Lördag

Goddagens på er godingar!

Gårdagen spenderades som planerat i gott sällskap av mor och mormor och det blev en riktigt bra dag - såklart!
Mammsegull verkade dagen till ära ha tagit på sig sina spenderar-byxor på morgonen och laddat plånboken med pengar att spendera friskt för hon hittade både det ena och det andra - såväl kläder som smycken, sjalar etc, vilket såklart var roligt för henne! :-) Mormor hade också en bra dag på den fronten och var faktiskt inte så mycket sämre hon med lite kläder å småplock i sina påsar. Det var bara jag som hade lite torka som i en öken på shoppingfronten, typiskt nog. Jag slår vad om att jag säkert kommer att finna feta fynd redan nästa vecka för det bara för att liksom =) ..  Å andra sidan så behöver jag inte direkt något speciellt just nu så jag är inte bitter, för hittar man inget så spenderar man inte och det måste ju ses som något positivt eller? ;-) Helt tomhänt kom jag ju dock inte hem, fick med mig en mössa, örhängen och någon remsa till att lägga upp gardiner med - woho - alltid något! Haha :-) Efter en hel dags vandrande i affärer så köpte vi sedan med oss glass och wienerbröd som vi fikade hemma hos oss med Robin innan dem åkte hem till lilla Köping igen.

Nu till dagen idag...
Idag är vi överbjudna på mat hos svärmor/Robins mor i Köping på dagen, så om bara en timme ska vi bege oss iväg för att vi ska hinna byta till vinterdäck innan! Att kombinera att träffas och äta gillar vi starkt, trevligt och gott! Då kommer vi att få en liten bänk-diskmaskin att ta med oss hem, woho! :-) Tacktack för det säger vi!
Efter maten så ska Robin iväg till KB-hallen för att coacha Köpings herrar i deras innebandymatch, förhoppningsvis coacha till seger. Medan han är i sitt esse med att coacha så ska jag åka hem och hänga hemma hos mina föräldrar under tiden tänkte jag, jag ska först få fika har jag blivit lovad och därefter är min tanke att jag ska skriva på mitt PM.

Väl hemma i Örebro ikväll blire någon god mat och soffan med tv&film, en skön lördagskväll helt i min smak - just the way I like it. Kan mycket väl bli att avnjuta chirre med dirre också för det var det på tok för längesedan jag mofflade nu så det kanske är dags! Vickningschips och dipp; kan det bli bättre?! :-) <3 Är ju lite nyfiken på att smaka OLW's nyhet "Sourcream och bearnaise"-chips också... Om det är hiss eller diss är frågan. Jag tror att antingen hatar man dem eller så älskar man dem. Nog för att jag visserligen är förtjust i bearnaise, men på chips.. Kan det vara något? Återkommer med svar angående detta, för smaka ska jag göra!


Min outfit för idag... eller?! ;-)
  


Torsdag

Hello hello!

Allt väl med er hoppas jag? :-] Här är allt iaf fina firren! Nu är det härmed helg säger jag och har laddat upp med lite gott att smaska på inför kvällen som enbart kommer att bestå av tv-tittande. (Kanske/förhoppningsvis lite PM-skriveri framåt natten sen) Jag känner mig helt mör i kroppen efter en heldag i skolan och träning på det, duktigt av mig förvisso men det har sin baksida - fast å andra sidan så är ju både pluggandet och träningen värt det i längden så... Det är bara att ånga på och vara glad!
 
Så ikväll kan ni med andra ord lita på att jag intar liggande läge i soffan med det härliga programmet "Mammas pojkar" bland annat, och sen något annat gött som Lyxfällan, Inlåst, Criminal Minds, Nöjespokalen. Vi får se vad jag väljer av dem. Det är ett intressant ämne på Debatt ikväll också tycker jag - Plastikoperationer - och gäster för kvällen är de omtalade blondinerna Kissie och Linda Rosing så det kan vara värt att se dem debattera mot varandra! 8-)

Imorgon är det äntligen dagen som jag väntat på, fredag! Fredagar i all sin egen ära och stjärnglans men morgondagen blir lite bättre eftersom att mamsi och mormorsi kommer på besök runt 11-snåret och de är så varmt välkomna så<3 (Speciellt nu när man inte har något att skämmas över i vårt hem eftersom att Robin diskat vårt diskberg, gått ut med massa soppåsar och handlat så kylskåpet inte ekar) Nästan så man undrar vad han hoppas på ikväll ;-) Höhö.. Jag och damerna ska iaf börja med att fixa våra gardiner som är för långa, därefter bege oss ut till Marieberg och strosa runt, käka, Ikea och fika lite - dää blir naajZz! =) Ska försöka få mamma att tro att hon fortfarande måste betala för mig, att det ansvaret är hennes eftersom att jag är hennes barn. Haha, Giriga Luriga Snål-Mallan :-)  Återstår att se hur det går...  


Onsdag

Sol igår, sol idag, hoppas på sol även imorgon! :-)

Blondinbella la ut denna bild på deras kvällsmat;

Ni kanske inte alls känner att det ni ser på bilden är något som ni skulle vilja äta, ni kanske tänker; Vad är det här för något?! När jag tänker efter så ser det lite ut som stekta ägg - som å andra sidan är väldigt gott det också - men det vi ser på bilden här ovan är lax i ugn med parmesanost och creme fraiche -
och hur j*vla gott låter inte det och så gott det ser ut också!!!
Jag överdriver inte när jag säger att det verkligen började vattnas i min mun och att min mage kurrade, nästintill vrålade, när jag såg bilden eftersom att mina ögon känner igen ost i alla former eftersom att jag älskar ost!
Detta är garanterat en maträtt som jag kommer att tillaga inom en snar framtid, det är ett som är säkert, förhoppningsvis så faller det min älskade sambo i smaken också. Tack för frestelsen och tipset!  

