Twins

Vad söta dem är! :-) Bebis-skratt är bedårande och man blir glad!
Vad roligt de har tillsammans, undra om det är detsamma om några år?!

Puss i påsk

Damen som bor på våningen under oss har påskpyntat i trappen, det tycker jag är lite småmysigt och rart - dessutom blir det gästvänligt och hemtrevligt - som att vi är en enda stor familj i huset trots att vi vet ytterst lite om varandra och knappt ses egentligen. Hon gjorde detsamma i julas med julpynt, sicken mys-tantalong. Kanske ska man gå påskkärring där?! Höhö.. Skämt å sido. På tal om påskkärringar så är jag rädd för att det ska ringa på några här, jag vill ju ha godiset för mig själv... ! ;-) Fast å andra sidan kanske man ska tänka sig in i deras situation, jag har ju själv varit barn och stått utanför dörrar och bett om godis. Dessutom tillhör det la barndommen även om vissa tycker att det anses fult att tigga om godis eller pengar. Fast vid närmare eftertanke så är det väl kanske inte så vanligt att gå runt till lägenheter i trapphus utan man brukar väl gå runt och plinga på hos vanliga hus?! :S Eller var det bara vi som gjorde det för att det bara fanns såna hus på vårt kvarter?

På stan i Örebro så äre också påskigt!:)


Det enda påskpyntet vi har är den här som blir uppäten på lördag morgon!

Tisdag

Hej kära tisdag!

Skoldagen idag började med en uppgift/rollspel/lek som hette "Minister för en dag" och det var så himla roligt, vi ville inte alls lägga ned spelet när tiden var slut utan skulle med all säkerhet kunna hålla på hela dagen eller mer om vi fick det :-) Kul att göra annat än bara sitta och lyssna dagarna långa! Uppgiften gick kort och gott ut på att man i lag representerar länder i ett område, och alla har olika budget och satsar på olika områden i sitt land - typ utbildning, hälso&sjukvård, försvar osv. Och utifrån detta så tar man viktiga beslut, både inom det egna landet och med andra länder, skriver avtal och gör allt för att få ett så välmående land som möjligt - men även ett bra samarbete med de andra länderna. Sammanfattningsvis så kan man säga att det var som i verkliga livet! Och nu fick man verkligen inblick i att det inte lär vara en lätt uppgift att ta beslut sådär om vad man ska satsa på och hur man ska uppnå mål - sen inte minst att komma överens med andra länder. Lärande!

Idag fick vi äntligen en dag med smak av fint vårväder, alla gillar't! När jag kom hem från skolan så satte jag mig på balkongen och lapade sol ett tag, men det var lite trist då jag var så illa tvungen att antingen sitta på en vanlig stol eller på ett täcke på golvet eftersom att vi inte fått ut några balkongmöbler ännu. Istället tog jag mig ut på en långpromenad och under tiden ute träffade jag klasskompisar lite här och var så det blev till att stanna med jämna mellanrum för att byta några ord - hur nice som helst må jag säga :-) Härligt att se hur alla kommit ur sina små hålor och vistas mer ute!  

Nu är det dags för mitt nya favvo-program: Halv åtta hos mig! :-)

Hoppas på sol resten av veckan, på påsken ska det vara soligt!


Måndag

Godkväller!

Idag har jag överlevt en ovanligt dryg skoldag mellan 8- 17 med nöd och näppe, typ. Det var för det första segt att kliva upp själv imorse när klockan bara var runt 7 när man är van att kliva upp några timmar senare men jag piggnade som tur var till när jag fick syn på ett gulligull-meddelande som Robin skrivit till mig innan han gick och la sig inatt, tack för det, hela jag fylldes med energi! :-) ♥ För det andra så var det introduktion av den nya delkursen vilket med andra ord betydde en hel drös med ny information om mål och kriterier och sånt tjossan vilket resulterade i att ungefär hälften fastnade, men det är ingen fara, pusselbitarna faller på plats tids nog. 
I slutet av denna skoldag så fick jag för mig att det som hänt på förmiddagen och eftermiddagen idag hade varit olika dagar så jag sa något i stil med:  
".. men igår sa ju Hanna (vår lärare) att blablabla" varpå en kompis påpekar ".. det var ju tidigare idag, i förmiddags?!" Hehe, jovars, så ni förstår att jag har gjort roligare saker i mitt liv - men det ska väl komma något gott ur det här också till slut hoppas vi... :-)

Väl hemma med ett litet sting huvudvärk så hade Robin tvättat, handlat och lagat mat - det är dagar som idag som man uppskattar såna gester extra mycket, när man själv varit bort hela långa dagen och kommer hem helt utpumpad. Så istället för att börja lagat mat, tvätta och handla så traskade jag förväntansfullt till stan i hopp om att finna tubklänningen i jeans som jag brölade på om igår - och som ni kanske såg i inlägget tidigare så fanns den ju där! :-D Lyckan var som gjord...

Nu äre snart dags för samma visa som igår - dusch och bums i säng!
Imorgon är det en lång skoldag igen, men sen på onsdag så är det bara förmiddagspass innan ledigheten som varar till tisdag tack vare påskis =)

Bästa hjärtat mitt!

Nytt till vår och sommar

Tubklänningen i jeans som lyckligtvis fanns även här i Örebro! :)


Om man inte vill vara så naken så kan man ju ha t-shirt under!


Fick mersmak på tubklänningar, så köpte en rosa också! :)


Längre t-shirt (min specialitet)


Längre t-shirt, fint rosa! Vårig!
 

Längre t-shirt... tredje gången gillt.. :)


Söndag

SHUU BITCHES!

