Fredag

Tjo!

Så har man återigen hamnat vid datorn, men inget ont om det inte, jag trivs.
Jag är hyperpiggelin och har lite småtråkigt så jag tänkte passa på att dela med mig av lite bilder här i bloggen för att liva upp den lite eftersom att min blogg inte alltför ofta innehåller bilder. Och eftersom att jag själv tycker att bilder är väldigt talande och roligt att se i bloggar så måste jag ju själv försöka hålla samma standard. Att bara läsa text kan bli lite enformigt i längden därför kan det vara skoj att bryta av allt sludder emellanåt med lite bilder att vila ögonen på. Bilderna som jag här nedan nu lägger upp är ju dock lite random bilder förtillfället som egentligen inte betyder så mycket, utan bara bilder som jag reflekterar lite över kan man säga ;-) Bara för att liksom, ja, bjuda på mig själv kan man säga! 
 
Träningen börjar ge resultat.. Åtminstone på ryggen.. ;-) Höhö. Och mina långa, smala och fina armar får gärna fortsätta vara just i den form de är idag - alltså lika smala och kraftlösa som de alltid har varit. Hehe.


I brist på annat så dansade jag tidigare ikväll runt till härlig&glad sommarmusik i högklackat och testade lite sommarkläder, och längtan efter sommaren kom i takt med musiken och kläderna kände jag och det var nästan så att jag fick för mig att det faktiskt var sommar just nu måste jag erkänna! :O Jag längtar så himla mycket till man i princip bara kan gå ut som man är, lättklätt och slipper sätta på sig en massa lager på lager och sånt tjaffs - not my style. Jeanskjol, bruna ben och en färgklicks-t-shirt som livar upp, jatack, det föredrar jag. Sommar och lättklätt är mitt rätta element, jappjapp - och det är jag nog inte ensam om att känna.


Imorgon är det kvällsfestligheter på schemat, det ser jag fram emot!
Blir nog förmodligen en enkel outfit som man kan pimpa upp med accessoarer.   
 

Något liknande detta kort skulle jag vilja ta med Robin, fast kanske mer att vi står och kollar på varandra. Man kan ju alltid drömma. Vill ta lite nakenkort när jag gifter mig någon dag, hehe.


Den här bilden gillar jag skarpt på mig. Jag vill se ut sådär nu!
En svunnen tid.. Mitt hår ;( Klicka och sörj med mig.


Sista bilden tillägnar jag min Älskling och låter bilden tala för sig själv.


Imorgon eftermiddag ska jag som vanligt till Kungsör och kolla på Robin/innebandy. Och även om de tyvärr befinner sig i ett död-läge i serien just nu så äre ändå spännande och kul, tycker jag - match är match! Hejaheja!


Fredag

Åh, ibland krävs det fan inte så mycket för att man ska känna sig tillfreds och bekväm med tillvaron. Det behöver inte vara så komplicerat inte utan ibland är det de små enkla sakerna i vardagen som gör det, inget knussel här inte! :) Sitter förtillfället här alldeles nytränad och uttömd på energi och fyller på med nya krafter genom att äta en skål fruktsallad, fräscht och gött minst sagt! Underhåller även mig själv med att spela lite poker och det går otroligt bra, det är kul, ännu roligare skulle det vara om det var riktiga pengar jag vann - för trott eller ej - jag är faktiskt en fena på att lira poker, åtminstone så har det gått bra hittills och om det beror på tur, ren gamling eller lite känsla spelar ingen roll - kul är det! :)
En annan sak som är skön just nu är det faktum att det är fredag idag och det gör ju inte saken sämre direkt, soft är vad det är! Jag ska snart lägga mig i badkaret med lite ljuv musik, varmt vatten och massa skum och därefter äta gott och bara njuta av fredagskvällen, mysfaktorn på topp. Ska väl försöka ge Let's Dance en chans trots att Isabella inte längre är kvar i tävlingen! ;-) Det var liksom en del av tjusningen med programmet att se hur det gått för Bella med dansen inför en ny vecka, tråkigt att hon fick lämna så tidigt, jag hade gärna sett henne vara med två-tre program till iaf och se hur hon utvecklats och hur bra hon var på andra olika danser, hon var ju en bit på vägen iaf. Det finns ju liksom sämre dansare kvar i tävlingen! Nåväl, bitterhetens ansikte passar inte mig så vi lämnar det! Hejaheja Laila, Niklas och Morgan säger jag! :) 

Ha en skön helg hörrni!

Onsdag

Tjollaho!

Jahaja, vad ska man säga? Förtillfället hittar ni mig i klännings-himlen, typ! ;-) Jag har surfat runt på lite sidor under eftermiddagen och känner mig måttligt intresserad av både det ena och det andra på nelly och stylebystars. Det negativa i sammanhanget är att jag drar mig lite för att beställa, det har aldrig varit min grej att beställa kläder riktigt - men, någongång ska man väl ta det steget, spräcka osäkerhetsbubblan och våga - om det floppar så kan man ju alltid skicka tillbaka, men ändå. Känns lite omständigt på något sätt. Jag vill testa plagget direkt, märka om det är bra och sitter som det ska, därefter antingen hänga tillbaka det eller köpa det och på så vis göra en snabb affär helt enkelt. 

Bortsett från mina i-lands-problem när det gäller klänningarna så är allt annars riktigt fint med mig tycker jag, känner mig pigg, glad och välmående! Får för mig att det är två olika tabletter som jag börjat äta som ligger bakom den goda hälsan och humöret, järntabletter mot min blodbrist och som gör mig piggare och Rosenrot som gör att man får ökad ork, skärpa, humör, lust, stresshantering - ja, alltså bara bra saker som har påverkan på det inre och som man inte tackar nej till att få lite hjälp på traven med! :) Men, för all del, träningen är ju såklart även den en stor bidragande faktor till att allt fungerar och känns snäppet bättre än förrut. Det är så jävla skönt att pumpa på och pusha sig själv ;-) svettas och utsöndra härlighet, hehe. 

Idag har jag varit med Elin hela dagen i princip. Vi började dagen så tidigt som kl 09.45 med att gå i skogen med fyra hundar (!) som till råga på allt drog och var vilda som fan så det var ingen barnlek vill jag lova. Därefter gick vi hem till henne och gjorde fruktsallad som vi avnjöt med glass, finns det bättre?! Efter det så gosade vi med hennes systerdotter som är 4 månader och jag som älskar bebisar och barn kunde förstås inte sluta titta på henne och känna en liten känsla av att vilja äta upp den lilla - bara nästan alltså ;-) På eftermiddagen så kilade vi iväg och gymmade en rätt bra överkropps-pass varvat med kondition. Imorgon äre dags för underkroppen att få sig en omgång, vilket jag tycker är lite tråkigt eftersom att jag tycker att det är roligare att köra överkroppsövningar, men men.. Man måste ju vara jämnt tränad, skulle nog förmodligen se lite lustigt ut annars!

Idag fyller Nisse 20år så grattis till honom, festlighet väntar på lördag - angenämt <:o)

Sådärja, dags att sätta på sig högklackat å ta sig en sväng om! :)
Sen blire att träffa Mio för en liten catch-up och - en fika på mitt kära Donken! :') 

Ha det bra!

 

Måndag

Hallåhallå!

