Onsdag

Jag saknar verkligen möjligheten att kunna blogga hemifrån, och även möjligheten att kunna gå in på alla sidor och se dem i sitt fulla och rätta skick och inte bara visa delar. Hoppas verkligen att vi får ett surf-vänligt internet snart! Det har ju gått 6 veckor... Tack till Jim iaf som lånar ut sitt mobila bredband medan vi väntar! (: Dessvärre så uppnår ju jag&Robin lätt max-gränsen på vad man får surfa på en månad. Låt oss hoppas att det blir nytt räknande imorgon så vi kan surfa bra.

I skrivandets stund så sitter jag i skolan och passar på att surfa runt medan de övriga i min lilla grupp arbetar som arbetsmyror och skriver på vårt arbete om Folkhemmets framväxt - som för övrigt låter lika kul som det är. Jupp, skolan den ångar på.. Imorgon är det redan oktober.. Jag tränar.. Kollar på tv.. Umgås.. Ja, inget extraordinärt sådär, men trots att det inte händer så feta grejer så är det ändå skönt att skriva lite då och då om både det ena och andra. Man måste ju ventilera sig för bövelen!

Åh, jag vill verkligen gå på Disney on ice - och det har jag velat ända sedan jag var liten mini-Malin, men ännu har det inte skett. Hoppas de fortsätter med föreställningar till jag får barn och de blivit några år gamla så de förstår, då ska jag ta med dem på det, lätt - fatta vad coolt! Disney + Musikal kan inte bli annat än bra? 

Nu ska jag hem och lira Guitar Hero och pussa på min mysling Robin, wehej!
Vi hörs när vi hörs! Hoppas snart...

Lördag

Skulle ha publicerats igår... Men internet=crazy!

Imorse vaknade jag kl 9 av mig själv och gick upp då eftersom att jag var så himla pigg i huvudet, känns ju lagom roligt och typiskt att man ska vakna så "tidigt" när man är ledig på helgen och kunna gå upp utan problem eller klagomål medan det i veckorna när man ska gå upp bara tar emot. Kanske beror det på att man i det undermedvetna vet om att man faktiskt ska till skolan och måste göra jobbiga saker, och när man är ledig vet man att det är "värt" att gå upp för man väljer själv vad man fyller dagen med. Wellsieho, det är som det är.

Det som gått av dagen idag sedan jag gick upp har gått så himla långsamt i väntan på att klockan äntligen skulle bli lagom dags för att påbörja förberedelserna inför kvällen såsom dusch, smink, kläder och sånt där som hör till. Har iofs hunnit med och göra lite skolrelaterade saker tack vare att jag gick upp tidigt så helt på latsidan har jag inte legat. Sen har jag faktiskt lagat lunch, eller ja, lagat och lagat kanske är och ta i - jag gjorde tortillarullar med ostfyllning typ. FETT GOTT! Åh vad jag älskar ost alltså... :-)
  
Wellsieho again, nu är det snart äntligen dags att möta upp tjejerna vid bussen å bege sig mot förfestandet, finally liksom. Hoppas att Millencollin&Moneybrother är bra ikväll! Är ju inget stort fan av Millencollin egentligen, inte direkt my cup of tea, men dem är ju stora och någon låt kanske man känner igen. Moneybrother däremot är bra! (: Blir nog en del skön-sång, eller skrik-sång mer kanske.
Såhär ser jag ut ikväll;



Fan vad jag älskar svart alltså, lätt snyggaste färgen som finns på kläder å på de flesta andra prylar också för den delen - så stilrent och rent på nå sätt. Men det finns ju vissa som faktiskt inte tycker att svart å vit är värda att kallas färger - men vad är dem då undrar jag? (:

Imorgon ska vi åka "hem" till vårt kära gamla Köping; hälsa på Robins farmor&farfar, kolla på derbyn i innebandymatcher och därefter till mina föräldrar för lite söndagsmiddag. Nicenice.