Jag kan inte säga det bättre själv än killen ovan! :) Det har varit en oförskämt underbar helg - precis som jag önskade! Var lite rädd för att tiden skulle springa iväg på snabbast möjliga sätt när det var en del saker på schemat, men icke, tiden har gått i alldeles lagom takt - det tackar jag tidsgudarna för! :-) Nu är det bara vädergudarna som ska sluta snåla på sol tycker jag! Myser vid tanken på det fullständigt lyckade dygnet i Stockholm - om man bortser från att jag hittade en fantastiskt fin tubklänning i jeans som jag testade i en 38a som satt helt okej men som jag ville ha i en 36a för att den skulle passa lite extra bra men en 36a fanns ju såklart ikke, bröl. Den var så pass ögongodis å satt skapligt så att jag övervägde att köpa den i 38 trots att den skulle varit mer pefekt i 36, men jag gjorde på något förjävligt knasigt sätt inte det??? Och nu sitter jag här och känner mig helt dum i huvudet över att jag inte köpte den ändå för den var ju liksom helt okej i 38an, men där och då var jag väl så himla inne på 36an. Hoppas den finns i samma affär här i stan - trots att den inte ens finns på nätet! :S Men jag brukar ju jämt försöka bjuda på en gemytlig och positiv stämning här i min blogg så nu ska jag försöka att inte fokusera på klänningen utan på det som var lyckat - och det är ju med andra ord allt annat med vistelsen så man är väl dum som klagar, jävla i-lands-tankar att tränga sig in sådär! Det var ju för sjutton god mat, shopping av lite nya grejer att klä sig i, rolig&lyckad teater, bra hotell, god å stor frukost - sen inte minst - BRA SÄLLSKAP! Om ärligheten ska fram så hade jag kunnat befunnit mig var som helst i hela vår vida värld och ändå varit hyfsat nöjd med livet med dig vid min sida Robin :] ♥   

På vägen hem från huvudstaden stannade vi såklart till i Hummelsta och plockade runt 1 kg godis. Tror inte att jag någonsin åkt förbi där utan att stanna :S .. Även om jag inte var sugen på godis där och då efter att ha ätit massa under helgen så kände jag att det var lika bra att svänga in och plocka en påse för annars kanske man skulle ångra sig när man kom hem ;-) Fast å andra sidan så kan man ju resonera som så att har man inget godis hemma så kan man heller inte äta något?! :-P Innan hemfärd till Öret så följde jag med familjen till farmor som fyller år idag och där bjussades det ju som vanligt på hur mycket gott som helst - för mycket för ens eget bästa! Jag åt av allt som den sanna mofflare jag är och åt dessutom lite för Robins del då han var så illa tvungen att glida bilen vidare mot Fellingsbro för att spela fotbollsmatch. Efteråt kände jag mig lite lätt illamående, vilket inte är så konstigt när man ätit såväl blåbärspaj som frukt med grädde, kladdkaka, bullar, godis och choklad.. Ja, ni hör ju, stackars lilla magen min.

Väl hemma i Örebro så har pizza och allmänt chill fått pryda vår kväll.

Nu: Dusch, sen bums i säng inför en ny vecka med ny delkurs, start kl 8!

Dagens klumpighet:
När jag skulle stänga bildörren kom huvudet emellan å orsakade ett jack ;-)

Lördag

Sitter och äter frukost med MTV i bakgrunden som vanligt medan Robin duschar. Idag kör jag på en gammal frukost-favorit - macka och cola - funkar alltid. Jag är så dålig. Imorgon blire dock lite bättre frulle är jag övertygad om, hotellfrukostar brukar ju ha för vana att vara stora och goda med många alternativ. Funderar på vilken strategi som är bäst inför morgondagens frukost - att inte äta så mycket ikväll så man är hungrig imorgon, eller att äta en riktigt stor måltid så man tänjer ut magsäcken så magen är tom och hungrig när man vaknar ;-) Vad tror ni vänner?

Dagens horoskop lyder:
Trevlig lördag som passar extra fint för resor och shopping.
Dina relationer fungerar mycket bra.

Väldigt passande för dagens ändamål kan jag tycka! :-D Nu kör vi!


Fredag

God morgon!

Kliver upp och möts av en grå och dimmig morgon, men vad gör väl egentligen det när det är fredag! :-) Klart att solsken alltid är att föredra var dag, men vädret styr ju varken jag eller ni över mina vänner, utan vi får helt enkelt finna oss i vad vädergudarna bjussar på! Sen kan man ju som människa tycka att det är lite snålt att ge oss grått på en fredag:) Well, jag hänger inte läpp för jag känner mig alltid lite lättare till mods på fredagar och som gräddet på moset så är det final av Let's Dance ikväll och så inte minst - Stockholm imorgon! :]
 
Idag är jag uppe och studsar runt tidigt om man jämför mot de senaste dagarna, anledningen skrivs gymmet. Sitter och pular i mig frulle och därefter tänkte jag kila iväg för att springa lite och köra ben. Tycker det är så skönt att träna på morgonen/förmiddagen, skönt att ha den biten klar sedan och bara njuta av fredagen fullt ut! Väl hemma sen så blire dusch och sen lasagne-lunch med Rob and Fred innan de styr bilen mot Linköping för för att kolla på innebandymatch. Och, eftersom att jag vet att både Robin och Fredrik läser så önskar jag er en trevlig kväll och Robin, kör försiktigt! =)

För min egen del så blir det tacopaj och Let's Dance ikväll! :]
Ska ta det lugnt och ladda inför huvudstaden imörra, grr på det! 
Hotell, shopping, teater, kärlek - ingen dum kombo! ♥




Onsdag

En helt vanlig dag har passerat, ingenting särskilt har hänt!
Kör en liten lista i brist på fantasi! :]
DAGENS...
UPPSTIGNING:
10.35 - riktigt nice ;-)
HUMÖR: Happy happy girl, with a happy happy smile :]
MAT: Krögarpytt med stekt ägg, en av mina favoriträtter!
VÄDER: Gråmulet tyvärr :/ Hoppas på sol imorgon! :-)
DRYCK: Mest cola, sen en kopp te och lite mineralvatten
KLÄDER: Träningsoverallsbrallor och munktröja
FRISYR: Två flätor
SMINK: Inget, a la naturell
SÄMSTA: Att min tråd bakom tänderna lossnade på ett ställe
MÅSTE: Att färdigställa opponering och frågor
TV/ FILM: Andra avenyn, bra dokusåpa-drama-skit.
PRESTATION: Tvättat och gjort en uppgift
BÄSTA: Allt annat utom vädret och den trasiga tråden
ROLIGASTE: Att hänga med Diddi, vi skrattar alltid!
GODIS: Inget godis, men sockerkaksbitar
DAGENS SÄLLSKAP: Robin och Diana
MORGONDAGEN: Sova så länge jag kan och sedan till skolan för opponering 13-17, väl hemma blire massa underbar vardagsskit ;-) Och sist men inte minst: Vampire Diaries på kvällen!
LÄNGTAN: Stockholm i helgen med min bästa! Wiho! ♥
SÄNGGÅENDE: Ser ut att bli inom en snar framtid med my Love...

