Måndag

Helgen förbi och så även veckans första dag så nu rullar veckan på!
Imorgon är det redan första mars, woho, ett steg närmare våren vill jag tro!:)

Var en sväng till skolan i eftermiddags och nästa skoldag är på fredag ;-)
Vi har inte direkt något att göra heller som pockar på uppmärkssamhet riktigt akut så man får se till att sysselsätta sig efter bästa förmåga under de lediga dagarna. Förra veckan såg ut precis som denna, det vill säga skola på måndagen och fredagen bara, och då blev det tyvärr så att jag var väldigt slö under ledigheten just för att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta mig an och göra av all tid som plötsligt fanns.

De lediga dagarna jag har framför mig nu ska dock inte gå i samma stil som förra veckan! Visst må jag vara en slö och lat jävel som gillar att chilla, det sticker jag inte under stol med, men inte i så pass stor skala att jag ligger i soffan en hel dag, det går bara inte. Till och med jag behöver lite aktiviteter och stimulans mellan varven ;-) Så den här veckan ska jag ta tillvara på ledigheten på det sätt den förtjänar och passa på att göra saker! Tänkte bland annat leta reda på nå nytt klädesplagg eller två, med lite tur hoppas jag på att finna något finare klädesplagg som är lämpligt att bära på lördag när Danne-bror ska konfirmeras. Tycker för övrigt att det är lite väl tidigt med konfirmation i början av mars eller?! .. Nåja, det ska bli kul, trevligt att träffa folk och gott att äta&fika efteråt :-) Blir således ett dygn i Köping även denna helg, inga fel alls, speciellt inte eftersom att jag slipper sova ensam denna gång då jag har Rob-fin med mig ♥ 

Den här veckan har Willys lösviktsgodis för 3,79 kr/hg, på gott och ont.
Jag som är ett karaktärslöst godismonster lägger mig platt för den frestelsen.
Godiset vinner kampen och jag förlorar så att det visslar om det.


Lördag

Visst blev jag kvar igår kväll efter kalaset för mys och övernattning hos föräldrarna. Jag var ju först tveksam till att stanna kvar, oklart varför, men jag är SÅ glad att jag stannade kvar, helt klart givande besök som gav positiv energi. Jag åker härifrån med ett leende både inuti och utanpå, och det känns fantastiskt! Tror banne mig att jag äntligen vänt livet rätt igen för jag anar vind i seglen.
Efter regn kommer solsken! :-) Lika sant som det är sagt.
Kalaset var som förväntat trevligt och det bjöds en hel del gött fika och så klassisk cheesecake uppepå det. Men trots fika-moffel så fanns det allt plats för en fet Köpings-kebab i magen på kvällningen, jajjamän, I have always room for some kebabisch och speciellt för Köpings-kebab eftersom att det inte finns någon kebabrätt som är så bra som i Köping! Alla fem i familjen Lindgren var samlade kring köksbordet vilket resulterade i mycket prat och skratt och annat som hör till en familjär stämning - med andra ord just precis som jag gillar't! 
Det är just denna familjära stämning som jag vill uppleva när jag kommer hit. Efter en lång stund vid matbordet blidde det mys i soffan med mina bästa päron. Jag fick mig sannerligen väldans många skratt under kvällen, såna där typiska underbara skratt som är förlösande och som kittlar till härligt i magen och snudd på gör ont för att man skrattar så mycket och intensivt. Älskar er ♥ 

Fick förresten reda på två lyckade examinations-uppgifter igår, jag håvade in VG på hemtentan och G på arbetsplatsanalysen vilket gjorde att jag utbrast i ett tyst "fucking hallelujah vad skönt" inombords! =) Nu är det bara att fortsätta i denna stil och sakta men säkert närma sig målet.