Robin är förresten i Finspång och spelar match nu så jag håller tummarna så att de blir blåa för att det blir vinst även denna gång och att Robin är lika grym som förra veckan! Svårt att klå dock då han höll nollan då, men iaf.. (: Nästintill lika bra kan du väl kirra my Love!

ÖNSKAR ER EN FIN LÖRDAG!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Såhär i efterhand kan jag säga att gårdagen blev riktigt trevlig, en nice förfest, mycket schysst folk, röjj å skrik till Moneybrother, fyllekäk med Robbofanten på Max å sååå... Och de vann matchen med 9-6 så det var ju gött även det! (:

TJOHEJS!


Torsdag

Jag kom på en rätt så irrelevant sak nyss när jag diskade, det handlar om att jag har en slags hat-kärlek till att göra de hushålls-sysslor som uppstår i vårt hem och som man ju faktiskt måste göra emellanåt hur mycket det än tar emot och hur mycket man än skulle vilja göra allt annat än just det, typ. Men för mig är det så att jag både hatar och älskar att göra dem - jag är inte riktigt stormförtjust i att genomföra dem, men jag gillar resultatet, för det är så tillfredsställande att ha det fint och städat omkring sig, ingen tvätt, ingen disk, allt är rent och snyggt etc. Och resultatet gör faktiskt så att jag känner att det stundtals är värt mödan och brukar peppa mig själv genom att tänka att det inte är kul för stunden när man gör det, men det tar ju faktiskt inte så överdrivet lång tid om man håller efter bra, och vad skönt det är efteråt när det är gjort - då är man ju "fri".   

På tal om pedantiska saker så brukar jag göra en grej som strider mot mina egna regler; jag lämnar mina färdigtuggade tuggummin lite här och var i vår lägenhet, höhö - a big nono egentligen.. Det liknar lite scenen i ett avsnitt av Sex and the City när Charlottes man Harry lämnar te-påsar efter sig - fast då tuggummin för min del då, hehe. "We have got a tea-bag situation"säger Charlotte varpå Samantha såklart misstolkar det sexistiskt och ger sin lösning på problemet. Sköööna brudar. Längtar till våren när andra filmen kommer! (Även om den bjuder på tråkigheter och såånt)
Charlotte: We have a tea bag situation.
Samantha: Oh honey, I totally understand. Just breathe through your nose.
[pause. All stare at Samantha]
Samantha: When you're sucking his balls?

Imorgon är jag ledig på skol-schemat, men på hemma-schemat finns en del grejer att mosa igenom innan man får moffla i sig fredags-tacosen i soffan som jag längtat efter sedan vi skrev veckans matlista.. Hehe.. Man måste se framåt! jag tänker att det är bäst att göra allt man ska göra imorgon så man kan njuta och festa loss ordentligt på Lördag med gott samvete då det är It's SÅ! Känns spontant som att man kan behöva ett sista nöje såhär innan mördar-veckan tar vid nästa vecka... Herre jisses vad vi har att stå i då, men men - bara å ta tjuren vid hornen I guess - det leder ju till något bra om några år! (Värst vad positivt det lät)

Nåja.. Nu ska jag måla naglarna, krypa ned i sängen, glo lite tv-program och läsa. Jag ska dra med mig Robin ut på morgon-promenix så lite sömn sitter fint sen. Det blir väl skönt Älskling?! ;-) <3

Onsdag

Robin, hjärtat mitt. Kärlek, lycka och tacksamhet är vad jag känner varje dag när jag vaknar bredvid dig. Jag rullar över och ser på dig med kärlek i blicken, kryper lite närmare och in under ditt täcke, luktar på dig, kramar och pussar, ler lite. Du har förmågan att få mig att känna att hur dålig en dag än riskerar att bli, så blir den ändå på något sätt bra - för jag har ju dig, och du gör allt så mycket bättre i min vardag. Varje dag är jag uppriktigt sagt jävligt glad att få dela med dig, att få bo och leva tillsammans med dig. "You have the power to turn water into wine". Du ger mig så himla mycket kärlek, skratt och trygghet, och jag önskar inget mer än det du ger mig och allt du är. Du gör mig till en bättre person. Tack för att du finns, tack för att du är min och tack för att du finns. Jag älskar dig min skatt, du är bäst!



