Tisdag

Sitter i skrivandets stund och njuter av tillvaron som i nuläget betyder en trött och avslappnad kropp efter träning, Biggest Loser på tvn och ett fat med bland det godaste som finns - avokado och keso + kall pepsi max till det - åh så ljuvligt och jag klagar ikke! :-) Jag älskar hur så små saker i vardagen kan göra under och betyda så mycket!
Snart äre Fångarna på fortet och därefter Time out också, jag gillar't, att glo tv är som ni kanske vet lite av min favoritsysselsättning! 

Imorgon kväll vankas det förfest och utgång med Hälsoutvecklare, såväl gamla godingar från förr som nya för i år och det ska förstås bli kul att se vilka de nya filurerna är! :-) Funderar starkt på om jag ska strunta i träningen imorgon för att spara på krafterna till dansgolvet och så man inte riskerar att somna i något hörn ;-) En sak som jag för övrigt då och då saknar med mitt gym är att de inte har några gruppträningar såsom bodypump, zumba, core, spinning - åh ja, just spinning är jag grymt sugen på... Om suget blir för stort får jag väl gå till universitetet och köra ett pass någon gång kanske.
En annan sak jag skulle vilja testa är personlig tränare då jag är lite odisciplinerad på gymmet ibland, en PT skulle kunna peppa på och mana mig till att göra saker ordentligt och då tror jag att resultat skulle komma på rätt sätt, på det sätt jag önskar. Just nu känns det nämligen som att jag bara tappar i vikt och inte bygger några muskler som egentligen är det jag vill, men det kanske bara är inbillning. Kanske är det så att kroppen först går ned i vikt och minskar i mått av någon slags chock för att sedan samla på sig musklerna man tränar och gå upp?! Vi får hoppas på det! =) 59 kg Malin är jag nu i alla fall och fortsätter det såhär så är jag nere på 58 om någon vecka, på gott och ont. En del inom mig jublar såklart över viktnedgång, medan en annan är gryymt skeptisk. Jag vill ju bli vältränad, men kanske har jag inga anlag för att bygga muskler?! Läste någonstans att man har olika anlag för sånt. Det är la bara å kämpa på! ;D


Måndag

Jag började inte skolan förrän 13.15 idag, så jag tog då därför den lediga förmiddagen i akt att vara duktig brutta genom att gå upp i samma veva som Robin runt 8, intog en lättare frukost och tog mig till gymmet. Har nog aldrig varit på gymmet så tidigt förrut, men det är banne mig inte sista gången för det gick hur bra som helst! =) Bra stil Mallan, bra, hoppas den håller i fortsättningen. Efteråt svepte jag en proteindrink med jordgubbssmak som enligt mig är den godaste och smakar som milkshake, mer eller mindre, man får inte vara så kinkig ;-) Åt lite mer frukost, duschade, såg Våra bästa år och åt lunch innan jag tog mig till skolan för att börja terminen.

Nu är hösten igång och jag har påbörjat de två saker som hösten till stor del ska handla om - det vill säga idrottsledar-jobbet samt plugga hälsa för barn och unga. Som jag hade på känn så verkar kursen bli intressant! En fördel enligt mig är att vi är en liten och "intim" grupp på 13st vilket främjar bra diskussioner/samtal och vi kommer säkert kunna hjälpas åt på ett bra sätt och stötta varandra - sen är vi endast tjejer också :-) (På gott och ont) Efter skolan var det som planerat första ledarmötet där vi strukturerade upp och bestämde lite vad som komma skall. Det kommer att bli en kul höst och det är nog första jobbet som jag inte kommer känna ångest för att åka till! :-) (Åtminstone känns det så nu)

Jag är på gång, jag är laddad, jag är tänd!

Söndag

Hello hoppetossor och gujtussar!

Helgen börjar gå mot sitt slut och imorgon börjar äntligen skolan igen efter ett uppehåll på ca 3 månader! :-) Jag ser verkligen fram emot vad denna höst har att bjuda på och det känns så härligt att känna så. Känner mig beredd och laddad att lära mig massa nytt och utveckla mina kunskaper, bli mer fullfjädrad och få mer strängar på min Hälsoutvecklar-lyra ;-) "Folkhälsa för barn och unga" heter som sagt kursen som jag ska läsa och det är just hälsa för barn och unga som intresserar mig och det jag vill arbeta med som färdig Hälsoutvecklare - att främja hälsa för barn och unga, förbättra och utveckla hälsa hos denna grupp. Jag tycker det är väldigt viktigt att barn och unga ska få en bra start i livet och må bra under uppväxten då det kan spegla av sig på det fortsatta livet!

