Torsdag

Det har varit dåligt på bloggfronten från min sida återigen. Har mest jobbat den senaste veckan, och när jag inte gjort det så har jag gjort annat som hör livet till mellan varven, typ städat, tvättat, diskat, chillat med älsklingsrobin, tv, sovit... Inte en allför intressant och händelserik lista med andra ord! :-) Men nu mina vänner kanske det blir en liten skillnad de kommande dagarna då jag idag ska bege mig på en liten semestertripp med min Robin - vi har nämligen nördigt nog med oss datorerna och har trådlöst internet på båda ställena - soft ;-) Det är ju inte så att man ska åka iväg för att sitta vid datorerna, men mot kvällens slut och emellanåt kan det vara kul att hoppa in t ex här och skriva av sig och visa sin existens - det är ju det man har en blogg till - att skriva av sig och berätta vad som händer. 
Vi börjar vår semestertripp med att åka till Bokenäs idag där vi ska sova två nätter med hans familj, förmodar att det mest blir allmänt semeter&ledighets-chill där, passar bra att starta med. Sen på lördag tar vi vårt pick&pack och styr kosan mot Göteborg - min favoritstad! :-) Där blire hotell i två nätter, flott ska det vara! Hotell-frukost, relax-avdelning, sköna sängar <3 Mys. I Göteborg ska vi dock inte bara jamsa runt, utan gå på Liseberg på lördagen och fotboll på söndagkvällen, nice. 

Hörrni, nu är det dags för mig att avverka ett litet arbetspass innan vi glider iväg nedåt i landet! Ha det så braaa! Vi hörs! :)

Dagens horoskop har en poäng!
 


Onsdag

Tjohej!

Ganska så nyligen hemkommen från Västerås där jag och Robin varit och köpt födelsedagspresenter till hans föräldrar som fyller år på söndag - det projektet gick visserligen väldigt snabbt eftersom att Robin är snabb-shopparn i egen hög person och är inte alls som jag som har beslutsamhetsångest och velar om allt typ - bra att vi kompletterar varandra lite med våra egenskaper. Så, eftersom att det var snabbt avverkat det där med presenterna så hann vi även med att träffa Greijer över en väldigt god panini och massa snack om allt mellan himmel och jord, rejält angenämt om jag får säga det själv att bara sitta och varva ned efter jobbet. Vistelsen i Västerås avslutades på bästa sätt med kulglass från glass-ståndet i Punkt - gött å leva! :)

Just nu sitter jag här och dunder-chillar i brist på annat, vet inte riktigt vad jag ska göra härnäst eller ja, för resten av kvällen för den delen också kan man väl säga - men jag kommer säkert på något... Hoppas på att hitta någon bra film i någon vrå här hemma att knäppa på, kanske rent av somna in till - känner mig rätt så trött... Imorgon är jag ledig och det är ju schysst - då kan man sova till man vaknar av sig själv och ta dagen lite som den kommer. Idag har det ju varit härligt väder och jag hoppas att det blir minst lika bra väder imorgon, men det är jag säker på att det INTE blir men ääändåå! Jag ska iaf be en bön till vädergudarna om det, för det första är det mycket trevligare med bra väder och för det andra så ska jag ut med arbetskompisarna och käka på Greken imorgon kväll och då vore det skönt om vi kunde sitta ute och njuta.  Efter Greken blire förmodligen till Hantis för att ta något att dricka och medverka på nå Musikquiz, hehe - hoppas jag tar hem den tävlingen - är rätt het på låtar om jag får säga det själv ;) (Fast det beror förstås på vad det är för genre och låtar som spelas så jag lovar inget)

På tal om ingenting så är jag  förresten feting-bitter över att jag inte såg Britney Spears när hon gjorde konserterna i Sverige. Jag grämer mig så sjukt hårt så fort jag kommer på det. Känns som att jag har sumpat den enda chansen att få se henne någonsin i mitt liv, inte kul, hade varit grymt. MEN MEN LIKSOM. Om drygt en vecka drar jag och Robin på semester - tanken på det gör mig på bättre humör - det ska bli så härligt! =) Hoppas som vanligt att vädret är med oss!

Dags att göra en liten fruktsallad! Tjodeluu!