Jag är inte den mest aktiva bloggaren i stan just nu känner jag, men vad gör det?! Har ingen direkt lust som driver mig till att titta in här och skriva om vad jag har på gång och i tankarna, trots att jag med all säkerhet skulle kunna knåpa ihop ett och annat inlägg titt som tätt om både det ena och andra, men men..  Förtillfället - ingen motivation alltså. Nu kommer det säkert att vända för att jag nämner det, men då får det väl vara så, det känns bara skönt om jag kan få det att lossna igen! :-) Jag gillar ju vanligtvis att skriva en massa trams som egentligen inte spelar någon roll om hundra år, men som är det aktuella här och nu för mig.

Det mesta rullar på sin vanliga väg i vardagen och att allt är just som vanligt kan ju ha en effekt att låta enformigt och trist, men faktum är att jag inte upplever det som något dåligt, nejdå, det känns skönt att allt lunkar på och det är väl rent av bra att allt är som det ska vara och sisådära! Jobb, Kärlek, Träning och massa chill, det är så vardagen ser ut och jag saknar ingenting och vill inte ändra på något - åtminstone inte just nu, har inget behov av förändring utan njuter av allt som finns i nuet, lever för stunden, tar dagen som den kommer och såntdär ;-) Men, visst lockar det ibland att ha mer långsiktiga planer som sträcker sig längre än vad de gör i nuläget. Men, det kommer väl det också när tiden är inne. Jag längtar som så många andra efter våren just nu, speciellt nu när det är en massa äckel-slask på marken! Det är för tillfället ett irritationsmoment för mig när man ska ta sig någonstans, det gäller såväl som när man går som när man cyklar eller åker bil, man blir påverkad. Men jaja, det är ju inte det negativa man ska fokusera på utan det positiva, och det finns så mycket att glädjas åt om man tänker efter :)
 
Varje gång när jag kollat lite på när Robin spelat poker så har jag varit lite smått imponerad över hur han kan sitta på flera bord samtidigt och hålla rätt på allt, trycka rätt och sådär för det blir ju stressigt! Men nu har jag ju själv också börjat spela och är in action så att säga, för just nu sitter jag och spelar på fyra bord och lyckas ändå blogga och spela samtidigt - det gäller att vara effektiv! ;-) 
  
Well, då vare färdigtjötat för denna gång! Mitt hår luktar Robin och jag är nöjd.
Nu ska jag krypa ned i sängen och glo csi och sova! Jobb imorgon!
Vill ni veta något så tveka inte att höra av er! ;-)

Torsdag

Helgen är inom räckhåll nu, det är såklart skönt! Men, nu ska vi inte gå händelserna i förväg för innan jag kan kalla det helg på riktigt så ska ett relativit enkelt arbetspass mellan 11-14 först avklaras och därefter tänker jag bara köra överkropp på gymmet - men när de två sakerna är avklarade så ska jag chillachillachilla. Är så illa tvungen att hålla mig till överkroppsträning imorgon då mina ben är helt nere för räkning efter en hård ben-vecka när det gäller träningen såhär långt, så nu får de vila sig lite över helgen och ladda sig inför nästa vecka, man ska ju lyssna på kroppens signaler läser jag titt som tätt lite här och var och visst är det så. Kroppen är klok och ignorerar man det man känner så kan det leda till negativa följder. Men - för den delen ska man ju inte sjåpa sig och verkligen känna efter om man kanske har lite krämpor och skavanker.

Helgens planer är få.. Om jag ens har några.. Blir väl en rätt lugn helg som det ser ut, men jag är öppen för lördags-festlighet så ska nog försöka få till något med mina små vänninor, behöver ju inte vara brakfest utan bara sitta och smutta lite vin å skvallra förtroligt, hahaha.. ;-) Det lät bra det där! Nåja.. Inget säkert som sagt. Det enda jag vet är att jag ska kolla på Robins match imorgon - derby mot Torshälla, spännande, jag kommer att vara nervös! ;-) En sak som är säkert är att det kommer att vara bra tryck och bra med folk i sporthallen imorgon, det är kul! Hoppashoppas matchen slutar i Kungsörs favör och att de kniper 3 poäng. Morgondagens Let's Dance får således spelas in och ses vid hemkomst. Är nästan en av veckans höjdpunkter att se Let's Dance...

Nu kom jag förresten att tänka på olika metoder som man trodde hade påverkan på brösten när man var yngre. Jag minns bland annat att det sades att brösten växer om man låter dem vara fria utan bh och att man skulle sova helt barbröstad för att det skulle ha bra påverkan på brösten och dess form. Sen fanns det olika teorier angående bh-användande - att använda bh sades antingen vara bra eller dåligt för brösten. Använde man inte bh så sades det att man skulle få hängbröst. Men, å andra sidan så sades det även att om man hade bh så skulle inte brösten lära sig att hänga fritt och bli naturligt formade, så man skulle få hängbröst. Därför så är sades det var bra att emellanåt släppa brösten fria för att liksom träna dem att få lite eget "fall". Detsamma gällde hur långt upp eller långt ned man hade bh:n. Hade man den för långt upp så skulle brösten stå rätt ut och inte få något "fall". Blaha liksom..
Det fanns även en teori angående storleken på bh:n - hade man för stora kupor på sin bh så skulle detta göra att brösten skulle växa till den storleken för att fylla bh:ns kupor. Och hade man för små kupor så att brösten blev ihopklämda så skulle det antingen hämma bröst-växten eller göra så att brösten blev så som dem var i den för lilla bh:n. Det konstigaste jag hört angående bröst är att de inte växer om de inte blir tagna på, så får de uppmuntring och beröring så växer dem - "de blir glada". Haha. Kanske finns det möjligen någon sanning i något av ovanstående saker, men man ska nog ta det med en nypa salt och inte förlita sig på vad som sägs. På något sätt så är det redan bestämt  vilken form och storlek man får på sina bröst.     

Till något annat nu - idag kände jag mig ansvarsfull när jag var jag till kompetenscenter och fixade de ämnen som jag ska läsa upp betyg i och det känns brabra, ett steg i rätt riktning liksom. Börjar med Samhäll B och det ser jag fram emot mest av ämnena. Hoppas att det blir att skriva något smaskigt arbete - det har jag verkligen saknat!

Dags för lite kvällspoker nu! Hopplehaj!

Ps. Jag är avis på de glada själar som ska på Chris Brown imorgon!

Onsdag

Hallelujah!

Vilken fantastisk onsdag det har varit på olika sätt! Det känns alltid lika bra att konstatera att man mår bra och känna att något går ens väg, lite flyt och medvind liksom - man skulle väl kunna säga att jag är helt till mig, haha - hej optimism! Yesyes, tummen upp just nu! :) Äsch.. Det är bara som vanligt stora känslor av det jag känner när jag känner något åt glad eller sur-hållet, det vill säga - när jag är glad så är jag JÄTTEOPTIMISTISK för allt i livet, känner mig OSLAGBAR och gör min glädje&lycka SÅHÄÄÄÄÄRAA JÄTTESTOR och vill att HELA VÄRLDEN SKA VETA OM DET, och detsamma gäller tyvärr när det blåser motvind för mig - då är det SÅÅÅ synd om mig och "HELA VÄRLDEN KOMMER ATT GÅ UNDER" eller "JAG KOMMER ALDRIG MERA BLI GLAD IGEN"-känslan. Haha.. Sån är jag! ;-)   
 