Och om mor och far också hittat sig hit så; HEJ PÅ ER!
Jag älskar er också och saknar er lite då&då varje dag :-)


Tisdag

Någon mer än jag som tycker att de här brösten ser väldigt oproportioneliga ut på henne? Hon har en getingmidja och bröst som meloner.



Idag var det riktigt segt att gå upp och vad jag ogillar när det är så - ville bara snussa vidare bredvid gos-Robin. Jag hade lång startsträcka innan jag blev en vaken människa, men nu äntligen är jag på g och känner mig rätt så peppad och glad inför dagen! Dessvärre blir man ju lite trumpen av att blicka ut eftersom att man idag bara möts av ett enda grått täcke utanför fönstret, men det är ju så gott som höst nu så det är väl bara att vänja sig... Längtar till löven fått mer färg än vad de har nu för då blire en lite mer angenäm syn, men det kommer så småningom.

Idag har jag en föreläsning, det är en uppföljning på gårdagens som handlade om "Folkhälsoarbetet i praktiken" - riktigt intressant och lärorik om vad vi blir och kan arbeta med typ så jag hoppas att dagens blir likvärdig. Efter föreläsningen så blire hem och käka, sen dra på sig andra mer träningsvänliga kläder och träna - som för övrigt var så pinsamt längesedan så det känns som att det är dags att börja igen nu innan man fastnar totalt i soffan och lägger på sig onödiga sambo-kilon. Ikväll ska jag och Robin till biografen och kolla på "Flickan som lekte med elden", hoppas den är minst lika bra som den förra!

Hoppas dagen blir bra, för både er och mig! (:


Söndag

Som jag förutspådde igår så blev gårdagskvällen bra - ja, jag skulle våga säga att den blev alla positiva ord jag kan komma på ungefär, och jag känner mig så himla glad och nästan varm inuti av den anledningen idag! Jag har träffat så himla bra människor och har haft så himla kul de senaste veckorna under nollningen och min första tid i Örebro och på universitetet. Under vår första vecka här i Örebro så måste jag erkänna att jag undrade lite hur det skulle bli med allting runt att bo här i Örebro och nästan var lite orolig kring om man skulle knyta några nya och värdefulla kontakter och om man skulle trivas eftersom att man för första gången stod på egna skakiga ben i ett nytt boende, i en ny stad, inte längre med den gamla goa familjen man levt med i 20 år utan med en "ny" sambo, ny skola, nya människor... Men nu såhär efter 5 veckors boende i Örebro så kan jag gladerligen säga att jag inte alls är orolig eller funderar längre, bitar har fallit på plats och jag vet att resten av tiden här i Örebro kommer att bli bra och det är så skönt att känna så för nu kan man fokusera på att bara leva och göra det man ska liksom.

Efter gårdagens avslut med hela GIH-gänget så är det nu slut på styrda aktiviteter från sektionen och faddrarnas håll, och det är nu helt upp till oss att på egen hand planera något om vi vill att det ska hända något - och det är jag övertygad om att vi kommer att göra också. Vi är ett gäng bra tjejer i klassen som går bra ihop, både till vardags och till fest. Ju äldre man blir desto svårare är det att träffa nya vänner så varje filur man klaffar med är en bonus.

Idag är det en typisk söndag, sitter och äter ostbågar i soffan...
Avslutar detta inlägg med ett klipp med Benjamin Wahlgren - han är sååå gryym! Bästa dansaren i Sverige enligt mig - och han är ännu bara barnet! Så jävla charmig och så fantastiskt bra på att röra sig - en sjudundrans fröjd för ögat... Skulle jag vara 10 år yngre skulle jag vara kär i honom utan tvekan. Men, trots åldersskillnaden mellan oss Benji, så måste jag erkänna att när du dansar så är det något som händer inom mig, mitt hjärta slår lite fortare tror jag.