Det var ett lyckat besök utan några konstigheter hos tandläkaren i fredags, vilket jag hoppats på och faktiskt kände på mig. Tänder och tandkött såg bra ut och jag hade inga hål så tjejen putsade lite och tog bort någon gnutta tandsten bara. Det måste faktiskt varit det bästa tandläkarbesöket jag någonsin varit på, annars brukar de jämt ha invändningar på något men ikke nu till min glädje! :-) Angående mina vidsomständer så kunde vi se att dem ligger under ytan och gömmer sig och kommer att fortsätta gömma sig där ett tag, hehe. Tandläkar-tjejen berättade att det inte ens är säkert att mina visdomständer kommer att ploppa upp över huvudtaget, hos vissa uteblir dem nämligen att komma upp och ligger kvar under tandköttet så jag hoppas innerligt att jag är en av de lyckliga jävlarna för de verkar bara ställa till med problem ;-)

Imorgon ska jag på möte med mina blivande ledarkollegor för att lägga upp, planera och bestämma höstens träningsupplägg! Intressant och kul! =)

En bild från The Studio igår;


Torsdag

Det har varit en rätt så bra dag idag, lagom händelserik och lagom slapp! :) Började som planerat dagen med ett pass på gymmet som gick helt okej men inte mer, hade högre föhoppningar&förväntningar men kroppen ville inte samma sak som knoppen så jag hoppas på bättre och starkare kraft imorgon! Efter gymmet svepte jag min första protein-drink, testade banan/choklad idag och den smakade helt okej! :-) Imorse var det förresten rätt så lugnt på gymmet och mest pensionärer så då tog jag tillfället i akt att våga mig in i rummet med fria vikter, hehe, jag menar de muskelösa grabbarna som brukar pumpa där är ju inte att leka med så då vill man ju inte stå där och mesa med pyttevikter och göra på sitt speciella sätt typ ;-) Jag måste skaffa mig lite stake! Fast ärligt talat tror jag egentligen att de skiter i en fjant som mig ;-)

Efter gymmet duschade jag och åkte ut till H&M och shoppade lite nytt jag spanat in - en kjol, ett linne och ett plagg som jag inte kan bestämma om det är en blus, skjorta eller tunika, och det spelar ju mindre roll vad det är ;) Väl hemma vare köttfärssås-lunch, lite lätt städning, tv och spana ut några plagg att ha på sig på lördagens fotografering. Nu på kvällskvisten kom mina älskade föräldrar över på fika då de hade vägarna förbi, väldigt uppskattat och trevligt att få sällskap medan Robin var på träning! =) Nu ska jag fixa ett litet kvällsmål och glo massa bra tvprogram jag spelat in innan det är dags att borsta tänderna, använda plackers och skölja med Listerin som jag gjort flitigt den senaste veckan inför morgondagens tandläkarbesök 8-)

Jag idag med vikterna, typ.. Okej, kanske inte, men nästan :-)

Onsdag

Dagen började piggt och glatt med en powerwalk på 70 minuter, varav det ösregnade ungefär 45 min av dem så jag var en mycket blöt jäkel när jag kom hem och kunde vrida ur kläderna - och var inte alls lika pigg och glad längre som jag var när jag gick ut måste tilläggas ;) Där och då bestämde jag mig för att skita i allt och bara ha en riktig innedag och det är just det jag har haft! :-) Datat, glott tv, pysslat lite samt lyssnat massa musik i jakt på nytt till musikspelarn. Just ny musik i öronen kan få mig att längta efter nästa träningspass, tycker det är så ofantligt nödvändigt med bra musik när man tränar, a och o för ett bra pass. Såhär framåt kvällningen så kan jag konstatera att jag nog behövde en sånhär lite halv-slapp dag, en mellandag. Imorgon är det dock hårda puckar på gymmet igen, har nämligen hämtat ut proteinpulver så det ska bli spännande att se hur det verkar! :-) Ska även shoppa lite smått och gott imorgon, wiho!

Avslutningsvis måste jag tipsa om Fun Light med smak av smultron och vattenmelon som åtminstone jag personligen förälskat mig i. Yummie! Extra gött äre att blanda det med kesella, då blire som fruktyoghurt!

En rosa snygging och en rosa goding!


Tisdag

Halloj på er framför skärmen!

Som jag förutspådde så har det ju gått och blitt en del tränings-tjat/prat här i bloggen nu :) Antar att det är oundvikligt när det inte händer så mycket mer spännande i min vardag just nu att berätta om än just träningen såhär innan skolan och allt annat drar igång. Och dessutom är det här med den utökade träningen och lite bättre/mer medvetna kosten liksom nytt för mig nu och the thing på tapeten at the moment, snart lägger det la sig och blir på rutin och då slutar tjatet och jag kämpar på i det tysta - kanske :) När jag går in för något så gör jag det med hull och hår, snudd på nördigt - dock inte fanatiskt måste understrykas. Nu har jag i alla fall gjort följande: beställt hem proteinpulver, köpt måttband, köpt köksvåg för att väga mat/dylikt samt registrerat mig på matdagboken.se där man dokumenterar mat och träning varje dag - riktigt bra verktyg! :-) Man ser även hur mycket man får i sig av alla näringsämnen, vilket är intressant att se hur man ligger till gentemot rekomenderat intag och jag har fått lite aha-moments redan. Matdagboken är en riktigt bra tjänst som jag tipsar alla om - även om man inte tränar eller försöker gå ner i vikt etc.