Till dagen som just passerat då kanske.. Dagen har väl kanske inte varit sådär jättespeciell som jag kanske fick den att framstå som i det ovanstående stycket, men, små saker under en dag kan göra det till en härlig vardag och få humöret att skjuta i höjden. Så, här kommer redogörelse om dagen från början till nu!  Jag vaknade AV MIG SJÄLV den imponerande tiden 9 imorse, detta trots att jag typ inte kunde sova förrän kl 3 och alltså sovit 6 timmar.. Men men, jag klagade inte över det och så värst trött var jag inte heller=bra och dessutom skönt att vakna av sig själv innan alarmet skulle gå igång 09.30. (Se, jag lär mig att gå upp i god tid!) Hade tänkt att ta mig en lätt frukost och dra till gymmet, men jag tog en långpromenad istället i morgonsolen - så himla friskt och skönt att börja dagen så. Anledningen till att jag slopade gymmet var att jag ändå ska gymma med Elin imorgon och på fredag så.. Ja..
Tillbaka till dagen nu igen (Jag lyckas alltid snöa in på något annat mellan varven när jag berättar om något, jag ber om ursäkt för detta och hoppas att ni har överseende med det).. Väl hemma så duschade jag och fixade mig inför min tänkta tripp till Västerås. Vi kan kalla det en "ego-tripp" eftersom att jag drog iväg på egen hand. Jag tycker att det är skönt att vara själv när man går runt bland kläder och andra grunkor, luffsa runt i sin egen värld och bara ha sig själv och sina tankar. Min tanke var först att ta tåget, men vid närmare eftertanke så tog jag bilen istället, den gröna faran, eftersom att man med bil kan ta sig runt lite friare och till olika ställen - tar man tåget så blir man fast på stan om man inte åker buss någonannanstans men palla! (:

Så.. Vad hittade jag under min shoppingdag som jag var så peppad över?! På stan gick jag runt i 3 timmar utan någon som helst shoppinglycka, det enda jag köpte var en morgonrock liksom! Ni kanske tror att det var någon sexig/fin morgonrock, men icke - den är marinblå och i fleece typ, asmysig - sitter med den på mig nu - kvällsrock. 
Jag hittade visserligen en UNDERBART FIN klänning, lila, på H&M men tror ni den fanns i min storlek?! ICKE! Provade 36 och den satt rätt bra, men den var precis på pricken och det var lite stramt att böja sig och sitta typ (sånt måste man ju testa?!) Och någon 38 fanns inte. En förlorad kärlek - och inte finns den i katalogen eller på internet heller. Bröl.
Eftersom att city-shoppingen inte var givande så åkte jag vidare till Hälla - och där mina vänner var det andra bullar! (Eller så var jag mindre kräsen då när jag hunnit bli hungrig) Man ska egentligen inte shoppa på tom mage, men även nu när jag är mätt så är jag nöjd över mina köp som blev t-shirt, väst, finare t-shirt, tröja, svarta pumps och sist men inte minst - ramar. Inte så många saker, inte heller stora eller märkvärdiga, men nu känns det bra när jag fått stilla köpe-behovet typ. Dessutom så har jag fått lite bra inspiration till andra saker jag ska köpa en annan gång.

Det var lite lustigt idag när jag gick på stan. Jag gick plötsligt in på Hemtex och började kolla på handdukar och bäddsätt?! Hehe. Det var nog den mognare sidan av mig som ville rea-shoppa lite av de sakerna. Men jag kom på att jag redan har sånt så att det räcker så. Jag tycker att det är kul att kolla på och handla sånadära "flytta-hemifrån-saker".

Dags för lite poker. Vill spela med riktiga pengar så man tjänar lite ;-)

Tjingeling! 

Åh, just ja - icke att förglömma! Vad vore livet utan den lilla svarta? ;-)



 <- den lila skönheten

Tisdag

Tjohoj!

Tisdag eftermiddag, det är mörkt ute och så har det varit hela dagen, tröttsamt. Som om det inte vore nog med ett gråmörkt täcke så är det även slaskig och dannt, hata blötväder. Det typiska vore om graderna skulle sjunka nu och därmed få slasket att frysa på och bli skrovligt och halt. Det vore ödets ironi.
 
Idag vaknade jag när Robins larm gick igång runt halv 12, det är egentligen en för sen tid för uppstigning för min del egentligen, så redan när jag vaknade så kände jag att det skulle bli en seg dag. Att jag inte lär mig att kliva upp tidigare fast jag säger att jag ska göra det hela tiden och hur det gynnar mig att inte sova en massa och länge om dagarna. Bättring! Så, idag har jag inte gjort så mycket mer än ätit allt möjligt, spelat poker och kollat tv. Dagens tänkta gymplan gick i stöpet av min seghet, trots att jag vet att lite träning idag skulle ha gjort mig gott och fått mig att piggnat till, men men.. Ibland sjåpar man sig och plockar fram kakor, bullar, dricka och sånt istället - i tron om att man skulle må bättre när sånt i själva verket bara segar ned systemet mer;-) Men jaja, jag får väl ta mig dit imorgon, förhoppningsvis så är jag så pass motiverad att jag kan gå dit direkt på morgonkvisten för då är det för det första inte så mycket folk och dessutom har man det gjort och får en bra start på morgonen istället för att göra det på kvällen när man varit igång hela dagen. 

Om ungefär en timme är det dags att jobba några timmar, det var ett tag sedan nu. Som tur var så känns det bra att åka iväg och jobba igen, arbetskamraterna gör min motivation bättre också och ikväll ser det ut att bli ett bra gäng så det blir kul! Inte för att jag har sådär jättemycket emot någon speciell, men vissa går man bättre ihop med än andra, så är det ju bara.  Jag hoppas att det blir lagom mycket att göra och ett jämt tempo arbetspasset igenom, inte stressigt och inte lite kunder heller utan något där emellan för "Lagom är bäst".
 
På fredag är det dags för löning, inte mig emot, även om jag inte är i så stort behov av pengar egentligen just nu så skadar dem ju inte. Pengar är bra att ha så det är bara att stoppa dem i madrassen och invänta utgifter, för sådana finns det alltid. Jag har dessutom en del saker jag skulle vilja köpa just nu så jag kanske tar mig en tur till Västerås imorgon. Egentligen är väl inget av mina planerade inköp några brådskande saker att köpa men det är klart, när man har pengar och har kommit på något man vill ha så kliar det ju lite i fingrarna så jag är helt klart sugen att köpa mig såväl välbehövliga saker såsom icke-behövliga saker. Det låter som en bra plan för morgondagen - gym, dusch och sen Västerås... We'll see.. Torsdag är jag annars också ledig på innan det blir jobb på fredag återigen.

Nu ska jag käka... igen.. Och sen filosofera lite på sängen innan jobbet.
Måste försöka vänja mig vid tanken att få 11 barn med Robin, typ ;-)

Ha det så bra! 

Måndag

Hejsan!

Jag antar/hoppas att ni lagt märke till min nya, mer färgglada bakgrund (?) Jag tyckte och tänkte att det var dags att piffa upp bloggen lite med färg, eftersom att den vanligtvis brukar gå i trista och diskreta färger, anledningen till det är att jag har lite svårt för glada färger och är lite främmande för dem, de känns så synliga ;-) Min färg-rädsla gäller framför allt kläder - så bloggen har väl blivit klädd i samma färger som jag klär mig själv i - alltså färger som grå, svart, vit, brun, med vissa undantag. Men - nu ska det ju till att bli vår så det är dags att få in lite liv här! Tänkte skifta bakgrundsfärg lite då och då för variation.  