Förra veckan talade jag ju om "ankelboots"...Och dem här nedan blev det;
Säg cheeeesee shoooes! =)


Jag känner en stark lust att natt-sudda med filmer inatt; ligga med täcke i soffan i totalt mörker och så med oboy&mackor till det - men det finns problem - jag har varken några bra filmer eller oboy så det skiter sig lite. Visserligen har jag Sex and the City-boxen, men jag skulle nog mer vilja ha något med spänning och som jag inte sett förut. Sen vore det ju angenämt om man hade sällskap och även det saknar jag nog så jag får snällt gå och lägga mig i god tid och hoppas på att morgondagen blir bra! Hehehehe =)
Lika bra att sova i tid kanske eftersom att jag ska träffa min grupp kl 9 för att skriva på en fruktansvärt tråkig seminarieuppgift.
Önska oss lycka till med det för det lär vi garanterat behöva!

Längtar till helgen!

Tisdag

Sol och blå himmel idag, jag kan inte vara den enda som känner att det äntligen var dags?! :-) Energin som solljuset ger är viktig såhär års, därför glädjs man åt de dagar den visar sig. Det var så pass ljust ute så jag fick ont i ögonen och tvingades kisa eftersom att man är blivit ovan vid att det är så ljust som det är idag, men det gör mig babbsolut ingenting! :-)

Denna dag är som gjord för att bli en bra dag, det känner jag både i fingrar och tår! Man kan lätt säga att dagen började bra iaf för imorse ringde nämligen en tekniker på dörren för att fixa vårt internet. Våra förhoppningar att han skulle kunna lösa problemet var inte så stora eftersom att det gått över 2 månader utan att någon av de andra 3 teknikerna som varit här kunnat göra något. Men.. Denna underbara man - han gick till botten med det och grejade det! Finally! Borde skicka en blomma till honom, hehe ;-) Nu kan vi äntligen lämna tillbaka de trådlösa modem som vi lånat av Jim&Dogge, tacktacktack för lånet!

Det lustiga är att jag nyss såg detta på Aftonbladet;

Hahaha, ironiskt egentligen.
Behöver jag ens säga att jag håller med om att deras kundhantering inte är den bästa?

Robins glädje har inga gränser...
Han sjunger och har kläckt ur sig saker som;
- "Hur ska vi fira det här då? Lite vin och god mat ikväll?"
- "Ska vi ta en städ-runda kl 5?"
- "Undra om jag ska tvätta lite idag..."

Tack Gud för att du besvarat mina böner! ;-) Haha..
Dags för lunch nu. Sen PM. Jag är laddad.
(Trots att jag egentligen tycker att detta är en för bra dag för att förstöras med plugg)

This is me todaaay;

Måndag

TJOHO!

Trots att dagen började väldigt hoppfullt med att jag vaknade glad, pigg och peppad så har resten av dagen inte riktigt varit som jag önskat, trots att jag inte ens vet vad jag saknar av denna dag och därför kan jag inte riktigt sätta fingret på vad det är som stör mig - om det ens är något! :-) Jag har skrivit lite på mitt PM, jag har tränat, jag har handlat lite, jag har varit på stan med Älsklings-Robin, jag har även suttit lagom vid dator och tv. I mina öron låter det egentligen som en bra dag eftersom att jag har gjort lite av varje, nödvändigheter blandat med nöje. Grått och regnigt var det även idag, tröttsamt, det kanske är det som påverkar mig?!  

Det finns iaf en playlist som går varm på min dator just nu och som alltid får mig att vilja studsa upp och dansa lite, det är en samling av bra låtar som min vän Maria komponerat ihop på Spotify. Jag tänkte dela med mig av den till alla dem som känner sig lite sega och deppiga såhär i höstmörkret;
http://open.spotify.com/user/maria_st%c3%a5hl/playlist/5p4fCqn39ES9tUQWMaJoyY

Hoppas att den kan falla någon i smaken! :-) Det saknas ju förstås en del låtar må jag erkänna, men detta är iaf en bit på väg. Sätt på den och ta en sväng om vettja! Det måste jag ta å göra, utsöndra lite endorfiner!
 
Tjipptjipp, nu ska jag ta en mandarin och rycka upp mig lite!

Söndag

Bra saker;
I morse låg vi och drog oss i sängen till 12.30, skööönt!
Man fick sova en timme extra inatt.
Jag har tränat.
Tvättmaskinen går.
Älsklingen har fixat bort synliga störande sladdar.
Jag har tittat ut juleklappar till mina nära&kära.
Ikväll ska vi äta grillat kött, pommes, bearnaiesås, vitlöksbröd.
Vi ska även hyra film.
På tisdag kommer com hem, förhoppningsvis löser sig internet då.
Jag vill mot fredag; då kommer mor&mormor<3
Fredag innebär även Halloween-fest! <:o)

Behöver jag ens säga att det är en underbar söndag idag?:)
Trots söndag, mörker, gråhet och regn så känns det bra!
Kanske kan det vara "the power of love", vad vet jag! <3

 

Lördag

Hej kära vänner - gamla&nya, långa&korta, smala&tjocka!