Söndag

Tjohej!

Här kommer någon slags helg-recension...
I fredags morse när jag bloggade så spådde jag ju att mina möjligheter att parta ihelgen var små - men ack så fel jag hade och glad är jag för det!:) Det blev istället en trevlig två-dagars med några vänner och det satt fint må ni tro efter en tids stiltje på alkohol-förtärings-fronten, så det var liksom dags med andra ord! I fredags satt vi här på altan och hade lite förpärla och sen gick vi ut och satt oss på folktomma Hantis för att lyssna på när Malin sjöng och spelade där. Trots att det var glest med folk och dåligt röj så var det trevligt ändå att bara sitta och prata lite - man är ju lite seg på fredagar efter jobb och dant så det var alldeles lagom.
 
Igår lördag så började dagen med att jag, Robin och Robins mamma Inger åkte till vår blivande lägenhet för att checka lite igen och ta mått, därefter så åkte vi till Ikea och gick runt och fick inspiration och bestämde en del - bland annat så kom vi överens om vilken säng vi ska ha, känns skönt. Vilken djungel det är rent ut sagt att välja säng?! Nåja, nu är den biten klar iaf. Hjärta på Ikea och inredning alltså! Jag och Inger gick runt och var allmänt glada över att vara där och tog oss tid på de olika avdelningarna medan Robin var som gladast när vi gick ut genom dörrarna till utgången för att åka till Max och käka. Hehe. Känns faktiskt skapligt skönt att Inger följde med så att jag hade någon att bolla idéer och tankar med. Nog för att han är bra på mycket min Robin, men sånt där.. Njae.. Han är nog lika glad att slippa undan också!

Nåja, framåt kvällningen så kom även igår kväll vännerna över för lite häng med alkoholhaltiga inslag. Men till skillnad från fredagens relativt lugna häng så grillade vi, drack, spelade kub och twister också - och för att inte glömma - hoppade studsmatta och tog härliga pics! (Finns att tillgå på facebook)

Idag händer det ingenting alls för första gången på ett tag nu! Jag/Vi ska chilla hela dagen igenom med tv, data, kanske någon film ikväller - ladda för ny vecka kan man väl säga. Skönt nog börjar jag 12 imorgon, blir mjukstart på veckan. Familjen ringde tidigare och berättade att de hade fått 15 cm vatten i förtältet igår som resultat av allt regn som fallit över Öland där de befinner sig så de hade fått byta plats och torkat allt idag. Stackarna, men nu är allt under kontroll igen så tur är väl det. Såg på text-tv imorse att de har utfärdat varningar i media om att det finns risk för stora mängder även i våra regioner under dagen så vi får väl se hur det blir med den saken. Hoppas att vi klarar oss lindrigt undan!

Pusshej!


Fredag

Tjuhuuu!

.. Fast egentligen kanske det lämpar sig bättre att säga god morgon när klockan är runt halv sju på morgonen så: God Morgon, God Morgon på er allesammans! :) (Även om merparten förmodligen inte kommer att läsa detta inlägg på morgonen) Dunkar hög musik trots den tidiga tiden för att ladda för jobb och kicka igång dagen rejält, det gäller liksom att passa på att göra det när det inte stör någon, ett gyllene tillfälle är nu när familjen är på semester. Och sen lagom strax efter att de kommit hem igen så flyttar jag ut ur boet med min Rob som för tillfället såklart bor här just nu och det funkar ju prima, inget att oroa sig för hur det ska bli sen! Längtar... som sagt..
 
I morse gick upp samtidigt som Robin, dels för att jag gillar att gå upp i god tid och ha tid på mig och dels för att jag tänkte vara sund att gå till jobbet idag - fett skööönt. Har tänkt varje morgon när jag cyklat hur skönt det vore att gå i denna sköna morgonluft - och idag gör jag slag i saken och gör det! Brabra! Lite sundhet finns i mig trots allt. Längtar redan till frukosten på jobbet då jag dagen till ära har tagit med mig hallon, blåbär, jordgubbar och ananas - sundhetsvarning även på det. Feels good.

