Tisdag

Jag är skapligt sugen på chips just nu, och det händer inte ofta - jag är mer godis-sugen-typen. Men förmodligen är jag inte sugen på godis just idag för att jag köpte mig en god påse godis igår när jag och Robin stannade i Hummelsta på vägen hem från Arlanda, så godis har jag ätit för ett tag nu. Kanske är jag också just chips-sugen för att jag är hungrig, och för att chips är salt och det väger upp allt det söta jag ätit det senaste dygnet. Som tur är kommer hungern snart att botas med tacopaj hos min farbror som fyller år idag, så vi ska snart dit till han och hans sambo i V-ås och gratulera samt äta gott och såklart umgås med kusinerna och farmor och farfar också. Trevligt trevligt.

Sitter bara här och ugglar medan jag väntar på att övriga familjemedlemmar ska bli klara... Kanske ska hoppa ur morgonrocken själv å klä på mig nå mer anständigt. Trodde att jag skulle ha mer att bjuda på än det jag nu skrivit, men tydligen inte.. :) Ikväll är det en bra tv-kväll iaf.. Alltid något va!

Take care!


Söndag

Yoh yoh yoh!

Så var vi här igen - det är söndag och på god väg mot måndag och ny vecka!
Jag sitter förtillfället i Robins säng och avnjuter tårta, schyssta puckar det!
Vilar ett par slitna ben och ett trött huvud efter ett arbetspass som var allt annat än chill.

Igår var det minst lika trevligt som jag hade på känn innan, både hos farmor och hos Cissi, men den sistnämnda tillställningen tog nog förstaplatsen - helt klockrent! Tack för en lyckad kväll bruds! Mycket drickbart intogs och således var berusningen ett faktum och det var till en början en angenäm effekt - men sen blev det plötsligt liksom för mycket på något sätt - som det emellanåt har en förmåga att bli när man intar alkholhaltiga drycker ;-) Hantis var rätt så okej igår tycker jag nog... Haha. Så grötig ;-) Dansade iaf loss med både brudarna och Robin och minglade runt innan vi kom till den punkt där vi kände att det var dags att gå hem. Man ska sluta det hela när man är på topp och jag gick nog därifrån när jag var i mitt esse! :) Däckade som väntat hårdast i sängen och vaknade med en känsla av bakfylla - inte helt otippat... Tråkig baksida och bi-effekt av det hela, men men. Jag ville bara ligga i sängen hela dagen. Men, den stilen höll inte riktigt eftersom att jag skulle jobba 16-22 så det var bara för mig att ta mig upp och försöka göra det bästa av situationen och finna mig i det. Det kanske var lika bra att jag var tvungen att gå upp också, för annars hade jag nog segat ihop totalt och känt mig bakis längre än vad jag gjorde. Men, lite kebab gjorde susen! Då blev man människa igen!

Nu är det snart dags för sömn här hos oss, måste erkänna att det ska bli riktigt skönt att krypa ned under täcket och gosa lite :) Imorgon är Robin ledig och det gillar jag, hihi. Vi ska skjutsa Robins vänner till Arlanda imorgon. Jag gillar att åka bil ;-) De är 8 st grabbar som ska vara borta 2 månader i Asien, hel-gryyymt! Det är sånt där man vill göra själv - men liksom inte vågar eller vad det är. Minne för livet. Tänk så många upplevelser.
Nåja.. Om ni skulle intressera er i grabbarnas resa så har de en blogg; spontanresan.blogg.se. Oavsett om man känner dem eller inte så är det ju kul att läsa, tycker jag.

Vi hörs hörrni!

 


Fredag

Hej på er!

Här kommer lite fredags-feta saker denna feta fredag till ära:
* Ja,för det första; fett nice med fredag såklart!
* För det andra; Fett gott med fläskfilé och stekt potatis med sås på Falkboet idag. Satt fint må jag säga! Mat är fett schyssta puckar det! 
* Det var fett skönt att sola lite och bättra på färgen!
* Fett gott med fredags-fika inom en snar framtid. Fett schysst av mammsen att baka något varje fredagseftermiddag. Ta lite fika och fira in helgen liksom.
* En fett trevlig dag väntar mig förmodligen imorgon- från början till slut. Först till Västerås och farmor&farfar för att främst gratta farmor, annars också fika och träffa kusinerna. Väl hemma sen blire fix inför girls night med dricka, trevligheter, utgång och sådära.
* Fett kul med final i Let's Dance idag, jag hejar på Laila. Fett angenämt med bra saker på tv över huvudtaget ikväll, det är schysst det - bara ligga och gloooo och inte bry sig ett smack om något annat - lite av min specialitet.
* Feting-tråk-äckligt väder! Hata hata fett mycket. Jag och Elin försökte oss på en fredagspromenad, det var okej till en början men efter ett tag var det inte alls så kul längre. Den enda som gillade promenaden var Zmillizen som var busig och glad, vilket iofs är en vanlighet, men ändå.
* Jag är fett nöjd över mina nya prylar som ni finner här nedan;

    

Det var allt fett för nu! Vår nu tack! Hejhopp!

Torsdag

Tjoho!