Ikväll vankas lördagsmys med min älskade Rob. Tacos, vin, film och mysighet!
Inatt fick jag nöja mig med att mysa i sängen med my old friend Mr. Panda.
Vi har kramats och legat sked många nätter i min barndom må ni tro.
Det var ett mysigt återseende, speciellt när han är tvättad efter 20 år typ, hehe ;)

Gammal kärlek rostar aldrig? ♥

Torsdag

Det har varit en bra dag idag, jag upprepar, bra torsdag! :)
Allt som är positivt är värt att lyftas och belysas är min refräng.
Måste säga att det känns skönt att känna sig helt nöjd med dagen efter några mittemellan-dagar som liksom bara varit, de har bara passerat utan att göra avtryck eller innehålla något av värde typ. Den positiva känslan inombords beror med största sannolikhet på att jag rört på mig 3 timmar idag vilket fått fart på de fina endorfinerna i kroppen, det var på tiden! Viktigast av allt är att jag varit på gymmet, min akilleshäl, och jag tycker jag lyckades förvånansvärt bra för att vara första gången på tre veckor. Resultatet blev 6 km på bandet, 2 km på cykeln och så tråk-styrke på det såklart, muskler är ett måste... Suck och stön :-) Men jag kämpar på i maskinerna trots att jag stundtals håller på att somna av tristess. När jag skulle gå hem passade jag på att gå en omväg på en timme. Tycker att det är så skönt att gå ute när man tränat, man känner sig mjuk och skön i kroppen och så smeker den kalla luften mot det varma ansiktet - skönt :) Framåt kvällskvisten blev det ytterligare en walk, då på 8 km. Bra, jag behövde få fart på kroppen igen!

Nu sitter jag och mumsar på muffins och bara njuter av det bekymmersfria nuet och den slöa kvällen som väntar då allt är i fas; jag är tränad, tvätten tvättad, sängen nybäddad, hemmet städat osv. Denna omgång muffins är i lite hälsosammare stil än de vanliga jag brukar göra då dessa är helt utan socker och inte så mycket vanligt vetemjöl! Jag är ju en sucker för muffins av oklar anledning så jag tänkte försöka mig på att göra dem i lite nyttigare format. Gjorde några med äpple, russin och kanel och några med blåbär, hade i lite linfrön och havregryn också. De blev överraskande goda så jag ska se till att göra om dem snart för jag har en känsla att de kommer att gå åt snabbt. Hoppas att jag minns receptet bara eftersom att jag improviserade fullt ut - bara tog lite av varje och tjoffade ihop ;-)

Imorgon ska jag en sväng till skolan 9-12 och efter lunch bär det sedan av till Köping för att gratulera morbror Mats. Men om sanningen ska fram åker jag egentligen mest för att ta tillfället i akt till att träffa släkten - och att få i sig lite gött fika är förstås ett extra plus :-) Ska eventuellt slagga kvar också, fredagsmysa med familjen lite granna, kvalitétstid med familjen är värdefullt och mys kan man aldrig få för mycket av! Men vi får se...

Hoppas ni mår bra och känner er tillfreds med hur livet är! :)

Onsdag

Tjabba va!

Det känns som att jag sakta men säkert gått från prestationsprinsessa till raka motsatsen under de två senaste veckorna, rena rama latfisen har jag blivit. Hehe. 
Jag gör förvisso det jag ska, men så mycket mer utöver det är det inte ;-)
Jag tar varje tillfälle i akt till att lägga mig under täcket i soffan och kolla film. 
Men jag vet att det bara är tillfälligt så jag har ingen panik över det.
Så länge man inte blir allt för fast och bekväm med latheten så är det okej att gå lite på halvfart någon vecka eller två, för att samla krafter och komma igen :)   

Imorgon blir det troligtvis en vända till gymmet efter tre veckors frånvaro.
Har förstås rört mig på andra sätt men nu måste jag återuppta gym-träningen för att komma in i det igen - och inte minst få valuta för pengarna jag betalar för gymkortet. Det blir som en ond cirkel när man inte tränar - tränar man inte så blir man trött och när man är trött så tränar man inte just för att man är trött och så går det runt... Detta är något jag känt av den senaste veckan så nu är det hög tid att lyfta lite vikter för att piggna till lite! :) Och löpa förstås!