Nog om träning och sånt för idag - jag gör ju trots allt annat i vardagen än tränar och vill hävda att jag har ett någorlunda liv åtminstone även om jag låter tvn styra mitt liv lite väl mycket ;-) Jag är återigen inne i en period där det ständigt kliar i fingrarna att köpa saker och då i synnerhet kläder, men hittills har jag faktiskt skött mig rätt så bra och dessutom har jag presentkort som rättfärdigar eventuella köp. De säkra planerna för denna vecka är tandläkartid i Köping på fredag och fotas hos The Studio med Elin på lördag.

Sist men inte minst - GRATTIS ELIN TILL KÖRKORTET!!! :D


Måndag

Ser man på, sol och blå himmel pryder himlen idag, lycka! :-) Vaknade av mig själv strax före halv 9 imorse och kände direkt hur taggad jag var för gymmet så jag slevade i mig morgongröten och stack iväg och visst gick det bra, så skönt! Ibland när man är taggad och mer eller mindre övertygad om att det kommer gå bra så brukar det istället bli motsatsen och gå skit, men idag gick det faktiskt bra och det är jag glad över! Nu är veckan igång =) Sitter nu och äter andra frukosten för idag, ägg, keso och proteinbar.

En tränings-utmaning jag satt upp för denna vecka är att jag banne mig ska börja köra mer crosstrainer och trapp-maskin. Tycker nämligen att det är så brutalt och mördande jobbigt att köra just dem! Usch... Blir helt fullkomligt slut i kroppen av bara några få minuter på crosstrainern så det är med andra ord läge för att träna upp sig där. Löpa, gå och cykla kan jag ju redan utan problem, så nu äre dags för något nytt, vidga vyerna - pressa sig själv! Började redan i morse och tiden på crossen kan sammafattas som irriterande jobbig och nååågot svettig, men förmodligen är det givande och gynnande för mig att träna annat än det kroppen redan är van vid och det var det jag fick ha i åtanke när jag kämpade på! Motto: Skam den som ger sig - no pain, no gain! :-) Bit ihop, kämpa på.

En annan form av motion är ju sex tycker Apoteket!

Lördag

Lördag = sovmorgon och vilodag från träning what so ever? Åh nej, ingen vila för mig inte, visserligen vila från gymträning men inte annan träning så nu på förmiddagen har jag gjort mitt för idag. Resultat kommer inte av sig själv, utan man måste jobba för't - amen :-) Jag tycker att det är så brutalt skönt att börja dagen med att träna, man kommer igång och piggnar till i såväl kropp som knopp. Har ytterst lite träningsvärk idag mot vad jag trodde att jag skulle ha så jag är lite besviken, hehe, men lite granna känns det i ben, rumpa och mage iaf. Har börjat gilla känslan av träningsvärk, att känna smärtan i musklerna, det är som ett bevis på att man tagit i och som en "belöning" för slitet. Visst kan det vara lite omständigt och jobbigt att göra vissa rörelser när man har träningsvärk, men äh, man ska inte låta lite träningsvärk stå i vägen :)

Nu ska jag duscha och sen ska vi åka iväg och äta lunch på Rosalis, gött! :-) I eftermiddag har Robin och hans lag träningsmatch där Robin ska stå halva matchen så jag ska la dit och kolla lite och visa mitt stöd. Hoppas det går bra! :-) Ikväll ska vi se på "ett par hundratal filmer", typ.

Blooondie

Fredag

Hej vänner!

Sitter i skrivandets stund och äter min andra frukost för idag, eller mja frukost är väl att ta i, det är mer återhämtningsätande efter ett hårt gympass som förmodligen/förhoppningsvis kommer att resultera i härlig träningsvärk. Gav kroppen en rejäl omgång och utmaning genom att ta i lite extra och lägga på mer vikt än vanligt i maskinerna då det var sista gym-dagen för den här veckan och således gör det inte så mycket om kroppen smärtar imorgon. Dessutom är det skönt att ta helg efter ett häst-pass! :-) Körde en gammal goding idag - en timme på bandet vilket blev 9,56 km - hade ju varit fint att klara en mil som förut men nästa gång då jävlar :-)