Helgen har i vanlig ordning varit bra. Jag älskar helgkänslan!
I fredags vare hemmachill med kebab, snacks och Let's Dance - precis som jag bestämt. Laila Bagge är ju riktigt bra! Heja heja! Skulle gärna se henne och Niklas Wahlgren i finalen senare i vår. Nästa vecka hoppas jag att CJ (Carl-Jan) åker ut. Vissa tycker säkert att det är underhållning att kolla på någon som inte kan dansa, men av den åsikten är inte jag! ;P Jag vill se bra dans som är skön att titta på, man ska njuta av hur fint det ser ut. Åh, alla fina klänningar... Jag vill vara med i Let's Dance med allt vad det innebär! Dags å bli kändis då... Men vad ska jag bli känd för?!

Lördagen började med en shoppingtur med mammsen som var på jakt efter något att ha på sig på kryssningen hon ska på den här veckan och hon fann två snygga överdelar, varav jag faktiskt skulle kunna sätta på mig en av dem. (Den var svart, grå, vit och lite glittrig, alltså hade den typiska malin-drag) Senare på eftermiddagen så åkte jag och Robin för att kolla på Köpings damernas innebandymatch som i slutet kom att bli lite spännande, men det räckte inte hela vägen, synd synd, det hade varit roligt om de gjort ett mål till så det blivit 3-3, sånt är så skönt - att ta upp underläge och vända. 
Efter matchen så åkte vi hem till mig och åt kyckling och ris med familjen. Under måltiden så börjades det talas om att göra milkshake. med Robin i täten som drev på den idén och var fast besluten om att så skulle det bli och mina föräldrar var även dem sugna så ja, så blev det ju självklart dårå, fastän jag var lite emot det hela och tveksam till milkshake då jag hellre äter något... ;-) Så vi åkte iväg och köpte ingredienserna som behövdes till att göra hallonmilkshake och hyrde även en film. Jag köpte även godis för att jag var lite surig över att de andra var helt frälsta över att göra milkshake - och godis botar allt har jag lärt mig - åtminstone så blir man gladare för tillfället) Men, efter att pappa gjort iordning milkshaken så blev den rätt god och jag tog även påfyllning.. ;-) (Trots att det hade varit godare med glass och colasås tyyyp, men men, man får moffla av det som finns att tillgå) 

Igår skulle Robin upp kl 9 för att åka på match och då gick även jag duktigt upp eftersom att jag inte orkade somna om och vakna igen.. Så jag låg vaket kvar i sängen och såg en gammal goding - Disneydags - till kl 10 innan jag gick upp på riktigt och åt frukost. På eftermiddagen så var jag på kalas i V-ås, det var gott och trevligt, som alltid. Älskar pariservåfflor/franska våfflor eller vad de nu heter. Åt därför tre såna. Hehe. På kvällen blev det tacos - som vanligt underbart gott - sen kom Robin och hämtade mig och vi åkte förbi Mc Donalds så att jag äntligen skulle få min Mc Flurry Lion Deluxe som jag tjatat om sedan den kom.  Härligt å stilla ett sug, även om den inte var sådär värsting god som jag hoppats på.. Jag hade väl för höga förhoppningar antar jag. Nåååja..

Sådär. Helg-redogärelsen gjord. Nu äre dags för min nya hobby - POKER! ;-D
Jag och spel alltså - det är någon osynlig länk mellan oss.
Och när jag väl börjat spela något så äre bara det som gäller en period.
Undrar hur många olika spelperioder jag har haft..
The Sims, Yatzy, Alfapet, Bejewled2 m.m.. och nu poker ;-)
Men bli inte oroliga, än så länge är inga pengar inblandade.

Nu har jag fått det ärofyllda uppdraget att välja profilbild till Robins blogg på Sportplanket.
Mohaha ;-) Ni kan nog tänka er vad jag tänker... Men, jag är en snäll flickvän, oftast.
Men det är klart, ibland händer det att jag är lite naughty, men det hör inte hit ;-)

Hejhopp!

  

Fredag

Yeeeaha, idag är det fredag and life is beutiful wonderful typ! Mmmm, så äre, den goda trenden håller i sig och jag mår fortfarande otroligt bra, är glad och hur taggad som helst inför kvällens Let's Dance - jag hejar på Blondinbella, Niclas Wahlgren-snyggingen, Laila Bagge och Magdalena Graaf - tror åtminstone att de tre sistnämnda har bra chanser och potential! Uppepå mitt goda humör och goda hälsa så känner jag mig tränad och i form, en skön känsla som ger ett gott samvete på något sätt, som att man kan chilla utan att ha någon liten träningsklädd gubbe på axeln som sitter där och säger; "Hörredu moffel-mallan, var är den sunda livsstilen?" Jag ska inte sticka under stolen med att det faktiskt kändes lite bra när vågen visade 58 kg imorse, haha.. Kanske har ämnesomsättningen ökat lite och att jag gör av med mer än vad jag får i mig.  Men oroa er inte, det är mig vi talar om och det ska förstöras i helgen, helg är helg och då äre inte snålt på kaloriintaget. Jag och mammsen har just bakat en sockerkaka med smaskig hasselnötskräm i som snart ska avnjutas. Idag lunchade jag och Robin (som vi gör så gott som varje fredag), dagen till ära blev det Xuan och det var ju nästan så gött så att man skulle kunna säga att det "knullade" i munnen, haha.. ;-) 
 
Annars då - jag älskar spotify, sitter å lyssnar på musik hela tiden nu, och svänger runt i takt till musiken. JAg älskar bra musik man kan dansa till, man känner sig så oslagbar då! Jag älskar att dansa i högklackat på mitt rum, haha, och ibland händer det att jag kombinerar de högklackade skorna med snygga underkläder - riktigt ego, men det behöver man ju, lite egoboost har ingen dött av! ;-) Well, de artister som går varmt just nu är bland annat Britney Spears, Lady Gaga, Ace Of Base, Groove Coverage - musik med power på nå sätt. Tack vare spotify har jag nu tagit bort all musik på min dator och frigjort utrymme. Fräscht!

Nu blire fika och sen ut och gå en liten sväng, sen väntar dusch och mat,
därefter äre äntligen dags för Let's Dance och snacks - och kvällen är gjord! =)

Trevlig helg, puss!


Onsdag

Tjohej!

Här sitter jag som en annan gnagare och äter nötter och mandlar, för det första är det asgott och för det andra så blir man inte så tungt/jobbigt mätt på det - bra kombination! Jag mår oförskämt bra, såväl humör som hälsa är bästa möjliga. Lite extra glad är jag förtillfället med anledning av att mina föräldrar helt utan anledning har gett mig en brödrost och en elvisp - båda helt nya, schyyyysst säger jag, och tacktack också såklart! :)
Well, alla stunder man mår såhär gott ska man njuta av och ta tillvara på så det är väl det jag gör för tillfället, och väntar på att Robin ska komma hit för mys&sömn. Jag offrar mig att vakna till klockan 05.15 för att ha honom här över natten, det finns inge tvivel om den saken.