När jag slutat kl 16 i eftermiddag så hämtar Robin och hans pappa upp mig för att åka och köpa bord och stolar, nice - gillar såna steg - det känns mer verkligen då att vi ska flytta och att vi fixar!
Jag är för övrigt ledig lördag och söndag nu, fett skönt med en ledig helg. Inte för att jag har några storslagna planer mer än att åka till Ikea och shoppa loss med Robin imorgon, fast det kanske är rätt storslaget? En sak som är säker - det kalaset kommer att kosta men det får det göra. Nåja.. Lediga dagar är bra, och sen om det är lediga helgdagar är det på nå sätt ännu bättre. Denna lediga helg till ära så känner jag ärligt talat för att parta lite granna, men vi får se om det blir nå av det eftersom att andra folk jobbar och är bortresta - tyyypiskt nog, men vafan - ingen big deal som jag brukar säga ;-) Man klarar ju sig alltid.

Ojoj, trots att jag gick upp i god tid så har klockan tickat på!
Dags att gå!
Önskar er en härlig fredag och en angenäm helg!
Peace!

Onsdag

Tjolahejhopp!

Idag har jag ledig dag och det är skönt såklart, för även om jag gillar att jobba så måste man ibland ha en och en annan ledig dag emellanåt för att göra annat på och ladda nya jobb-batteri genom att sova ut lite efter tidiga mornar och minus-timmar på sömn-fronten. Har på känn att det kommer att bli en riktigt bra ledig dag idag! Det gäller att fånga den lediga dagen på bästa sätt och det kommer jag nog att göra. 
I skrivande stund så sitter jag i köket och lagar pytt i panna och stekta ägg, så först upp är att äta det när Robin kommer hit på sin lunchrast. Sedan knallar dagen på med dusch, fix och åka och kolla på matsalsbord, kuddar och täcken på jysk när Robin slutat. Därefter blire en sväng till Örebro, Robin ska träna och jag går som vanligt runt på Marieberg och Ikea under tiden. Ska köpa lite smått och gott på Ikea har jag tänkt - svårt att inte göra det just nu, hehe. Kl 21 ska vi till Robins mor för att käka; fläskfilé och potatisgratäng (!) - det går inte av för hackor! Blir mer hungrig än vad jag redan är av bara tanken på smak-orgasmen. 

Annars då... Nej, inte så mycket mer tror jag. 
Måste passa min pytt i panna nu! Tjing! 

Lördag

Hellu!

På jobbet går tiden snabbt och hemma går den långsamt -
det är med andra ord precis så som vill att det ska vara! ;-)
Att jobba ska gå snabbt, och att vara ledig ska gå långsamt.
Fast jag gillar iofs jobbet så egentligen spelar det mindre roll.

På tal om jobbet så kan jag ärligt medge att den dagliga efterrätten där varje dag i kombination med min dåliga karaktär att stå emot frestelser inte är så bra för figuren - men "det ska vara gött å leva, annars kan det kvitta" så man får väl äta - men med lite måtta... :-) Så länge man bara har en haka när man håller huvudet normalt så lär det ju vara okej? Och så länge man ser sitt eget kön ;D Hehe. Förhoppningsvis gör det stora socker-intaget under dessa veckor att jag tröttnar på sötsaker efteråt. (Föga troligt men hoppas kan man alltid) Dessutom så har jag något att jobba på i höst när jag ska återuppta bättre levnadsvanor med träning och hälsosammare kost. Hehe. Det låter så typiskt att man ska göra det, hehe. Men 3-4 kilo fett skulle inte skada om man tog bort och kanske bytte ut mot muskler.

När jag kom hem från jobbet i eftermiddag så upptäckte jag att mina chinos hade en fläck som såg ut att ha kommit från en bläck-penna så jag hade ju direkt på allt jag kunde hitta som möjligtvis kan ta bort fläckar, typ Ta bort-spray, tvättmedel, svinto osv. och gnuggade febrilt allt vad jag hade - men iiiiicke då - fläcken ville fan inte gå bort! Fett med irritation spred sig inuti mig när jag efteråt såg att både fläcken och ljusare märken runt om från gnuggandet finns kvar - alltså förvärrade jag det hela. Typiskt. Favorit-byxan alla gånger. Så sköna ju. 