För dem som inte gillar naket så ber jag om ursäkt för nakenheten som börjat framträda allt mer i min blogg ;-) Om jag fortsätter i den träningstakt som jag påbörjat nu, vilket jag har för avsikt att göra, så kommer det nog bli fler såna bilder för min egen dokumentations skull att se hur kroppen formas om. Jag är fast beslutsam om att omvandla en del av mitt fett till muskler nu, tighta upp kroppen lite, hehe. Skulle egentligen varit smart och tagit före-bilder innan jag började samt ta mått och vikt, men aja, lätt att vara efterklok! :-) Vågen landade i alla fall på 59,8 kg idag, och förhoppningsvis är det mest fett som försvunnit och inte muskler eftersom att jag faktiskt tränar styrka. Om jag ska vara ärlig har jag funderat starkt den senaste veckan på att nischa bloggen åt träningshållet eller något sånt, men vi får la se, vet inte om jag är rätt person att skriva om sånt... Men å andra sidan, vem bestämmer egentligen vad som är rätt eller fel, jag får väl skriva om det hela på mitt sätt utifrån vad som gäller för mig :-) Kanske räcker det med en vecko-koll i slutet av varje vecka hur allt ligger till och känns eller nått :-) Mja, som ni hör velar jag lite så det återstår att se hur det blir med den saken!

Ikväll står tacos på menyn som jag sett fram emot hela veckan!

♥ You and me, me and you ♥

Onsdag

Sitter och har en slags happy and peaceful moment just nu, gillar't! Är färdigtränad för idag och nyduschad vilket ger ett slags mysigt lugn inombords i kombination med att jag mumsar på hårdmackor med keso nu och så lite hederlig pepsi max till det såklart.. ;-) Åh, I love keso och kan lätt små-äta det flera gånger om dagen, vilket jag också gör när jag har en burk hemma i kylskåpet! Tur att det är ett relativt nyttigt små-ätande i jämförelse med andra godsaker man kan ta till när man är sugen - jag om någon vet tyvärr... Försöker just nu envist bli väck mina små ettriga ovanor jag sysslar med och då i synnerhet när det gäller just små-ätande av onyttigheter som pågått allt för länge fram och tillbaka i perioder av mitt liv, det är inte en hållbar livsstil och inte alls gynnsamt mot varken kroppen eller hälsan! Ett annat mål inför hösten att att bli mer effektiv - att när jag pluggar ska jag banne mig plugga och inget annat - alltså inte försöka kombinera det med dator eller tv som jag tidigare gjort - och när jag är på gymmet ska jag banne mig fokusera där och inte gå på halvfart som jag ibland råkar göra. 

Just nu längtar jag till terminen drar igång med allt vad den innebär - ny intressant kurs som berör det jag brinner för (Folkhälsa för barn och unga), umgänge med vännerna igen, plugg, fester, tider att passa, mitt nya jobb och rutin i vardagen. Jag är nog en rutinmänniska som gillar det inrutade trots att jag förbannar vardagen då och då :) Hoppas jag kommer ihåg detta i höst när plugget står mig upp i halsen och himlen är grå;)

Nu ska jag krossa i en Betapet-match och sen ska vi glo film.
Imörra bär det av mot Köping och träffa Elon för en Ullvirunda :]

Jag vet inte om jag bara önskar eller inbillar mig, men börjar inte magen se lite tränad ut?:) Lägg för övrigt märke till min "snygga" solbränna efter cykelbyxorna ;-)
 

17e Augusti

Hopplahej, då var man 21 år då! :-)
Födelsedagen började som en födelsedag ska börja, det vill säga med att vakna av sång och en födelsedagsbricka som denna födelsedag innehöll marshmallows lagda som 21 och ett glas kallt vatten och så presentkort på H&M! Trodde jag redan fått min present när jag fick mobilen tidigare i somras, men han är väl för sweet min karl! ♥ Å andra sidan är ju en liten morgonpresent ett litet födelsedagsmåste, eller är man girig att tycka så? ;-) Det behöver ju inte vara värsta dyra grunkan utan det kan lika gärna vara en tidning, en godispåse eller en mascara - det är tanken som räknas.  

Dagens väder har väl inte varit det bästa, men vad tusan gör väl det egentligen! :-) Har känt mig som en glad sol och strålat här inomhus, mycket tack vare att jag fick beskedet att jag fick extrajobbet som idrottsledare som jag sökt! Snacka om trevligt att få reda på ett sånt glädjande besked på sin födelsedag eller???!! :-D

I eftermiddags var världens bästa svärmor och Martin på besök. Vi bjöd på lunch, Tortellinigratäng som såklart jag bestämt dagen till ära, och därefter lite fika. Fick även jättefina presenter! Måste säga att jag är så himla hjärtligt tacksam för allt fint jag fått i present av alla mina nära och kära de senaste dagarna och lyckligt lottad att ha så fina människor kring mig som bryr sig! ♥

Nu ska jag gå en liten promenad med musik och bara le!
Efter regn kommer solsken - vinden har vänt, I feel it.