Idag har jag gymtränat med Elin och dagen till ära så var vi på gymmet i lagom tid till att 'Våra bästa år' började så jag kombinerade konditionen med att glo på det, nördigt men smart för då tänker man inte på att man faktiskt tränar. Tack citygym för tv-skärmarna vid varje konditionsmaskin, det gör träningen lättare och roligare - trots att det bara är psykologiskt och sitter i huvudet.
Efter gymmet så tog vi med oss Zmilla på en promenad och det var mycket uppfriskande att komma ut i friska luften efter att ha stått inne på gymmet och svettats.
När jag kommit hem åt och duschade jag innan jag åkte till Robin ett tag.

Igår när vi var i V-ås så bokade mammsen tatueringstid för att bli märkt för livet och jag blev då själv lite sugen igen på att gadda mig. Problemet är att jag vet att jag vill göra det och var, men inte VAD så det måste jag bestämma mig för först men jag har ju som bekant lite beslutsamhetsångest - med allt rätt iofs eftersom att jag kommer att ha den hela livet så det krävs säkerhet.

Snart helg ju :O dock inte mig emot! :) 
Inga direkta planer finns än så länge, men helg är ju helg så det blir bra hur det än blir!

Take care!

Tänkte först träna i bara sport-topp, men det kändes lite naket? Får man ens träna så?!

Gå på bandet och kolla på Våra bästa år - inga fel alls om ni frågar mig ;-)
  
   
 <- Snart försvinner vår fina ljusslinga som lyser upp vårt hus ;( ;)

Kärlek

Det är bara några timmar sedan vi sågs, men det känns som en evighet sedan.
Det låter klyschigt men faktum är att det är tomt här i min säng och jag saknar dig.
Huuh vad jag vill kyssa och krama dig hjärtat. Jag längtar efter dig. Mys!
Det närmaste jag kommer dig just nu är genom att ha din tröja på mig.
Jag ska lägga mig på din sida i sängen inatt, bara för att... ja.. vara nära på nå sätt.
The way you make me feel<3


Teckningen är ritad av Ida 2003. Det är fortfarande samma känsla, om inte starkare! <3

Tisdag

Par dömt till fängelse i Thailand

Sverige 13 jan 19:07

Ett svenskt par i 20-årsåldern från Ulricehamn har dömts till fängelse i Thailand för att ha stulit två t-tröjor i en butik.

Stölden inträffade i semesterorten Patong Beach i november. Sedan dess har paret suttit häktade. Till en början dömdes de till fängelse i 2,5 år. Men sedan de erkänt och dessutom avstått från att överklaga sänktes domen till fängelse i ett år och tre månader, skriver Borås Tidning.

Läste nyss denna ovanstående nyhet om den i efterhand onödiga stölden. Snacka om att vara snåla, för vad kan två t-tröjor i Thailand kosta?! Undra om de känner att det var värt det såhär i efterhand, jag skulle inte kunna tro det. Fatta vad de måste gräma sig över vad de gjort, det är så lätt att vara efterklok och ångra sig när man blir varse följderna av det de gjort. Yepp, 1 år och 3 månader i fängelse för deras del väntar liksom - lite hårt för en sådan "liten" stöld kan tyckas. Det är nästan så att man tycker synd om dem, men bara nästan - klart att de får skylla sig själva! De har nog garanterat lärt sig en läxa.


Idag vaknade jag strax före 8 och var pigg och glad trots att det var alldeles mörkt så dags, hur härligt som helst, dock så skulle jag inte vilja kliva upp så pass tidigt varje dag så jag avundas inte alls vanliga arbetare och skolungdomar! ÄR glad att jag aldrig börjar tidigare än 11 på mitt jobb, chill. 
Well, det känns iaf verkligen som att jag har kommit på lite bättre väg numera och tränar gör jag dessutom friskt och träning frigör så mycket sköna endorfiner i mig så jag blir alldeles övertänd typ, hehe - bättre det än avtänd. 
Det känns faktiskt bättre att gå upp sådär tidigt när jag inte har sovit så himla länge, utan 7 timmar är nog mer lagom för min del. Dessutom är det bra att gå upp tidigt för då somnar jag i bra tid på kvällen/natten - åtminstone bättre än förrut. Heja mig! Det är bara å hoppas på att det fortsätter i samma lyckade bana.

Runt 10-snåret åkte jag, mor och mormor iväg till V-ås för att hälsa på gammelmormor och få oss lite fika. Och ja, fika fick vi gott och väl kan jag lova. Gammelmormor hade plockat fram allt möjligt, allt från bullar och kakor till mjuk pepparsockerkaka - och som om det inte vore nog så ställde hon därefter fram massa choklad, och ingen av oss var förstås sena på att smocka i oss det, rättare sagt så var det mormor, mamma och jag i vårt esse, haha..
Efter mofflandet så hjälpte vi även gammelmormor att städa bort alla tomtar, dukar och julgrejer, det gick snabbt och lätt eftersom att vi var tre stycken och gammelmormor som satt på sin rullator och bossade över oss, talade noga om var allt skulle stå osv. Härlig e hon! ;-) En sak som jag tänkt ofta när jag städar är att det är roligare att städa och plocka hos andra än hos en själv, det är lite typiskt tråkigt. Åtminstone är det svårare att ta tag i och börja hos sig själv. När man väl är igång går det ju an, så är det ju med det mesta - träning, skolarbete, städning, telefonsamtal..

Nu ska jag duscha, se Top Model och käka nå smarrigt till det.. Har redan fuskat genom att smyg-kolla på vem som vinner, men lika kul är det ändå å se bilderna å så.

Hej på er! :)

Huvudet på spiken

Hänvisar här till ett inlägg skrivet tidigare ikväll av, ja, ni ser vem;
http://www.blondinbella.se/2009/january/utkast-ah-jag-1.aspx#Comment

Yepp, ni ser rätt, typiskt mig men återigen har Isabella "Blondinbella" Löwengrip skrivit ett inlägg som väcker tankar och åsikter såväl som hos mig som hos många andra, och många har således kommenterat hennes inlägg om skolsystemet. Det är genidrag från hennes sida att beröra ett sånt ämne och säga sina åsikter om det i bloggen eftersom att det är många i gymnasie-åldern som läser hennes blogg och på så sätt så får hon bra respons, medhållande och motsättande till det som hon skriver. Var jag befinner mig i frågan är att jag är av samma åsikt som henne, men - jag förstår mycket väl varför man inte kan få läsa endast de ämnen man vill. Det känns ologiskt att alla ska kunna få som de vill när det är ett så stort antal elever på varje skola - så många individer som har individuella önskningar på hur deras dröm-studie-plan skulle se ut, det skulle bli svårt att schemalägga och gå ihop med lärare. 

En kommenterade Bellas inlägg med följande;
"Jag kan hålla med dig. Men alla kan ju inte få som de vill? Jag tror att det hade blivit kaos om din önskan gick i uppfyllelse. Skolan hade inte blivit lika seriös. Efter några år hade ungdomarna kanske bara valt musik, eller bild osv, eftersom det är ett mer "avslappnande" ämne. Jag tror inte att alla skulle brinna för sitt mål lika mycket när man hade valmöjligheten att bara välja "avslappnande ämnen".'"

Men - jag tycker att om det vore möjligt att utforma sin egen studieplan med bara de ämnen som man ville läsa så skulle det vara på eget ansvar för när man går på gymnasiet kan jag tycka att man är stor nog att kunna göra egna handlingar, välja vägar och också ta ansvar för dem - man kan förhoppningsvis tänka lite klokt i vad man väljer. Men, självklart tycker jag att vissa ämnen i viss mån skulle vara bestämda och som man inte kan ändra på utan måste läsa under sin skolgång. Dessa ämnen skulle jag kunna tänka mig skulle vara t ex Engelska A, Svenska A, Matte A, Samhäll A - en bas. 

