Lördag

Just nu tycker jag den här låten är skön.
Det är en låt man kan ha på hög volym och bara sjunga med i som fan.
Celine Dion också, jag älskar att sjunga/skrika högt.


Annars idag då... Lite småseg med anledning av att jag la mig 03.30 inatt och det tillhör inte vanligheterna för mig och det känns. Igår kväll var jag och några andra över till Malin på lite umgänge, dricka, spel och prat - riktigt trevligt, jag älskar att träffa folk, rätt folk! Runt 12 gick vi alla sedan till Hantis för å checka läget typ, vilket visade sig vara en dålig idé eftersom att det var roligare hemma så majoriteten försvann medan jag och Malin bestämde oss för att bli kvar när vi ändå betalat och gått in så vi pratade, drack och lyssnade på Trubaduren mest och det passade bra för en fredags-seging som mig. Vid stängningsdags gled vi hem och pratade, lite chips och godis på det och sen var det adjö.

Idag är jag så himla sugen på Ben and Jerry's-glass, speciellt Phish food.. Gah, vattnas i munnen! Ge mig, ge mig liksom! Idag ska jag mestadels ägna dagen åt nödvändigt pluggande så därför kan det mycket väl bli lite godis och glass som belöning såklart - ränderna går aldrig ur en zebra som mig! ;-) Till kvällen blire en fin kebabishpizza tror jag och sen ska jag och Robin titta in hos Sandra och Lukas som har inflyttningsgrej, en månad i efterskott typ.. Bättre sent än aldrig. Men man kanske inte ska ta så hårt på det där med inflyttningsfest, utan kanske mer se det som en vanlig fest bara och en anledning till att festa. 

Sitter för tillfället och kollar på resor inför sommaren och drömmer mig bort lite ifrån vårt konstiga vinter-Sverige... Alla olika resemål ser såklart verkligen bra och inbjudande ut så det är jättesvårt att sålla agnarna från vetet just nu, man blir såld av allt.. Men det löser sig nog! :)
Nog om drömmarna och framtiden och tillbaka till att plugga nu..
.. Och följa Robins match genom liveuppdateringen från Oskarshamn.

Hejhå!

Tisdag

FAN VAD JAG HATAR NÄR MAN SKRIVIT ETT HELT JÄVLA BRA INLÄGG OCH SÅ RÅKAR MAN KLANTIGT NOG TA BORT DET NÄR MAN ÄR KLAR OCH SKA KOPIERA DET FÖR ATT MAN JUST SKA HA EN KOPIA OM DET SKULLE FÖRSVINNA! ARG!

Jag orkar inte skriva om och kommer inte ihåg allt så nu blire inget kul.
*svär hundratusen miljoner gånger och konstaterar livets orättvisa*

Jag som nyss ätit en semla med vaniljkräm och var nöjd med tillvaron, men inte nu längre... Nu är man helt nere på botten, typ. Jag vet att det är löjligt å böla för ett jävla blogginlägg men åååh, det har ju liksom tagit tid i onödan att knåpa. Aja, what to do now?! ..

Om någon skulle undra så tog jag en semla med just vaniljkräm idag för att jag redan ätit tre st med mandelmassa under våra tre semmel-kvällar och har således tröttnat på det.
Nu är jag iaf på hemmaplan med allt vad det innebär, framförallt lila mysbyxor och småätande.
Ikväll ska jag återigen försöka mig på kombinationen tv&plugg, hoppas det blir lyckat!
Robin är i Italien på en grym fotbollsmatch och jag bara tråkar. Hehehehe. Puss.
Nu är morfar här och som vanligt när han kommer på besök så är jag hyperdyper-chill med osminkat å luffskläder med luva på huvudet. Jaja, inte för att det spelar någon roll hur jag ser ut när morfar är här, men ändå.. Skämms typ över att jag jämt går omkring som en slö människa som bara kollar på tv och sitter vid datan och aldrig verkar göra något vettigt. Är det kanske sanningen jag ser svart på vitt bara? Är jag rädd för den? Blahaaaaaa. Jag är fortfarande arg över mitt försvunna inlägg.

Jag vill shoppa och sola. Det blir av så småningom.
Det är lite kärvt den här veckan kanske... Vi får se.

Andra Avenyn ikväll. Nördigt.
Sen börjar ju Den rätte för Rosing också. Tycker det är lite ovärt å göra program av hennes dejting, men aja, det finns väl en publik. Kanske blir jag en av åskådarna, skulle nog inte förvåna varken mig själv eller någon annan.

En chokladboll på toppen av det här så är man nog människa igen!

Börjar tröttna lite på mina ät-vanor. Hallå Anna Skipper, I need you innan min insida sunkar ihop sig och organen bara skrumpnar! Varför är det så jävla svårt för mig att sluta bryta ned mig själv?! Jag vet ju att jag gör det, men ändå så fortsätter man likförbannat. Kommer hem från Västerås med inställningen: Nu skärper jag mig! Men, vad händer? Man äter godis, salta kex, chips å ostbågar och sköljer ned den fantastiska blandningen med härligt bubblande sockerdricka. Det luktar inte direkt sunda vanor.

Det här är det sämsta inlägget jag någonsin skrivit. Hejhopp!

Det är inte fel att norpa åt sig en semla under semmel-packeteringen om ni frågar mig. Lite energi måste man ju ha i sig. (Utöver Mc Donalds)


Becca-Bus gjorde något som alla någongång vill göra:
Tryckte upp en semla i ansiktet på Jansen!


Tack för tre roliga dagar! Vi ses redan på Torsdag kväll igen! :) <3


Måndag

Tjenahopp!

Kikar in och gör ett avtryck här för att meddela min existens.
Två jobbpass av tre är nu avklarade här i Västerås och det har gått som på räls verkligen, man skulle nästan kunna säga att det har gått för bra eftersom att vi har slutat tidigare än beräknat båda kvällarna och vi var ju faktiskt taggade och inställda för mycket jobb som därmed skulle resultera i bra med pengar så en liten besvikelse är det ju.  Men, man ska ju alltid se det från den positiva och ljusare sidan så självklart är det även skönt att det inte blivit så långdraget, men några timmar till hade vi helt klart orkat... Men men, what to do? Vi har varit grymma helt enkelt - vilket inte är något nytt om ni frågar mig! En annan bra sak med att jobbet gått snabbt är att jag och Rebecca har fått mycket tid med varandra och tagit igen den senaste tidens förlorade tid. Det kommer något gott ur allt! :)

Efter en eftermiddags-tupplur sitter jag nu i soffhörnet och kollar lite på Oprah medan Rebecca fortfarande snussar sött. Senare i eftermiddag/mot kvällningen är det dags för det tredje och sista passet, det blir också det längsta passet eftersom att det är den stora fettisdagen imorgon, också kallad semmeldagen. Igår pratade vi om att sega lite mera med uppgiften för att det skulle ta längre tid, men det ska vi inte göra såklart ;-) Man vill ju faktiskt få det gjort så snabbt som möjligt.

Jag saknar Robin och längtar mycket till Onsdag. Onsdagen börjar med ett hårt gympass med Elin, därefter ska vi moffla lunchbuffén på Xuan, dels både som en slags belöning och dels för att det är så himla gott - och jag älskar verkligen att äta efter jag tränat, allt smakar så bra då! Efter mofflet å lit chill ska jag jobba 16-19. Efter det får jag äntligen gosa med min Älskling igen=) <3

Ha det så bra!