Måndag

Efter en månads shopping-uppehåll eller snarare shopping-förbud rättare sagt så bröt jag det och belönade mig med lite fint idag! :D Men jag ska försöka ta det lite chill och inte ha spenderar-byxorna på mig allt för ofta i fortsättningen, pengar och presentkort går ju faktiskt att sparas, även om dess rätta funktion egentligen är att spenderas. Måste vara ärlig och säga att jag liksom känner mer hopp om livet och mer lycka nu när jag fyndat lite nytt, hehe, konstigt men sant och man ska vara ärlig! :-)

Läser man för mycket bloggar om man t ex skriver facebook.blogg.se när man ska in på facebook? Detta händer nämligen mig minst en gång dagligen, om jag ska lira lite alfapet på blip.se så skriver jag ibland blip.blogg.se - hehe =)

Imörra fyller jag 21, inget speciellt alls.
När jag skulle vispa grädde häromdagen såg jag detta;
Den går ut 17 augusti (min födelsedag) och 10.28 - min födelsetid!:D


Söndag

Halloj!

Nu är jag sminkad, hemmet städat och tårtorna klara till eftermiddagens släktkalas för ingen mindre än mig själv, så nu är jag/vi redo för deras ankomst - komsi komsi now my beloved relatives! :) Den ena tårtan blev överlägset bättre än den andra så den får helt enkelt plockas fram först så man visar att man faktiskt kan, hehe. Det är ju helt omöjligt att få två tårtor exakt lika bra och likadana till utseendet - dessutom spelar la inte utseendet någon roll egentligen utan den "fula" är ju lika god - det är bara det att den inte har bra utseendemässiga attribut ;-) Kanske är den fula godare till och med, vem vet? Det visar sig...Tårtorna har en touch choklad, chokladbotten och vit chokladgrädde ovanpå - och nu när jag tänker efter är några av de andra bakverken också i choklad, hehe. Men det är ju mitt kalas, då bjuder jag på mina favvosar! =)

LOVE YA!

Torsdag

Dagens lycka: En platta med 24 st Pepsi Max för 69kr på ÖoB! ♥
Trevlig milrunda med Elin ikväll för övrigt, som alltid alltså! :) ♥

Fulare djur än detta får man leta efter...


Onsdag

.. Och regnet det bara öser ned, föga förvånande! När ska det gråa upphöra? Kommer vi ens få någon mer glimt av sommar i år eller är det slut på den varan? Kollar man på väderprognosen så ser åtminstone söndag, måndag och tisdag soliga ut - dock inte så varma, men sol räcker bra för mig! =) Jag vill suga åt mig lite mer solenergi så jag har ett lager att använda mig av i höst när regnet öser ned och orken tryter. Just nu sitter jag och är förbannat rastlös och finner inget kul att göra, vill typ bara att klockan ska bli sovdags så en ny dag tar fart, haha! Visst, man kan ju alltid städa, baka, laga mat, ordna grejer och så vidare men det intresserar mig ikke idag :) Tänk om man hade haft något skol-arbete att grotta ned sig i nu, visst kan det vara pest och pina till en början, men när man väl kommit igång så brukar det flyta på och vara rätt så mysigt på något sätt - att låta fingrarna smattra på tangenterna och producera sida efter sida. Det bästa är när man skicka iväg det och är nöjd med vad man åstadkommit!

Hoppas vädret blir lite bättre imörra då vi styr mot Köping. Robins morfar fyller år och ska bjuda på mat, och på kvällskvisten ska jag ut och göra milen med Elin, skönt - både att gå och att ordbajsa om ditten och datten - och det får hemskt gärna vara uppehåll då, om inte lite kvälls-sol till och med! =) 

Robins söta verk som han överraskade med igår :) ♥


Tisdag

Har haft träningsvärk varje dag i en vecka nu, vilket jag finner både skönt och jobbigt. Jag antar uttrycket "No gain without pain" stämmer så det är bara att härda ut och kämpa på :) Har tänkt att träna relativt hårt fram till skolstart medan jag har både tid och ork för sedan vet man inte hur det blir med tränings-biten under första månaden när de nya nollorna ska nollas in, och dessutom att komma in i nya rutiner osv! Men jäääklar i min låda vad kul det ska bli! Ska bli kul att se vilka de nya filurerna är som vågat sig till programmet :-) Ser fram emot att börja återuppta plugget igen faktiskt och längtar till att få lite mer rutin i vardagen än vad som varit i sommar, jag lovar er, aldrig mer ska jag vara ledig nästan tre månader i rad - hädanefter blire jobb, jobb, jobb och där med basta! Upptäckte för övrigt igår att jag inte behöver beställa någon kurslittertur alls till första delkursen, fett skönt!:) Då kanske man kan köpa någon fin grej till sig själv för de pengarna, hehe..