Heavy Rain är ett asbra tv-spel, helt inne i det!

YES SIR! NATTI!

Happy moment

Jag hatar att betala skatt på pengarna man tjänar - men jag måste ju erkänna att när skatten väl kommer tillbaka såhär på vårkanten så är man så jävla nöjd med livet! Förra året blev jag överlycklig över de 8000 kr som jag fick tillbaka, då kan ni tänka er att det gjorde min dag när beloppet jag får tillbaka i år är 3000 kr mer - 11 000 kr är ju fan som en månadslön liksom. 
För en student som förmodligen inte kommer att arbeta i sommar så ser man ju dollartecken framför sig, typ ;-) Tänk att pengar har sådan kraft. 
Pengar är verkligen inte allt, men alla vet att det förenklar livet betydligt. 
Money makes the world go round - katchiing! :]


Tisdag

Vilket fruktansvärt trist väder det är idag, det kanske är så att vädergudarna sparar på solsken till sommaren, i såna fall är det väl helt okej?! :-) På sommaren ska det vara sol! Nåväl, nog för att man blir seg, trött och opeppad av gråregnigheten men det gör mig inte så mycket att det är sånt här väder idag för jag behöver ändå inte gå ut! ;-) Sen är det ju värsta bra tv-kvällen ikväll så det är dumt att klaga! Hoppas solen skiner på lördag när det är shoppingdags i Stockholm. När jag, Robin och Fredrik var ut till Marieberg i fredags så konstaterade vi att man blir mer sugen och öppen för att shoppa när det är bra väder - alltså att vädret styr shoppinglusten.

Nu är Diana på väg hit för att vi ska gå igenom ett annat arbete som vi ska opponera på, så vi får vässa våra klor och försöka vara kritiska.

Dags att värma lite tortellinigratäng, fint!
Vänner, försök att bortse från vädret och ha en mysig tisdag! :]

Graviditet

Ni som känner mig vet att hela jag, kropp som sinne längtat ihjäl sig en lång tid efter att bli gravid, få bära ett barn inuti mig och ha det hos mig... Åh.. Men vänner - nu har tankarna och längtan efter barn som tur var lugnat ned sig och jag har accepterat att det kommer att dröja ett tag till detta sker så nu slipper ni mitt tjöt om det! ;-) Det känns bra för det skulle la vara lagom jobbigt att gå runt och längta efter barn varje dag i de typ 6 år som det tyvärr återstår innan alla bitar är där dem ska vara...! :] Trots att barn-tankarna stillat sig så slog det mig plötsligt tidigare idag att jag vill att min älskade mamma ska vara med på min första förlossning! Vet inte alls hur jag kom på det riktigt men det bara slog ned som en blixt och ploppade upp i tanken - det känns liksom så självklart att hon ska vara med :-) Hon skulle verkligen vara duktig som påhejare tror jag! Hinner ju överväga det... ;-P Sen får Robin vara med och reta upp mig lite så går det nog vägen.

På tal om mamma så hoppas jag att jag på något fantastiskt genetiskt sätt har samma tur som henne när det gäller viktuppgång under graviditeten. Innan hon fick mig vägde hon 57 kg till sin långa längd på 179 cm, haha ni kan tänka er stolp-morsan där ;-) (Trodde jag skulle bli lika långsmal men ikke ;-) Well, för att gå tillbaka till vikten så gick hon iaf upp 9 kg till 66kg när hon väntade mig, sen 11 kg var med mina bröder - känns la rätt okej antar jag? Nu vet jag visserligen inte alls vad som är "normalt" att gå upp, är väl som allt annat individuellt, men jämför man med dem stackarna som går upp typ 20 kg så tar jag gärna runt 10 kg... Verkar förjävla drygt att röra sig om man blir en michelin-kvinna. (Hoppas att jag inte kastar sten i glashus nu genom att skriva detta och kommer gå upp typ 25 kg själv, höhö) Men ett barn är värt det!




Måndag

Hej vänner!

Nu är vi tillbaka i vardags-snurren återigen efter en riktigt bra helg, I'm totally nöjd och belåten! Det bästa sättet att ladda batterierna inför en ny vecka är väl med en bra helg?! :) Och ser man på - solen är tillbaka - stark och skinande som vi gillar den och den är varmt välkommen! Kanske är solen bara här på en snabbvisit över dagen, men ändå, allt solsken vi får är uppskattat, right? :) Man ska njuta när man kan och ta tillvara på solens strålar genom att vara ute och suga i sig energin som en svamp :] Nu är det som att det aldrig snöade igår, sweet. Positiva vibbar!

Diana och jag träffades kl 9 imorse och gjorde det sista på vår uppsats, skönt! Även om vi är rätt så nöjda så är det ju ändå något som förbannat nog gör att man vill fortsätta in i det sista för att förändra, förbättra, skriva dit nya saker och sådär. Men nu är det inskickat och ingen återvändo, hoppas det håller!
Nu är klockan bara 11 och jag har alltså hela dagen framför mig nu, skönt på ett sätt - men vad ska man ta och göra av alla timmar? Kollar på Våra bästa år nu och sen tänkte jag peta i mig något ätbart och kila till gymmet - men sen då?! En långpromenad med någon kramrat också kanske? Man vill ju liksom andas frisk luft och ströva runt i sunshinet. Elin, varför bor du ikke här eller är ledig idag ;-D Hemmet är städat, mat finns, bakverk finns, så ja, allt är liksom som det ska vara så sen får jag la kika upp om det finns någon go film på någon av alla våra filmkanaler ;-)

Min nya vindjacka som jag älskar och längtar till att använda!
 

Söndag

NEJ till snöfall och att 25 st addar mig på msn varje dag! Hur och varför?
(Det kan ju visserligen bero på att min mail är mizz bejb och de hoppas på något...)

JA till att ha spenderat hela långa helgen med min älskis ♥
(Det glädjer mig att det blir kärlekshäng även nästa helg, i Sthlm t.o.m) 

Nu laddar vi för en ny vecka vänner, hej och hå, kämpa på!

Nattis, Mattis och inte minst - söta kattungar förra sommarn, nååh:)


Lördag

Livet bjuder på bra medvind just nu och jag klagar inte, såklart :-)
Kommentarer är egentligen överflödiga, då vänder det väl ;-)
Ge mig ett sommarvikariat också som grädden på moset så är allt fulländat.