PS. Visst är Rebeccas hund Ebba söt?! ;-)
Så mysig å busig - som man vill ha dem!



Lördag

Igår när jag var på Apoteket och kollade runt bland djungeln av alla produkter så slog det mig att jag nog faktiskt är en riktig Apoteks-nörd! Då menar jag inte att jag är där stup i kvarten och köper grejer för olika saker jag får för mig att jag har, utan att när jag väl är där så får jag för mig att jag ska köpa allt möjligt som är bra att ha eftersom att jag tror att Apotekets produkter måste vara de bästa eftersom att det är just Apotekets. För mig är det automatiskt 99,9% trovärdighet i deras produkter så jag tror blint på dem för jag ser Apoteket som en seriös butik med seriösa och fungerande märken och produkter. Det känns som att de måste ha det. Hehe. Så, alltid när jag är där så får jag liksom för mig att jag behöver olika produkter som jag får syn på, jag tänker liksom "det här vore bra"! Det gäller allt från lipsyl, hudlotion, ansiktsgel, intimgel, ögongel, fotlotion, flourtabletter... Även om allt är bra som det är så tänker jag att det går att förbättra allt lite ytterligare - starkare tänder som tål mer, mjukare fötter, bättre sex, fastare lår och rumpa, mjukare läppar ;-) Dessutom så använder jag alla mina produkter varje kväll, smörjer in hela kroppen - från topp till tå med mina preparat - en riktig genomkörare för att bygga upp. Wellwell, sån är jag!

Nu är det hög för lite lunch innan jag tar tåget för att bege mig mot Västerås för tre nätters jobb och mellan varven lite umgänge med kusiniz! Hejhoppla, ha det så bra! :)

Fredag

Så var fredagen kommen och den är som vanligt alltid lika varmt välkommen!
Sitter i sängen med en stor mugg varm oboy med glass i, gottigott!
Jag kan inte låta bli att undra var det bästa pluggstället för mig egentligen är.
Var är jag som mest&bäst mottaglig för att suga åt mig all fakta jag läser?
Köket tror jag är bra, för där finns inget annat man kan pyssla med,
mer än gå runt och kolla i alla skåp och i kylskåpet efter något att äta förstås.
Men att leta godsaker är ju inget långvarigt tidsfördriv när man väl hittat något så då återgår man hyffsat snabbt till pluggandet och dessutom går det att kombinera att äta och läsa samtidigt. Värre är det om man försöker sig på att kombinera tv&dator med pluggande, vilket man ju gjort ett flertal gånger, men det är ju inte direkt något vinnande koncept eftersom att blicken går fram och tillbaka mellan tv:n och boken typ. Visst kan man lära sig, men det tar ju dubbelt så lång tid än vad det skulle kunna ta.

Dagens planer är få och det är skönt, ska mest njuta av ledigheten.
Jag känner mig disciplinerad idag så jag ska plugga så mycket som det går.
I eftermiddag ska jag sola. Bort med den bländande vinterbleka huden! 

Vi har ett stort fläskigt paket med köttfärs i kylen, så jag undrar -
kan det kanske vara så pass att det vankas tacos på menyn ikväller?
Förmodligen är det så, men det visar sig.
Vad jag däremot vet är att det blir Let's Dance å mys som vanligt! 8-)

Nu ska jag plugga, Tjingeling!

Torsdag

Imorse när jag som vanligt låg i sängen och läste tidningen under min mysiga morgonstund med tillhörande frukost och Top Model på tv:n så la jag plötsligt märke till att det stod att det är torsdag idag och då tänkte jag: "Whaaat? Torsdag? Redan torsdag?!" Jag brukar vanligtvis ha koll på vilken dag det är, men idag kändes det mer som tisdag eller onsdag.
Men att det är just torsdag idag gör mig ju faktiskt ingenting, mer än att det faktiskt tyvärr betyder att det är en dag närmare samhällsprovet som jag inte pluggat så slaviskt på utan måste börja ta tag i mer seriöst nu när det nästan bara är en vecka kvar. Nu är det pli pli på mig själv som gäller, ska försöka. 
Att det är torsdag idag betyder ju dessutom att det är fredag imorgon och det gillas ju som bekant ;-) Även om det i sin tur också betyder att hard work närmar sig.. Men, man ska inte se det negativa i allt utan se det från den positiva sidan så det är bara att bita ihop, vara motiverad och se pengarna i det hela. Man ska tänka mer: "Jag är glad att jag har fått de här möjligheterna att jobba, att jag har chans att tjäna pengar, känna mig oberoende och att jag är en stark och god människa som jobbar!" Haha..  Aja.. Det kommer att kännas så skönt nästa fredag när alla jobbdagar är avklarade! Nog för att jag jämt längtar till fredagar, men nu har jag ytterligare en anledning att längta till nästa fredag extra mycket - just för att det betyder ledighet, uppvilning och andrum över helgen efter en hård veckas intensivt jobb. Då ska jag även ta igen missad tid med Robin eftersom att vi kommer vara bortresta från varandra i 5 dagar - jag i Västerås och han i Italien! Huhuh, jättelääänge ju ;-)
(Pussinussigull, hur ska vi klara?!!!) 8-)

Gårdagens arbetspass gick förresten verkligen hur bra som helst! Jag var helt lycklig och optmistisk när jag kom hem igårkväll eftersom det varit det bästa arbetspasset sedan jag började och jag hade lätt kunnat jobba över om det varit så faktiskt, och det är sällan jag känner så måste jag medge så det är ju bra ;-) Det är skönt att känna så och dessutom är det bra att ha positiv inställning till jobbet för det gör så mycket, det gör passen lättare och tiden går snabbare! Men, jag ska väl tillägga att det ju mycket beror på vilka man arbetar med också såklart.

Ett faktum som stör mig just i skrivandets stund är att klockan på något sätt gått jättesnabbt idag. Klockan är redan halv 3 och jag sitter fortfarande här som en slusk i morgonrock och obäddad säng trots att jag gick upp 09.30 imorse - just för att hinna saker, fånga dagen och ta tag i saker. (Man kan ju alltid tro att man ska göra det) Istället så sitter jag ju beviseligen här och slöar med cola och smörgåsrån nu... Jag är så dålig. Jaja, ibland prioriterar man inte riktigt som man kanske borde eller har tänkt från första början. Nåväl.. Alldeles snart ska jag faktiskt ta tag i lite saker, det är ju dags och på tiden såhär nu när det gått och blivit eftermidag. Det är helt enkelt så att vissa dagar har man lite längre startsträcka bara ;-) På schemat idag finns följande: Först och främst ta på mig nå kläder och röja upp på mitt rum, därefter plugga, göra ärenden på stan, äta och sen träffa elin och träna - vilket tyvärr var längesedan, lite för längesedan, så det är på tiden att jag börjar röra mig lite igen!!! Och ja, sen blire väl duscha, vara med Robin och sova...

Jag är lite sugen på Xuan känner jag så imorgon ska jag försöka få med mig mor och mormor på fredagslunch på just Xuan, lunchbuffén är ju inte pjåkig där inte ;-) Annars kan jag ju hålla mig till Onsdag när jag och Elin ska dit å moffla.