Jahaja hörrni, igår var det äntligen dags för den beryktade finsittningen som samtliga GIH:are taggat för i flera veckor - ja, nästan sedan vi började terminen tror jag faktiskt. Och hur blev kvällen då?! .. Jag kan börja med att säga att den inte alls blev som jag trodde att den skulle bli - den blev SKIT... BRAAA och mycket bättre än vad jag i mina vildaste fantasier kunnat hoppats på! :-D Och jag är såklart glad och tacksam för det, det är umgänget som gör festen liksom. Synd bara att tiden går snabbt när man har roligt och att det resulterade i att en så pass bra och minnesvärd kväll försvann snabbt, alltför snabbt! Men det var kul så länge det varade och vi minns ju, okej alla kanske inte minns - men de flesta iaf ;-) Det var hur bra stämning som helst, vi har sån himla bra sammanhållning och gemenskap. Gott att äta, gott att dricka, underhållning, dans.. Och lite spår såklart, med det hör till en lyckad tillställning! 8-) Så, det var väl ungefär det jag hade att säga om gårdagen för att göra den långa historian kort. Som med det mesta måste man själv vara med för att förstå hur pass gryyymt det var!
Min fina klänning;


Idag har jag i princip bara bott i soffan skulle man kunna säga, har inte lyft ett finger i onödan och det har varit fucking awesome, längesedan jag var så slö =) Jag vaknade första gången vid 5-snåret och kunde verkligen inte somna om så jag gick ut och la mig i soffan och surfade lite i förhoppning att sömnen skulle infinna sig, vilket dröjde till kl 7. Så sen dess har jag ärligt talat suttit och legat här med datorn, tv:n och ätbara saker som mina bästa vänner, hehe, med avbrott för kisspauser då. 

Imorgon blire lätt skärpning från min sida på alla de plan som jag dissat idag - det betyder att jag ska göra sånt som jag prioriterat bort idag; träning, skriva PM, sen städa och tvätta lite... Sen äre ju Biggest Looser på eftermiddagen och Ensam mamma söker på kvällen, tummen upp! ;-) Skönt att ha något att se fram emot i söndags-ångesten.

Förövrigt känns det som att jag har prickat idealvikten gaaaaanska väl om jag får säga det själv ;-) Om man ska tro facebook-applikationen då... Men det gäller ju inte alla såklart!



Nu har jag nyss ätit pommes med salt, peppar, ketchup och bea-sås = åh, det är nammnamm och så fett gott! :-) Nu gluttar jag lite på Körslaget, synd bara att det krockar med Dansbandskampen ;-) Hehehe.. Men det kollar jag faktiskt på lite i pauserna av Körslaget, vet inte ens om det är något att ha såhär i början innan de skiljer agnarna från vetet... Jag gillar ju dansband, blir så glad av det, och nya versioner av låtar är ju angenämt! Körslaget och Dansbandskampen spelar lite i samma liga på så sätt skulle man kunna säga eftersom att båda programmen går ut på att göra sina egna versioner av andras låtar. Är jag en nörd? Dum fråga kanske :-)

Nu ska jag lägga mig ett tag och smälta pommes...
Har popcorn, wienerbröd, godis och jordnötter som väntar också...
Det är sånt gott som gör att man har en "ideal-vikt".. (; 

Torsdag

Klockan är strax efter halv 12 nu och jag vaknade rätt nyligen, förskräckligt dålig stil att sova bort "halva dagen" va!? ;-) Äsch, kan man så får man, det är då man ska passa på! Det var oförskämt skönt att sova länge och sova ut, men det hade ärligt talat varit ännu skönare att ligga kvar och tryna där typ hela dagen faktiskt! 8-) Men, det går dessvärre inte för jag måste ta å skriva på mitt PM idag för ihelgen befarar/vet jag att det nog inte blir mycket skrivande. Så nu måste jag piggna till, och det gör jag genom frukost och en promenad så man får lite frisk luft och hjärnan lite syre - sen är det dags att försöka ta tjuren/uppgiften vid hornen så man får det ur världen. Man får försöka ha i åtanke att när man är klar med uppgiften så är man fri! :-) Då kan man lata sig hur mycket man vill, och att vara lat är jag rätt så bra på! 

Idag känner jag mig sugen på allt här nedan;
           
Jag hade mer än gärna ätit allt detta medan jag skriver på min uppgift, men tyvärr kan jag inte sätta i mig något sånt idag eftersom att jag ska på finsittning imorgon och gärna vill att klänningen ska sitta som den ska! ;-) På lördag kanske, dagen efter å allt 8-)

Så nu vet ni vad jag ska göra idag - äta äpplen, morötter och skriva PM! Hehe, njaa, inte just bara så.. Ska även laga mat, idag blire pasta&falukorv - asgott. Tänkte testa frisyr och smink inför imorgon, det är kulkul! :-) Lockigt, rakt, uppsatt, spännen? Vilka accesoarer? Sotade ögon, ljusa? Färg på naglarna? You name it liksom! =) Tjejigt.
 
Well, allt för mig nu! 
  