Ny delkurs startade i måndags - Arbetsmiljörätt, mycket lagar och annat tjafs ;)
Men å andra sidan ack så viktigt... Men kanske inte just det jag vill arbeta med..  

Nu ska jag göra kycklingpaj till karln min kommer hem, mumsfillibabba va!
För övrigt var det väldans längesedan jag shoppade så det börjar bli dags!
Fixa vår-nyheter och fräscha upp lite i en vintertrist och stökig garderob.

Kan inte förstå att februari snart är till ända. Svisch!



Tiden flyger

23:e maj - nyklippt tjej med en aningens för kort hår för sin smak=missnöje.


Men tiden har gått och nu 9 månader senare har håret sannerligen växt till sig!


Lördag

Lördag lördag, härliga lördag!
Vaknade till ett underbart lördagsväder - sol och riktigt kall frisk luft!
Så länge solen lyser gör det inte så mycket att det biter lite i lår och kinder.
Tog en lång promenad, fyllde lungorna med frisk luft och hade solen i ögonen.
Till lunch åt vi fusk-pizza, fusk-pizza = tortillabröd som botten. Nästan lika gött! 
Bevittnade bra slalom av Maria Pietilä Holmner som gav brons, bra bruden!
Nu har jag precis städat undan lite inför kvällen då det vankas förfest här hemma.
Det är Robins klassisar som kommer över på lite tenta-fest, trevligt!
Tentan skriver dem i detta nu så jag håller tummarna för min loverboy! ♥
Själv ligger jag som vanligt i soffan och kuckilurar, älskar soffläge, som ni vet.
Har tittat på "Scooby-Doo Abracadabra-Doo" som visades på Canal+ Hits ;-)
Tror på bra bidrag i Melodifestivalen ikväll för övrigt, det är bra artister i alla fall.
Jag syftar inte bara på Eric Saade, även om han förstås väger upp några ton ;-)

Nu är det dags att avrunda och hoppa in i duschen, blir en riktig långdusch!
Resten av helgen får gärna gå väldigt låååångsamt, tack :) 

Fredag

Nu är det helg mina damer och herrar, det är SÅ mycket helg ska ni veta!
En ledig helg utan något skolgöra i sikte. Finner det helt klart okej ;-)
Jag är redo för en bra helg med vila och träning i en bra symbios.
Jag älskar att först träna och sen superchilla av belåtenhet.
Helgen ska även ägnas åt att styra upp livet lite, komma i fas - städa t ex.
Kanske blir det även lite fest imörra kväller - vem vet! :)
När man har en ledig helg är möjligheterna oändliga, man har makten. 
Nu ska jag hänga tvätt och därefter tända ljus och mysa i min ensamhet.
Mannen min är iväg på match i Karlstad så det är jag och godispåsen ikväll ;)

Önskar er alla en fin fredag och en trevlig helg!
Njut av livet och krama om era nära och kära :)
 

Onsdag

Nu är jag tillbaka efter förkylning och skrivande av arbetsplatsanalys :)
Det känns lite som att jag befunnit mig i en bubbla den senaste veckan.
En bubbla fylld av godis, soffhäng, skrivande och mycket snytande...
Men nu har jag tagit mig ut ur bubblan och börjat återta makten över mitt liv ;-) 
Plötsligt måste jag släppa taget om soffan som jag mer eller mindre bott i...
Det är dags att ta sig tillbaka in i det goda systemet jag befann mig i innan förkylningen bröt ut, det var ett fantastiskt system som kändes så rätt, tåget gick som på räls - som ni kanske minns. Plötsligt slog det mig; Tänk om jag inte hittar tillbaka in i rytmen? Jag måste medge att jag nästan kände mig stressad och pressad av blotta tanken på att jag inte skulle finna rätt räls. Men då vaknade förnuftet till liv inom mig och sa: Vad är det för tankar om att inte hitta tillbaka? Det är ju exakt såna tankar som sätter krokben för en själv och som gör att man sätter upp begränsningar - tvivel tar dig inte framåt mot dina mål.
Korrekt förnuftet, du har en poäng. Jag antar utmaningen att ta mig tillbaka. Kanske blir det tufft, men tillbaka ska jag. Första löpningen kommer säkert kännas som en lång uppförsbacke, men för varje löp kommer det att kännas bättre och det är en fantastisk känsla att känna förbättringar.
Nu känner jag bara: Nu kör vi! Jag är redo att kasta mig upp på hästen igen! :) 