Hej för nu! :)

PS!
Bara 5 minuter efter jag skrivit de tänkta dagsplanerna så ändrades allt till följande: Klä på mig och sticka till gymmet med Elin på dirren, duscha, fixa oss och åka till Västerås på konsert med tema 90-tal! :) Ibland måste man unna sig nöjen och inte bara tråkiga saker, hahaha ;-) Pluggandet kan och får vänta.. Som vanligt.. Jag kan lätt konstatera att prioriteringar inte riktigt är min grej, men det visste nog både ni och jag om redan ;-) Någon som har en dos självdiciplin över? DS!  

Tisdag

God Kväller!

Så var dagens arbetspass avklarat med allt nytt det innebar med att stå i kassan och betjäna kunderna face to face så att säga! Lite feltryckningar och okunskap bara, men det är ju något som bättras på med tiden ju mer man får praktisera allt, om ett tag så sitter det nog i ryggmärgen. Om man ser allt över lag så ger jag mig själv ett godkänt betyg. Jag tycker att det gick snabbt att jobba idag, nästan snabbare än när jag jobbar mina 3-4 timmars pass, konstigt... Kanske är det rasten mitt i som gör susen och får tiden att gå! Nåja.. En positiv grej med att stå i kassan är att mina fingrar inte längre luktar så mycket Mc Donalds, cheddar och lök som de har en tendens att göra när man stått i köket några timmar i sträck. Softiiiiscchh! Imorgon antar jag att det blir lite kassa-tjänst återigen. 16-22, primaprima. Skönt med lite fritid innan jobbdags tycker jag! Det blir väl förmodligen mest plugg och tv innan, men ändå, den stunden är värdefull den med.

Jag längtar faktiskt nästan till imorgon när jag vaknar för morgonstund har guld i mun sägs det ju och så har jag faktiskt börjat känna tack vare mina numera goda morgonvanor som innefattar: ligga i sängen och läsa tidningen samtidigt som jag avnjuter en god och bra frukost och lyssnar på radio! :) Perfekt morgon-mys för ett ego som mig. En bra start på dagen gör så mycket, jag känner att jag vaknar på ett bättre humör och mer positiv. Mer energisk än vad jag var för några veckor sedan, då var jag ju Zombie-Mallan på morgonkvisten, uppvaknings-tiden var typ 30 min.. Nu studsar jag så gott som upp på dirren! (: Kanske är det för att det börjat ljusna lite mer också, både automatiskt och tack vare snön! Jag skiter i vad det är som fått mig att bli piggare osv osv, jag är mest glad åt att jag faktiskt är det!

Nu är det dags för dusch, skööönt! Sen ska jag bädda ned mig i sängen med samhälls-plugg om jag orkar gå igenom det, högst otroligt egentligen men ett försök är det värt, om inte annat blire iaf en stunds tv och lite gottigottgott å tugga i sig innan ... *trumvirvel* John Blund kommer med sömnpuder, känns som att han kommer hyffsat tidigt ikväll faktiskt. Många nya intryck att smälta nu, och bygga upp ny kassa-styrka under natten! Höhö.. 

Jag vill förresten åka utomlands... När tar vi tag i det Robin?! =) 

Pusspuss! 
 
Om en vecka är det dags för att baka semlor igen! Hejaheja!

Tisdag

God eftermiddag!

För några dagar sedan tänkte jag att jag skulle försöka börja blogga typ 3 gånger om dagen, lite korta uppdateringar om vad som händer då och då varje dag och vad man har i tankarna, men den idén har inte riktigt tagit fart och jag vet inte om den kommer att göra det heller eftersom att det inte händer så mycket extraodinärt sådär utan livet just nu består mest av vardagar som innehåller i princip samma sak och helgerna nästan likaså, det är bara ibland något avviker från det vanliga... Och så går det runt runt varje vecka. Fredagarna lär ni ju kunna utantill vid det här laget om ni är trogna läsare. Fredag längtar jag alltid till, och så är det såklart även nu! Även om jag vet att efter fredag så väntar en veckas hårt jobb, men det ska nog gå bra! :) Jobb=Pengar=Bra skit!

Nåja, vad ska man säga..
Jag kan ju underhålla er med lite aktuell info för dagen..
Idag har jag och Robin mest tagit det allmänt chill sedan vi vaknade strax före 10, åt frukost och så var dagen igång.. Skönt att gå upp någorlunda i skaplig tid, det känns bra å inte dega allför hårt på morgonen. Pluggade lite, datade lite, busade lite och ja.. Vad mer? .. 
Vi var iväg och lunchade på Falkboet like usual och det är väl få som förvånas över det numera, stammisarna! Även om omväxling förnöjer så gillar jag Falkboet, kanske för att de har Dagens Pasta varje dag och jag är lite av ett pasta-freak. Så, idag blev det därför pasta med bacon&ost-sås för oss båda - om det var gott?! Ja, det kan ni verkligen lita på att det var! Trevligt dessutom, som alltid<3 (Älskar dig så Robin)
Efter lunchen skjutsade jag Robin till jobbet och hämtade Mattias från Ullvi. Nu sitter jag väl mest och inväntar mitt eget jobb som det börja bli dags att åka iväg till ser jag nu, 15-22 är det som gäller idag och detsamma imorgon. Dagen till ära ska jag idag få lära mig att stå i kassan, kulkul att lära sig mer och bli mer flexibel och tillgänglig, jag blir väl kvar på Donken ett tag till så det är bra med lite mer kompetens!

Idag fyller Jenny 20 år, grattis till henne och jag blir 19½ år! Hehehehe..
Tänk vad stora vi börjar bli! Jag tycker fortfarande att jag är 18 liksom...

Dags att kila, allt för nu! Tjingeling! :)

Måndag

http://blondinbella.se/2009/february/saklart-att-man-vill-se-ut-som-en-prinsessa.aspx#Comments

^ idag skriver Blondinbella det jag skrev i fredags, roligt ;-)

Söndag

Tjohej!

Livet leker, idag är det söndag och det betyder följande för min del:
Ligga i sängen med godis, se tv&film och plugga. Rätt vanligt bland tonårstjejer på söndagar? Att städa brukar också tillhöra söndags-sysslorna, men inte för min del av den enkla anledningen att det helt enkelt inte behövs! :) Soft! 

Kombinationen tv/film, godis, plugga är såklart en skön kombination, den kanske till och med har en förmåga att vara för skön och kanske inte så lyckad egentligen i slutänden eftersom att det ofta har en tendens att bli mer av det goda och sköna än just den viktiga delen - pluggandet, men - jag ger det en chans iaf, lite självdiciplin ska jag nog lyckas med!

Filmen Valkyria igår var rätt bra, jag hade nog kanske lite högre förväntningar om den - på vilket sätt kan jag inte säga men nåja,  på det stora hela var den helt okej/bra. Jag tror att det är en fördel att ha lite Andra Världskriget-kunskaper och inte minst intresse när man ser filmen, annars kanske man inte hänger med riktigt.
 
Annars då?
Om en vecka väntas hard work work, vilket är ovanligt för mig ;-)
Först ska jag jobba tre nätter på Västeråsbagarn, och därefter blir det tre dagar på Donken.
Finfint med jobb och pengar! Mars blir nog en bra månad ekonomiskt. Spara spara. 

Dags för en macka innan jag fyller på magen med lite sött innehåll! 