Tisdag

Woho, tisdag kväll är det nu och det betyder som ni alla vet... TV-KVÄLL! 8-) Dessvärre så måste jag ligga i sängen i sovrummet och kolla ikväll för att Robin ska se på fotboll i vardagsrummet på stora tv:n såklart - det blir bättre känsla och inlevelse då. Och jag ska ju "bara" se serier/dokusåpor så jag drog det kortaste strået ikväller. Det som däremot är bra är att jag minsann kan säga med handen på hjärtat att jag faktiskt har gjort mig förtjänt att ligga och bra glo på tv:n några timmar framöver, jag har nämligen både tränat och skrivit PM idag :-) Tvättat två maskiner har jag visserligen också gjort, men det tycker jag faktiskt inte är så jobbigt men ändå - det tillhör ju bra-listan idag iaf så jag kan ju klappa mig själv välförtjänt på axeln.

Det känns skönt att äntligen (!!!) ha tagit tag i frågorna i PM:t och vara igång med det i en större mån än förut, hoppas bara att jag kan ånga vidare med samma flyt som jag gjort idag. Två - tre av frågorna är dock lite kluriga och kommer att ta lite mer tid, lite abstrakta och svårbegripliga. Som tur är ska vi ha frågestund om PM:t imorgon så då får man väl fråga om det. Jag gillar inte att läsa i böckerna även om det är ett måste för att få till ett komplett PM. Nästan alla böckerna är skrivna på ett sånt himla svårbegripligt språk - till vilken nytta har jag och fler med mig undrat?! När man skriver studentlitteratur så behöver man väl inte försöka "äga" studenterna genom att ha ett sånt där språk, som att de försöker visa upp vilka häftiga ord de kan. Vi har ju till och med fått lära oss att man lär sig bäst om den som försöker lära ut inte sätter sig över sina lärjungar utan är på samma nivå som dem och pratar på ett språk som de förstår, för då tar man åt sig lättare - vilket säger sig självt tycker jag. Frågan är hur många vanliga dödliga det är som kan såna där ord? Man lär sig ju inget i första taget utan måste läsa läsa läsa. Nu menar jag inte att man ska skriva övertydligt bebis-språk, men iaf lite mer som man pratar och så man förstår - för det är väl det vi ska göra?! Nog för att språket i en bok ska vara bra och korrekt, men det går ju faktiskt att ha ett bra språk även utan coola ord.

Fick erbjudandet här nedan skickat till min mail igår;

Så, eftersom att det jämt och ständigt kliar i mina fingrar numera så var jag ju mer eller mindre tvungen att klicka mig in och låta mig falla för lite stuffs, typiskt nog. Här är lite alternativ med tillhörande motivering:


När jag köper kläder så ska de gärna vara så pass praktiska att de har fler än bara ett användnings-alternativ, av just den anledningen gillar jag de tre vi ser här ovan; de både funkar på fest med längre halsband, armband och klackar - men även på lugnare tillställning/middag med en kofta/kavaj över, kanske en sjal och eventuellt platta skor som converse.

 
Jag behöver ett par ankelboots helt enkelt tycker jag, de är lite mittemellan-skor att ha när man är ute och dansar i vinter och ja, året om funkar de ju visserligen... Funkar både till vardags och fest, såväl med jeans som strumpbyxor och leggings/tights. Även barbent går ju om så önskas.

Nu ska jag hänga tvätt, duscha och inta sängizen.

Måndag



Helgen har nu passerat och den försvann såklart lika onödigt snabbt som vanligt - men som tur var så brukar även vardagarna flyta på rätt så fort så man får glädja sig över att det snart är helg igen! 8-) Haha, jag är så positiv. Tänk så livet är egentligen, bara en massa dagar och veckor som går runt runt runt, man bara lever på liksom. 
Som vanligt under helgdagarna så har jag inte gjort något avtryck här, men nu äre ju måndag och ny vecka igen så då återvänder jag hit och går in i bloggar-rollen igen. Funderade nyss på om jag kanske bloggar mest i veckorna för att slippa undan de saker som måste göras, hehe, tar till alla tricks! Oavsett vad så längtar jag som vanligt redan bara till fredag måste jag ju medge! ;-) Fast å andra sidan skulle man kunna säga att jag får "helg" redan på onsdag eftermiddag eftersom att det är sista skoldagen för denna vecka då, men torsdag och delvis fredag ska jag ägna åt mitt PM - det är iaf min ambition att göra det så först på fredag eftermiddag är det helg! På fredag kväll blire inget fredagsmys och heller inget idol, för då är det finsittning! :-) Så det kommer bli en minst lika angenäm fredagkväll - fast på annat sätt än vanligt förstås, äta å dricka gott i bra sällskap. Och jag älskar min klänning! =) Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, det är ju bara måndag än så länge, men det är alltid lättare att tackla vardagen om man har något att se fram emot tycker jag :-) Förhoppningsvis kan det göra att jag blir mer motiverad att plugga i veckan.