For those who don't know me, I can get a bit crazy

7 dagar/ En vecka

Då återstår en vecka till birthday nummer 21 i raden av födelsedagar. På något underligt vis tycker jag 21 år låter mycket äldre än 20. Jag tycker dock fortfarande att det är lika kul att fylla år - älskar hela grejen - att ha en egen dag, få presenter, träffa släkten, fika och sånt ;-) Och inte minst att köra repliken "men jag fyller ju faktiskt år idag", heeela dagen lång ;) Man ska utnyttja läget! 
Så, vad önskar jag mig i år?:)
- Officepaket
- Boots
- Cykel (i år igen, fick ju ny cykel förra året men så kom tjuven :()
- Pengar (daah, behövs jääämt)
- Hörlurar
- Presentkort (på vad som helst - kläder, skor, ikea, mat, kurslitteratur)
- Böcker (Vårlik, Midvinterblod, Vecka 36)
- Prenumeration på SOLO
- Tavla
- Microneedling
(en grej som brorsans företag säljer som tar bort celluliter)

Hör av er om ni ska skicka något av ovanstående så får ni adress!;-)
Fast det jag önskar mig mest av allt i hela världen just nu är det där perfekta extrajobbet jag sökt - och det går ju förstås inte att köpas - utan det är bara att hålla tummarna som fan!
Gör det ni också är ni gulliga! ♥

Önskar att man kunde sitta och svettas i solen!!!


Måndag

Sådärja, nu har jag gjort mitt för idag tycker jag!
Har såväl tvättat som hängt tvätt, handlat, skrivit ett cv som förhoppningsvis ger mig jobbet jag verkligen vill ha och inte minst - sprungit en vända i det förbannade regnet! Nu är jag nyduschad och mysig i kroppen och laddar för att inta soffläge och se Beck samt ta några små godisbitar till det, okej det är måndag, men någon får man unna sig eller?! Jag tror på belönings-systemet ;-)
Man belönar bra uppförande, och bestraffar dåligt!

Blöt_tjej_89

Beauty

Kim Kardashian är kvinnligheten personifierad in my opinion.
Curves - hips - boobs - ass; She's got the whole damn package!
Hade jag varit lesbisk hade hon varit min dröm kan ni lita på. 



Söndag

Idag har vi haft födelsedagsfirande för Robin, vi bjöd på tacopaj och kyckligpaj med sallad&bröd och så kladdkaka till efterrätt. Gött och trevligt vare!:) Tycker om Robins släkt som om den vore min egen och trivs i deras sällskap, vilket förstås är asa-bauta-skönt för både mig och dem! Idag må ni tro att det var en sån där eftermiddag när man verkligen uppskattar att man har diskmaskin när det blir massa tallrikar, bestick, glas och koppar som skulle ta en mindre evighet att diska för hand. Bestick måste ju för övrigt vara bland det tråkigaste man kan diska för hand eller?! Min favoritpryl att diska är tallrikar, om man måste välja :-P

Resten av dagen blire bara chill i soffan, föga förvånande, hehe. Vi ska väl se en eller två filmer och äta pajrester till kvällsmat. Vi har blivit riktiga filmnördar sedan vi köpte en inspelningsbar digitalbox förra veckan, kollar på minst en om dagen åtminstone, ibland två! What more to say? Har hittat ett perfekt extrajobb som jag hoppas fantastiskt mycket på att få så kom igen nu - det måste la vara min tur att ha lite medvind nu?! Förövrigt har jag efter en hård träningsvecka med mycket träningsvärk äntligen nått mina 61 bekväma kg igen, gick ju upp något i London som bekant ;-) Men nu - back on track och som jag trivs!

I veckan hoppas jag att solen tittar fram igen så man kan sola, komsi!


Nostalgi

Läste på text-tv att Babar ska komma på film och serie igen! Wehej:) Blev lite nostalgisk och letade fram sköna barnprogram från uppväxten. "Det var bättre förr...?"



Lördag

Klockan är bara 11 och många har säkert just klivit upp ur sängen eller kanske rent av fortfarande ligger kvar och gosar eftersom att det är lördag - men jag sticker ut idag och har redan hunnit äta frukost, bakat och tränat - gött mos! Frågan är nu bara vad fasen jag ska göra resten av dagen när Robin är iväg på match? Men alltid finns det ju något att sysselsätta sig med så det är inget problem! :-) Ska i alla fall cykla till Systemet och köpa lite alkoholhaltig dricka inom en snar framtid, och då kommer jag säkert smyga in lite snabbt på någon annan affär, klädaffär. Dock ska jag inte köpa något utan bara pina mig själv med att kolla och bli sugen, vilket är ungefär som att leka med eld när man kollar men inte får köpa - bra test av självdisciplinen att tygla sig lite :)

Igår när Robin kom hem hade jag lagt godis på hans skrivbord.
I ♥ YOU i hans favoritgodisar, är inte det kärlek så man smälter? ;-)
Sen en glad gubbe med mars-mustasch, eller ska man säga marstasch då?;)
 