När man inte gillar eller är intresserad av ett ämne, för min del var det bland annat matematik, och jag är inte är lagd åt det hållet, jag har inte det matematiska tänket och därför kunde jag inte prestera så pass bra som jag skulle vilja inom A och B-kursen, och detta drar ju ned högskolepoängen genom att jag fått G i just dessa kurser. Att jag fått G i de ämnen somjag inte gillat känns just nu lite trist eftersom att de flesta av dem kurserna har varit på 100 poäng och därmed dragit ned mitt värde och gör det svårare för mig att komma in. Så, det är bara å bita i det sura äpplet och läsa upp några av dem, tre blire för min del och höja värdet något. 

Slutligen - i inlägget som Blondinbella publicerade så framförde hon säkerligen många studerandes önskan, dvs. att kunna få läsa de ämnen som man tycker är roliga och bli duktigare i det man tycker är kul och är ämnad för, men dessväre så kommer det nog ta ett tag innan detta blir verklighet till fullo, om det ens möjliggörs någon gång i historien. Vi ska väl vara glada och nöjas åt det vi har, för visst har vi viss valfrihet att välja och utforma, men vad är det man säger?! "Mycket vill ha mer". Och visst är det så. Man har jämt åsikter rörande något och vill jämt ta det till nya nivåer, vilket är bra iofs för annars så skulle det inte gå framåt och utvecklas.

Måndag

Hallå där!

Idag är det en såndär dag då det aldrig tycks ljusna utan det ligger som ett litet täcke över staden. Sådana dagar brukar jag vanligtvis bli påverkad av det trista vädret och bli seg men idag känner jag mig faktiskt pigg och glad, vilket är skönt! Det har varit en bra helg och blir säkerligen en bra vecka också, kan inte se nå hinder till det.
På schemat är jag ledig hela veckan, det tycker jag både är skönt å tråkigt, men det kan ju visseligen hända att man får ett samtal eller ett meddelande om att man behövs - man kan ju hoppas! 

Under helgen som varit har jag gjort saker så gott som från morgon till kväll. Fredagen började med en utsökt lunch på Falkboet med Robin och mamma, därefter uträttade vi lite ärenden, exempelvis så försökte jag hitta gröna kläder/en grön kostym till min tänkta utklädnad som Doktor Kosmos på kvällens maskerad, men det ödslade vi tid på förgäves eftersom att jag inte lyckades hitta något bra så det fick bli en annan konstallation av nattlinne och så, jag lät det få förbli en tolkningsfråga vad jag var. På fredagskvällen blev det sen tacos och den planerade maskeraden. Vi var få till antalet med likväl trevligt ändå, mysigt och inte riktigt fest-stämning, men inte mig emot. Jag är lite variabel - är det fest så är jag festligt inställd, men blire istället trevligt chill-drickande så ställer jag in mig på det och anpassar mig och blir chill. 

Även på lördagen vankades det tillställning efter några timmars jobb. Anställda på Mc Donalds i Köping och Arboga var alla samlade för personalmöte, bad och lek, och sist med inte minst mat och fest. Det hela var mycket trevligt om jag får säga min åsikt, och det tyckte nog de flesta som hade god inställning och bjöd på sig själva. Jag själv gillar ju att träffa folk och prata så för min del är sådana tillfällen gyllene, typ! Efter maten som var en underbart god pastasalla med tillhörande bröd, dressing å sånt så blev det julklappsutdelning där jag fick te och en fin burk att ha det i, sen körde vi drick-lekar som "jag har aldrig" och sanning eller konsekvens. Frågan är hur mycket man vill och borde veta angående vissa saker om sina arbetskamrater. Men det kom ju inte fram nå obehagligt så det skadade ju inte dirr att få veta lite smaskiga saker, så nu har man lite hållhakar å hemlisar om dem, hehe ;P Jag lyckades komma undan lindrigt från grillningar, Lucky me.

Igår så gick jag och tränade lite, gud vad jag är tränings-inriktad och peppad nu, mår så mycket bättre! Efter gårdagens aktiva del så duschade jag och därefter drog jag och daniel å såg robins match som de vann med 10-6, fint med vinst, även om det inte var någon jätteimponerade match.

Idag händer det inte så mycket... Spelar yatzy som vanligt.. Lyssnar på musik..
Ikväll blire gym-träning med Elin, härligt! Har en känsla av att det kommer att vara mycket folk idag, en måndagskväll liksom.. (?) Vi får väl se.. Hoppas det är glest så man får luffa runt lite ;-)

Jag har egentligen så galet mycket jag skulle kunna skriva och berätta om,
men detta inlägg har redan blivit hyffsat långt så det får vänta.
Det är såhär det blir när man bloggar sällan -
då blire värsta mycket att skriva när man väl tar sig tid och bloggar.

Ha det så bra! :)

        


Söndag

Håll tillgodo mina läsare, jag har inte lagt ned bloggandet, men det trodde ni nog inte heller!
Jag uppdaterar er om helgen och ja, om som vanligt lite allt möjligt imorgon för nu är det dags för mig att krypa ned bredvid min kärlek i sängen och sova. Imorgon ringer Robins alarm 05.15 - Huuuhuuhuu vad tidigt, det är så lite som om bara fyra timmar ju! Kan inte minnas när jag var uppe så tidigt senast. Jag undrar faktiskt om jag ens kommer att vakna av alarmet då, jag har nämligen en mer eller mindre komaliknande sömn nu förtiden - snacka om att gå i ide när det är vinter, och dessutom så drömmer jag massa olika drömmar, konstiga drömmar som tar så på krafterna att jag nästan är tröttare när jag vaknar än när jag gick å la mig, får jag för mig iaf. Så, förhoppningsvis så vaknar jag inte av alarmet och blir inte störd i min skönhetssömn. Hoppas. Jag gillar inte "avknipsad" sömn, jag vill helst ha sammanhängande sömn som varar hela natten utan störningsmoment.
 
Well,  jag ska väl inte klaga eftersom att jag ju faktiskt åtminstone har turen på min sida imorgon att få sova vidare några timmar medan Robin ska bege sig iväg i mörkret till industrin, det måste ta emot nå sjukt såklart, men jag måste ju bete mig som en bra flickvän och moraliskt stöd och alltså peppa honom och försöka få honom att se det från den ljusa sidan med att åka till jobbet - om det ens går?! 

Aja, skutta härifrån var det ja.. Det finns nog inget bättre än krypa ned brevid sin älskades sängvarma kropp, krama, pussa och vara tacksam över att han finns och ligger där så nära, ett andetag bort bara, typ.
Nu när Robin inte jobbar natt längre så blire mer av den varan än vad det varit under hösten.
Nu kan vi sova tillsammans oftare å myyyza. Happyface.
Men synd också att han inte fick fortsätta med nattskiftet som han ville.
Men, det blir ju bra ändå! Man får se det från den bästa å ljusaste sidan!

Kärleken till ära lägger jag in en bild som hade kunnat bli fin...
 .. om jag hade varit normal - och - inte rynkat på näsan! ;-) Söt!