Fredagskväll

Jag vet inte om jag har nämnt det här för er tidigare någongång under mitt bloggande, men det finns ett visst typ av plagg som jag är svag för när jag kollar runt i klädesaffärer och det är inte mindre än underkläder! Då gäller det främst lite "finare" underkläder, inte vanliga i tyg och med mönster på som man normalt brukar sova i utan andra material och stilrent, ja, åt det mer sexiga hållet kanske man skulle kunna säga. Tänk vad mycket fint det finns att välja bland och inspireras av - och så många olika kreationer, färger osv.! Vissa är suckers för fina klänningar, skor, smycken, filmer eller kanske en viss typ av prydnader och dessa brukar bedriva en form av samling av deras favoriter - och det är även lite av min framtida fantasi - att jag ska ha ett visst ställe i min lägenhet med bara fina och speciella underkläder, såsom Carrie får en garderob för sina kläder och skor i Sex and The City-filmen - på ett ungefär ;-) Inte lika stort och dannt blire ju, men ändå, ett ställe där de finns så jag kan kolla på dem, prova och få lite ego-boost och tycka att jag är göööör-sexig. Haha.. Jag inser själv att det låter lite sjukt.. Men så äre nu! Jag blir lätt såld, men lyckas som tur är lägga band på mig själv ifrån att köpa allt för mycket, än så länge. Kanske avtar "passionen". Man kanske inser att det inte är möjligt eller nått. 

Nåja.. Framtiden får väl utvisa om det blir något av mitt samlande. Nu till något häpnadsväckande. Under mitt surfande för att få inspiration av olika underkläder på några speciella sidor så stötte jag på dessa bomber, för det skulle man ju verkligen kunna kalla dess form, de är ju helt runda?! Jag kan inte se det vackra och sexiga i dessa bröst? De är ju som två utstående bollar som ser ut att sitta långt ifrån varandra eftersom att det blir sådant synligt "glapp" mellan dem. Det attraherar inte mig iaf. Det känns bara så fejk och brösten har en tendens att se missplacerade ut. In my opinion hade bilden sett mer ingivande ut med ett bara naturligt fylliga bröst. I mina ögon är det bara så ute med sånadär uppenbart opererade bröst? Men, smaken är som baken - delad och tur är väl det! ;-D
Men jag kan liksom inte sluta kolla på brösten - såå fula så jag ler hånfullt!
Haha.. Och det är ingen avundsjuka som talar, utan ren ärlighet. 



OBS! Tröjan här ovan är inget jag satsar på bland mina underkläder!

Fredag

Tjohej!

Så står helg-härligheten återigen för dörren och det känns inte annat än bra såklart, jag är ju en riktig helg--njutar-människa minst sagt, det har ni nog förstått och det är nog många med mig som riktigt njuter fullt ut när helgen kommit. Såväl plugg, jobb, kärlek och träning är samtliga positivt fungerande, känns bra och går i rätt riktning så jag har ingen anledning att klaga vilket är skönt.

Hittills idag har jag och Robin varit och kollat på en bil och fredags-lunchat på Falkboet. Resten av dagen kommer att se ut såhär: Träna med Elin och åka hem och duscha, smörja in mig, lägga ansiktsmask, plocka ögonbryn, måla naglarna, och ja, en rad av sådana ego-saker som är bra att göra med jämna mellanrum, lite egen-behandlings-tid. Till kvällen bjuds det på kebab här hemma och därefter blir det Let's Dance, annan tv&film, och godsaker i vanlig fredagsordning. 

Imorgon är det Alla Hjärtansdag och det har väl förmodligen inte undkommit någon, på gott och ont. Min åsikt om Alla Hjärtansdag är lite delad av sig. Jag tycker såklart att det är fint med en dag som endast är en dag som går i Kärlekens tecken och att man denna dag ska visa uppskattning mot de man håller kärt i vårt stressade och krävande samhälle eftersom att det är lätt att ta varandra för givet och så mellan vardags-varven.
Men, å andra sidan tycker jag ju att man faktiskt älskar varandra alla andra dagar om året och har möjlighet att göra dessa saker som man gör på Alla Hjärtans-dag egentligen vilken dag som helst och inte spara till att ett visst datum säger att "nu är det dags för kärleksdag då vi ska göra och ge kärleks-relaterade saker". Visst kan det lätt bli så att man hamnar i vanligt vardags-mönster under vanliga veckodagar och inte sätter kärleken i första rummet alltid, men vill man bara få in mer kärlek i förhållandet och i livet i sig så går det ju, helt klart! Det handlar om att ta sig tid och prioritera. Jag vet inte, men det känns inte lika ärligt att man gör sånt bara för att det är en speciell dag. Jag känner nog liksom mer för att uppvakta och uppskatta Robin & andra som står mig nära när jag känner det själv, då blir det mer spontant och inte "påtvingat" bara för att det är den dagen. Det blir ärligt när jag känner det av hela hjärtat och dessutom tycker jag personligen själv att det är lite roligare och mer uppskattat om man får något när man kanske inte förväntar sig det, alltså mitt i allt. Men, alla tycker ju olika :)  

Min Alla Hjärtansdag imorgon kommer i alla fall se ut på följande vis:
På förmiddagen ska jag baka två olika pajer (äppelpaj och hallon/blåbärspaj) som vi ska fika på eftermiddagen när farmor&farfar kommer på besök. På kvällen ska jag och Robin käka och åka till V-ås och se bio. Lagom.   

Idag är det ju förresten fredag den 13:e som sägs vara otursdag om man är vidskeplig, men jag kan inte känna några dåliga vibbar över dagen i sig alls, snarare tvärtom - känner mig väldigt ljus i kropp och sinne! ;-)  Men å andra sidan så har ju inte hela dagen passerat ännu så jag ska väl kanske hålla tillbaka med det positiva för då kanske det vänder. Nåja.. Jag tror inte att just datumet 13 tillsammans med just veckodagen fredag har någon påverkan på alla andra krafter som råder i universum. Händer något så händer det oavsett vilket datum och veckodag det är.

Hejhopp! Trevlig helg!

Onsdag

Som vanligt så surfade jag runt bland olika sidor nu på kvällskvisten, och innan jag visste ordet av det så hade jag på något sätt hamnat på bind-företaget Libresse's sajt, jag undrar hur det gick till... Nåja, där hade jag iallafall hamnat och på sidan såg jag att de annonserade om olika tester man kan kunde göra, och sånt tycker jag ju är lite små-kul och därför var jag ju inte sen med att börja svara på frågor gällande mig själv och hur jag är. När det gäller resultaten så må jag erkänna att jag tycker att de speglade mig rätt bra - på gott och ont! ;-)







Nåja.. Om resultaten stämmer eller inte är svårt att säga, men jag tror att det åtminstone ligger viss sanning i det - till en viss del. Kanske ska man ta sånadär tester med en nypa salt, men man kan ju inte låta bli att relatera och känna igen sig i hur man beskrivs att vara. Dessutom är det kul att se hur resultatet speglas av hur man är som person, eftersom att det är ens personlighet som avgör vilka svarsalternativ man väljer och utifrån svaren kommer ett resultat baserat just på vad man svarat alltså... Så då får man lite svart på vitt. Det är kul att göra tester och se om resultatet säger samma som man tror att det ska säga. 

Även om det bara är test så får man ju som en slags av reality-check ändå kan jag tycka. Jag vet och känner att det stämmer till en viss del. Det är mig resultaten beskriver, men det beskriver ju även så många andra. Man får typ för sig "sådär är ju jag!".


Man har ju själv har en viss uppfattning om sig själv, om hur man tycker att man är och hur man tror att andra uppfattar mig. Men i verkligheten kanske det inte alls är som jag själv tror eller tycker. Någon kanske uppfattar mig på ett visst sätt, medan en annan får intrycket av att jag är motsatsen. Frågan är vad som är det rätta svaret egentligen? Är man som man själv uppfattar sig eller är man som andra uppfattar en? Svårt det där...