Imorse när jag vaknade så var jag ovanligt pigg, glad och peppad så jag tänkte att det då var lika bra att göra något av det positiva som jag kände så jag åt en portion havregrynsgröt (som jag förövrigt älskar och skulle kunna äta morgon, middag, kväll om man inte skulle tröttna! det är så mjukt och man blir så lugn och skön i magen och inombords på något sätt) Well, efter gröten så tog jag mig ut på en långpromenix runt hela stan, och det var riktigt skönt att komma ut sådär på morgonen och kicka igång dagen istället för att dega i sängen ett bra tag - även om det också har sin tjusning såklart, men är man energisk så är det lika bra att ta sig ut på dirren och fånga den stunden :) Dessvärre var jag på något oförklarligt sätt dum nog att välja vinterjackan, hur jag tänkte när jag valde den vet jag inte, så det blev ju såklart väldigt varmt och svettigt efter ett tag eftersom att solen låg på men det var bara att trava på målmedvetet.

Så, nu ligger jag här i sängen såklart, nyduschad och äter omelett och kokta morötter, haha - konstig kombination, men jag var så sugen på båda! Så fort jag ätit upp och klätt på mig så ska jag ta mig till Skinngubben och H&M för att köpa skor och bikini som jag förälskade mig i igår, kanske blir ett par chinos på Lindex också. Igår var det verkligen en såndär dag som allt tilltalar en, jag gillade typ allt jag såg och prövade. Vill Gud att jag spenderar pengar?!

Jag måste förresten skryta lite över att jag faktiskt redan igår började jag ta tag i det nya området i samhällskunskapen; Det samhällsekonomiska kretsloppet. Gäsp, men ändå. Började svara på instuderingsfrågorna så när jag svarat på allt så är det bara att plugga in det hela sen.

Senare i eftermiddag ska jag träffa Elin en stund och gymma, softisch! Jag är pepp, det gäller å satsa till 100%. Ikväll kommer Robin och myser och imorgon när vi vaknat så ska vi till gymmet och sola,  det ska bli så skönt, sen en fredagslunch på det och man känner bara grr mjaaau<3 Om det blir utgång eller inte för min del imorgon vet jag inte, har ju så svårt att besluta mig - både vill och inte vill - som det gäller med det mesta ;-) Men på lördag blire iaf först till cissi och sen ut i svängen for sure, längtar.

Ha en härlig dag!

Onsdag

Hoppela hejela!

Här ligger jag och surplar på en smoothie och här utanför skiner solen fint över vår stad även idag, det är schyssta puckar det må jag säga! :) Det känns extra bra med sånthär väder idag med anledning av att jag och elin ska ta oss en mils-promenad framåt eftermiddagen och då är ju fint väder att föredra och en fördel så det blir friskt och skönt!:) Om vi är på riktigt humör kanske vi till och med pumpar lite vikter på gymmet efteråt, men bara kanske... Hehe. Det kanske är önsketänkande från min sida att vi ska orka eftersom att jag vill hitta min form igen. Alltså, det handlar inte om någon bantningskur här inte, det handlar bara om att kunna ha sina egna kläder igen, det vore ju skönt liksom! ;-)

Några andra planer har jag väl inte direkt idag... Är dock lite sugen på att slinga håret så jag kanske gör't! Vore kul med lite förändring av håret till en ljusare nyans nu när våren närmar sig. Det var typ 1 ½ år sedan jag gjorde något färgmässigt i håret nu, vilket iofs är bra för hårets skull, dessutom så klippte jag ju av det rejält i höstas så håret har verkligen fått liv igen! Så, nu när håret mår bra så är det dags att "förstöra" det lite med slingor ;-) Egentligen ska man ju göra slingor hos frissan med risk för att det blir helt fel hemma, men jag har en förpackning så tänkte iaf försöka. Kanske bäst att vänta till någon kan hjälpa mig. Robin-älskling? Vill du slinga mitt hår? =)

Gårdagen blev förresten lyckad på de tre olika sätt jag hoppades på: provet gick bra, tränade två timmars kombinerad styrke&konditionträning och åt rätt så bra, så jag var nöjd med mig själv när jag la mig i sängen och glodde serier igår kväll med gott samvete. ;-)

Mot helgen och formen nu! :)

Tisdag

God förmiddag!

Jag vet att vädret är ett uttjatat ämne i tider som dessa när våren inte riktigt kan bestämma sig för om den vill komma fram eller inte. Och dessutom är ju faktiskt vädersnack alltid aktuellt, för väder har vi ju jämt och det är något man inte kommer ifrån! Jag vet också att jag igår drog en liten kort klagovisa på hur vädret var vid det tillfället jag skrev. Men, idag när jag kikar ut så bländas jag av kombinationen mellan vit snö och sol som strålar och det ser till skillnad mot igår ut som en fin vinterdag och allt känns plötsligt lite mer angenämt och ett hopp väcks, för när jag upptäckte detta fakum så blev jag genast piggare och gladare än vad jag kände först när jag vaknade. Hoppas de positiva känslorna jag känner i detta nu inte är tillfälliga utan håller hela dgaen igenom och gör så att det även går bra på provet! *Håller tummarna*

Vanligtvis brukar ju "det nya livet" som innefattar träning och annan sund livsstil börja på måndagar, men för mig börjar detta tråkiga faktum här och nu idag även om det är tisdag. Anledningen till att jag ska börja med en sundare kosthållning är att mina replay-jeans inte längre sitter som jag vill utan på tok för tajt, och inte minst: mina jobbarbyxor går inte att knäppa :D hahahaha.. Sad but true! Så nu ska jag göra ett försök att skippa sånt som inte gynnar min figur. Jag sa nyss nej till fika liksom, stort steg, haha, men det känns bra, man är stark och motiverad i början ;-) Ikväll ska jag gymma också. Lika bra att rivstarta liksom. Men, på helgerna blire inget av att hålla tillbaka, ohno - någon måtta får det vara på det tråkiga! Nog om detta för nu, men jag lär ju återkomma med hur det går, eller.. inte går om det är så.. Men, det kommer nog gå bra!