Fredagskväll

Måste ju konstatera att det är rätt bra av en person med bloggtorka att producera 3 st inlägg på en och samma dag, inte sant? :-) Speciellt bra är det eftersom att jag normalt sett sällan brukar klämma ur mig 3 inlägg så Go me, eller nått sånt, power to Mal! 8-) Antar att bristen på ord lockar fram annan kreativitet. Tror förövrigt inte att jag har bloggtorka, utan det är något annat svårdefinerat tillstånd jag befinner mig i, lite Fröken Svår-aktig.
Idag har jag varit en riktigt jobbig och påfrestande sambo och bölat typ 3 gånger som ett jävla psyk som inte fått tagit sin antidepressiva medicin typ - oklart varför egentligen - men jag känner ju mig själv så jag rådde bot på det miserabla tillståndet genom att köpa 1 kg godis och sedan dess har allt varit gött! ;-) Nu på kvällskvisten har jag som planerat varit iväg till Mellringe och kikat på match. Måste säga att det var en speciell känsla på något sätt att återigen vara tillbaka där på läktaren och andas in doften av idrottshall, haha, jag tänkte liksom; Nu är säsongen som åskådare igång igen, härligt! Även om man kanske gärna själv vill spela så tycker jag att det är minst lika kul att se innebandymatcher - speciellt när Robin står vilket han gjorde ikväll och gjorde en riktigt bra kanon-insats idag om jag får säga mitt och han kommer förmodligen skriva detsamma i sin blogg sen om han inte är överdrivet självkritiskt. Den väl utförda insatsen i mål kommer att resultera i film och massa pussmys på honom när han kommit hem - det positiva med pussmys är att även jag får ut något av det :-) Hihi! 

Tack världens bästa Robin som står ut med mig och mina demoner :)
                                       ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vi hittar varandra i det mänskliga, inte i det perfekta.


What's the point?

Låten här nedan är så himla skön och bra, gillar'n!
What's the point of doing anything if you never notice...


Fredag

Solen strålar från klarblå himmel, låt den göra det hela dagen lång!:)
Idag är planerna följande:
- Åka till polisen och få cykeln stämplad som "ej uppfunnen"
- Kopiera papper som ska skickas till Folksam för eventuell ersättning
- Laga fiskgratäng med färskpotatis (Love it!!!)
- Sola
- Baka kladdkakor till söndagens kalas
- Eventuellt åka och se Robins träningsmatch mot Järfälla ikväll
- Ta en promenad
- Belöna mig med godis (Kommer inte glömmas)

När jag var ute och powerwalkade igår kom ett par förbi-svischandes på inlines och mannen förde en barnvagn med ett barn i framför sig när han åkte, det såg verkligen härligt ut - för att inte tala om modernt - och jag tror barnet njöt av att rulla snabbt fram också! =) Är det vad jag och Robin kommer göra när vi får barn, åka inlines och rasta barnet samtidigt? :-P Det kanske är ett sätt att få med Robin ut om inte annat...

DU & JAG + BARNVAGN + INLINES= SANT?


The B and C

Istället för ord så bjuder jag på bilder :-)
Tänk att ett par i en serie kan vara så mycket, så många ord.
(Det är tillåtet att himla med ögonen åt mitt tycke)
(Robin i synnerhet) ;)







Torsdag

Jag tror att jag drabbats av någon slags torka i produktionen av inlägg! Bah! :) Det står helt still i min hjärna när det gäller vad jag ska skriva och berätta om, allt lunkar på i vanlig stil vilket är rätt så odramatiskt - men dock inte tråkigt för det!:) Orkar bara inte berätta om dagarna som går nu när de liknar varandra, hehe. Så tills vidare skippar jag helt enkelt att skriva massa bullshit för att inte skriva något bara för sakens skull. En sak kan jag i alla fall berätta och konstatera idag och det är att jag rekommenderar boken Egoboost av Isabella Löwengrip! Det mesta hon skriver är så himla rätt i prick och klockrent, väldigt sant och man känner igen sig - och inte minst får man en liten egoboost av läsningen. Jag hade väldigt höga förväntningar på boken och var rädd för att ha köpt grisen i säcken, men ikke, den har lyckligtvis levt upp till förväntningarna och jag är så nöjd - den var värd varenda liten krona och kommer att komma till användning då och då har jag en känsla av. En födel är att man inte behöver läsa boken i normal ordning från början till slut utan kan läsa lite här och där hur man vill. Dagens ord: En tjej utan självkänsla är strandsatt i sitt eget liv, för tror man inte på sig själv så kommer man ingenstans. Väldigt simpelt och självklart, men lika sant för det! Självförtroende och självkänsla är power och ett verktyg man använder dagligen.