Nu ska jag poppa lite Cascada sen duscha, det behövs!
Efter det blire kebab/pizza med La Familia, niiice. Är Hungrigtjej89 nu.
Imorgon blire att dra upp de gamla godingarna på jobbet kl 7 igen.

Hejhopp för nu!

Saknar min Bästa vän litelitelite:) <3 ..

Tisdag

Hejsan!

Jag är väl medveten om att det har varit dålig uppdatering här från mig på sistone, jag ber därför om ursäkt till den lilla skara som läser min blogg för att de inte fått någon utdelning när de knappat in min blogg, men förmodligen har ni klarat er bra ändå så! :-) Nu är jag tillbaka iaf, men idag tänker jag inte bjuda på något storslaget i läsväg utan bara lite allmänt om hur allt ligger till - kanske tycker ni att det är kul att läsa om det också, vad vet jag. Jag vet iaf att vissa mer eller mindre skumm-läser min blogg när det blir långa inlägg för att de inte orkar läsa allt, haha - förstår er då jag själv gör precis likadant hos andra bloggare när de skriver låååååånga stycken. Kan säga redan nu att detta inlägg tenderar att bli hyffsat långt.

Efter att ha jobbat 6 dagar i sträck så är jag nu lite mör och seg, mest i fötter och ben då det blir en del stående och gående, funderar därför på att byta ut mina nuvarande jobbar-tofflor till några bättre, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att gå runt med samma tofflor till 10e augusti då jag jobbar mitt sista pass - tyvärr. Är lite dålig på att ta tag i vissa saker, detta är en av dem. Egentligen kanske man borde lägga mer tid&energi på att fixa nya för sin egen skull, det är ju min kropp som jag ska leva med, men att det kan skada på längre sikt och slå till i äldre dar är ju inget man faktiskt tänker på nu när man är 20 och full av rörlighet och sånt. Man är väl naiv och tror att man jämt kommer att vara såhär utan smärta och värk i kroppen. Önsketänkande.

Nåja.. Det om det. Bortsett från känslan som sätter sig i fötter och ben så trivs jag som fisken i vattnet på jobbet och det är så skönt att känna så! Så himla bra jobbarkompisar och det gör ju så mycket att det klaffar där när man jobbar som ett team och hjälps åt! Hade varit jobbigt att jobba 6 veckor med personer man inte gillar, då hade tiden gått låååångsamt och arbetsuppgifterna hade inte alls gått lika bra. Som det ser ut nu så ska jag, Carro, Angelica och Erica från jobbet träffas på Torsdag kväller för att käka, dricka lite och bowla - hoppas det blir av, jag gillar bowling! :) Om det inte blir av på Torsdag så blire iofs förmodligen av senare, men ändå.


Torsdag 30/7 - Måndag 3/8 ska jag och Robin åka på en liten mini-semester nedåt i landet, kan behövas lite avkoppling, Bokenäs och Göteborg är reseplanerna och jag längtar fett såklart. Sedan veckan därpå flyttar vi och jag slutar jobba. Så det finns med andra ord saker att längta till och anledningar att hoppas att juli glider på snabbt! Jag ber om ursäkt till dem som har semester och sommarlov och vill att tiden ska gå segt som sirap, men jag har bett en bön om att juli ska passera i ett naffs så ni får väl skylla på mig om ni tycker att tiden sprungit iväg snabbare än ni hunnit förstå - för det är nämligen precis så jag vill att det ska gå.


Jäääävlar i min låda vad jag skrivit nu, har inte ens märkt att det blivit så långt.
Imorgon ska jag till min nya stad Örebro med Elin för att shoppa lite, nice!
Nu ska jag ta ett bad, det var längesedan så det ska bli skönt!
Ikväll blire tacos och Morden i Midsommer, helt underbart!

I like this fucking sweet harmony! :)

Jag vill förresten skänka en tanke, hälsning, puss och massa kärlek till min Rob som är i Prag på inlines-cup med grabbarna i en vecka. Det är jag helt okej med, till skillnad mot vissa andra har jag råkat sett, vilket är skönt ;-)  Hehe. Coola ned några hekto girls, de kommer tillbaka. Låt inte allt kretsa kring männen va ;-) We are independent women, riight?!
 


RSS 2.0