80-talsfesten  i lördags var sååå fett lyckad på alla sätt och vis, sanna mina ord!! =) TACK FÖR DET! <3 Jag minns inte senast jag var endast på hemma-fest som inte följdes av utgång på krogen. Trodde faktiskt först att det kanske skulle bli lite segt och långtråkigt att bara hänga hemma med alla, men det var snarare tvärsom - tiden gick verkligen snabbt och man hade lätt velat dryga ut den lite för plötsligt när jag kollade på klockan var den liksom kvart i 5, hur det gick det är för mig ett mysterium. Vi drack, vi sjung singstar, dansade, hade frågesport med 80-talsfrågor, pinsamma frågor till Simona, shot-roulette, minglade runt... Inga fylleslag eller spår så långt ögat kunde nå, det var en städad tillställning om man har i åtanke att det var runt 25-30 pers som kom - snacka om att ha rätt vänner å vara tacksam ;-) Om man ser till klädseln så var det så roligt att se alla färgglada kreationer, mycket tights och rosa stod definitivt för den mest representerade färgen hos tjejerna. Det var kul att åka iväg och festa sådär med lite annat folk! Men som man säger; Borta bra, men hemma bäst! Det kändes som att jag varit borta typ en vecka ifrån både staden, vår lägenhet och Robin. Så det bästa sättet att känna sig hemma i tryghet igen var att Robin hämtade mig vid tåget, vi hyrde två filmer och köpte med oss mat och bara mööös hela kvällen - så jävla nice å enkelt, och inte minst ett perfekt avslut på helgen.

Just nu sitter jag och är rejält sugen på lasagne så jag funderar starkt på att göra en och överraska min älskade Rob med när han kommer hem från träningen. Då skulle jag känna mig som en snäll och bra sambo! (: Men vi får väl se... (Okej, att ställa sig å göra lasagne skulle mest vara en ursäkt att göra något annat och smita ifrån PM-skrivningen typ) Men äta bör man ju? ;-P

Alla härliga bilder finns såklart på "fejjan"! (Facebook)
     

Fredag

Hello people!

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra! Jadå, jag är rätt så glad idag eftersom att det är min lediga fredag! :-) Dagen började angenämt och bra av att jag vaknade av mig själv och var taggad att ta itu med de saker jag planerat att göra idag - men dessvärre blev inte den positiva trenden som dagen började med så långvarig när jag klev upp och såg att det faktiskt regnar ute! Damn, det förstörde lite min bild av hur dagen skulle bli - men men, det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Vädret ska inte få stoppa mig! :-) Hade jag fått bestämma så hade jag önskat ytterligare en solig höst-dag, men det var väl någon högre väder-gud som vann idag och som pessimistiskt nog tyckte att vi har haft tillräckligt många fina dagar den här veckan så nu vare dags för regn.

Att det är grått ute kan jag ta för det är ju ändå höst, bara det är uppehåll så funkar det ju liksom, men regnet är helt onödigt ur min synpunkt ;-P Regn suxx. Man tappar ju helt motivation till allt när det typ är mörkt när man går upp. Så nu poppar jag massa pepp-musik för att komma igång med det jag tänker göra idag, för även om det är dra-täcket-över-huvudet-igen-känsla så ska jag jobba i motvind, komma på fötter å göra det jag ska - så det så!!! =)
 
Mina planer för dagen är bland annat att göra detta; skriva packningslista inför imorgon när jag ska till V-ås på 80-talsfest och sova kvar, sen ska jag väl också packa ned det som går, skriva på mitt PM, köpa pressent och träna - funderar på att simma faktiskt! Vi som går GIH får gå och simma gratis på Gustavsvik så det är schysst, lika bra att utnyttja! :-) Men man blir ju så trött efteråt så jag får väl simma först framåt sena eftermiddagen när jag är klar med allt jag måste göra idag eftersom att det finns en risk att jag bara hamnar i soffan när jag kommer hem 8-)

Sådär, nu har musiken gjort sitt så nu är jag fan beredd att ta mig ut på present-jakt. Det finns ju trots allt inget dåligt väder egentligen, bara dåliga kläder ;o) Sen när man varit ute och gjort det man ska så kan man ju uggla inne resten av dagen om det skulle vara så.

Längtar till ikväll, även om kvällen till stor del kommer att spenderas i ensamhet men jag trivs i mitt eget sällskap, speciellt om man har något bra att kolla på och något att tugga till - och det har jag! Idol och lite snacks blire. Go Erik och Tove! :)

IMORGON - BACK TO THE SWEET 80'S!!!!! (Hehehehe)
Bilden här under är ett smakprov...


Tisdag

Jag älskar verkligen att duscha, och det är jag nog inte ensam om att göra. Åh, vad jag skulle kunna stå där inne och låta vattnet strila över min kropp hur länge som helst. Anledningen till att jag inleder med denna utläggning är att jag nyss duschade och nu sitter i min fleece-rock och turban på huvudet i soffan och känner mig alldeles lugn och varm inuti - så som man bara kan känna efter en perfekt och "lyckad" dusch ;-P I vanliga fall så brukar jag inte spendera så mycket tid i duschen just för att jag vill ha det gjort eftersom att jag hatar att kliva ur, men idag tog jag mig en riktigt lång en och det var på tiden! Det händer som sagt inte ofta att jag unnar mig det, men de gånger jag väl gör det är det så ultimat. Idag rös jag mer än vad jag brukar av välbehaget och det blev riktigt immigt omkring mig för att jag hade så varmt vatten på. Jag stod där och tänkte att det ju förstås är mysigast att duscha med Robby, men att det duger minst lika bra att stå där själv i sin egen värld där alla bekymmer på något märkligt sätt blir som bortblåsta - så känns det för mig iaf. Jag känner liksom att allt ordnar sig och att allt som man tyckte var lite tungt å jobbigt blir lättare. Och så plötsligt när jag stod där i min värld så hörde jag hur ytterdörren öppnades och jag blev fett rädd även om jag visste att det var Robin som kom hem från lite löpning. Och det var som att han hörde mina tankar för han kom då in och duschade vidare med mig, mysle<3 Hihi.. My dusch-story-utläggning.