Det var allt för längesedan jag åt kycklingsallad på Cafe Latte... :-(

Onsdag

Mary and Fiona meet up at the park.
Mary says to Fiona: "Did you come on the bus?"
Fiona answered: "Yeah, but I made it look like an asthma attack!"

Tisdag

Hörrni vänner, nu tänker jag banne mig sätta mig ned och koppla av ett tag för det är jag värd då jag skuttat runt för fullt både igår och idag. Igår tränade jag rejält - 1,3 mil intervaller samt blandade styrkeövningar som känns här och var idag, gött. Jag bakade även hallonmuffins, chokladmuffins och havrekakor till söndagens kalas. Idag storstädade vi hemmet inför att svärmor, Stefan, Martin och svärfar skulle komma över på födelsedagsfika - skönt när man får en anledning till att städa så att det väl blir av! ;-) Man lunkar ju liksom på i sin egen skit och tycker inte att det är så farligt... Well well, jag tycker i alla fall att jag skött mig exemplariskt det senaste dygnet så nu är det alltså dags att ha lite egen tid och lite andrum medan Robin är på träning och innan det är dags att styra upp en god födelsedagsmiddag till min bästa karl som fyller år! :-) ♥ Hurra hurra! Började såklart dagen med att uppvakta honom i sängen genom att sjunga skönsång och tåga in med en bricka innehållandes kakor, ljus, present och ett glas vatten... 

Slutbabblat för idag! Nu ska jag läsa ut Höstoffer av Mons Kallentoft tänkte jag. Efter den ska jag läsa Vårlik i samma serie. Har tidigare läst Sommardöden och rekomenderar varmt dessa om man gillar böcker av den typen! Imorgon får jag hem en annan slags bok - "Egoboost" av Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Hoppas den är givande och boostar det egna jaget lite! =) Jag tror att man alltid kan bli en bättre människa för sig själv och för andra. Hela tiden uppgraderar man sig ju själv till bättre versioner genom att man på livets stig ständigt möter nya scenarion och nya prövningar vilket leder till att man får lärdomar och erfarenheter som gynnar en.

Robinon min har förresten börjat blogga igen, mest om sitt eget sportande och om sport i allmänhet som mina läsare kanske inte är intresserade att ta del av - men mellan varven så kan han även skriva om ett INTRESSANT ämne som inlägget här nedan, hehe! robinlaakso.blogg.se
Jag sa ju att jag varit duktig ;-) Höhö..


Jeans

Mohi moha mohaha, jag kan ha mina svarta jeans igen utan att det känns obekvämt/för trångt eller att de riskerar att gå sönder vid minsta rörelse! Wiho, när hände det och hur? Jag har liksom inte gått ned i vikt så då måste ju kroppen formats om bara antar jag. Är slapphet och godis kanske en vinnande kombination trots allt?! Jag har alltid hävdat det och kanske har det blivit verklighet bara av att önska att det vore sant ;-) Well, det har i alla fall varit en liten önskan att kunna ha dem igen utan att kvävas men jag har liksom inte tänkt på det utan jag hittade dem undangömda och så skulle jag bara prova för att se hur hårt jag skulle behöva träna hädanefter för att kunna komma i dem :-) Så nu äre bara att försöka hålla formen så jag inte sväller ut igen. Såhär glad blev jag iaf när dem återigen satt som en smäck på min häck! Jag ser nästan ut som en tjej i en reklam, antingen för tamponger, bindor eller för Venus-rakhyveln. 

"Låt ingenting stoppa dig under de dagar du har mens"
"Feel secure, wear libresse!"
"I'm your venus, I'm your fire, your desire!"
  
 

Söndag

Hallå på er!

Denna söndag spenderas till stor del med mina bästa vänner - robin och soffan med film å diverse ätbart - det enda rätta på en söndag när man är lite småbakis. Vaknade upp med en mun lika torr som en öken och en huvudvärk lika sprängande som sjuhundratusen bomber typ - men med trevliga minnen från igår så det tackar vi alla inblandade för! :-) Som jag tycker om och trivs med er tjejer, och jag säger som Maria: Längtar till det blir vi på heltid igen! :-) Utgången igår skedde på Frimis där det var hyfsat lagom med folk, svårt att bedöma om det var mycket eller lite eftersom att stället är rätt stort - jag gillar verkligen deras lokaler! Däckade fett hårt som en klubbad säl runt halv 5 och vaknade strax före 10 av att Robin stod bredvid mig - jag hade sovit på soffan, haha söt man e ibland ;-) 
 
Nu ska vi duka upp fika och lägga oss i soffan och gosa ned oss till en film. Imorgon blire lite mer effektiva och bättre bullar - bland annat träna, handla, rensa kläder och baka lite för i övermorgon fyller min stora kille 21 år - och två veckor senare är det min tur :-)

Sötur ♥



RSS 2.0