Tisdag

Jag har under den senaste veckan sett en slags av utmaning här och var bland bloggar som jag surfat förbi, en utmaning som går ut på att man ska publicera den 6:e bilden i den 6:e bildmappen man har på datorn och skriva lite om bilden. Även om ingen utmanat mig direkt så har jag antagit utmaningen i brist på annat och här under finner ni bilden som återfinns som den sjätte bilden i min sjätte bildmapp som heter "Studenten". 


 
Bilden här ovan skulle jag ju självklart kunna skriva både det ena och det andra om, det känns så starkt. Jag ska göra mitt bästa för att hålla det så kort och sammanfattat som möjligt, men det är så lätt att sväva ut på andra spår när man väl kommit igång med att tänka och skriva. Well, here it goes...
För det första måste jag säga följande: Vilket fantastiskt väder vi blev välsignade med denna dag när det var dags för oss att avsluta våra skolår! 
Annars då.. Studenten den 5:e juni är en dag som jag med all säkerhet kommer att minnas så länge jag lever om allt går väl. Jag får för mig att jag andades en ny slags av frihet denna dag, det kändes åtminstone annorlunda - ja, så gott som allting, och till och med jag själv kändes annorlunda och det kändes som att jag förändrades lite som person i samma veva. Det kan ha varit inbillning, eller så skedde det något inuti. Vem vet? Spelar ingen roll.
Känslan att ta studenten efter alla år i skolan går inte att förklaras i ord för de som inte upplevt det själva, verkligen inte. Om jag skulle förklara vad jag kände så var det som en slags utomkroppslig känsla och jag tänkte; "Händer det här verkligen?!" "Har dagen verkligen kommit?!" "Är vi klara nu?!" Det kändes ju som att allt gått i ett naffs!
Hela student-dagen var som en dröm-dimma, och det berodde inte på alkoholen utan bara att det var så oförståeligt och ofattbart. Som vi längtat efter den dagen och pratat om den så gott som varje dag under hela vårt sista år tillsammans på gymnasiet och så var vi både plötsligt och äntligen där och studenten var ett faktum och hände på riktigt - med en skräck-blandad förtjusning som inte gick att sätta fingret på - för vad var det jag kände den där dagen?! Det vet jag inte än idag, svårt att bestämma och kategorisera. 
Vad jag däremot vet är att vi sprang ut på balkongen och skrek skrek skrek så mycket som vi bara kunde och så mycket som lung&röstkapaciteten tillät om hur jävla bra vi var, och jag trodde på varenda ord som kom ut ur min mun. Därefter stod vi på flaket och gjorde samma sak. Där stod vi och hoppade med framtiden framför oss och allting las i samband med studenten i endast våra egna händer. Ett ansvar som både är skönt och svårt att bära, man vill ju gärna ha något att luta sig tillbaka på mellan varven. Men med tiden har jag lärt mig att det finns så många andra fasta saker i vardagen som gör att man trots sinnesförvirring ibland gör att man står stabilt ändå och känner sig trygg.

Jag kan fortfarande inte förstå att allt det där med vad dagen och tiden innebar är förbi. Jag älskade varje sekund av den dagen, och jag glömmer aldrig, aldrig. Min dröm är att uppleva samma slags av känslor återigen en dag, kanske när jag gifter mig eller får barn som man gått och burit på sådan lång tid och plötsligt föds det och man är förälder. Jag längtar. Men ännu är det inte dags, men när den dagen kommer så är jag redo för att låta allt skölja över mig igen, som det gjorde den där otroligt varma och minst sagt soliga dagen när jag tog studenten, den 5:e juni 2008. Tårar.

På kvällen när jag och Robin la oss så somnade vi båda som två klubbade sälar, men jag minns att jag hann tänka och känna känslan att gamla tider nu var passerade och att från och med denna dag skulle nya tider ta vid och många saker skulle inte längre förbli som förut, på gott och ont. Men jag kände mig ändå lugn, för så är det med livet och jag har lärt mig att acceptera det, förändringar, stora som små. Det som gladde mig mest var att jag äntligen hittat tillbaka till den kille som jag älskar med hela mitt hjärta, att veta att han skulle finnas där när jag vaknade och alla dagar framöver, det gjorde mig lugn. Ingen kan få mig att känna som du gör Robin<3 

Måndag

Denna fina dag till ära bjuder jag på lite vinterbilder!
Hade jag haft barn hade jag varit i pulkabacken nu.

   
    


Måndag

God Morgon!

Vilken härlig måndags-morgon, minst sagt! Starten på morgonen gör så mycket för vilket humör man blir på och starten lägger dessutom en viss grund för hur resten av dagen blir - åtminstone är det lite så för mig, för börjar morgonen på ett bra sätt så brukar oftast resten av dagen bli lika harmonisk. Vädret gör en del av starten på morgonen och idag är ju vädret inte annat än fantastiskt enligt mig - sol i kombination med drivvis med snö är den bästa vinter-väders-kombinationen helt klart! Jag känner verkligen hur optimismen sköljer över mig och det känns lugnt och skönt inombords. Jag vaknade av mig själv runt halv 10 imorse, klev upp och hämtade godis, kakor och mockarutor och la mig i sängen igen med tidningen och MTV i bakgrunden - så jävla soft om jag får säga det själv ;-) Sen råder det väl delade meningar angående det här med att äta godis och andra sötsaker direkt på morgonkvisten, men jaja... Jag lider av ett släng av dålig karaktär tyvärr. "Det ska va' gött å leva annars kan det kvitta!" Orka hålla tillbaka.

Hur har gångna helgen sett ut då kan man fråga sig? ..
Jag gör en liten summering dag för dag.

Fredag:
Dagen började så pass imponerande "tidigt" som 08.45 med anledning av att Robin skulle upp till jobbet och jag, mamma och mormor skulle ta oss en tur till Västerås runt 10 så. Vi började med fika hos gammelmormor som i vanlig ordning hade dukat upp med alla godsaker hon hittat - kakor, bullar, sockerkakor osv. som gör att det blir svårt att hålla fingrarna borta, men vad gör det! Efter besöket blev det ärenden i affärer på såväl Hälla som stan och så lunchade vi på något ställe där alla tre tog en underbar kycklingwook som jag typ drömmer gott om efter i fredags, mums! Allt var frid och fröjd till vi skulle åka hem och mamma skulle starta bilen... Batteriet var slut och således startade inte bilen, mormor blev ju såklart lite små-kinkig men eftersom att vi har så gott som all släkt i V-ås så var det ju inte något långvarigt problem att få tag i någon som kunde komma och hjälpa så vi ringde ett samtal och 20 minuter senare var vi på väg hem efter att ha fått lite starthjälp! Väl hemma blev det fika (igen) och jag åkte till Robin en stund innan vi båda åkte hem till mig och avnjöt massa tacos - ja, vi är en tacos-familj som äter tacos typ varje vecka nästan. Kvällen såg såklart ut som nästintill alla mina fredagskvällar ser ut - Let's Dance, snacks och allmänt chill. Slut!