Jag längtar till helgen, och det är inte bara för att jag "får" äta gottigot då om ni tror det! ( Även om det också är en anledning) Men den verkliga anledningen är för att det ser ut nu som att det blir utgång gånger två och jag tror att möjligheterna för detta är rätt stora, om inte annat blire lördag iaf for sure. Trevligt! Lika bra att satsa när man väl är ute i farten, för en chillar-mallan är ju inte ute i svängen allt för ofta så då kan man köra en tvådagars. Så nu kör vi fullt ös, förhoppningsvis inte medvetslös! En annan rolig sak ihelgen är att farmor fyller år och att vi ska dit och träffa både farmor och farfar och de andra pysarna som ska dit, bland annat kusinerna som jag love a lot. Och, sist men inte minst: fika! (Tippat) 

Mööh. Kan ju tala om att jag inte skulle ha något emot chokladbollarna mamma å morbror fikar på. Men, jag ska ta en apelsin istället och det är nästan lika gott, men bara nästan. Ska även ta och göra sista rycket med plugget, sista chansen nu!

TAKE CARE!

Måndag

Halli hallå!

Uppdaterar lite i brist på annat tidsfördriv medan jag väntar på att något ska hända och kan inte låta bli att fråga mig: Vad är det som händer med vädret? Vad är det för en typisk snöyra som vimlar ned över stan? Jag är besviken, och säkert många andra med mig. Var inte våren på väg eller? Nehe.. Aja.. Bara att finna sig i det för det går inte direkt att påverka! Men självklart skulle jag uppskatta om vädret slår om snart för det skulle vara mysigt att sitta ute i solen och plugga tycker jag! :) Man blir lite mer motiverad av sol och fint väder. "Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne" - som jag brukar säga.

Förtillfället ligger jag där jag oftast ligger när jag är hemma - i sängen ;-) Gör inte så mycket mer än surfar runt lite slött bland bloggar och andra sidor. Men lugnet varar inte så länge till för alldeles snart blir det liv här hemma i det Lindgrenska palatset för mina kusiner och familj kommer på besök och Rebecca skulle ta med sig sin hund Ebba också så det blir full rulle - I like it! Jag kan behöva lite liv och aktivitet efter att ha varvat serier med pluggande dagen igenom, och fika skulle sitta fint det också för den delen :) Så, en paus på några timmar passar mig som handen i handsken. Sen när de åker härifrån senare ikväller äre dags att uppta det förhoppningsvis flitiga pluggandet igen.

Dags att ta emot mina gäster!

Söndag

Idag ska jag plugga, träna, städa och chilla - precis som man gör en söndag!
Just nu har jag ingen lust att fatta mig långt, eller, jag har inte tid eftersom att jag måste ta tag i mitt pluggande på FN&EU, men jag kanske hoppar in och hör av mig lite senare - antingen om jag har tråkigt eller om jag känner att jag har plugget under kontroll!
Vad jag kan säga just nu är att jag ser fram emot en ny vecka iaf!
Det är alltid något som gör att det är skönt med nya veckor, det är liksom som att man får nya chanser, en ny fräsch vecka att fylla med vad man vill - även om man inte har något speciellt bestämt eller så.
Aja, vad som är extra trevligt denna vecka är att det är dags för löning gånger två för min del på onsdag, både från Mc Donalds och från Västeråsbagarn för semmel-dagarna - fina firren det va! Jag gillar pengar.
Annars den här veckan är jag ledig på schemat fram till söndag - trist, men jag kommer säkert förhoppningsvis hoppa in på något pass ändå. Och när det gäller all tid jag har över när jag inte jobbar så är den inte så svår att fylla ut, nejnej, att döda tid är mitt minsta bekymmer ;-) 
Veckan innebär ju också att det är dags att skriva prov igen, som sagt - på tisdag närmare bestämt, men det ska nog gå bra bara jag pluggar lite mer flitigt den tid som återstår såå.. Bäst att börja nu! :)


Fredag

Idag har jag själv inte så mycket att bjuda på i skriv-väg. Jag tänkte bara dela med mig av en länk som leder till en krönika som Robin har skrivit till minne av Jesper Öhman eftersom att jag fann den fin och ärofylld.
http://www.kaksport.se/fredagskronika-med-robin-laakso

Ta hand om varandra och ha en skön fredagkväll!

Torsdag

Hejsan!

Nu har det gått några dagar sedan jag uppdaterade sist och anledningen till det är väl inte direkt att jag har haft fullt upp med annat utan kanske snarare motsatsen - att det har varit väldigt lugnt och det är väl inget man skriver om direkt eftersom att det blir rätt korta och innehållslösa inlägg och då känns det bättre att avstå.
Jag har väl egentligen inget bättre att bjuda er på idag jämfört med tidigare dagarna i veckan direkt, men det var något som gjorde att jag kände och tyckte att det var dags att göra ett avtryck nu, även om det blir ett bra  eller mindre bra sådant. Den här veckan började med ett jobbpass i måndags, men därefter har dagarna innhehållt mest chill och plugg inför nästa veckas prov på FN&EU, och när det gäller kunskaperna på kapitlet just nu så är de okej och lite på ytan, men det tar sig väl med lite mer plugg under de dagarna som kvarstår hoppas jag! :)

Nu är vi ju inne på den senare hälften av mars och är inte det skönt så säg?! Vädret de senaste dagarna har ju verkligen ingett hopp om att våren är på väg. Igår var jag och Elin ut på en långpromenad i det fina vädret, jag hade solglasögon och vårjacka och det kändes underbart! I slutet av promenaden avslutades det hela med vårens första glass, jag provade en av de nya Magnum-glassarna som förövrigt kostade 22 kr!!! Men jaja.. Den var helt okej, fin förpackning ;-) Som en skattkista och däri hittar man skatten själv, glassen! Inte lika stor som vanlig Magnum heller.