Morgondagen är en ledig dag på skolschemat, men jag kommer vara väl sysselsatt hela dagen lång så dagen kommer att gå ändå. Simning, shopping av klänning, alkohol, smycken, städning, eventuellt skriva på PM. Och sist, men absolut inte minst - morgondagens höjdpunkt; Förpärla här hos mig å sen ut för att socialisera och dansa! Nice.

Dags att lämna ifrån sig internet och slå på tv:n.
Men först streama upp lite cola, nammnamm..
Tisdag är ju som bekant tv-kväll för min del 8-)

Söndag

Hej vänner!

Först och främst måste jag glatt meddela att jag inte är förkyld längre, vilket är skönt, jag är glad att det inte var något långvarigt utan bara var på ovälkommet besök några dagar. Att man blir förkyld såhär på hösten när vädret förändrats är ju inget konstigt utan nästan bara något som är klassiskt, så äre för mig iaf, men nu har jag förhoppningsvis haft min del av förkylning för denna höst kan vi starkt och optimistiskt hoppas på.
Så, nu är jag på gång igen må ni tro, starkare och mer energisk än förut känns det som  - fast jag kanske bara jämför med hur jag kände mig när jag väl var förkyld, vad vet jag! Bra mår jag iaf! :-) Jag hoppas nu bara att jag kommer att må såhär pass bra som jag gör nu de fyra kommande veckorna för jag behöver vara glad, energisk och motiverad när jag skriver på mitt PM, som jag förövrigt tänkte försöka påbörja idag - det är en måstegrej! 

Idag är Robin på match i Stockholm och blir borta till runt 10-snåret ikväller, så det är en dag i ensamhetens tecken här hemma för min del - skööönt, höhö ;-) Nejdå, det är såklart lite ensamt, men jag är ju inte den som sitter å deppar ihop direkt utan kan sysselsätta mig gott och väl ändå - ja, då tänker jag ju på tv:n förstås som är min bästa vän och alltid trogen 8-) Så jag sitter invirrad i täcket och har nyss kollat på Biggest loser som jag ser varje söndag-eftermiddag. Vet inte riktigt vad det är med det programet som får mig att kolla men det roliga är ju att se tävlingarna å viktnedgången! :-] Man kan jämföra det med Top Model, där utmaningarna och fotona är det bästa, resten behövs inte.

Nu ska jag snart ta mig ur täcket för att fixa lite att äta, frågan är bara vad, jag har ärligt talat rent ut sagt usel fantasi när det gäller den biten! Jag är ingen fena på att laga mat alls, kan nog bero mkt på att jag inte gillar att göra det utan det jag gillar med matlagning är resultatet; att äta! ;-) Dessutom äre tråkigt att bara laga till sig själv och inte äta med sällskap, så då blire lätt att man bara tar någon macka istället, nå lätt liksom och det i sin tur bidrar ju till mer små-ätande. Men, idag ska jag laga mat för jag tänkte passa på att spara undan matlådor till veckan också! Slå flera flugor i en smäll när man ändå är igång.

Veckan som kommer ser jag mest som en färdsträcka mot nästa helg faktiskt. Går i skolan måndag, tisdag och torsdag som vanligt, och ingen av dagarna innehåller något jobbigt moment så förhoppningsvis gåre snabbt&smärtfritt. 

Såhär på slutet vill jag gratulera min kusin Simona på hennes födelsedag, välkommen in i 20-årsklubben! :-)

Nu ska jag som sagt laga lite käk och sedan ska jag återigen inta liggande position under täcket och fisa lite ;-)
Ska följa live-uppdateringen av Robins match och hålla tummarna.
Ikväll äre ju "Ensam mamma söker", angenämt om ni frågar mig 8-) 

Tjillevipp!

Saknar min kanin, min bäääbizz :-/ ..
Men hon kan ju tyvärr inte bo här med oss så hon får bo kvar i Köping.


Torsdag

Hopphej!

Just nu låter det *snörvel snörvel* från mitt håll och papper går åt som glass i solsken, är lika snorig som ett barn och det är såklart inte nice. Så med anledning av förkylningen så skippade jag utgång igår, trots att det lockade skapligt mycket vill jag lova då så gott som alla mina vänner här skulle ut, men men - kommer fler chanser. Blir nog ingen utgång i helgen heller även om det finns alternativ till festligt om jag vill, men jag tänker att det är bäst att ta det säkra före det osäkra eftersom att jag inte vill vara förkyld. Jag kör hårt nästa helg istället, det kan mycket väl bli tvådagars då nämligen så viiiiila nu å festa sen ;-D Höhöhö.

Imorgon är jag ledig som jag alltid är på fredagar, det är schysst det, jag kan inte riktigt uttrycka vad positivt jag känner för fredagar alltså ;-) Men, även om jag är ledig och inte är tvungen att gå upp tidigt så ska jag ändå upp i ottan för att åka med Robin till Arboga där han har sin praktik. I Arboga ska jag ta tåget till Köping - det tar endast fjuttiga 9 minuter tydligen?! :-O Well, väl framme i Köping hämtar mor och mormor upp mig med bilen för att brumma vidare till V-ås och besöka gammelmormor, därefter blire nog lite affärer, Ikea och mat på det=schysst kombo. Sen får jag tåga mig hem till Örebro igen och spendera kvällen i lugn och god ro med Robin,  behöver inget mer... Eller jo, det gör jag ju visst som den krävande männsika jag är - vem försöker jag lura? :D Jag hoppas på tacos oxå, å idol.. Å massage, hehe.. 8-) 
  
Idag var jag en sväng till stan och köpte viktiga saker, bland annat 80-tals-fest-utstyrsel och så kollade jag på klänning till finsittningen som är om två veckor, tror faktiskt att jag hittat en bra.. Svart såklart.. Men det svider att köpa saker just nu med tanke på hur mycket jag spenderade i september, det bara gick utför och minus. Men man lever bara en gång och pengar är till för att spenderas, eller? Ibland vill jag gå tillbaka i tiden en månad... ;


Som ni ser, bara uuuuuuutför, och det där var bara i början...