IKVÄLL ÄRE VARMA MACKOR&ENSAM MAMMA SÖKER! ;-)

Lördag

Även om man inte blint ska tro på vad det dagliga horoskopet säger så måste jag faktiskt medge att det känns bra när det står som nedan, man vill ju liksom att det ska vara så och får för sig att "jo, men såhär blir det nog".. ;-)

Ikväll blire nog trevligt ialla fall, det vankas en festlig tillställning med samtliga nollor i GIH och utgång på något ställe, svårt att inte vara nöjd och gilla det. Men, före fest och avkoppling så väntar plugg, städning, tvättning and so on typ - på en lördag va ;-) Men det äre värt, lätt!

Annars kan jag bara säga;
Älskar Örebro. Älskar Robin. Älskar Livet.

Tjohi tjohej!

Torsdag

Goder Morgon!

Sitter här i köket och har nyss avnjutit en lugn och rofyll/tråkig frukoststund i min ensamhet, inte så kul att sitta och uggla i köket själv tycker jag - det är så tyst trots att jag har musik och tvn på. Det händer dessvärre rätt ofta att jag sitter själv eftersom att Robins och mitt schema sällan klaffar så bra att vi kan gå upp samtidigt och äta frukost. Men ibland händer det och det är guld värt för gud vad lättare det blir att gå upp när någon går upp samtidigt som en själv, tror det är fler som känner så. Ett exempel är i förrgår, tisdag, när vi båda var lediga - ja, då vaknar vi båda såklart vid 8-snåret och kan inte somna om, lite typiskt - man vill liksom passa på att sova längre när man väl kan men hjärnan tänker: "nu är det ljust och morgon, nu ska vi vara vakna" - och då har man inget annat väl än att vara vaken. Tänk om den resonerade så när det var skola också och kände för att vara vaken. Nåja, då i tisdags så gick vi iaf upp efter 8 och gick ut och gick 5 km (!) - först vare kallt, men sen riktigt skönt. Gillar egentligen att börja dagen med promenad, men det är ju tyvärr sällan man orkar och har tid med det då man prioriterar annat före.

Dagen idag ser ut som så att jag först går 10.15 - 12.00, sen hem och luncha och chilla lite, sen tillbaka för någon information på biblioteket mellan 15-16. Därefter ska vi träffas i nollegruppen på stan kl 17 för att fixa ihop poäng till poängjakten där gruppvinnarna utses på lördag - i samband med festligheter såklart. Minns inte när jag hade en vit helg senast faktiskt, men så äre i nollningstider, bäst att vara med på så mycket man kan så man inte ångrar sig, och man måste ta tillfället i akt liksom, sen blire väl rätt dött - eller ja, det blir ju förstås vad man gör det till. Dessutom så bor jag ju ändå här i Örebro och har nära till så, då kan man lika gärna köra på. Men efter denna helg äre slut kan man säga, det är "It's SÅ" nästa lördag bara, men det räknas nog inte enbart till nolle-grejs utan inkluderar andra också så. 

Nu finns förresten mall på hur vårt första PM ska skrivas ute på internet så det är väl lika bra att börja så snart som möjligt så man ligger i fas från början, för om jag känner mig själv rätt så kan man lätt skjuta upp det. Det ska förvisso inte vara inne förrän senast 6 november - å visst låter det som skapligt långt fram - men det är dumt att tänka så för vips är vi där, sorgligt men sant. Veckorna går hiskligt fort tycker jag, tycker det är måndag och fredag-lördag hela tiden. Dessutom ser jag nästan fram emot att börja skriva igen för det var ett tag sedan - sitta i min lilla värld å knåpa liksom. Mitt område jag fått tilldelat är "Hälsa bland barn i Sverige idag", nöjd med det, intressant och passar mig som handen i handsken (Tror&hoppas jag). Det är ju sånt jag brinner för och det underlättar att skriva om något man gillar så låt oss hoppas att det går väl.