Just nu är jag mätt som fan efter x antal pannkakor, så jag ligger bara och kollar på Top Model 12 som jag laddat hem innan den säsongen kommer till Sverige eftersom att jag är så pass nyfiken av mig som vanligt. Men, skillnaden mot tidigare säsonger är att jag kollar på alla avsnitt i rätt ordning den här gången och inte tjyvkollar vinnaren i förtid - duktigt av mig! ;-)

Ska snart hoppa in i duschen och åka till Robin. I vanlig torsdags-ordning så ska vi ses och sova och imorgon när vi vaknat och sådär så ska vi såklart iväg och luncha eftersom att det är fredag! Gillar't!
Vad helgen bjuder på är inget över det vanliga, åtminstone inte vad jag vet nu, kanske dyker det upp något. Vad jag vet att jag ska göra ihelgen är att jobba mellan 18-23 på lördag och försöka få till lite plugg då och då.

Vi hörs hörrni!

Söndag

Bra nyheter för dagen är att det nu kommit ut att min älskade Robin skrivit på för innebandylaget ÖSK - alltså Örebro, som spelar i Div. 1! Som du vet är jag glad för din skull och önskar dig all lycka, resten löser sig! Vi får hoppas att detta lyft till en högre serie leder till utveckling osv. osv. osv.

Just nu sitter jag i Robins säng med min dator och bedriver min data-verksamhet på detta håll, medan han sitter på annat håll vid sin dator vid skrivbordet - romantiken spirar! ;-) Faktum är att vi ska lana Betapet snart, det är chill. Sen får vi väl se vad som händer, beroende vem som vinner. Blire kanske jag som får sova på golvet inatt?! HOPE NOT. Dags att trimma vinnar-skallen i mig!

Har förövrigt varit mätt i magen hela dagen idag, vilket för mig är en ovanlighet som i princip jämt brukar ha en liten känsla av hunger som lurar i maggropen, men icke idag för idag har jag pulat i mig med jämna mellanrum. Började dagen med frukost bestående av en magnum mandel, mockaruta och mjölk vid 12(!!!), som förövrigt är en ovanlig tid för mig att vakna och äta frukost på, men jag å robin satt uppe å ugglade till 3 igår så... ja.. Då blire så!
Sen kilade vi över till mormor som bjöd på köttfärslimpa med skinka i, potatis och sås, smörgåsar, sallad och sånt jox. Sallad äter jag ju inte direkt, mer än i kebab och till tacos, men iaf - det fanns att tillgå om så önskades.
Efterätt var glassbåt. Sen efter lite paus så dukade hon fram kladdkaka, bullar, kakor och mandelkubbar - då blev det dags för mig att knäppa upp jeansen för att kunna äta utan att byxorna skulle spricka - sorgligt, men så äre. Får ta å fasta kommande vecka känner jag, för kläderna börjar sitta lite mer tajt får jag en känsla av, allt börjar ge resultat - föga smickrande sådana. Vad är det man säger... "Hellre tjock och lycklig, än smal och olycklig" .. Dessvärre kan man ju säkert bli lätt olycklig av att vara överviktig. men aja aja aja... Nog om detta ämne här och nu.

Till andra mindre roliga saker än min vikt så fick jag nu på kvällskvisten reda på att en pojke från köping född 1994 dog under en fotbollsmatch. Det är rörande som det är för en blödig person som jag att en så pass ung kille dör - under en fotbollsmatch sådär på måfå, men att denna kille är från köping och man vet vem det är gör saken tyngre. Känner sådan emati för de som mist sin son. Hoppas han vilar i frid!

Nu är det dags för Betapet, sen mys! (kan jag hoppas på)
Hejhopp!

På väg mot söndag

Jag har aldrig någonsin haft en riktig fling för en kändis såsom skådespelare eller artister. Jag har aldrig känt en så pass stark känsla som gjort att jag velat vara tillsammans med eller älskat med dem. Men, nu har det hänt för första gången. Och det är ingen mindre än Brad Pitt är det som gör att det känns lite extra inuti - jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Åh, vilken man! Om vi har frikort Robin, så är Brad mitt val - trots åldern. Även om ni gillar honom eller inte så må ni medge att han är fräsch för sin ålder?! :) Fast ja.. Jag tror jag inte direkt vill ha sex med honom eller nått, jag är bara hm.. attaherad tror jag.. Inte kåt.. Utan bara att han är min typ av man på något sätt kan man väl säga.

Anledningen till att jag nu insett att Brad Pitt är min lilla fling i fantasin, typ, är att jag sett den senaste filmen han medverkat i, Benjamin Buttons otroliga liv. Kanske lite efter alla andra, men aja. Och, det stadium i Benjamins liv jag "förälskat" mig i var då inte när han var gammal eller bebis, utan i den åldern han är i på riktigt nu eller kanske lite yngre - men det förstod ni väl förmodligen! Kommentarer om filmen annars då? Jao.. Bra film, men seg stundtals tycker jag nog, så himla lugn film på något sätt - nästan irriterande lugn så jag blev rastlös eftersom att jag ville spola ;P Jag tror att jag vill ha mer action, mer svängar i storyn och spänning. Aja.  