Härligt med sol. Härligt med Stockholm om en vecka.
Härligt att jag gjorde mål både på Fifa och NHL idag mot mina bröder :-)
Härligt med familj. Härligt att bo i Örebro. Härligt med en bra sambo.
Härligt med rester av goda tacopajer. Härligt med lördag.
Härligt att Willy åkte ut Lets Dance igår. Härligt med ny vindjacka (rosa).
Härligt med ett städat hem. Härligt med våfflor imörra.
Härligt att vara klar med B-uppsatsen och snart sätta tänderna i annat!

Men inte minst; Härligt att leva! Fira livet!

Fredag

Bara en vecka till Stockholmstrippen med min älskade! ♥ 

Men, först och främst sätter vi tänderna i denna helg med glädje :-)
Fredag:
Marieberg med Rob och Fredda. God mat och glo bra tv ikväll, såklart.
Lördag:
Familjen + farmor&farfar kommer hit på mat och fika - trevligt!
Söndag:
Åka till Köping för att käka våfflor hos Robins moster, gillar't!

Hi ho, let's go!

Torsdag

För det första:
Ikväll är det bra program att glo på; Bella&Tyra-show och Vampire Diaries.

För det andra:
Var fasen tog den där stora svininfluensan vägen?
Känns skönt nu att man inte vaccinerade sig.

För det tredje:
Ni är många som tittar in här dagligen.
Varför följer ni inte mig genom Bloglovin så vet ni när jag updatat?
Mycket praktiskt :) Bara ett tips.

För det fjärde:
Går en bra och händelserik helg till mötes, gillar't.

För det femte och sista:
Idag har jag bakat igen, hihi, börjar bli en eftermiddagsvana! Grymt!
Gjorde en vit chokladkaka dagen till ära till lördagens besök :-)
Hoppas den smakar!


Onsdag

Blir partysugen av denna låt! Denna onsdag blire dock ingen utgång.


Idag har jag sprungit en mil på 58 min - well done, gillas, det tar sig! :-)
Idag har jag bakat äppelsockerkaka, gött mos änna!
Idag har jag&Diana nästan blivit klara med vår B-uppsats, goodie!
Så gott som bara bra saker har hänt och gjorts idag alltså, tummen upp!
Nu ska jag göra hallonsmothie, glo mer tv och invänta Andra Avenyn...

Min äppelsockerkaka - det luktar sååå gott när man bakar något med kanel!
Det var frestande att smaka, men det får jag göra först på lördag när vi får besök :)

Poppigt värre

Det låter väl lite sisådär, men bra gjort!

Skönt citat

"Jag har nuddat en mänsklig batong, men vad ska man göra med den?
Ska man dra i den, eller typ slita, eller hålla bara helt slappt?
Ska man bara klappa den lite på huvudet, som en hund?"
/Lina i Linas kvällsbok



Grejs

Igår skrev Blondinbella på sin blogg att hon börjat löpträna och har Midnattsloppet som mål i augusti. Jag slår vad om att hon läst om det här på min blogg och själv blivit inspirerad ;-) Copycat, kom med något eget liksom, man blir så trött... Höhö, nejdåförfan Bellfis, det är helt okej, jag bjuder på det! ;-) Nåväl, nu ska jag inte hålla på att flamsa utan det jag tänkte skriva var att hon skrev "Vad sägs om att springa ett gäng tillsammans?" - och jag är inte den som bangar lite girlpower och låter en sådan fråga gå mig obemärkt förbi så jag har målmedvetet dragit iväg ett mail till henne där jag skrev att jag är på och gillar idén - även om risken är stor för att jag antingen pratar sönder mina springkamrater eller så är jag i så pass bra form att jag drar i från dem. (Vilket jag hoppas, men man ska la vara lite realistisk) Förresten så räknar jag med dig också Elin? .. (Hallå, Blondinbella liksom!?! Vi måste träffa henne!) :)

Förövrigt...
.. Både jag och Robin måste klippa oss, någon frivillig som vill?
.. Jag längtar till morgondagens tv-kväll :-)

Måndag

Vaknade imorse av att det var ljust, det var ju förstås solen som tittade in :-)
Allt flyter på så himla bra just nu och jag bara njuter så länge det varar.
Det trista med harmonin är ju dock tyvärr att allt bara kan bli sämre ;-P
Men det ska man inte tänka på nu när man är mitt uppe i det goda =)

Dagen har hittills bestått av uppsatsskrivande, mat&gym.
Näst på tur på dagens att-göra-lista är handling, frysen ekar tom på mat.
Sen när ingredienser är inhandlade blire matlagning till matlådor och tv.
Måndag betyder Familjen Annorlunda, Spårlöst, Boston Teaparty. I like tv!
Om jag är tillräckligt duktig så kanske jag bakar, eller så blire imorgon...
Tänkte baka till helgen när familjen + farmor och farfar kommer på mat med efterföljande fika, tycker nämligen att det är roligare att bjuda på något man gjort själv istället för köpebröd å kakor. Inget fel med köpta bakverk, men är man uppväxt med en bakande bull-mamma så smittar det av sig och man vill ju gärna gå i hennes fotspår och hålla samma standard själv ;-)


Söndag

Ni har väl inte missat att Brothers and Sisters numera visas på 9an?:)
Ligger och trycker i mig godis och glor på't just nu, njutning på hög nivå.
Är ni redo för veckan?
I am! Laddad för ännu en veckas uppsatsskrivande i biblo med Diddi:)
Hoppas solen fortsätter skina även denna vecka, det underlättar tillvaron.

Jatack gärna! :]

Melodifestival

I år är det nog första gången någonsin som jag känner mig helt okej med vem som än vinner Melodifestivalen, jag gillar liksom alla mer eller mindre och det är fett skönt! :-) Bra framröstat Sverige! Men, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har mina små-favoriter som jag håller en extra tumme för. Jag har som de flesta vet alltid föredragit de lite mer poppiga låtarna och därför faller jag lätt för Manboy, Kom och Unstoppable för att jag blir så underbart, härligt glad och dansig i kroppen av dem och det är det jag förknippar melodifestivalen och schlager med - det ska vara glädje! :-) Men det finns en charm med de lugna låtarna som medverkar i finalen också. De har ju sina djup och fina lidanden, det gör också avtryck i folk, tydligen. Jag känner på mig att det blir en av de lugnare låtarna som vinner i år, Salem är ju sötis, men vi får se =) .. Vad som helst kan hända!
 
