glass med colasås och en jordgubbs&vanilj-paj från McDonalds skulle sitta som en smäck!

Det var ett tag sedan jag jobbade nu. Det har både varit skönt och frustrerande att ha varit ledig, man både blir och känner sig slö och sånt jobbigt jox, men jag klagar inte över ledighet - det är bra att ladda batterier. Dessutom blir ledigheten vad man själv gör den till - gör man ingenting så blir det ju seg, men aktivierar man sig och tar sig an saker så är ledigheten mer effektiv och lättare. Men, nu har jag tröttnat lite och som tur är så tar jobb-biten fart återigen med start imorgon då det sen framöver blir  rätt mycket jobb igen. Denna vecka onsdag, torsdag och fredag. Och nästa vecka blir det alla 5 veckodagarna, från måndag till fredag. Brabra det, det behövs, inte bara för pengarnas skull utan också för min egen skull!
 
Nu är det dags för en dusch innan Tv-kvällen tar fart!
På återseende!


Lö-Lö-Lördag

tjohopps!

har gjort ett avbrott i mitt the sims-liv för en stund för att göra lite annat mellan varven,  så då passar jag på att kika in här och lämna ett avtryck. jao, jag ska inte sticka under stolen men att det har blivit väldigt mycket the-sims-spelande den senaste veckan måste jag erkänna, nästan för mycket ibland, och det kan min omgivning bekräfta, tyvärr. jag skyller på att det är min lediga vecka som lockat fram denna maniska sida. jag har mina olika spel-perioder i omgångar. förut var det ju alfapet, bejewled, yatzy etc. på något sätt blir man typ beroende och kan inte slita sig, man är helt inne i sims-livet och man vill bara spela vidare hela tiden för att nå nya mål. man blir typ ett med simmarna. det lustiga/tragiska är att det kan hända att jag typ tänker sims-tankar om dagarna och även när jag ska till och sova så är de sista tankarna innan sömnen infinner sig sims-relaterade. robin vet... den senaste veckan har hälften av våra samtal handlat om the sims ;-)

så kan det vara! hoppas att jag får lite bättre kontroll på sims-spelandet i veckan när jag börjar jobba igen och ska försöka styra upp lite nya andra fritids-aktiviteter för att inte slöa till mig eftersom att innebandyträningarna för min del kommer att försvinna ett tag.
igår meddelade jag nämligen för min tränare att jag nu ett tag framöver tänker ta en paus/time out med innebandyn. jag känner inte någon lust när det gäller varken att träna eller spela match, vet inte alls hur detta kommer sig, men det tar emot bara och det är såklart trist för jag vill ha innebandy-glöd och verkligen vilja spela. jag sjunger som lars winnerbäck - 'vart tog elden vägen?'

jag resonerar som så att är man inte 100% inställd och motiverad att spela innebandy så kan man således inte göra bra ifrån sig. för mig ska det ska vara helhjärtat i ett lag, där alla i laget vill samma sak, gör sitt bästa och strävar mot samma slutmål. det vore själviskt av mig att spela om jag inte går in för att göra mitt bästa eftersom att jag drar ned mitt lag om jag inte tycker att det är roligt att spela, inte är motiverad och av den anledningen spelar halvdant för att det inte spelar mig någon roll hur bra jag gör ifrån mig, men mina lagkamrater vill ju inget hellre än att lyckas på plan och känna med gott samvete att man gjort det man kunnat till 100% och att känna man gjort en bra match efteråt. går inte alla in 100% och vill samma sak så når man inte den bästa typ av framgång och spel.
jag hoppas att det tänds en innebandy-eld i mig snart och att jag är tillbaka på planen inom en kort tid, det önskar jag verkligen. kanske blir jag sugen av att komma till matcherna och se på när laget spelar. nog om det nu!

Igår var 6 månader sedan jag och robin blev tillsammans och då slogs det till med kärlek på hög nivå som sig bör när man firar. jag måste erkänna att jag är mållös än idag över vad mys det var och blir alldeles knasig inuti. hjärnan och hjärtat får fnatt typ.
 det kommer att gå som repeat i mina tankar flera veckor framöver och kommer att bli svårt att toppa. man tror att man har nått det bästa och max-nivån i hur ett förhållande ska vara och kännas, men så plötsligt så tar man ytterligare steg i rätt rikting och det blir mer bäst än vad det redan var. jag är en riktig kärleksfjant. 

Idag har det inte hänt så mycket. Vi var och käkade hos Robins farmor och farfar och därefter har jag faktiskt inte spelat the sims - trott eller ej- utan istället har jag städat, gjort andra datorsaker och där bland annat fixat mig 12 filmer som jag nu har att glo på framöver, fint! Är det filmerna som ska täcka upp för innebandyn kanske? ;-) näeejrå.  

Igår eftermiddag åkte jag och besökte min sockersöta minsting-kusin som växer så det knakar. Där bjöds det på lite fika, men mest av allt var det gos och lek - det gillas ;-) Go-våfflan!

Nu ska jag börja glo film... Sen kommer Älskling.
Imorgon blir det frukost på Hotell Scheele - inga fel alls!

Ha det gott!

 


Fredagen lurar bakom hörnet...