Lite skräll angående vinnaren av Melodifestivalen va? Jaja, det är så det är! :) Bättre än Af Ugglas och Molly iaf så jag får väl säga att jag är nöjd trots att det förvånade lite, det kanske kan bli något bra till slut ändå. Våra 8 röster på Alcazar hjälpte tydligen inte ;-) Här gillar vi disco-låtar som man kan dansa till och som artisterna dansar i, det blir mer show då! Angående opera förresten så är det något med låtar innehållandes opera som jag gillar, de är så befriande på något sätt, som att dra en skön lättnads suck eller nått. Haha. Då menar jag låtar som de både sjunger vanligt i och sen opera i refrängerna. Andra bidrag med sån typ är låten "Golden Star" med gruppen Elysion och "When you need me" med Therese Andersson. Ja ni, jag vet inte vad det är, men någon power över låtarna känner jag iaf inuti. Ibland är man lite underlig ;-)

Dags å lägga sig lite...  Puss!

R - you are my love, my heart and fire<3

Lördag

Tjenaaa på er!

Ligger nu i fetaste slappar-ställningen i sängen och knappar på tangenterna på min nya och bärbara dator, verkligen jätteskönt! Märker ni någon skillnad?! ;-) Nej, det är klart att ni förmodligen inte gör - men det gör jag kan jag lova, och jag gillar det! ;-) Är så mätt att jag tror att jag ska spricka nu, som man så konstigt säger, men spricka kommer jag ju inte göra direkt! Anledningen till denna mättnad är en fin kebabrulle som blivit uppäten och nu fått ett nytt hem i min mage. Nog för att jag är mätt nu, men jag är ju inte den som bangar lite godis later, ååhnej tror ni det så misstar ni er grovt för det finns lite plats till övers i ett maghörn ska jag  tala om - en liten plats som är paxad för godiset jag köpte på Hummelsta Godisstopp på hemvägen från Sthlm. Det där med ett godis-köps-stopp i Hummelsta hör verkligen till när man varit eller ska till Sthlm. 

Hur var det då på genrepet av Melodifestivals-finalen då kanske någon undrar? Och gör ingen det så tänker jag skriva det ändå! ... *Baradaaam* DET VAR TOK-GRYMT! :D Det var i princip exakt som kvällens final kommer se ut, bortsett från att typ alla damer var osminkade&ofixade i håret (de såg rent av slitna ut) och att röstningen var lottad men annars så var det inga undantag. Vi satt verkligen jättebra till, det var värsta trycket och så gott som fullsatt. Jag må säga att alla bidrag låter verkligen bättre på plats! Man rycktes liksom med i alla låtar, kände en feeling för bidragen på ett annat sätt än vad man gör framför tv:n. Så, inför finalen nu så håller jag min ena tumme på Alcazar och andra tummen på Måns. Jag vill inte Molly, Sarah Dawn Finer, Af Ugglas eller Opera-Marlena. De som känns helt okej om de skulle vinna är resten: Heat, EMD, Emilia och Sofia. Vi får se! Om cirka två timmar vet vi. Ingen big deal egentligen, men ändå. Så, nu ska jag gå ut och joina familyn framför melodifestivals-spektaklet, det kommer förmodligen att kännas som att se en repris av det vi såg tidigare idag, men ändå - denna gång när vi ser det så kommer det ju leda till en riktig vinnare och inte en framlottad. Förresten var det Caroline Af Ugglas som blev den framröstade i genrepet - hoppas det inte blir verklighet! ;-)

Tjingpling!

Fredag

Tjena!

Jag orkar inte skriva något långdraget, så såhär ligger det till:

* Idag har jag gjort två av mina fredagsvanor; för det första har jag solat, så jag har jättefin färg i ansiktet nu måste jag säga för att skryta lite, och för det andra har jag ätit lunch på Falkboet med Robin och mammsen - väldigt gott, trevligt också för den delen!

* Idag fick jag ett brev från posten där det stod: "Du har ett paket att hämta ut!" Så om ca en halvtimme ska jag hämta ut min dator! :) Jag är så taggad! Det ska bli riktigt fint med något nytt och fräscht! 

* Idag blev jag så pass glad när jag såg att datorn kommer så att jag lät mig frestas och falla för den sköna impulsen inuti mig som sa åt mig att falla för trycket och köpa två par skor och några klädesplagg - så det gjorde jag och tänkte att det är lika bra att shoppa allt på samma gång så man kan börja spara igen. Fast faktum är att jag nu bara är sugen på mer, jag har nog fått en slags mersmak.
 
* Ikväll blire såklart tacos, Let's Dance, Så ska det låta, Singing Bee, Samantha, snacks och film! Jag är lika taggad som vanligt! ;-)

* Imorgon ska vi till Sthlm och se genrepet inför kvällens final i Melodifestivalen, jag hoppas och tror att det blir underhållande! De bidrag som jag helst ser vinna sen på riktiga finalen på kvällen sen är: Måns, Alcazar, EMD och.. Ja.. Spela roll egentligen.. Men bara helst inte Caroline Af Ugglas typ - och jag kan inte låta bli att undra om jag är den enda som inte hejar på henne?! För dessvärre pekar ju röstningar och sånt där mot att hennes chanser att vinna är stora. Varför då? Visst är det en känslig låt, men ändå.. Så, jao, det skrämmer mig nog lite att chansen finns att hon floppar å vinner skiten. Om hon går vidare till Moskva kommer folk verkligen undra: Vad är det Sverige har skickat? Sverige liksom?! Och vi kommer komma sist. Skulle dock vilja höra låten på engelska. Nog om det.