Några schlager-favoriter (vinnare) genom tiderna;
Diggi-Loo Diggi-Ley med Herreys
Tusen och en natt med Charlotte Perrelli
Eloise med Arvingarna
Främling med Carola
Never let it go med Afrodite
Lyssna till ditt hjärta med Friends
Hero med Charlotte Perrelli
Fångad av en stormvind med Carola
Satellit med Ted Gärdestad
Give me your love med Fame
Bra vibrationer med Kikki Danielsson
Waterloo med Abba

DET ÄR SOM LÅTARNA OVAN SOM SCHLAGER SKA LÅTA!:)

Lördag

För att vara lördag idag så har jag gjort förvånansvärt mycket:
- Tränat (det var dags - hade inte varit på gymmet på två veckor) 
- Köpt blommor (det var harmoniskt att strosa runt bland blommorna)
- Dammsugit (hur kan jag jag tappa så mkt hår och ändå ha hår kvar på huvudet?)
- Städat på toaletten (a little bit äcklisch men ack så nödvändish)
- Städat/ordnat i badrumsskåpen (I like ordning och reda)
- Räknat alla mynt vi har samlat (1401 kr - inte illa)
- Rensat underkläder (Är Drottningen av underkläder - olika färger, former, material)
- Dammat (Hur fan bildas damm? Sjukt skumt att något kan uppstå sådär)

Nu har jag precis ställt in chokladmousse med chokladbitar i kylen som jag ska bjuda tjejerna på ikväll när vi ska sjunga, skrika, hoppa och glo på melodifestivalen. Fick nyss ett mms med alla godsaker som Therese skulle ta med sig, och jag förstår inte riktigt hur vi ska kunna prata med varandra om vi ska mumsa allt det hon radat upp men prata är ju ändå överskattat ;-) Är avundsjuk på Emma som ska gå på efterfesten av melodifestivalen!

Ibland är jag bra grymt duktig! :) Imorgon ska jag baka muffins igen!

Fredag

Idag är det en fin dag och dessutom fredag så det passar ypperligt att säga;



Lycka i vardagen

Även på en alldeles vanlig torsdag kan det hända roliga saker ska ni veta -
jag hittade nämligen en tjugolapp ute tidigare, höhö! :-) Alltid något!
Många bäckar små kan faktiskt bli en hel å!

Men du är värd mer än alla pengar i världen min kärlek!

Torsdag

Efter onsdag kommer torsdag, och eftersom att det var onsdag igår så måste det alltså vara torsdag idag - även om det känns väldigt konstigt att vi redan är såhär långt fram i veckan och nära en ny helg! Tänka sig - om bara två veckor åker vi till das huvudstadschen Estockolmo - shoppa, äta gott, se teater, sova på hotell och äta hotellfrukost ♥ 
 
Lite om gårdagskvällen kanske vore på sin plats? :) ..
Det var 1årsfirande för hotellkampen på Strömpis igår och det firades bra. Tillställningen började med gratis buffé för VIP-inbjudna och hela gänget var samlat vilket bidrog till en riktigt schysst stämning, fint att vara "i goda vänners lag". Med konfrencierer för kvällen (Kissies ex-pojkvän?), drinkblandartävling, mat i magen, gott att dricka och vänner överallt så var vi nog alla övertygade om att det skulle bli en spårad, minnesvärd och festlig kväll - och det var det - tills komikern Peter Wahlbeck intog scen (lagom full?) för att skrika och gapa och dra torra skämt som fick oss att tycka att stenar är roligare att se och höra på. Vi ville bara att han skulle kliva av scen så vi skulle få dansa, och när han väl var klar så började dem spela den sämsta musik jag någonsin hört - inte dansvänlig för fem öre och samma techno-dunkdunkdunk utan sång alls i typ 10 minuter. Nejtack sa vi och tackade för oss efter ett tag.

Vi drack underbart goda drinkar och bland annat denna nedan, vet ikke namnet och ångrar att jag inte frågade, men skulle tippa på att det var någon form av Raspberry Daiquiri...


Vårt mål, alkohol, skååål!


Jag och Maria :)


Och så Peter som hade rutig kavaj över en vårjacka?

Dansa i neon

Sitter här i solen som strålar in genom vardagsrumsfönstret, den värmer skönt och ger energi. Jag har en optimistisk känsla inombords och laddar inför kvällen som bjuder på trevligheter. Först ska vi inta/moffla en bankett-buffé, därefter blire att beställa in några glas gött att dricka och när berusningen fått kroppen att spritta så ska vi dansa loss till fötterna blöder!:) Ska dock försöka att inte ha sönder mina klackar ikväll! ;-)
Nu ska jag kila iväg den korta biten jag har till Willys och handla cola inför inatt och imorgon, det kan behövas. Sen ska jag duscha och fixa mig till skön musik! Älskar att vara på humör! =)

Let's go, dance, swing, shake, jump!





Oooh onsdag

Jag och Diana har tagit oss lite välbehövlig sovmorgon idag så vi ska ses kl 11 istället för 9, det är en bra deal eftersom att vi ska ut och svänga våra lurviga ikväller och då vill man ju helst inte gäspa och riskera vara partydödare, och man vill ju heller inte somna i något hörn! ;-) Med kvällen i sikte så ska vi ta stora kliv till das Systembolagschen efter skolan och skaffa lite klirrklirr. Med risk för att låta som en alkis så är jag väldigt sugen på kall cider och längtar till jag tar första klunken ikväll, haha! Två gånger i veckan är det som gäller numera när det blitt vår - onsdagar och lördagar. Men som det ser ut nu så blire ingen utgång ihelgen utan jag ska faktiskt bara ha en gammal lugn chill-helg i á la Malin-stil, funkar fina firren det med =)

Denna fina onsdag till ära så ska jag ta med mig muffins som jag bakade igår kväll så att skrivandet blir lite mer trevligt, man måste belöna sig själv lite mellan varven!:) Annars då? Glasögonen är på, frukosten är i magen och jag är redo för att gå, men ännu är det inte dags så jag ska knäppa på Våra bästa år några minuter innan jag går. Det var ett tag sedan jag såg det senast - men det lär väl inte ha hänt så mycket sedan sist så jag hänger nog med i allt ;-)

Äpple&kanel-muffar, och så några med hallon&blåbär :)

Örongodis

Lyssnar på dem här låtarna med 7:e maj i sikte, blir så taggad och längtar!