Men den här klänningen håller väl måttet på en finsittning?
(Säg gärna ja så jag kan köpa den med gott samvete;-))


Har ni sett Michael Jacksons spöke förresten?!
 

Tisdag

Hej på er mina vänner!

Idag är det en bra dag! Jag är så glad! Denna glädje är mycket tack vare att vårt första seminarium nu är avklarat och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå, både enskilt och gruppvis så det känns så skönt. Nu kan man liksom fokusera på annat, typ den gigantiska PM-uppgiften till 6 november. Men, jag ska chilla hårdare än hårdast nu ikväll och imorgon - det är jag värd - sen på torsdag kan man börja lite smått!

Ikväll är jag helt själver hemma, tråki. Robins farmor fyller år idag så han åkte direkt dit när han varit på sin praktik i Arboga. Hade velat följa med, men jag hade ju seminarium till 17 och dessutom hade det la varit en onödig omväg att åka fram och tillbaka igen för att bara hämta lilla mig. Det känns som att vi gav henne en perfekt och passande present iaf - ett kort på oss två tillsammans. Passar ju bra nu när vi flyttat och också med anledning att de inte har nå kort på oss än, och det måste de ju ha. Hehe.
Efter Robin varit å firat farmorn så ska han träna innebandy i Köping också, passar på att hoppa in och träna lite när han ändå är där liksom. Han är så duktig min Tiger.

Åååh, nu till det andra underbara idag som gör dagen komplett och utgör pricken över i:et; Ikväll äre tv-kväll så det bara skriker om det! Wiho! På min tv-tablå för kvällen står Desperate Housewifes, Christine, Brothers and Sisters, Vänner, CSI och Cold Case - och allt detta är på kanal 5 och avlöser varandra. Höhö. Måste ju medge att jag spontant känner att det är tur att jag inte tillhör den andra halvan av klassen som har seminarium imorgon för då hade jag fan inte pluggat nå på det idag kan jag lova. Härligt härligt med tisdags-specialarna igen, som jag längtat. Kommer glo på tv ända till småtimmarna, typ runt 3 stänger jag väl av och somnar in - om jag inte råkar göra det tidigare eftersom att jag varit uppe sedan halv 7....
Jag älskar tv-hösten.

Nu ska jag värma lite jordgubbar med mjölk å bara njuta! :-)
Imorgon blire att ta några drinkar med girlz, dä ä najz.

Tjing!


+ att jag har lite program inspelade att glo på ;-)

Söndag

Dessa är så sööööta! Håriga kossor! (: Luggen är så cool 8-)



Jag måste klippa mig, med det menar jag typ bara toppa det slitna för jag har lagt ned tanken om att klippa kort, iaf för tillfället! Det finns två anledningar till att jag inte vill klippa kort just nu; För det första så har jag insett att jag vill kunna sätta upp håret i en knut/bulle på huvudet, det är väldigt viktigt - det är en typisk frisyr man har när man lufsar runt hemma ju! Men självklart är det också viktigt att kunna sätta upp vanlig hästsvans. Den andra anledningen till att jag inte klipper kort nu är att det ju faktiskt blir vinter och jag vill ha lite som täcker då, öronen i synnerhet så - kort blire med all säkerhet först i vår, kanske i april, så man har kort sommarfräscht hår! :-) Iiih, längtar dit - inte enbart för klippningens skull utan också för att jag vill ha vår! Bort med vintern. Jag vill bara ha jul för att träffa och mysa med mina nära&kära och även nyår är coolt, sen får det gärna bli vår typ =)

Sitter nu och väntar på Robins pappa/svärfar.
Vi ska åka och kolla på Robins match, han ska stå, woho!
Hoppas det går bra för honom och laget!

TJING!


Lördag

GODDAGENS!

Okej mina vänner, det blev inte riktigt det fredagsmys som jag föreställt mig att fredagen skulle innehålla när jag skrev inlägget igår. Men det gör mig ingenting! Man kan istället säga att det blev fredagsmys av en annan form - rena motsatsen till vad jag tänkt - närmare bestämt partyyyy! <:o) Jag är väldigt glad och tacksam för hur gårdagskvällen artade sig, åh, riktigt kul förfest med mycket sång&dans; ett inslag som jag tycker varje lyckad förfest ska innehålla eftersom att jag gillar just det. Inför utgången var jag lite nervös för att kvällens betyg skulle riskeras att sjunka om utgången inte blev lyckad, men till min glädje så följdes den lyckade förfesten av en minst lika bra utgång. På kåren pungade vi förövrigt ut 100 kr för att komma in eftersom att våra csn-kort inte kommit ännu - så då tänkte vi nog att detta måste fan bli lyckat så vi får valuta för pengarna - och det fick vi verkligen om jag får säga mitt! Hade nästannästan till och med kunnat betala 200kr, men det är bara nästan! ;-) Riktigt mycket dans, bästa utgången sedan jag satte min fot i Örebro. Det var nog sällskapet som bidrog till en feting-bra kväll. Vad kul och bra det känns när det blir så! (: Svårt för kommande utgångar att klå bara... Och nästa helg är det nämligen såklart dags igen, inflyttningsferre hos en i min klass! Sen helgen därpå ska jag till V-ås på 80-tals-fest hos min kusinis som fyller 20 nästa vecka. I like it! Det är liksom dags att ta igen för alla gånger jag inte festade i Köping.