På söndag ska vi till mormor på mat och efterrätt å sånt trevlans. Jag är taggad och på! Jag gillar såntdär;-) - Surprise Surprise!
Nu ska jag fortsätta lägga över saker på skivor från min gamla dator som jag vill ha med mig över på den nya!

TJOLAHOPPELIHOO! HA EN SKÖN HELG! :)

Onsdag

Hejhoppeli!

Idag är det onsdag och det mesta känns bra och det glädjer mig - förrutom det faktum att jag snart kommer att bli av med en massa pengar genom mitt dator-köp, men jag får tänka positivt genom att se det som en investering och att jag faktiskt får en ny fräsch dator och det är jag faktiskt riktigt peppad över! Längtar så! Det förvånar faktiskt mig själv att jag kommer att lägga ut så mycket pengar på en sådan grej, och det förvånar nog andra runt mig också! ;) Hehe. Det kommer att svida lite ett tag, eller bli som ett tomrum efter pengarna, men det går över och kommer att lappas ihop genom lite jobb. Okej, jag vet att pengar inte är allt och pengar egentligen inte gör en lycklig, men jag är rätt girig och pengakåt av mig, jag vill liksom bara ha pengarna där på kontot av någon anledning - bara för att ha och känna mig tillfreds med att ha pengar, det känns som en trygghet liksom och att ha tillgång till pengar om man behöver typ - även om jag inte vill ta av pengarna. Haha. Men, vad ska man med pengar till om man inte lägger de på saker man vill ha? Det är ju bland annat därför man sparar - för att kunna köpa. Nåväl.. Jag ska inte klaga så nog om mitt löjliga problem, för nu.
  
Idag kom ett litet paket till mig på posten, det är alltid spännande att se vad som finns inuti om man inte redan vet, men även om man vet så är det ädnå kul tycker jag, och detta oavsett om man betalat för det eller inte - paket som paket! Den här gången hade jag faktiskt ingen aning vad paketet skulle innehålla och det som mötte mig när jag förväntansfullt öppnade var detta:



Jag blev såklart glad som ett barn! Det var en överraskning, en god sådan! Hur vet dem att jag gillar godis eller chansade de bara och att det blev en lyckad gissning? Å andra sidan kan det vara så att jag fyllt i något frågeformulär någonstans på internet, håller inte reda på det. Hehe. Och det spelar ingen roll, två goda godispåsar är hos mig och de passar bra nu när jag har tre filmer jag ska kolla på - Changeling, Benjamin Buttons otroliga liv och Patrik 1.5. Kanske inte alla idag, men iaf en eller två. Och så lite plugg på det - Perfa! :)

Åh.. Jag längtar så till imorgon kväll, för då väntar tre riktigt bra dagar - fredag, lördag och söndag och de kommer att bli toppen! Helger brukar ju alltid vara välkomna och angenäma som de är, men den här helgen blir lite extra och det är kul!:) Jag gillar när det händer saker utöver det vanliga!

Nu ska jag ner på banken och ordna med konto och pengar inför mitt dator-köp. Är lite splittrad för jag både brööölar och hoppar jämfota glatt inombords just nu över detta.

Tjing! 

Snart Tisdag

Idag skrev Isabella Löwengrip en debattartikel i Expressen och som vanligt när hon skriver om något stort ämne som rör befolkningen så blir resultatet riktigt bra, enligt mig. Men, vad som också tillhör hennes stora ämnen är att de får följden att lämna efter sig såväl positiva som negativa kommentarer och jag brukar alltid skumma igenom lite av det folk lämnat som avtryck i hennes kommentators-fält, och som varje gång läste jag återigen en hel drös med negativa kommentarer och förstår inte riktigt varför man lämnar en negativ kommentar, det känns så onödigt, orka bryr sig liksom.. Aja..

Det jag vill säga är iaf att jag skulle kunna skriva långa rader och utlägg om hur otroligt bra Blondinbella är och av vilka anledningar jag tycker att hon är bra. Jag tycker att hon har en sådan fantastisk insikt i det mesta verkligen - hur livet är i det stora hela, världen vi lever i, hur personer är, hur hon själv är osv. En medvetenhet och allmänbildning som många andra människor saknar, och de människor som saknar just dessa egenskaper och empati är just de som lägger ned tid på att skriva negativa saker av någon för mig oförklarlig anledning - är det avundsjuka? Varför är det så många som har svårt med att en 18-årig tjej når framgång och får så många blickar på sig? Av vilken anledning vill ni försöka trycka tillbaka henne i ledet som en vanlig människa? Får man inte utmärka sig från mängden? Ska alla vara likadana och hålla tillbaka för att passa in i eran bild? Det är som Bella skriver så typiskt Sverige, att när en helylle tjej går utanför normen och ramarna så är det FELFELFEL i många ögon? Snälla.. Låt oss gå ifrån gamla tider om att tjejer och ungdomar ska vara på ett visst vis. Bara för att Bella gör på ett nytt sätt så behöver ju inte det automatiskt betyda att det är fel sätt? Det är bara ett NYTT sätt.  Jag gillar inte när människor ska bemöta nya sätt med kritik för att det nya gör dem osäkra. Det är oftast helt obefogad kritik och det är så onödigt.