Tisdag

Trevlig tisdagskväll vänner! :)

Hoppas allt är bra med er och att ni varit ute och njutit av att solen! :)
Med mig är allt prima skinka som fan och jag känner att jag inte har något alls att klaga på, bortsett från att jag haft ont i huvudet sedan igår kväll och det har jag ytterst sällan. Robin trodde att det berodde på att jag druckit dåligt och det köpte jag eftersom att jag vet att jag inte dricker så pass mycket som jag kanske bör, men å andra sidan så har jag ju druckit precis som vanligt och det brukar aldrig ge mig huvudvärk. Jag tog iaf huvudvärkstabletter och drack rikliga mängder - men värken bestod.
Gick igenom olika grejer som kan leda till huvudvärk och konstaterade att frisk luft har jag fått, ingen alkohol har intagits, ätit bra, är inte stressad osv.
Sen plötsligt slog det mig att vi ju faktiskt suttit på biblioteket och läst mängder på både datorn och i artiklar flera dagar på sistone och många timmar på rad dessutom, och med min icke-normala syn så måste det ju förmodligen göra syncentrat i hjärnan irriterat när det måste anstränga sig så mycket. Så, nu får jag lov att skärpa mig på glasögonfronten - dem ska vara på i skolan! Anledningen till att jag skippar dem allt för ofta är för att mina ögonfransar är så långa att dem slår i glaset när jag blinkar och det är ytterst irriterande och dessutom är det jobbigt att blinka när något är ivägen. 
[I-landsproblematiken]  

Läste förresten om en man i USA som gör ost av sin frus bröstmjölk. 
Typiskt amerikanskt att ens komma på idén!
Det lär ju i alla fall vara väldigt näringsrikt!
Skulle ni testa om ni fick chansen? :)



Kvällsdusch

Har nyss tagit en lång, varm och skön kvällsdusch så nu är jag alldeles varm och lugn inombords, gött mos änna och perfekt såhär innan sovdags! :)
Ska bli fina firren att krypa ned under täcket och fånga några drömmar inför ännu en dag med uppsats-skrivande i bibliotekis, jippiekayey ;)
Bäst att passa på att njuta av sina långduschar nu medan man kan tänkte jag efter att ha hört om Göteborgarna som uppmanas till att snabbduscha.
Det hade aldrig gått för mig, åhnej! Har inte tagit en enda snabbdusch alls sedan vi flyttade till Örebro. Under tiden vi bott här så har jag nämligen utvecklat en svårighet med att ta mod till mig att kliva ut ur duschen och för att skjuta upp det hela tiden så börjar jag istället tvåla in mig om och om igen, och detsamma gäller med schampoo och balsam=flera gånger =) 
Så ren blir jag allt, hehe!
I Köping bodde vi flera och om man duschade allt för länge då så kunde det bli lite ont om varmvatten för någon minut innan det producerades fram nytt, speciellt om någon spolade vatten i köket eller någon annanstans så kunde man få ett och annat kallt stänk - medan här i lägenheten i Öret så är det obegränsat varmvatten och ingen annan står i kö efter mig för att få duscha då Robin mer eller mindre endast duschar efter sporten och jag klagar inte:)
Ska spöa Robin i Fifa nu innan läggdags för att sluta dagen på topp!;]

Artikeln:


Still monday

När jag kom hem efter 5 timmars biblioteks-häng i eftermiddags så möttes jag av ett dammsugat och småstädat hem vilket självfallet var väldigt uppskattat och gjorde mig glad när jag var trött i huvudet, mer såna trevligheter tack! ;-) Kan det vara för att det är kvinnodagen som han uppvaktar mig genom att städa? Eller är det några andra bakomliggande avsikter i kikaren må tro? .. Ja, man vet ju aldrig med män! ;-)

Eftersom att det redan var städat här hemma så passade jag på att ta mig en långpromenad i ett soligt Örebro med solglasögon på - vilket är ett måste för mig som hatar att kisa eftersom att det är så himla ljust nu med både sol och vit snö! :) Promenaden var hur skön som helst om man bortser från att jag var tvungen att hoppa över vattenpölar och slask-äckel här och var för att inte behöva gå runt i blöta skor, och det ville jag ju verkligen inte. Jag hade faktiskt tagit med mig bröd-bitar i fickan när jag gick ut så jag gick och matade änderna när jag ändå var ute också! Snällis-Mallan! Haha, det var inte direkt igår jag gjorde sånt sist men ack så harmoniskt det var att se hur glada dem blev och började bråka om bitarna ;-) .. 

Nu sitter jag här med en fet godispåse eftersom att jag inte kunde motstå att plocka en påse när det var 4,90kr/hg på Willys, och då ska man ju passa på?! ;-] Dessutom gjorde jag misstaget att handla när jag var hungrig och då blir man ju sugen på allt som kommer i ens väg, att man aldrig lär sig... 
Det här med att köpa sig en godispåse då och då känns för övrigt lite tjejigt, jag får i alla fall för mig att det händer mer sällan att killar gör det (?)..  Det kanske bara är så i vårt hem, att jag står för godisätandet... Har inte manfolket över lag bättre karaktär än oss bruds förresten? Eller är det bara jag som relaterar till hur det är för oss igen? ;-) 
Bröliz, nu har jag snubblat in på en tränings&kost-blogg och det känns ju inte helt hundra när man sitter här med munnen full av center, men jaja:)

Upptäckte nyss att jag tagit toabild på krogen i lördags, hahaha... EGO!


Måndag igen

Så var det tydligen måndag återigen och jag känner verkligen hur tiden går i blixtfart framåt och försvinner, vecka efter vecka går, och det känns lite läskigt att det kan gå undan såhär pass faktiskt. Men å andra sidan betyder det ju visserligen att våren kommer med stormsteg och även att mina hållplatser som jag ser fram emot i vår kommer snabbare än jag anar. Idag är det kvinnodagen så idag får alla vi kvinnfolk vara lite extra kvinnliga och låta männen visa hur viktiga vi är i deras liv, hehe. Vad skulle livet vara utan kvinnan? Det är ju för tusan oss livet kretsar kring ;-)

Nu har jag just kastat i mig frukosten och ska snart ut för att möta upp Diana för ännu en dags uppsats-skrivande på biblioteket, hoppas verkligen att vi har en smart-dag idag och är effektiva som de allra flitigaste arbetsmyrorna. Dagens höjdpunkt är annars när det är dags för lunch för idag har jag med mig kycklingwok med nudlar :)

Sol idag igen för övrigt, mycket angenämt.
Antar att solen tröttnat på att var bakom moln efter en hel vinter.