Imorgon ska jag börja dagen med att ta itu med den städning jag bortprioriterat under förkylning och plugg. Jag måste dessutom få iväg alla de jobbansökningarna jag pillar med, det är en hel drös må ni tro. Jag vill fan inte lämna något åt slumpen detta år - jag SKA ha ett jobb till varje pris!

Ser ni leendet och energin i ögonen? Inre motivation kallar jag det!

Fredag

Det blev en riktigt mysig kväll igår, ohyes, är så lycklig med min man! ♥ Kärleken spirade, filmen var bra och pizzorna lyckade och goda as hell - en halv med kyckling, en halv med tacoköttfärs och en hel capricciosa. Det blev en del över så smarriga matlådor är att vänta framöver :-) Idag har jag varit helt ledig så jag sov ut och det var riktigt skönt kan ni skriva upp! Kände mig piggare än på länge, det är så skönt att känna sig utvilad och klar i huvudet när man kliver upp. Näsan må förvisso vara en riktigt snorig jävel fortfarande, men halsontet är ett minne blott och jag har piggnat på mig och det är riktigt skönt! :-) Man mår så mycket bättre när man är pigg i skallen och jag har återfått tro och hopp på livet ;-) 

Vågade mig ut på en liten kort och lugn promenad på ca en halvtimme i eftermiddags, vill tro och hoppas att det gjorde mig gott. Andades och lät lungorna fyllas med frisk luft, sög åt mig solens strålar, kände de kalla friska vindarna mot ansiktet, sträckte på kroppen lite och kände att det lättade upp sinnet. Hade mycket väl kunnat vandra på längre av bara farten men en halvtimme var nog alldeles lagom i mitt skick. Blev en god eftermiddagsfika idag också, gillar eftermiddagsfikor. Robin knallade över vägen till Bullvivan och köpte wienerbröd med någon form av chokladsås över - gottgottigottgott! (Som Carlshamns slogan löd) (Dock var fikat inte så lättlättilättlätt)

NU: Plocka fram chokladpraliner som jag köpte igår och inta soffläge.
IMORGON: Grekisk mat och bio med världens bästa Robin ♥

Önskar eder alla en fröjdefull fredagskväll!

Torsdag

Efter en hel dags oavbrutet snöande har herr snö återigen kommit på besök och täckt staden med ett vitt täcke. Bra att det snöade rejält måste jag säga, mesigt snöande är bara onödigt eftersom att det tenderar att slaska bort lika fort som det kommer och slask gillas då rakt inte eftersom att det dels gör att man blir irriterande blöt om fötterna och dels har en förmåga att frysa på sig vilket leder till glashalka. Ska det snöa så ska det fan snöa rejält och ligga kvar är min åsikt, så nu hoppas vi att det får ligga kvar över helgen åtminstone! Packad snö har jag inga problem med, det är nästan som bar mark.  

Idag vaknade jag INTE av dörr-slängar-grannen, wiho! :-) Nöjd tjej. Dessvärre har denna nöjda tjej lite småfeber, ont i halsen och är snuvig vilket spontant får mig att vilja sätta livet på paus, släppa allt och grotta ned mig i soffan med filmer, böcker, tv och allmän vila - vilket jag kanske borde göra egentligen - men livet pågår liksom här och nu så vissa saker har jag svårt att avstå och är dessvärre tvungen att göra. Ikväll avsäger jag mig dock alla tänkbara göromål och ägnar allt mitt fokus på the right thing right now - vila och kärlek. Förhoppningsvis kan några goa bitar hemmagjord pizza i kombination med ljus, vin, film samt tonvis med mys & kärlek förtränga känslan av förkylning åtminstone för ikväll, vår kväll, vår låtsas-fredag :) Vi har redan gett denna fejkade fredag en skjuts i rätt riktning med fredagsfika i form av wienerbröd.  