 This is me today...

Värk i magen=mjuk&chill i klädseln


Tisdag

Har gått runt och blivit riktigt sugen på chailatte på sistone, men man kan ju inte springa till caféer som Waynees Coffe så fort det händer att suget och begäret blir stort så jag googlade på recept på chai-latte för att kunna göra det hemma. Det kommer förmodligen inte smaka som man är van vid, men det kan vara värt att prova iaf. Jag känner mig så lugn och mjuk inuti när jag dricker det, hehe. Men man ska inte dricka det för ofta för då tröttnar man på det och dess smak blir inte längre lika speciell som den ju faktiskt är.


Yeahyeah, återstår att se hur det smakar!

Ikväll ska vi på bio, "The ugly truth", jag hoppas att den är minst lika bra och rolig som den verkar på de trailers man sett. Svärmor och mamma kommer hit till oss i Örebro från Köping för att hänga med, angenämt. Hoppas de gillar den även om de inte är i samma ålder som vi, hehe.   
Till kvällningen händer det inte så mycket mer än lite mat, plugg, tv, läsa och skriva lite grejs. Nu ska jag ta å hjälpa Robin med maten, idag blire Pasta Carbonara, yummie!

Trevlig tisdag! :-)


Måndag

Shuu du!

Först vill jag bara säga att jag längtar till onsdag när vi äntligen får hem vårt Guitar Hero 5! Det var 'evigheter' sedan jag spelade GH nu så nu har man blivit lite sugen igen typ. Ser fram emot att spela bra låtar som "You give love a bad name" med Bon Jovi och "Smells like teen spirit" med Nirvana - känns som att "Ring of fire" med Jonny Cash också kan bli en favvo eftersom att den är.. ja.. den är som den är i melodin också så, lite tjäck!

Jaja, om vi ska fokusera på nuet då.. Det är måndag morgon och en ny vecka har tagit fart. Jag känner mig ovanligt positiv, pigg och glader - nog för att jag oftast är rätt glad, men såhär bra var det längesedan det kändes inuti - och varför det är så kan jag inte riktigt svara på och det spelar väl egentligen ingen roll - det är bara att njuta av den goda sinnesstämningen i hela mig, kropp som knopp. Idag skiner solen, det är schysst! Kan tyckas vara lite små-trist att gå i skolan till kl 17 då och sitta inne och uggla å en stol, men sånt är livet - jag känner liksom att jag inte är den som ska klaga eftersom att jag bara går måndagar och torsdagar i princip så... 
 Oopseli oops, nu måste jag kasta mig upp på min svarta cykel-fara! Hörs!

Kastar in en dagens outfit av okänd anledning ;-)


Lördag

Det är snart ett år sedan jag tog mod till mig och kapade typ 25-30 cm av mitt hår, vilket faktiskt fortfarande är lite av ett mysterium för mig själv att jag verkligen var så besluten och gjorde det. Jag minns att jag var så jävla stolt och glad över mig själv efteråt eftersom att jag vanligtvis inte gärna ändrar alltför mycket utan håller mig till samma linje rätt igenom av trygghet och bekvämlighet, lite "Man vet vad man har men inte vad man får".

Så, med det sagt i en liten utläggning så kommer nu poängen; att jag har börjat bli sugen på att klippa kort igen - trots att jag var lite anti när jag väl hade det. Det är typ först nu jag ser att det faktiskt ser bra ut, hoppas andra också tycker/tyckte det?! ..