På tal om solar... Här är min ständiga sol:)♥


Söndag

Hej mina vänner!

Nu är jag tillbaka både i Örebro och här i bloggen efter ett händelserikt och festligt dygn i Köping som var väldigt lyckat utan några missöden alls bortsett från att Robin förlorade sin match i sudden death, men shit happens och värre saker har ju hänt - ingen dog så allt är frid och fröjd! ;-) Tillställningen för att fira att Sanne blivit 20 år var som väntat riktigt trevlig med såväl gott att äta som gott att dricka och detta i gott sällskap så det var som bäddat för att bli en lyckad kväll. När vi blitt lite extra glada i hågen och förfriskade ville vi vidare och då skjutsade bästa Robin oss alla i två vändor till Sofia Haglund där det var tjejig stämning med massa prat, skvaller, dans and you name it innan vi stapplade på våra klackar till B&S där det minst sagt var fullt med folk! :] Det blev la yterst lite dans mot i vanliga fall för mest blev det mingel eftersom att det var så pass mycket folk som man kände och ville byta ett och annat ord med. Kvällen avslutades med en onödig kebab som jag dumt nog alltid envisas med att smocka i mig trots att jag vet att jag inte mår bra av den dagen efter men det känns ju bra då och där ;-) 

Igår körde jag på den påklädda stilen med kavaj och täckta ben.
Men för att jag inte skulle se allt för påklädd ut så jag tog en spetsbody under så man fick en liten skymt av magen, det bjöd jag på kvällen till ära! ;-)

Fredagskväll

[Mot GaGa ohlala - hoppa och skrik-sjunga - 9 veckor kvar! <:o)]

Som jag nämnt vid några tillfällen förut så tycker jag att det kan vara gött att ha något lite extra att se fram emot mitt i all annan vardags-soppa, och nu har jag två anhalter denna vår båda i Stockholm - först stockholmstrippen med shopping, teater och hotell om tre veckor med min älskade och därefter nu också förstås 7:de maj när det är dags för att se och höra Lady G! :) Den första Stockholmsvistelsen blir lugn, romantisk och harmonisk medan kvällen i maj kommer bli allt annat än lugn utan sjuhelvetes wild and crazy!

Imorgon bär det av till Köping igen, det börjar la nästan bli lite av en tradition att fara dit på lördagarna för att festa och sedan sova kvar känns det som :-P Angenämt att träffa sina homiesar med jämna mellanrum =) Som det ser ut nu så ska jag nämligen dit även nästa lördag på After-ski, men vi får la se... Planerna imorgon är att först luncha, kolla på Robins match och därefter gratta Sanne som fyllt 20år, fira med gott att äta och dricka - och det är mycket möjligt att kvällen avslutas med utgång! :)


Fredag

.. Och solen skiner även idag! :)
Och det är inte bara solen som skiner - utan jag med för jag ska nämligen på Lady Gaga i maj maj måne och det kommer att bli grymt är jag övertygad om! :-D Jag kastades mellan hopp och förtvivlan när det plötsligt började krångla när jag skulle godkänna betalningen på internetbanken men det löste sig som tur var till det bästa! Kan titulera mig som taggad_brud_89 nu! :)

Annars då, ojojoj, vad snabbt den här veckan har gått! Jag ska inte förneka att jag tycker att det är schyssta puckar med helg, vad annars liksom, men en extra vardag/veckodag skulle faktiskt ha varit till sin belåtenhet för min och Dianas del den här veckan eftersom att vi skulle behöva jobba på våran B-uppsats - men det får la bli rejäla tag som fan på måndag istället! Ny vecka och ny energi. 
 
Idag kommer de två äldre versionerna av mig - mamma och mormor.
Vi ska ta oss en tur ut mot Marieberg och jag är ju inte den som bangar att strosa i affärer, men idag kommer jag dessvärre vara tråkig eftersom jag ska försöka hålla hårt i slantarna nu när jag redan shoppat friskt den här månaden trots att jag lovat mig själv att vänta till Stockholms-trippen 27/3... Ordnade dessutom i min garderob igår och konstaterade att jag faktiskt har allt jag behöver. På sko-fronten också, ohja.

Dags för big breakfast innan kvinnorna kommer!

[Glad tjej hej!]


Turn it up

Jag blir så himla glad av refrängen i Manboy-låten, den är så befriande och glad!
Hans andra låt "Sleepless" under är också naaaajz pop:) 




Mina gamla favoriter Bubbles, vad hände med dem?



GaGa, ohh lala..

Imorgon kl 9 släpps biljetterna till Lady GaGa's konsert/show, wiho!
Ni kan lita på att jag tänker göra mitt yttersta för att få två biljetter.
Först till kvarn, låt bästa man eller kvinna vinna! :-)

Har varit och bytt skorna som klacken gick av på, fick nya, wiho!
Nu ligger jag i soffan med min älsko och degar, mätta efter en god pastaröra.
Next: film&eftermiddagslur :)

Nu laddar vi om till lördagens utgång i Köping! ;-)



Torsdagsmorgon

Igår slog jag som sagt klackarna i taket - och plötsligt gick en klack av!
Shit happens when you party naked! Ska gå tillbaka idag och gnälla lite...
Ska försöka piggna till med Andra Avenyn, cola och wienerbröd nu.
Halva nöjet med att dricka är nästan att allt smakar så himmelskt dagen efter!
Om man inte är så bakis att man mår illa, men det händer bara klenisar ;-)

Ta livet som en klackspark!
 


Starship

Lill-lördag är det idag och jag ska snart iväg på förfest för att sedan ut och slå klackarna i taket, riktigt taggad! Den här kvällen till ära så blire ett par nya klackar som jag köpte idag, de ska invigas och jag räknar med att ha ont i fötterna vid kvällens slut! ;-) Dessutom köpte jag den relativt nya mascaran "Falsies" från Maybelline som ska göra att ögonfransarna ser ut som lösögonfransar, mja, det där som dem lovar ska man väl ta med en nypa salt men den var faktiskt riktigt bra och längre blev dem oxå - det såg jag i profil-vy :-) Lite speciell och cool borste för övrigt, det måste la vara den som gör att ögonfransarna får det liv som dem får! Rekomenderar'n till er mina vänner!