Lördag: Även i lördags blev det en sväng till V-ås för mig, mamma och pappa. Mysigt att ha båda föräldrarna för sig själv sådär - självisk som jag är! ;-) Hehe.. Skoja.. Vi provkörde bilar, åt korv på Ikea, fikade hos farmor och farfar och gick i affärer lite här och var. Väl hemma blev det kebabish i brödish, godis och melodifestivalen.. Behöver jag ens säga att jag är chockad över hur det gick? Blir på dåligt humör av det hela. Ugglas?! Flopp. Jag hejade på Nina Söderqvist med sin pampigt rockiga Tick Tock, jag gillar power! Sen var Marie Serneholt bra såklart. Jaja.. Förstår inte. Men nu lämnar vi det. Bättre lycka nästa vecka!

Söndag: Vaknar upp och när jag kollar ut så möts mina ögon av ett enda vitt sken typ, bländad! Hoppade direkt i kläder och ytterkläder och gick ut och hjälpte mor&far lite med skottningen - Vad snällt av mig! Sen gick jag och mamma en vända i skogen med lite Bingo och då vann jag en godispåse =) Det var typ det bästa under hela gårdagen, för resten av dagen var bara så jävla seg som bara söndagar är. Satt vi datan och tv:n och bara kände mig överflödig. På kvällskvisten tog jag och mammsen oss ut och gick en sväng runt kvarteret typ bara för att få lite luft. Hejdå helgen! .. 

Nu under veckan blire väl samma kombinationer som vanligt; chill, plugg, jobb, träning, mys, umgänge. 
Sen avslutas ju veckan med Let's Dance och snacks på fredag igen ;-) Soft!

Vi hörs! Ha en bra vecka!  


Random frågor

Hur snygg tycker du att du är från skala 1-10?
- Jag är nog en sjua om man räknar medelvärdet. När jag är som fulast är jag kanske 4-5, sen när jag är som snyggast är jag uppe och nosar på 9 på väg mot 10 så.. 7 är lite mittemellan.

Tycker du Kissies videobloggar är intressanta och bra?
- Jag tycker faktiskt att hon låter klokare i videobloggarna än när hon skriver sina vanliga inlägg, och därför så har jag ändrat uppfattning om henne, från att ha stört mig på henne till att accepterat henne och jag läser hennes blogg dagligen av någon anledning så.. Jag kanske bara har tråkigt och gillar att läsa speciella personers bloggar, yeppyepp. 

Använder du tamponger eller bindor?
- Nästan bara tamponger. Jag hatar bindor, men det är bra att kombinera med det emellanåt så man får stå ut!

Har du bra självkänsla?
- Ja, det skulle jag nog våga påstå för längst inne så bor det ett stort stabilt ego, men det beror självklart på vad det gäller och i vilka situationer. Jag har dagar och perioder då jag känner mig oslagbar och nöjd och allt går min väg, sedan vissa andra typiska dagar så tar det bara emot allting och jag känner hur tilltron på mitt eget värde tryter. Så är det väl för de flesta antar jag.  


Hur var du när du var yngre? (fjortis, nörd osv)

- Jag har aldrig riktigt tillhör någon speciell grupp, stil eller beteende utom bara varit liksom, var väl en bladning av allt - förrutom EMO eller punkarstil, det har jag aldrig anammat.

Varför började du blogga?
- För att jag tycker att det är kul att skriva, att skriva av mig och dokumentera min existens.. typ.. hehe.

Hur gammal var du när du fick din första pojkvän?
- 13 

Vad är ditt favorit godis?
- Choklad i olika former=mars, center, marabou, fazer, geisha.  Lakrits= Salta fiskar.
Sen är röda och gröna godisar goda. Fruktgodisar är fint å variera godispåsen med.

Vad var ditt "drömjobb" när du var mindre?
Det var nog förmodligen frisör och dagisfröken.


Favorit tv program/serie?
- På den frågan kan jag svara ett helt blogginlägg på vilka och varför eftersom att jag kollar på så himla mycket olika serier och program, är ett riktigt Tv-Freak. Skulle lätt platsa bra och vinna "Årets Tv-tittare" som gick på Tv. Frågan är vad jag inte kollar på.. Simpsons å allvarliga vuxenprogram på 1an&2an=blö och går fetbort.  

Har du tränat/tränar någon idott?
Jag gick i gymnastik i 9 år. Därefter innebandy i typ 6 år. Nu = ingenting.

När drack du alkohol första gången?

När jag var runt 15 typ.. Jag minns att det blev en del snedfyllor i början med såväl minnesluckor som gråt, sex och massa sanningar ;-)


Hamburgare eller varm korv med bröd?

- Hamburgare

Film eller tv-serie?
- Tv-serie, det går snabbare att titta på och eftersom att jag kollar så mycket på tv och följer en del så har jag liksom inte tid att kolla på film, eller jag prioriterar vanligtvis iaf inte film före Tv:n.

Solresa eller skidresa?
- Solresa - jag har bara åkt skidor typ två gånger i mitt liv. Men, jag skulle gärna vilja lära mig!


Vad har din pojkvän för speciella egenskaper/vanor?
- Han kan somna förvånandsvärt snabbt när han är inställd på att sova. 
"What makes him different makes him beautiful and makes me love him"

Vad har du för dåliga egenskaper/vanor?
- Jag har tyvärr en förmåga att vara dryg och kräva sjukt mycket uppmärksamhet ;-)


Vill du plugga på högskola? I så fall vad och när?

- Ja det vill jag, till hösten. Jag ska plugga till sjuksköterska.. Tror jag.. Haha ;-)

Vad tycker du om Blondinbella, Kenza och Kissie?

- Blondinbella: Jag tycker att Blondinbella verkar vara en sympatisk och driven brud med fötterna på jorden, självinsikt och insikt överhuvudtaget i hur livet är på alla olika sätt. Jag gillar att läsa henne inlägg om stora ämnen och åsikter och blir inspirerad av hennes drivkraft. 
Kenza: När det gäller Kenza så är hon typ tråkig men ser bra ut. Hon skriver inte om något som jag gillar att läsa om, hon skriver mest om sina dagar å ytliga saker. Jag kan inte förstå att hennes blogg har så många läsare.
Kissie: Jag störde mig verkligen på henne förrut, men nu är hon okej..


Tre positiva saker om dig, och tre negativa

- Positiva: Snäll/Kärleksfull, pratglad, ärlig. 
Negativa: Krävande, Lat på hemmaplan, Analyserande 


Hur gammal vad den älsta/yngsta du haft sex med?
- Båda är lika gamla som mig.

Hur ofta shoppar du ?
- Jag är lite av en strö-shoppare, köper saker lite då och då när jag kommer på att jag vill ha det eller rent av behöver det, så det är svårt att säga och bedöma. Alldeles lagom ofta är ett bra svar. 


Hur lång är du och hur mycket väger du?

- Jag är 167 cm lång och angående vikt så äre väl runt 58-60 kg

Vad hade du för betyg när du gick ut nian?
- Jag hade 245 poäng

Vad hade du för betyg när du gick ut gymnasiet?
- 12 MVG, 6 G och typ 20 VG.


Använder du tandtråd?

- Nja, plackers, de är lättare

Vad har du för färg på din tandborste?
Vit och blå/lila


Vaxar eller rakar du benen?

- Jag rakar dem.. Men nu på vinterhalvåret väldigt sällan..

Nämn en god drink?
- Jag gillar hallonvodka, sprite och lite grape-sprit-mix just nu. Så fräscht!
Jag kallar den "Malino".