Tänkvärt

Idag skrev Blondinbella ett mycket läsvärt inlägg kring ytlighet enligt mig.
Ibland lyckas hon uttrycka sig riktigt bra och idag höll jag med från början till slut.
Saxat från inlägget:
"Varför i hela friden klassas ytlighet som något negativt? Varför skulle man vara en sämre person för att man lägger den där extra minuten framför spegeln eller spenderar pengar på sitt utseende? Försvinner hjärnceller eller att kunna känna empati för andra människor bara för att man lägger ner mer tid på sig själv?"

Jag skulle gärna ge er mina reflektioner när det gäller ämnet, men ni får förtillfället nöja er med att jag håller med om det hon säger för jag har oturligt nog dragit på mig en nedrans förkylning så jag är lite ur form, stingslig och orkar inte sitta här och snöa in på djupet - har inte tålamod för det just nu ;-) Men, jag lovar att jag återkommer med nå djupare inlägg när jag är sugen på att sitta och diskutera fram något med mig själv igen.
 
Förbannat också att man ska gå och bli förkyld när man ska börja träna och känner sig hoppfull och glad förresten. Men sådär typiskt är det ju alltid tycker jag. Det är livets charm, eller rättare sagt fräckhet! Ena dagen så sitter man och konstaterat att nu är allt på topp, man känner sig oslagbar och blahiblaha... Men så vaknar man dagen efter och alla dessa positiva egenskaperna är borta, istället känner man huvudvärk, en igentäppt näsa, lite feber, lite halsont, ont i nacken och gud vad uschlig man känner sig och får för sig att det är så synd om en ;-) Hoppas att det går över snart! 

Här nedan finner ni förresten länken för att läsa hela ytlighet-inlägget om så önskas;
http://www.blondinbella.se/2009/january/utkast-ja-vet.aspx#Comment

Tidsfördriv typ

Vilken årstid tycker du bäst om? Våren och sommaren= Då äre ljust å lätt i sinnet
Brukar du sjunga i duschen? Det händer lite då och då, men inte jämt
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Finns en del som är kul: Fotboll, Hockey, Innebandy, Handboll, Friidrott.. Absolut inte nå med skidor eller simning. Heller inte amerikansk fotboll, basket.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Flytta. Köpa bil. Resa. Göra inte så vardagsvanliga saker och leva lite extra, passa på att kosta på mig lite. Spara.
Vad är det bästa med julafton? Det är helheten som gör det. Julmaten, godiset, släkten, julklapparna. Tar man bort något av det så blire ingen julkänsla för min del iaf. Allt måste vara som det brukar och sådär - traditionsmänniska som jag är, jappjapp.
Vad får dig att slappna av? När Robin tar på min rygg.. Haha.. Det händer något då.. Sen är det klart att man kan slappna av när man vet att allt är som det ska, när det råder lugn i hjärnan.
Tänker du ofta på sex? Ofta är ett relativt begrepp så jag vet inte vad ofta är, men det händer dagligen iaf. Jag älskar sex, men för den delen betyder det inte att jag vill ha sex jämt. Man kan ju tänka på sex å vara helt osugen.
Är du mörkrädd? Nja, lite halvt bara, om jag är själv och det är lömskt så känns det lite farligt för man vet inte vad som kan lura där i mörkret. Så, det är inte mörkret som skrämmer utan vad som kan finnas i mörkret utan att jag ser det. Jag gillar inte den ovissheten. Hatar att bli rädd.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Runt 11
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Vet inte var den tar vägen numera faktiskt, blir inte ofta sådär jätteilsk, bara irriterad å då så hetsar jag väl lite om det ett litet tag för att få ur mig det.. Pratar väl om vad som gjort mig ilsk med Robin, eller kanske mamma å pappa, å får ur mig det på så sätt. Det går lätt över som tur är.  
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Jag är helt emot rökning så ja, men det är ju verkligen inte lätt att varken sluta å införa förbud och skulle självklart möta tunga protester från olika håll. Snusning är dock mer diskret och stör/drabbar ingen annan därför jag snällare mot det å tycker det är helt ok.
Bor du utomlands? Nej, Köping ligger i Sverige
Hur länge varade ditt längsta förhållande? Det pågår kan man väl säga om man räknar ihop det totalt. Men 1½år i sträck är det längsta hittills.
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej, verkligen inte. Det händer väl att vi blir oense å tjafsar ibland. Det var värre förr om åren. Nu är alla tre så stora å då lägger man ned sånt automatisk, låter de andra vara ifred å orkar inte dryga. Men - ibland måste man ju jävlas, det är vår natur 8-)
Läser du ofta böcker? Nej, tyvärr... Önskar att jag kunde ta mig tid att läsa mer.. Ska försöka göra verklighet av det också.
Vad föredrar du för sorts filmer? Komedier, Drama, Thriller/Skräck/Deckare. Nejtack säger jag till action och science fiction typ.

Vad slösar du mest pengar på? Kläder/saker till mig själv, nöjen och ätbart typ
Vill du gifta dig? Ohjaaa! : )
Vilka tvprogram som går har du fastnat för?
OJOJ! Den listan kan göras lång vill jag lova, tyvärr kanske man ska säga eller.. Aja.. Jag ser en massa serier som går, allt från komedier till draman. Vänner till Grey's, Desperate, Brothers and Sisters... Csi, Criminal Minds.. Sen finns det ju underhållningsprogram på fredagar å lördagar också.. Jag ser det som går helt enkelt ;P
Vilka husdjur har du haft? Fågel, hamstrar, marsvin och nu kaninchen
Var badar du helst? I pool eller nå bra, säkert å bekvämt badvatten.. Gärna varmt, hav.. Thailand.. Klart vatten helst - det är iofs både läskigt och bra, då ser man och vet vad vattnet döljer, men det kanske man inte alltid vill, ser jag fiskar genom vattnet så blir jag lite skraj.. Hehe.. 8-) 
Vad dricker du för alkohol? Mest cider, emellanåt så slinker lite vin å drinkar ned också
Vilka djur är du mest rädd för? Det är lite blandat. Stora djur kan vara farliga, eller dem gör mig rädd mest av storleken även om de kanske inte gör något men tänk om man träffar en björn, älg, vargar eller räv i skogen, då skulle ju inte jag känna mig lugn dirr utan typ börja springa även om det inte är det man borde göra så är det ändå min instinkt att springa iväg från faran. Hajar är fula å läskiga. Fiskar. Stora å farliga insekter. Ödlor... Ja.. Man vet egentligen aldrig med något djur. Var lite rätt för katter förrut.
Vilken musikstil tycker du bäst om? Blandat. Allt utom det som har med hårdrock och metal att göra. I huvudsak mest musik man kan dansa till. Gamla svenska låtar. 80 å 90-tal. Modern musik som spelas på radio och på MTV å ZTV.   
Vilka språk kan du? svenska, engelska och tyska. Sen kan man ju lite småfraser å ord på några andra språk, men det kan ju inte räknas.
Gillar du att dansa? Ohyes!
Vad har du för klädstil? Jag har blivit en riktig jeans å t-shirt tjej, ofta med kofta över. När det är chill sen äre bara å byta ut jeansen mot mysbrallan.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Skönt! Jag mår illa av massa röklukt, och röken gör att kläderna å håret luktar blä.  
Hur vig är du? Inte lika vig som jag varit en gång i mina dagar, var bra vig när jag gick i gymnastik. Nu har kroppen stelnat till å allt har gått tillbaka till sitt ursprung typ.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten eller kolsyrad dricka
Vilken är din favoritglass? Ben and Jerrys olika, choklad är gött. Gräddglass vanilj med jordgubbsgrejs är gott också. Och Mc Donalds med colasås. Nästan all glass är god egentligen, men får man välja så...
Vilket kaffe sörplar du helst? Inget alls tack!
Vilket mobilmärke föredrar du? Det spelar ingen roll. Jag typ bara köper någon som jag tycker verkar bra och går inte efter märket. Har en Samsung-mobil nu, den är bra, men det är nog även andra märken så. Alla har väl sina små finesser. Sen är det klart att det underlättar om man har haft samma märke tidigare, då äre ju lättare att använda mobilen, man vet var allt finns å när man skriver meddelande också.
Vill du gå ner i vikt? Mja, till 56 kg har jag fått för mig så ytterst lite, runt 3-4 kg. För välmåendets skull, typ.  