Nu sitter jag bara och väntar på att alla tjejerna ska bli klara.
Det måste vara första gången jag är klar först, nångång ska vara första! ;-)
Kommer nog att bli en schysst kväll, we are the daaaancing queens! =)

 

Onsdag

Imorse vaknade jag inte av väckarklockan som jag ställt utan av solen, inte mig emot! :-) Detta innebar visserligen att jag vaknade 40 minuter tidigare än planerat, men vad gör det när man ändå är piggelin. Eftersom att jag hade lite extra tid såhär på morgonkulan så passade jag på att dra mig lite extra i sängvärmen, ligga och lukta lite på min sovande tiger och sen ordnade jag lite annat, bestämde bland annat outfit för kvällen om det blir utgång ;-) Det gäller att ha bra framförhållning - har t ex skippat att duscha och sminka mig nu på morgonen just för att sminket ska vara nytt och fräscht sen när jag puttar på det ikväll, och håret å kroppen likaså 8-) Märklig man är.

Nu sitter jag här med min pucko, yoggan och mackson.
(yoggan=yoghurt och mackson=macka för dem som inte förstod, höhö)
Trots att jag hade 40 minuters försprång imorse så sitter jag ändå här och stressar i mig frukost och klär på mig kläder samtidigt. Kollar på klockan och tänker "Yalla yalla nu Malin", ska möta Diddi om 10 minuter - men det är lugnt, hon bor ju bara tvärs över vägen!:)

Ytterst onödigt blogginlägg, men det bjuder jag på för jag började skriva mest för att fördriva tiden lite - och se, det lyckades jag ju bra med för nu måste jag springa!


Hemlis

Fick denna kommentar av Elin...

Hon syftade på denna klänning:


Mitt svar till dig Elin är: 
Jag berättar inte var du hittar den :-D DU FÅR LETA! MOHAHA
Den som köper den först får den och vinner ;-)
Tävlingen startar nu, och jag har fördel eftersom att jag vet var den finns =)
Även om jag är övertygad att du skulle passa bäst i den, my skinny bitch! ♥

Trevliga tisdag

Idag har det varit en sån där vinterdag som man inte alls har något emot att det är vinter eftersom att temperturen varit alldeles lagom, snön ligger där den ska och solen har strålat - så det finns ingenting att klaga på :-)
Men jag ska väl inte sticka under stol med att jag tycker att det vore extra nice om marken var fri från snö och torr, men det kommer så småningom även om det kommer ta ett tag för alla snömassor att smälta bort...

Just nu sitter jag och äter egengjord fiskgratäng, så himla gött - och så några syndiga glas cola till det. Måste medge att jag ärligt talat känner mig besviken på mig själv gällande cola-fronten eftersom att jag klarat mig utan cola sedan i lördags, men men, det är alltid något och bra med tre dagar va! ;-P
Cocacolist hejhej?!

Idag har jag varit i skolan och därefter gick jag på en jävligt lång promenad med en vän - runt Tybble, Sörby, Ladugårdsängen, Aspholmen, Rosta, Stan och hem... 3 timmar var jag hemifrån och det var riktigt skönt, prat, frisk luft och motion måste vara en oslagbar kombination. Nu tänker jag inte röra mig i onödan för ikväll är det massa säsongspremiärer - bäst av allt - DESPERATE HOUSEWIVES! :-)

Imorgon är det onsdag, och det lutar åt utgång denna onsdag också!
Mingelbilder från förra onsdagen - Martina, jag och Emma


Emma, Maria, Martina, Moí

 


End of monday

Nu börjar det roliga sakta men säkert närma sig sitt slut för idag och det är snart dags att lägga sig i sängen för att vila upp sig inför det morgondagen bjuder på, vad som händer då vet man aldrig - mer än skola några timmar men sen äre fritt fram! :) Ikväll är det en såndär kväll som jag kan lägga mig med gott samvete för att jag gjort en del bra saker - varit i skolan, pluggat, tvättat tre maskiner, handlat, städat och lagat mat. Det enda som skulle kunna göra denna duktiga dag komplett är att vara en bra flickvän genom att tillfredsställa min man och att träna - och det säger ju sig själv att träna är det ju för sent för - men det förstnämnda är ju fortfarande möjligt däremot så jag får la nöja mig med det ;-) Hahaha... 

This dress I like:)
En sommarbrun kropp i den vore läckert så säg!

I-landsproblem?

Fördelen att laga mat helt naken är att man inte får fläckar eller fettfläckar på sina kläder - nackdelen är ju dessvärre att man riskerar att få hett stekflott på sin nakna kropp och det är ju inte det skönaste i världen! Man skulle kunna säga att det är lite pest eller kolera att välja mellan stekflott på kroppen eller på kläderna, personligen väljer jag att helst få det på kroppen än på mina plagg alla gånger i veckan eftersom att fettfläckar och andra slags fläckar ibland inte går bort i tvätten! Å andra sidan så kanske man ska vara lite varsam när man lagar mat och inte bara vispa omkring hänsynslöst :)

Den här kvinnan vill nog inte bli bränd!



Måndag

Trots att det nyss var helg så verkar planerna för nästa helg redan börjat och är i full gång. Det må bara vara måndag idag, men trots det så har jag redan 4 (!!) olika alternativ jag kan välja mellan - dessvärre är alla dessa alternativ på lördagen så det krockar och jag kan bara välja ett! :/ Man vill ju liksom vara med på alla ställen och inte missa någon kul tillställning! :) Vissa helger händer det ingenting alls, och sen finns det helger som den kommande när allting händer samtidigt! Lyxproblem av i-landskaraktär minst sagt!

Party och dans blire vilket alternativ jag än väljer! 

Gulldjur

Nu när jag varit i Köping och myst/lekt/pratat/ med min kanin i helgen så saknar jag henne så mycket, eller ja, ett sällskapsdjur över huvudtaget.
Katt och hund går la inte i vårt hem, men kanske en gnagare i form av kanin eller marsvin... :) Är det töntigt att köpa en kanin när man är 20+? ;-)
Jag antar att jag vill skaffa ett djur som någon slags kompensation för att det tyvärr kommer dröja ett tag med barn...

Se bara så oemotståndligt söta dessa hårbollar till kaniner är;








Och så sist men inte minst: PUSS PÅ AGNEZ! :)


RSS 2.0