Onsdag

Till mitt stora förtret började även denna dag på samma fruktansvärda sätt som igår, nämligen av att grannen smällde igen sin dörr det hårdaste han kunde fyra gånger kl 06.10. Jag hann inte rusa upp från sängen idag heller för att ta honom på bar gärning - men i eftermiddags när han kom hem var det dock dags för killen att få sina fiskar varma, höhö!  Jag sprang ut i trappen i min snygga hemma-outfit och började gorma som en kärring, typ. Bortsett från att jag gormade såklart, jag frågade som sig bör bara om han har problem med dörren? Varpå jag fick ett svar som jag fann helt okej men ändå inte riktigt förstår anledningen till varför han måste slänga igen dörren, men men.. Huvudsaken är att jag gjort min röst hörd så han vet att han stör och kanske kan försöka stänga dörren något tystare eller försöka åtgärda problemet. Hoppas innerligt på bättring nu! Han såg lite smårädd och skamsen ut så jag hoppas det är ett tecken på att han har respekt för mig och tänker lyda. Kanske såg jag skräckinjagande ut i mitt svarta underställ månne? Som en liten ninja ;-)  

För övrigt har jag en lite halvdann vecka den här veckan, vilket känns sisådär men ändå acceptabelt eftersom att jag haft ett hejdundrande flyt de senaste tre månaderna då allt gått lyckat av bara farten typ. Jag har presterat bra i träning och skola samt varit glad och frisk :-) Men ja, små bakslag eller dippar kommer ju alltid förr eller senare när man surfat på vågen ett tag. Nu är det ju dock verkligen inte så att jag är ledsen eller att min värld håller på att falla samman, åhnej, jag har bara blivit lite smått förkyld i kombination med för lite sömn och ett konstigt knä - that's it. Jag vill hemskt ogärna klaga eller vara missnöjd när det finns dem som har det tusenmiljoner gånger värre, det är jag medveten om, men när det gått som på räls och när jag satt upp en hög ribba så är allt under denna ribba besvikelse - typ. Jag har liksom mer eller mindre vant mig med att vara på topp och kunna träna/prestera och framför allt känna mig nöjd. Nu känner jag bara irritation över att jag inte kan träna så som jag önskar men det är bara att låta kroppen ha sin gång, även om det är frustrerande att bara vänta ut saker och vila, helst vill man ju liksom hjälpa till på traven och påskynda processen :-) 

Men, det finns ju annat än träning som glädjer så jag överlever! :)
För att nämna exempel så ska jag och min kärlek göra egen pizza imorgon kväll och återigen ha fredagsmys en dag i förskott då Robinovich ska iväg på fredag kväll. På lördag kväll vankas även då en kärlekskväll, bio och äta grekiskt står på agendan för att fira alla hjärtans dag två dagar i förskott ♥

Tänk positivt och tro på dig själv!