Nu, ett år senare har håret faktiskt nästan blivit lika långt igen, det saknas typ bara några cm, och jag fattar verkligen inte hur det gått till! Jag har ju inte direkt gjort något för att skynda på hårväxten, inte använt nå speciella produkter och garanterat inget gödningsmedel för hår, det har vuxit som ogräs iaf och det är jag ju glad för såklart. Jag trodde att det skulle ta flera år för håret att växa ut till samma längd som innan om jag ska vara ärlig, men icke och tur är väl det. Att håret växer snabbt gör att jag känner att jag vågar göra det igen, för det är ju inte bara kul med förändring utan det är ju bra för håret också så... Innan jag klippte av det sådär pass mycket förra året så mådde inte håret riktigt prima, men genom klippet så fick det ett helt nytt liv. Börja om från början liksom, fram med nytt friskt och fräscht hår.

Om sanningen ska fram så är det nästan så att jag blir lite sugen på mig själv av bilden nedan, om man får lov att känna och tycka så om sig själv!
Vågar jag igen? Är det värt det? Alltså, det är bra när håret väl är så kort som man vill och är den frisyr som det är menat - men sen mellantiden när håret håller på att växa ut igen och bara är lite mittemellan och ingen direkt frisyr är lite mindre roligt, när håret bara är liksom - ungefär som mitt är nu. Jag känner typ att mitt hår är lite profil-löst och inte har attityd till skillnad mot den korta frisyren jag hade. Så nu ska jag antingen färga det eller klippa någon frisyr, kort eller lång återstår att se. Förändring blire inom en snar framtid iaf och det ser jag fram emot! :-) Har ni förslag, tips, råd eller åsikter - SKRIIIV KOMMENTAR! 
 


Fredag

Tjena tjena!
Äntligen fredag, eller hur? :) Det känner jag även om mina skolveckor inte riktigt tagit fart och blivit så hårda ännu, men fredag som fredag och helg som helg, det inger liksom en bra känsla inuti att man har helgen och lite ledighet framför sig. Jag uppskattar helgen oavsett om det varit en hård eller lätt vecka.

Fint väder är det även idag, det är jag tacksam för och jag hoppas såklart att det förblir så - mitt humör och jag styrs lite av väder, och det är ju inte okänt att man ju faktiskt blir mer pepp på allt vid bra väder och idag är det faktiskt en dag då man behöver känna sig lite pepp på. Varför då tänker ni kanske?
Jo, för idag är det Örebrodagen som för oss studenter betyder massa tävlingar på stan sektionerna emellan med start kl 12. Dessvärre så får bara 8st från varje sektion vara med och tävla för att representera GIH så jag intar plats i hejarklacken där vi ska göra vårt yttersta för att psyka motståndarna, heja på våra egna och sist men inte minst vinna hejarklacks-tävlingen. Efter allt på stan, runt 17-snåret, så får alla bege sig hem till sig själva en snabbis för dusch och fix för att sedan träffas och förfesta i nollegrupperna inför utgång på COREn - nice shitt yao! 8-) Jag hoppas på en minst lika trevlig kväll som under pubrundan i onsdags även om det blir svårt att slå för det var en riktigt bra kväll, men ingenting är omöjligt, man får göra sitt bästa för att det ska bli någorlunda lika - med ett gott humör och en bra inställning kan det öka chanserna! Nåja, så med det sagt så förstår ni nog att det kan bli en rätt så freaky friday och att det kommer att gå i ett idag, just the way I like it.

Redan i skrivandets stund nu sitter jag och har flera bollar i luften samtidigt - läser tidningen, kollar på tv, har börjat sminka mig lite och äter frukost - tjejer kan som bekant göra flera saker samtidigt! Först upp när jag är klar med det jag gör så ska jag åka till Marieberg på uppdrag att köpa en ny digitalkamera! Min blev som kanske vissa känner till lite craazzzyyy när den badade i en cider som gått sönder i min väska förra veckan, bittert som fan. Pappsen kan säkert fixa den med sina kunskaper, men orka vänta ;-) Hehe. Jag vill ju ta massa pics å föreviga nu på direkten när vi har massa aktiviteter.