Vem är den snyggaste mannen på jorden förutom din pojkvän?
- Jadu.. Vet verkligen inte, Martin Stenmarck håller måttet.. Manliga män attraheras jag av annars. Många ser väl bra ut, men jag vet inte vem som är snyggast liksom.

Biter du på naglarna?
 - Nej och har aldrig gjort. Ryser av kombinationen tänderna mot naglarna, men ibland måste man bita bort någon nagelflisa om man inte har nagelfilen nära tillhands.

Hur ofta dricker du?
 - Numera väldigt sällan.. Högst en gång i månaden. 


 Har du nån hatlåt?
Ja, "Snälla Snälla Snälla" med Caroline Af Ugglas. Jag klarar inte av henne.


Tycker du om keso?
- Javisst, men jag äter det väldigt sällan. När jag var liten ville jag ha keso till allt. Jag gillade att blanda keso och morötter, ibland även med brunsås. Haha.. Konstigt av mig..

Har du någon favorit- sexställning?
-  Jao, det finns ju några som är lite extra mys.. Men det känns lite blottande att delge den informationen här. Den som bör veta vet.  


Vilket var ditt favoritämne i skolan?
- Idrott och psykologiämnen.


Sminkar du dej varje dag?
 
Åhnej, verkligen inte. Kanske hälften av veckans dagar. Men det beror ju på vad man gör i veckan. Så ibland oftare och ibland mer sällan.
 
Har du nån gång opererats?
- Ja, jag har tagit bort halsmandlar och polyper.


Om du var tvungen att flytta till en annan stad/ ett annat land, vart skulle du flytta då?
- Till något varmt och exotiskt ställe - säkert typ Thailand eller liknande.
 Om jag skulle flytta inom Sverige skulle det bli Västerås eller Göteborg.

Brukar du skratta åt dina egna skämt ?
- Ja, ibland och ibland brukar jag vara den enda som gör det ;P

Vilken konsert var du senast på?
- Lars Winnerbäck 

Ditt bästa minne från gymnasiet?
- Hm.. Studenten? ;P Äsch.. Det hände väl lite roliga saker titt som tätt.
Att göra och spela upp en julteater var kul.

Har du målade tånaglar just nu?
- Japp, rosa är dem! Har i princip alltid målade finger och tå-naglar.

Tror du att du skulle orkat vara tillsammans med dig, om du var din pojkvän?
- Haha nej.. Jag skulle typ flippa ur så jag beundrar honom för det. Hehe. Krävs tålamod och ett hjärta av guld, och det har han min Älskling<3


Svälta i en månad eller äta alla mål på Donken i resten av ditt liv?
 - Det sistnämnda såklart. Hellre äta en svälta, verkligen. Jag är ätarn.

När (om) du gifter dig med din pojkvän, tänker du ta hans efternamn eller behålla ditt eget?
- Jadu.. Har aldrig tänkt på det. Jag byter nog till hans. Jag har inte kvar mitt bara som det är iaf. I såna fall kanske jag lägger till hans, även om jag inte är så förtjust i dubbla efternamn.. Malin Lindgren Laakso t ex.. Hm.. Får smaka på det om det blir aktuellt.

Hur många barn vill du ha när du blir stor?
Två eller Tre

Vem skulle du vilja rita en mustasch på?
- Vem som helst! Kulkul! En bebis, det skulle se sött ut, en liten människa med mustasch ;-) 

FAVORITER
Mat: STORT OJ! Kan inte bestämma mig, älskar mat... Blir hungrig nu av tanken.
Kroppsdel (på dig själv) : Armarna, ryggen
Kroppsdel (på din pojkvän) : Typ benen och kuken (A).. Hehe.. Magen också och halsen&kinden att pussa på.
Färg: Svart, grå, brun, vit 
Djur: Tiger, Lejon, Björn, Apa
Sminkmärke: Maybelline håller bra klass på det mesta.
Sminkkombination: Fest-sminkning.. Guld, glitter, fokus på ögon och allt.. åh, pepp för fest.
Skådis: Svårt. Många talanger att välja bland.. Någon i en komediserie möjligtvis.
sångare/erska: Det är svårt så jag passar.
ANTINGEN ELLER:
Fanta/cola: Jag älskar cola och dricker oftast det, men ibland kan jag få infall och bli hemskt sugen på iskall fanta när jag druckit cola ett tag för att bryta av cola-trenden.
String/"tant-trosor": Beror på tillfälle, men jag älskar "tant-trosor" så oftast blire det - finns ju fina sådana oxå.
Push-up/sport-BH: Jag gillar inte att ha bh, men när jag har det så äre vanlig push-up. Men när jag tränar, sport-bh såklart.
Chips/popcorn: Både chips och popcorn, att blanda dem i munnen är gott! ;-) Om jag måste välja en av dem så blire poppisar.
Kebab/pizza/hamburgare: Kebab, ibland kombinationen kebab å pizza=kebabpizza
Max/Burger King/McDonalds: Max -> men McDonalds Cheeseburgare. Har aldrig ätit på Burger King. 


Fredag

Var är mina framfötter, drivkraft och motivation? Framåtandan?
Jag vet ju mycket väl att alla de nämnda egenskaperna är några som jag besitter och som finns inom mig, men som jag på sistone verkar ha hållt tillbaka lite med under en tid för det var ett tag sedan jag såg prov på de egenskaperna hos mig själv - egenskaper som jag på sistone både beundrat och avundats att andra människor verkar ha överflöd av och får utlopp för på olika sätt, det har känts som att allt alla andra tar för sig lyckas de med och jag har frågat mig frågor i stil som; "Hur lyckas de?" "Hur orkar dem?" Ja, sånt.. Men, istället för att stå och kolla på medans andra lever sitt liv så har deras positiva framåtanda nu smittat av sig lite på mig och jag har blivit inspirerad av dessa människor lite i smyg måste jag erkänna och nu ska jag också försöka få tummen ur röven och göra som dem, ta för mig - för det är just vad det handlar om för att komma någonstans här i livet! Dags för flyt! 

Jag antar att jag liksom har fastnat till lite på en viss punkt ett tag för att jag varit lat och bekväm i hur allt varit, jag har fastnat i min egen vardag, och därför har jag både intalat och inbillat mig själv att det inte kan bli så mycket annat än vad det varit. Man kan säga att jag begränsat mig själv med mina chill-tankar helt enkelt. Men, saker och ting kan alltid bli annorlunda än vad de är och kanske till och med bli bättre i samma veva, det är knasigt att påstå annat, så - vill man ändra på saker så är det alltid möjligt - allting ligger hos en själv huruvida man tänker, gör och tar tag i det - det gäller att vara bestämd på sin sak och vara motiverad nog att genomföra, det är den hemliga ingrediensen till att ta sig vidare!

Men jag har väl liksom nöjt mig med hur det sett ut, vant mig vid det bekväma som man tyvärr alltför lätt finner sig i eftersom att man inte vill komplicera det hela för det verkar ju så jobbigt att ta tag i. Men, nu börjar jag återigen känna en lust att jag faktiskt vill vidare, jag vill ju saker! Det var inte här jag ville stanna till, även om det kanske var nyttigt för mig att ha en liten anhalt där jag bara tänker å förbereder typ och dessutom så har ju var sak sin tid och allt som händer har en mening och man lär sig något nytt hela tiden på vägen... Ah, sånadära klyschor!