Tisdag

Igår kväll gick jag till sängs i god tid i förhoppning om att sova minst 8 timmar och även vakna av mig själv innan alarmet skulle ljuda. Man föredrar ju liksom att vakna av sig själv när man är utvilad framför att vakna av ett alarm som avbryter sömnen och som lätt orsakar en mild form av panik :-) Jag vaknade visserligen innan klockan ringde - närmare bestämt två timmar innan - men dessvärre vaknade jag inte av mig själv och av att jag var utvilad utan av att grannen slängde igen sin dörr 4-5 gånger det hårdaste han kan (något han för övrigt börjat göra varje morgon kl 06.30 så jag ska i fortsättningen ligga beredd att hoppa i kläderna så jag hinner springa upp och fråga honom vad fasen som står på?!). Trodde optimistiskt att jag skulle kunna somna om utan problem, men tji fick jag, hjärnan var piggelin så vid 07.15 gav jag upp hoppet om att somna om och klev upp! Eftersom att jag hade tid till godo när jag vaknat så tidigt så gav jag mig ut på en morgonpromenad, en morgonpromenad som dessvärre inte riktigt blev så härlig som jag tänkt mig. Förmodligen var det endast mitt huvud som sovit färdigt medan kroppen behövt vila lite till vilket resulterade att promenaden var jobbig och seg - och ett par sega ben i kombination med att det snöat under natten och således var oplogat och dant, samt väldans slaskigt resulterade i en jobbig promenad. Sen dess har jag mer eller mindre segat mig igenom hela dagen och känt mig som en vandrande zombie, hatar att vara trött när det liksom inte är läge att vara trött! Förmodligen blev nattens sömntimmar färre än vad jag behövt. Hädanefter ska jag hålla mig till min vanliga sömn - den funkar ju faktiskt helt felfritt så varför ska jag få för mig att bryta en fungerande stil? :-) 

En sak som drar ned humöret lite just nu är allt detta onödiga slask och snömodd, men förhoppningsvis blir det inte långvarigt utan försvinner snart, hoppas jag! :-)
Jag har för avsikt att genomföra minst ett utomhus-löp i veckan - något som jag hittills lyckats med så jag hoppas det är en vana som håller i sig och som veckans dåliga underlag inte sätter käppar i hjulet för! Någonstans är det nog bra! Sträckan jag löper utomhus spelar ingen roll, bara jag gör det, medan det på löpbandet är lite mer hardcore. Dessvärre är mitt knä fortfarande ett dåligt knä vid ogynnsam belastning, något som irriterar och frustrerar. Jag vill inte träningcykla, simma eller crosstraina som är skonsamt mot knät - jag vill LÖPA ju! ;-) Men bäst att ta det säkra före det osäkra - även om det är jobbigt att avstå viss träning.  

Ikväll är det "Sofias Änglar" och "Den hemlige miljonären". Verklighetsprogram.
Det är nyttigt att få en insyn i andras liv och vardag, hur folk har det. 
Man blir tacksam för vad man har.


Lördag

Halli Hallå!

Gårdagskvällens firande av Mary var som förväntat väldigt angenämt, såväl gott som trevligt. Vi är en skara pratduvor må jag säga, minst sagt, fasen vad vi tjötar loss ;-) Det bjöds på två goda tårtor samt kladdkaka med grädde - och jag som är sötsaksmonstret själv i egen hög person är ju inte direkt rädd för att ta för mig när det bjuds så jag moffade såklart i mig tre rejäla tårtbitar och en bit kladdkaka :-)  

Just nu ligger jag och drönar i soffan, laddar inför kvällen då det som sagt vankas fest, och jag har en bra känsla <:o) Brukar mer eller mindre alltid ha kjol och linne vid festliga sammankomster, men ikväll tänker jag för ovanlighetens skull ha svarta jeans och ett fest-linne! Ska nog funka bra det med :-) Tänkte först att det kanske skulle bli lite väl casual style men insåg sen att accessoarer i form av armband och ringar i kombination med en festligare sminkning och mina high heels på 12 cm blir som pricken över i:et ;-)    
(Hehe, händer la inte varje dag jag drar en utläggning om outfit osv.)