Vad äter du helst när du ser på film?
Godis eller naturgodis, ost å kex
Lever dina föräldrar tillsammans?
Ja
Har du tandläkarskräck? Nej, inte alls, efter att ha brytit käken å haft tandställning så har det blivit en del besök hos såväl tandläkare som tandreglering. Vad är farligt?
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Hela mitt liv har jag varit både morgon och kvälls-människa vad jag kan komma ihåg. Jag är pigg på kvällarna å kan vara uppe länge. Sen på morgonen så kan jag gå upp utan svårighet å vaknar snabbt. Men faktiskt, på sistone så har det tyvärr varit segt på morgonen. Ligger nuförtiden gärna kvar länge i sängen och jag hoppas att det bara är pga. vintern och att det därför går över när våren kommer. Tröttheten kan ju även bero på att jag inte har tränat på ett tag och således borde tröttheten försvinna nu när jag börjat träna igen.
Var är du född? På Köpings BB


Måndag

Hejsan!

På måndagar börjar för dem flesta vägen mot "det nya livet" som då oftast innebär att man ska börja försöka förbättra sitt liv genom det klassiska sättet bättre kost och mer och ihållande träning. Idag är det som bekant måndag och vad det gäller mig så känner jag att jag kommit på rätt köl igen med allt från och med idag kan man säga. Det nya livet har väl inte börjat sådär drastiskt, men lite finslipning på vissa delar som inte har fungerat så bra på sistone ska jag nu ta tag i och återuppliva. Imorse gick alarmet igång på den hälsosamma tiden 09.30 som jag tycker inte är för tidigt och inte heller för sen utan lagom. Åt lite frukost och gick därefter till gymmet där jag mötte upp Elin för att införskaffa oss varsitt gymkort så nu lär vi ju träna då och då, det känns bra och kul! För mig som är både lite småsnål och har en dryg beslutsamhetsångest så är detta ett steg i rätt riktning, det gäller att vara bestämd. Har man väl köpt så finns ingen återvändo när det gäller gymkort typ, annat äre när det gäller kläder som jag har en risig förmåga av att lämna tillbaka. Att jag aldrig lär mig att klickar det inte direkt så kommer det förmodligen inte att klicka och kännas rätt hemma heller. Det måste uppstå kärlek på plats liksom.  

Fint väder idag, men väldigt kallt fortfarande. Hoppas på att det blir lite mildare snart, bara några minus räcker tycker jag.  Tycker så synd om kaninen som står där ute på altan. Ska ta in och gosa och värma upp henne så fort detta inlägg är klart.

Nu är Malin och Cissi hemma från sin långa och vad det verkar lyckade Asien-resa och det glädjer mig. Är redan på fredag bjuden på maskerad med barnprogram-tema hos Malin så jag får ta å fundera lite på vad jag ska ta å vara för något. Även på Lördag blire händelserikt för då äre dags för först personalmöte å därefter fest i Arboga Badhus, jag hoppas att det blir trevligt. Det ska bli kul att se vad det är för filurer som jobbar på Mc Donalds i Arboga.
 
När det gäller innebandyn nu så känner jag fortfarande osäkerhet och ett frågetecken på huruvida jag ska fortsätta eller inte. Jag är dock sugen på att träna ikväll, men vi får se.. Kanske kan det peppa upp mig. Man kan ju hoppas. Jag både vill och inte vill fortsätta, där har vi ett släng av det malin-typiska beteendet när det gäller att ta beslut. Men man kan ju inte stå mittemellan hur länge som helst - antingen fortsätter man och börjar träna kontirnuerligt eller så slutar man och lägger det helt på hyllan - och det är det jag har svårt med  - att släppa det helt, lämna. Men, det kanske är dags för annat nu. Vi får se.. hehe.. Vi får se säger jag nog ofta, ofta i sammanhang när jag vill slippa bestämma å ta beslut direkt, då visar det sig hur det blir.
 
Nu sitter jag här i lugn och ro med sinneslugn inuti, spelar lite yatzy, äter en mandarin och är allmänt belåten med livet. Visst låter det som en klyché, men faktum är att det är så jag känner, vilket är soft. Optimism. När alla delar stämmer. En harmoni. Ni fattar. Att jag har robins sköna å väldoftande tröja på mig gör inte saken sämre.

Att man aldrig lär sig att det är såhär man mår bäst - genom att sova lagom, träna, äta någorlunda rätt, ja - göra saker som man faktiskt mår bra av och som gynnar en. Dessvärre så lyckas man ju bara hålla sig inom de goda ramarna ett tag, men efter det där taget så blire ju så att man ju av någon oförklarlig och typisk anledning jämt falla tillbaka till att ligga å glo film, köpa godis osv, man tycker att det är mysigt och att man kan unna sig det bara för att man tycker att man mår så bra.

Min förhoppning med träningen är att jag ska börja bli piggare och må lite bättre inuti. 

Dags att ta in kanin-stackarn! Hejhopp! 

Robins förslag på maskerad-utklädsel till mig:
Pokémonen Snorlax!


Välkommen 2009!

.. Och så är året 2008 förgånget och endast ett minne blott, det känns som igår! ;-)
Jag öppnar gladerligen mina armar för ett nytt spännande år som jag hoppas blir både stabilt och framgångsrik på olika sätt.  Jag tackar för allt som 2008 förde med sig, gott som ont. Jag tror att det finns en mening med allt som händer och därför vänder jag det som jag från första början tycker är negativt till något positivt, blir rikare av motgångar och drar lärdom av det som händer. Jag tackar 2008 för att det gav mig insikt och en styrka inuti mig själv som gjort att jag utvecklats och förändrats på ett positivt sätt under året. Mest tacksam är jag över att Kärleken blivit en naturlig del av min vardag, Robin är den bästa jag vet och han gör mig så innerligt lycklig, stark och trygg. Och sen blaha blaha, jag skulle ju kunna räkna upp en hel del såklart - att jag tog studenten med hyffsade bra betyg (iaf som jag är nöjd över, men som jag ändå ska plugga upp inom några ämnen)...
Well, hoppas att alla hade ett lyckat nyårs-firande! 
Jag hade det väldigt trevligt - först middag hos robin med vänner, därefter fest och torget på tolvslaget!
Nu ska jag klä mig väl för att ut och gå med Elin i den bitande kylan, härligt! ;-)
Robin åkte iväg och gymmade så jag vill inte vara sämre, typ.
Ikväll blire bara chill (som oftast) med ost & kex till film. Skön start på året!
Puss&Kram, med förhoppningar om att vi går ett bra år tillmötes!

               

RSS 2.0