Men vet ni alla negativa syniker som kritiserar Isabella? Det är bland annat tack vare er som hon har blivit den starka och framgångsrika tjej hon är idag! Hon har fått hört negativitet från olika håll från allra första början, men trots detta - se hur långt hon tagit sig idag. Det är värt beröm, tycker åtminstone jag, att en tjej som fått så mycket negativ kritik trots detta slått igenom med sådan kraft. Är inte det styrka så säg? Många andra skulle gett upp tidigt för att de inte pallade trycket från omgivningen.

Nu vet jag att Bella klarar mycket av det här på egen hand, men, självklart har hon även delvis tagit hjälp av kunniga - men vilka gör inte det för att bygga upp sin framgång?! Nämn någon som bara har sig själv att tacka? Alla kända människor som finns i världen vore ingenting utan alla människorna de har runt om sig - men de människorna kritiserar ni inte? Ingen annan kändis får kritik för att ha "glidit på ett bananskal" eller för att ha föds "med guldsked i munnen", nej - hur de nått sin framgång bryr ni er inte om - för de utmärker sig inte ifrån det vanliga och därför gräver ni inte i hur deras väg sett ut till att de blivit kända.

Kan ni inte bara glädjas av att en 18-åring nått så långt i vårt land utan att ha vikt ut sig, varit artist, medverkat i tv-serie etc. - utan helt enkelt genom att ha drivit en blogg där hon helt enkelt bara varit ärlig, visat hennes sida och delgett oss åsikter, värderingar och som blivit förebild för många unga tjejer? Är det fel sätt att bli känd genom en blogg?! Isf, varför? Kan ni inte känna er stolta över att det faktiskt finns gömda guldkorn här och var i Sverige som är målmedvetna nog att visa vem man är och vädra sig för att göra skillnad. Klarar ni inte av att någon så ung tar så mycket plats? Jag tycker det är grymt att en tonåring nått så långt med det hon gör, ingenting kommer gratis, hon har fått offra väldigt mycket - det lär ni väl förstå?!  När hon gick med på allt vad hennes bloggeri innebär så sa hon med andra ord upp sig integritet och blev en offentlig person att hängas ut - och det är rätt magstarkt att bege sig ut i den djungeln av människor som på vägen till framgång vill en illa. Tonåringar är överlag ingen väl representerad kategori i Sverige, utan snarare så tror folk att vi är för unga för att ha vettiga åsikter och att vi är för unga för ansvar och så vidare vidare vidare, men Bella visar upp att man faktiskt kan vara 18, ha sunda värderingar, bo själv, driva företag, klara skolan och ja, att man helt enkelt kan nå till sina mål med målmedvetenhet. Är det inte härligt att se en ungdom med så mycket energi, positiv sådan? Speciellt när det florerar så mycket negativ energi överallt numera. Åh, att se sådan drivkraft. Det behövs!!!! BELLA - DU INSPIRERAR! Tänk bara hur många skolungdomar som blivit inspirerade av dig, och ungdomar med dåligt självförtroende. Du är så ung, men kommer med kloka råd som en utbildad skulle göra. Livserfarenhet vid 18års ålder skulle jag nästan vilja säga. Och inte minst Isabella Löwengrip, du är nästan lika smart och bra som mig, och det är det väldigt få som är!


Jag skriver som många andra: Det kan inte gå annat än bra för en tjej som dig. Och även om din karriär på något mirakulöst sätt skulle ta slut nu så borde du kunna vara nöjd över det du gjorde under de åren du var i ropet och blickfånget. Jag längtar faktiskt riktigt till den dag du är färdigutbildad jurist och man får läsa om dig i tidningen i olika fall och hur du lyckas. Då kommer du knäppa MÅNGA på näsan som inte trodde på dig. Men, vad spelar det för roll om ingen tror på en egentligen, huvudsaken är ju att man tror på sig själv, sin egen styrka och förmåga att ta sig dit man vill. Klart det hjälper väldigt mycket att ha stöd under vägen på resan, men den viktigaste personen är en själv. Om man själv inte vill något, hur ska det då kunna leda till något lyckat, även om alla andra vill se en bli t ex polis och man bli ivrigt påhejad, så kommer man ingenstans om man inte vill det själv med hjärtat.


När jag ser att Blondinbella skriver om träning, hår, naglar, smink och kläder så brukar jag nästan inte läsa alls, på sin höjd skumm -läsa lite. Men när det är stora ämnen som rör allmänheten så brukar jag läsa varenda liten rad och det är de inläggen som gör att hennes blogg är läsvärd i mina ögon och det är det som gör henne till en smart människa. Att skriva om "ytliga" saker kan alla som kan skriva göra, men att ha förmågan att skriva så folk blir berörda och väcker känslor och få folk att relatera är det få som kan - utan att låta snobbiga och som besserwissers- och det är en riktigt bra egenskap som allt för få besitter. Hos Bella har vi inte en tjej som skriver om allvarliga saker för att flagga om "Kolla alla vad jag kan", utan hon skriver om dessa ämnen för att hon bryr sig och vill skapa debatt och vet att många har åsikter om just dessa saker. Hur jag vet att det med säkerhet är såhär är väl kanske en gåta, men - jag kallar mig själv "människokännare", och det räcker så. Isabella är också det och det är en av få saker vi har gemensamt.


Ni fattar väl att jag egentligen skulle kunna skriva hur mycket som helst mer än vad jag redan gjort om Isabella, livet, människorna och allt -men det orkar jag inte idag. Jag kommer säkert att återkomma till ämnet så än har ni inte hört det sista från mig och mina åsikter om ditten och datten. Håll tillgodo!