Hej, jag heter Agnez och är en jätte-chill kanin! Jao, Agnez är lite synes lite småtrött, och det är jag med! Hur gärna jag än vill sitta uppe och spela The Sims hela natten och sms:a med Robin så säger en röst inuti mig ifrån. Så.. Nu ska jag sova lite så det blir favorit-fredag nångång! :) Imorgon är det riktigt bra saker på gång så jag har svårt att se att något kan gå fel, bland annat; tacos, robin-mys och elinpromenad.


Tisdag

tjohoppla!

det blev ingen hotellfrukost imorse, jag var för trött för att avbryta min skönhetssömn så istället ska vi ta det på söndag innan match, vilket passar rätt bra om jag får säga det själv, bara man äter med en viss måtta så, annars finns ju en viss risk att matchen drabbas.
istället för att gå upp i ottan imorse så sov jag vidare till klockan 12 och när jag vaknade var jag sugen på att ta mig en promenad, men som alltid när jag känner för det så regnar det och sätter käppar i hjulet för mig.
visst skulle jag kunna trotsa vädret å gå ut en sväng ändå, men så pass sugen är jag inte.
låt oss hoppas att regnet upphör lite senare så man kommer ut lite idag!
något som jag däremot är sugen på just nu är sex och tacos! underbart!

efter att ha surfat runt lite så har jag uppmärksammat att många bloggar har sin egna julkalendrar nu i december fram till julafton. jag gillar idén och blir sugen på att göra samma sak. men jag missade ju igår... och dessutom så är jag ju inte alltid den typ av bloggare som bloggar varje dag sådär heller.. så det får bli nästa år ;-)

imorgon eller på torsdag ska jag nog försöka ta mig en tur till västerås för att byta en tröja samt försöka hitta något nytt att klä mig i, helst en klänning till jul och nyår, men det som utan tvekan står högst upp på inköpslistan just nu är julklappar. varje år samma svårighet, men samtidigt är det roligt när man väl hittar något som är perfekt till personen i fråga. jag har åtminstone ett visst humm om vad jag ska köpa till alla.

tänka sig.. på fredag har jag och robin varit tillsammans 6 månader! 
tiden bara flyger!

nu är det dags för lite the sims!

Ha en bra dag! 
 

Måndag

.. ja, så var det måndag igen och det kan väl inte ha undgått någon.
idag börjar man försöka att efterleva den nya bättre livsstilen på nytt igen eller?! ;-)

jag brukar vanligtvis tycka att det känns rätt okej med ny vecka och brukar rent av se fram emot nya veckodagar men just nu känns det bara typiskt med måndag för jag ville verkligen att den här helgen som just passerat skulle vara kvar en längre tid. jag ville liksom leva kvar i den fina helgbubblan med allt vad den inneburit.
den här helgen har nog varit en av de bästa på länge. jag har gjort både det ena och det andra och har inte haft en enda tråkig stund - så som en helg ska vara i mitt tycke, det är så roligt att göra olika saker hela tiden. och inte minst; så mycket gott jag ätit den här helgen - för att vara ärlig så har jag bara ätit utemat rätt igenom. hehe.
kebab i fredags kväll, lunch på falkboet med Robin i lördags, kebab med kusinerna i lördags kväll och gårdagskvällen avslutades med kebab på Verona med Robin och Jaska.

såhär har min helg sett ut:

varit med robin - 
för det första; det finns inga ord för hur det känns när jag är med dig, vad vi än gör<3 vi har gjort lite blandat. tävlat på singing bee, spelat the sims, varit i örebro och sett innebandymatch, ätit på verona, donken, falkboet.. hehe (:

vår match -
det var en jämn match som vi som tur är vann med 5-4.
det gick stundtals bra och stundtals rörigt. tror alla var för koncentrerade på att försöka spela som vi sagt att vi ska spela och då blev det istället något mellanting. skönt att dra det längsta strået när man inte spelar riktigt på topp iaf. det är bara att ladda till nästa!

efter matchen åkte jag till kusinerna i v-ås och övernattade:
kvällen där bjöd på mys med kebab, film, chirre å dirre.
vi såg the notebook och tårarna sprutade som aldrig förr.
en del kanske tycker den filmen är seg, men den är värd väntan till slutet när alla bitar faller på plats om hur det ligger till. åh. A real lovestory som berör och som gör en lycklig över vad man har. därefter lättade vi som tur är upp stämningen med mamma mia som tur är, annars hade jag nog gråtit mig till sömns.
igår sen så åkte vi ned på stan och till erikslund innan jag begav mig hemåt för att åka till örebro med robin, jaska och åhlberg på some innebandy.

känner mig lite ensam nu när jag haft rolk runt mig hela helgen...
längtar faktiskt lite till familjen kommer hem eftersom vi knappt setts något i helgen.

idag är det typiskt grått ute, som det allt som oftast är numera.
idag ska jag städa å fixa, det är ett måste.
ikväll är det träning och därefter bara lugnt med tv&data.
roligare än så blir det inte idag!
känner mig så seg&trött-nått..
undrar om det kan tänkas vara all utemat som segat ned mitt system?

längtar till imorgon när jag och robin ska äta frukost på hotell scheele! ;-)
.. och promenad med elin framemot kvällningen.

Take care!

   

RSS 2.0