Nu ska jag ta tag i lite saker så jag kommer iväg någongång.
Den här låten förknippas starkt med GIH, ingen tvekan om det. PEPP!

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Uploaded by BlackEyedPeas. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Pumor! Ikväll ska ni på mina fossingar och dansa till fötterna blöder!

Torsdag

Jag antar att jag inte är ensam om att ha en garderob som skulle behöva sig en omgång?
Det är så lätt att testa lite och pula in utan tanke, right?!


Måndag

Idag vill jag säga tre saker..
1. Först och främst - Grattis mammsen på födelsedagen! :-)
2. Jag är glad över att vi äntligen fått internet-tillgång (!!)
3. Jag gillar verkligen Maybellines mascara Lash Stiletto;


Lägenhets-bilder

.. Om ni inte redan checkat facebook :-)


Köket


Matsalsgruppen i vardagsrummet

'
Soffgruppen


Soffgrupp i vardagsrum


Hallen


Sovrummet


Och så det 3:e rummet, det s.k "Skrot-rummet" hittills.
Här ställer vi in överflödiga saker och även tvättställningar, hehe.


Och så.. toalett och dusch, på sidan om finns även tvättmaskin! Riktigt skönt med tvättmaskin i lägenheten om jag får säga mitt så man slipper springa med tvätt å så, omständigt.

Yepp, ungefäääär såhär bor vi alltså, med några undantag som ändrats sedan bilderna togs.

Fredag

HEEEEEEEEEEJSHOPPS! :))

Saknat mig i bloggvärlden?! ;-) Njaa.. Det är nog inte många som tycker att jag gör varken till eller från - men några få vet jag är sugna på att jag ska börja publicera inlägg igen - och mina vänner - jag är också sugen och vill så gärna att ni ska få ta del av allt, men är man internet-lös så är man...
Och, ni må tro att jag saknar internet och allt det innebär. (Grät typ imorse av den anledningen, hehehe)
Wellwell, nu är internet-abstinensen tillfälligt botad då jag sitter i en datasal i skolan i skrivandets stund och bara myser av att kunna surfa fritt på vad jag vill, men innan jag ägnade mig åt nöje så gjorde jag även nödvändiga saker som att beställa böcker till skolgången i massor, typ. Nu känner jag mig mer redo att börja på riktigt. Hittills känns allting kanoners med både programmet jag påbörjat och ska gå i 3 år och sen känns det även bra med en annan viktig del- med alla klasskamrater och nollningsfilurer. Hoppas det håller i sig, i såna fall kan det bli en trevlig tid här i Örebro. En sak är iallafall säker - jag skulle aldrig kunna pendla hit från Köping!

Yeah yeah.. 3 veckor utan tillgång att surfa på hemmaplan nu hörrni, heja heja på oss, trodde jag skulle få tokspel av att tvingas vara utan men iiiicke! Det har faktiskt funkat bra ändå, även om man inte tror det när man har fri tillgång för då tror man ju att man är beroende av det i vardagen - men klart jag måste erkänna att lite utelåst från omvärlden känner man sig när man inte får uppdateringar på samma sätt som på internet. Hehe. 
Vi har levt i vår bubbla, en riktigt bra bubbla om jag får säga det själv och som jag trivs med - men med internet skulle det la bli pricken över i:et. Förhoppningsvis så fixas det efter helgen, det vore på tiden! Måste ju uppdatera er hur vår fina lägenhet ser ut - för fin är den minst sagt - och hur jag ser ut nuförtiden - om det skulle ha skett någon förändring ;-)

Nu är jag fett hungrig så nu ska jag ta mig hem till min älskade Robin som lagat mat! :)
På Söndag ska vi hem till Köping och gratta mamsen och träffa alla trevliga släktingar igen, det kommer precis lägligt, längtar <3 ..

TREVLIG HELG! PÅ ÅTERSEENDE SNART HOPPAS JAG!


RSS 2.0