Ikväll visas ju melodifestivalens första deltävling, och trott eller ej, men det bekommer mig inte alls att jag missar den. Jag som förrut suttit bänkad varje lördag orkar inte dalta igenom massa deltävlingar längre när det är bidragen i finalen som är de enda som räknas, så i år tänker jag inte lägga ned någon större kraft eller ork på melodifestivalen - chocking news! Det finns viktigare saker, bättre saker och inte minst roligare saker av mer värde. Faktum är att tv-nörden inom mig har bleknat på sistone - något som varken jag själv eller andra trodde skulle hända. Känns skönt att jag kommit till insikt med detta och börjat bojkotta program som jag tidigare endast kollat på av gammal vana för att jag typ jämt glott på skiten. Detta har gett mig mer tid till annat och jag har liksom börjat uppleva att jag då och då får tid över helt plötsligt?! Fett bra :-) 

Nu är det dags att intaga ett mål mat säger magen min. Dessvärre måste jag laga maten själv eller inta en matlåda eftersom att min privata kock Robin är i Köping och coachar Köpingsherrarna i derbymatchen mot Forsby. Så, lägga ned tid och omsorg på att laga färsk mat eller stoppa in en matlåda i micron och spara lite tid men istället riskera att maten i matlådan är torr och inte så smakrik som den från början var? .. 

Imorgon: till Köping och mormor ♥ 


Torsdag

Likt sanden i timglaset passerar dagarna i våra liv.
(Som rösten säger i inledningen av varje avsnitt av Våra bästa år)
Jajamänsan, dagar går och veckor springer...
Nu står återigen Herr Helg och nosar vid dörren, och det blir en händelserik helg!
Inleder helgen med med tårtkalas för Maria imorgon kväll.
Lördag kväll bjuder på fest med ett stort gäng härliga GIH:are.
På söndag eftermiddag avrundas helgen med söndagsmiddag i Köping ♥
Innan middagen ska jag gå en vända med Elin, passa på när jag är i staden :)

Dagen i kort format:
- Har varit ledig = Älskar att disponera min tid precis som jag vill!
- Väl genomförd träning; gym, löpning och promenad
- Robins korvstroganoff - det är något speciellt med den ♥
(Ett plus är att maten stod på bordet redo att ätas när jag kom hem från gymmet)
- Att jag blev väl godkänd (VG) på litteraturstudien jag skrev över jul :)
- Har fixat lite saker; present till M, bestämt kläder, vattnat blommor etc.
- Läst igenom mina kurskamraters hemtentor inför morgondagens seminarium

Nu sitter jag och beskådar "Sveriges värsta bilförare" och skrattar gott ;-)
Har nästan aldrig kollat på det förut, men det ska jag nog göra fortsättningsvis.
Riktigt sköna människor med beteenden som får en att dra på smilbanden :)

Tackar Paradis-asken för att den gjorde susen när jag skrev Litteraturstudien!

Onsdag

Idag har himlen prydits av sol, sol, strålande sol :) ♥ 
Tog en riktig långpromenad runt Örebro i förmiddags.
Gick förbi slottet, längs med ån och in i stadsparken - fina miljöer. 
Allt är så mycket finare i solsken och utgör en fröjd för ögat.
Det är nästan så att man får för sig att våren är på intågande nu.
Men det kan väl inte stämma att våren är på intåg redan i början på februari?
Man vet ju inte nu när det talas om klimatförändringar och global uppvärmning.
Känns väldigt varmt och vårigt för att vara februari, inte sant?

Var på gymmet igår, vilket resulterat i att kroppen ömmat lite idag, underbart.
Benen var piggare än aldrig förr på löpbandet, hade kunnat springa i timmar.
Jag är verkligen på väg mot en fin form och det känns så härligt :-) 
Att nå mål frambringar självförtroende och en härlig tilltro på sig själv.
Det blir en positiv spiral: Att nå mål ger självförtroende, med självförtroende presterar man bra och uppnår ytterligare mål - och så går den fina cirkeln runt :)  

Nu sitter jag och klappar mig själv belåtet på magen efter en god och trevlig middag på Wongs med Silja & Krista. Wong är en mix-asiatisk restaurang som jag verkligen kan rekommendera, bra service och bra mat - för att inte tala om utsikten över slottet - fint när mörkret faller på och slottet är upplyst :) Vardagslyxigt såhär en onsdag, men det är ju lill-lördag så lite måste man festa till det!  


RSS 2.0