Plötsligt slår det mig; Hur många gånger har jag varit ute i Köping egentligen? Jag tror att jag snart kommer upp i samma antal utgångar här i Örebro som det varit i Köping snart - skillnaden är bara att här har jag bara bott i snart 2 månader och där kunde jag gå ut på krogen i 2 år, men det hände ju bara vid några utvalda tillfällen, men det kanske säger sig själv när man bor i Köping där utbudet och folket är som det är.. Hehe.. Inget ont om min gamla stad, men jag har inga bra erfarenheter när det gäller utgångar där. När jag tänker efter så är det bara min familj som jag gillar med Köping, hahaha.. Seriöst. Jag vet inte vad som har hänt, men jag typ ser ned på Köping nu, helt sjukt. Förlåt Köping, men häcken är inte bara mycket grönare på andra sidan - den har rosor också! Det ni! 

Idag tänkte jag göra det som jag inte gjorde igår, med andra ord blire att ta det lugnt och ha det allmänt mys. Robin är iväg och dömmer fotboll hela dagen idag, känns lite ensamt, men när han kommer hem blire det som vi skulle ha gjort igår - tacos, tv&film and so on... Blir hungrig vid blotta tanken på tacos.

TAKE CARE!


Fredag

Tjohej!

Jag brukar så gott som alltid ha en positiv känsla inombords när jag vaknar på fredagar vågar jag säga, men jag måste erkänna att allt jag kände imorse kl 7 när mitt alarm dundrade igång var likgiltighet, trötthet, irritation... Men, som den duktiga och disciplinerade brutta jag är så gick jag upp, dock som en zombie - men ändå.. Och på något sätt så gjorde jag också alla morgonbestyr helt rätt, även om jag inte riktigt minns hur det gick till - hehe - måste ha gjort allt av automatik helt enkelt. Det var först när jag kom ut till cykeln som jag vaknade till av kylan eftersom att det var förjävligt kallt på ren svenska, och sadeln var isig/frostig så jag fick springa upp alla tre trappor upp till oss igen och hämta en mössa och sätta på sadeln ;-) Haha.. Har man ingen muff till cykeln blire att man tager det man haver. Först tyckte jag att det var omständigt och jobbigt att springa upp igen, men när jag kom ned till cykeln igen så var jag varm av den lilla morgongympan vilket var bra - och vaken var jag garanterat! Det gäller att se det goda i det dåliga ;-)
 
Nu har jag gått klart i skolan för idag och också då för denna vecka, softish. Så först nu har äntligen den vanliga fredags-feelingen infunnit sig - gött mos!

Nu ska jag käka lite lunchiz, därefter blire att ta en liten promenad i det friska men soliga vädret, det känns som att det är lite av ett måste att passa på en sån här fin höstdag. Visst kommer det vara kallt i början och det är skönare att lägga sig i soffan under ett täcke och glo tv&film resten av dagen, men det känns som en alltför enkel utväg, för jag känner lite att om man rör sig och får frisk luft så känns det mer befogat och tillåtet att chilla stenhårt sedan med gott samvete - och det kan jag lova att jag ska göra denna fredag - det bara skriker fredagsmyyyyys på hög nivå! Blir väl typ tacos, idol, film och allmänt mysi med Robin - kanske blir lite vin också - lite sugen på Äppelvinet som jag har i kylen, det med kanel; Smakar som äppelkaka! (Heter det Varm och kall? Orkar inte kolla. Kan rekomendera det iaf) Så, kvällen blir just the way I like it alltså..  Även om partyparty har sin tjusning även det.. Men, imorgon är en annan dag..  Då finns möjligheten att det händer lite festligt på kvällen! ;-)
Men vi får se, kanske dags för en lugn helg rätt igenom?! .. 

Tjing-pling!

Det här är jag i detta nu, med GH-gitarren i högsta högg;


 


Torsdag

Idag är det då första oktober och vädret idag är precis som oktober i sig - grått&regnigt, kul start på månaden! Nix.. Men jag kunde egentligen inte bry mig mindre om vädret idag eftersom att internet funkar precis som det ska&bör nu när det är ny månad och ny kvot att surfa för! (: Men förhoppningsvis får vi vårt riktiga internet innan månaden är slut.

Nu längtar jag till fredags-finalen av idol, heja erik va!!!?
Längtar även till 80-tals-fest, har redan börjat välja kläder 8-)
Idag står skola&skolarbete på schemat... Roligare än så blire inte idag, men det kan vara värt att plöja undan lite emellanåt, sitter dessutom inte själv å arbetar med skiten utan med min grupp som heter "Sundsvall" ;-) 

Woopsie, nu ska vi åka till skolan!
Vi hörs när vi hörs! Take care!

(Hoppas att det går bra första dagen på nya jobbet Simpan) 

RSS 2.0