Men nu har jag som tur är typ fått ett slags av uppvaknande - bättre sent än aldrig - och nu är det som sagt dags att ta några steg i rätt riktning igen, det är slut med det som varit under vintern och nu kryper det liksom i mig och det är jätteskönt att känna och ha kommit till insikt. Jag känner att jag skulle behöva en spark i arslet emellanåt så att jag inte fastnar till på onödiga ställen, men jag är även glad att ingen riktigt ruskat om mig för det är nyttigt att lära sig att vara sin egen boss och som kan höja pekfingret och smiska till en själv istället för att förlita sig på att andra gör det åt en när man är på väg att fylla 20. (Även om lite smisk från andra också kan vara lite trevlig emellanåt enligt vissa)

Svammelsvammel... Säkert en hel del osammanhängande meningar, men jag bara skrev rätt av som jag kände för min egen skull så det får vara som det är! ;-P Känns som att mitt syfte gick igenom iaf.

Jag är på gång, jag är laddad, jag är tänd! 

Torsdag

Jag gillar verkligen biknin Britney har på sig här nedan.
Det är väl främst överdelen som är speciell med en extra touch.
Vitt är för det första fräsch och dessutom ser den så skön ut!
Vit bikini och brunbränd sommarhud, inget man tackar nej till.
Ett extra plus på bilderna är att hennes fina kropp bär upp bikinin bra.
Det här är typ min bild av hur idealkvinnan för mig ser ut.
Det känns liksom som "normalt" i mina ögon. (Alla tycker vi olika)
Bra proportioner och alldeles lagom. Varken skinny eller slappy!


Torsdag




Onsdag

Hejhopp!

Jag har nu inlett en tids hårt pluggande av området "Internationell Politik" i min Samhällskurs och det är lika kul som det låter kan jag försäkra! Ja, med det menar jag förstås att kaptilet nu såhär i början är tröttsamt och att det inte intresserar mig det minsta, vilket i sin tur leder till att min hjärna bara vill ligga innanför pannbenet och sova typ. Så, därför undrar jag nu om någon snäll och smart själ möjligtvis har ett fotografiskt minne eller rent av en riktig superbrain att dela med sig av till mig för en liten överenskomlig summa? Det vore tacksamt, men det känns dessvärre som att mina procentuella chanser för att få tag i ovanstående önskning är lika med noll procent.  Så jag får helt enkelt försöka vara öppen och mottaglig för all fakta jag läser, fungera som en svamp och suga åt mig, och inte minst ge kapitlet det tålamod och tid som krävs...
För jag tror att bara man lärt sig lite så går det lättare att plugga och känns inte lika tungt. Nu när jag just börjat så läser jag ju allt som står och vill lära mig allt på en gång liksom - och det går ju inte och det är därför det känns tungt för att det är så mycket jag inte förstår ännu - men måste lära mig och det SKA jag också göra kan jag lova! 
Dessutom tar det kanske emot lite med anledning av att jag ju inte har pluggat på ett tag så startsträckan kanske blir längre och motigare än vanligt, men succesivt så kommer det nog kännas bättre är jag rätt övertygad om. Det känns som lite uppförsbacke när det gäller plugget just nu, men det planar ut sig snart! :)
.. Och förhoppningsvis så väntar det ett lite roligare och lättare kapitel bakom hörnet efter detta. Well, positiv inställning och fokus framåt är vad som gäller nu och inte en massa negativt som riskerar att istället blockera inlärningen för mig! Det är bara att låta sig bli insnöad på allting och plugga plugga plugga och hoppas på att det fastnar allt eftersom... *Gäspning*

Nu får det vara nog med bloggeri om mitt plugg!
Nu vet ni vad jag sätter tänderna i förtillfället!
Dags att ta plats framför tv:n å glo Top Model med lite godsaker ;-)

Hejhopp igen!

Söndag

Hejsan!

En rätt så bra helg börjar gå mot sitt slut och en ledig vecka utan schemalagt jobb väntar mig runt hörnet, på gott och ont - mest ont eftersom att det är segt att gå hemma och inte tjäna ett korvöre, därför håller jag som vanligt tummarna för samtal eller ett sms så man kan få sig lite jobb. Även om jag inte är sådär väldigt dödsförtjust över mitt jobb så håller jag ändå god min, jobbar när jag ska och gör mitt bästa de få timmarna jag är där. Ett jobb är ju ändå ett jobb och man ska vara glad att man faktiskt har ett och får lite inkomst åtminstone och är lite sysselsatt.
  
Robin och hans Kungsör vann gårdagens match mot serieledarna med 8-5, vilket var kul, och festen som sen ägde rum igår kväll var lyckad, och det var ju de två sakerna som man höll tummarna för skulle gå vägen så att de båda gick trevligt till är ju skönt. Hos Nisse spelades/sjungs det "Lips" och så i vanlig ordning prat&mingel med lite drickbart, det var lagom med folk och inget spår så länge vi var kvar iaf så, allt alldeles lagom trevligt. Glömde dessvärre att ta bilder, men det är ju inte hela världen! :)

Idag vaknade vi strax före halv 11, jag var jättepigg och glad och det är så härligt att vakna på bra humör, det kan liksom göra en hel dag om morgonen börjar på ett bra sätt. Runt 1-snåret åkte vi och käkade hos Robins farmor och farfar och därefter åkte jag hem, la mig på sängen och läste faktiskt! Var väldigt bestämd om att bara vara still och inne hela dagen men så blev det ju inte direkt för när jag tröttnade på att ligga stilla så tog jag mig ett träningspass med efterföljande stretch och dusch och här sitter jag nu och gör inte så mycket... Lite poker, musik och tvn står på i bakgrunden - sammanfattningsvis allmänt chill alltså, inga fel alls en söndag som denna! Förtillfället är jag väldigt ost&kex-sugen så lite sånt skulle smaka och sitta som en smäck senare till en bra film, lär bli så också!

Tänkte såhär i slutet konstatera lite inför den kommande veckan:

Jobb/Utbildning - Ja, som jag redan berättat så är jobb=0% den här veckan - om inte annat händer. Och när det gäller utbildning så ska jag ta tag i min Samhäll B den här veckan och styra upp den biten, tänkte passa på när jag har en ledig vecka! Hoppas att det blir kul och går bra! 

Kärlek/Relationer - Robin och jag kilar på stadigt och det känns bra. Nu i veckan så blire nog lite hursomhelst med hur vi ses och sover när han jobbar 14-23; det är ju typ hela dagen som försvinner?! Aja :-) När det gäller övriga relationer med vänner så kommer jag att träffa Elin för att träna och tjöta. Kanske blir det något gympass och solning med Mio också, we'll see.. Ska även försöka att träffa Malin och Cissi när tid finns och scheman passar varandra. Men, en promenad blire åtminstone.

Kropp/Hälsa - Jag är frisk som en nötkörna, inga krämpor eller skavanker alls och så hoppas jag att det förblir för det skulle störa mig en del om jag blev sjuk nu och inte kunna träna, skulle bli stingslig som en bäbis som inte får sin napp! Låter träningsberoende, men hehe, så äre nog inte, känner bara att jag mår bra och att det gör mig gott att träna därför vill jag inte göra nå uppehåll i det hela när det funkar så bra. Kroppen annars då.. Ja, den känner sig väl lite i form och på uppgång, piggare=skönt, kroppen mår bättre och man känner liksom framstegen man gör genom träningen, hur man ökar vikter och såntdär, ger inte upp lika lätt osv.

Övrigt - Nu under min lediga vecka har jag som mål att jag ska gå upp runt 09.30 varje dag!

Hejhopp!

RSS 2.0