Det här var det längsta inlägget jag skrivit.
Säkert väldigt osammanhängande också.
Nu måste jag på toa och sova. Hejsvejs!


Måndag

Tjoho!

Så har helgen passerat, igen. Jag skriver som säkert många andra måndagen till ära gör idag: nu väntar en ny fräsch vecka med nya möjligheter och nya tag - och det känns fint som fan, av någon anledning! :) Känner mig så glad och energisk på något sätt. Softish. Hoppas på en riktigt bra och givande vecka, såklart! 
Egentligen spelar det väl i princip mindre roll vilken dag det är för mig eftersom att jag har ett så pass chill liv just nu så är det inte så jobbigt med vardagar som kanske andra känner och jag börjar nästan bli lite orolig för att jag börjar trivas för bra med min livssituation och vänjer mig vid all den fritid jag har, men jag försöker intala mig själv att mina dagar förmodligen och förhoppningsvis inte kommer att kunna se ut såhär som de gör nu om ungefär ett halvår, utan då kommer jag vara tvungen att rätta mig i det vanliga vardags-livs-ledet som merparten av Sveriges befolkning - med allt vad det kommer att innebära och med allt jag kommer att vara tvungen att vara utan och inte kunna göra i den utsträckning som nu. Så, jag får väl ta vara på varje dag, njuta av tiden som är nu och leva varje dag till det yttersta - medan jag kan.   

För min del ser veckan väldigt ledig ut som det ser ut just nu, jobb på torsdag bara, så jag hoppas de hör av sig så att det finns någon chans till ytterligare några timmar iaf. Eftersom att jag är så pass ledig som jag är i veckan så tänker jag satsa helhjärtat på att plugga, utan tvekan. Några andra planer finns väl inte sådär, det blir väl plugg och så den vanliga kombinationen med träning, kärlek, vänskap och chill. Enda bestämda är till helgen; Lördag - Sthlm för att se genrepet av melodifestival-finalen, och Söndag: Middag hos mormor. Så, ska vi säga mot helgen kanske?! :) Jag är party-sugen också.. Kanske går det att fixa och få in någon dag, annars överlever man ju såklart!  
 
Idag har jag varit i Västerås med mor och mormor, vi var på besök hos gammelmormor med tillhörande gott fika och därefter tog vi en snabb sväng ut till Hälla för att kika in på Ikea, H&M och el-affärer runt området eftersom att jag blivit så sugen på en ny bärbar dator! Woho, riktigt taggad ;-) hehe.. Måste bara bestämma mig helt och fullt så jag inte ångrar mig. 

Just nu är det mitt-på-dagen-lugnt, ska snart åka till Kompetenscenter och styra upp min Engelska-kurs, och därefter uppta mitt samhälls-pluggande tänkte jag för jag känner mig tillräckligt fokuserad! Senare ska jag träffa elin, vi får la se vad vi ska hitt på, blir väl promenad, snack och allmänt mys.

Förresten: Igår var jag och Robin till Västerås för att se den omtalade succéfilmen "Män som hatar kvinnor" på bio och enligt mig var den minst lika bra som många har recenserat den, och den har gjort sig väl förtjänt av höga betyg. Lite obehaglig emellanåt, men det är sånt som gör att filmen gör avtryck och som gör att man blir mer inne i filmen. Jag gillar sånadär filmer med mord och grejer, den genren liksom. Såna som Wallander, Beck, Irene Huss, Maria Wern etc.

Dags att runda av! Hejhoppla!
   

Lördag

Hoho Hähä Hihi, vilken härlig lördag! 
Jag känner verkligen hur energin och det goda humöret sprudlar i mig och det känns underbart, med risk för att låta överoptimistisk. Men faktum är att en bra start på dagen verkligen gör så mycket tycker jag och idag har dagen hittills gått i en positiv anda och varit skön. Jag har liksom verkligen fokuserat på mig själv och det gör så mycket att få lite ego-boost emellanåt, det höjer självförtroendet en aning. Jag började dagen med en jättebra frukost och därefter lite dans för att komma igång och uppepå det lite pilates. Träning alltså, gosh vilka goda endorfiner det utsöndrar i mig! Efter det la jag tre olika ansiktsmasker med olika funktioner, hårinpackning, målade naglarna, plockade ögonbrynen, rakade benen och sist men inte minst duschade och smörjde in mig från topp till tå, och nu efteråt känner jag mig verkligen återuppbyggd eller nått i den stilen, liksom en hel och fräsch människa! Det må låta löjligt men faktum är att det är så det känns och jag njuter av känslan.

Förtillfället ligger jag nu bara i soffan i morgonrocken och är glad, lugn och nöjd - äter lite underbart god belgisk choklad, spelar poker och bara chillar. Ska snart sminka mig, göra mat och plugga lite innan jag börjar jobba klockan 16. Till kvällen finns inga planer, blir väl käk med familjen och hålla till framför tv:n. Nästa lördag vid den här tiden är vi i Stockholm på repetitionerna av Melodifestivalens final, hoppas det blir grymt! :)

Love, peace and understanding! Hej!


Torsdag

Kvällens outfit:

Lila träningsbyxor - Adidas
Vitt linne - Från tidningen Glamour
Brun munktröja - H&M
En grå ankelsstrumpa med snobben - Lindex
Rosarött ansikte - Solarium

Dagen som passerat har varit en riktig power-dag - jag har:
* pluggat
* solat
* tränat
* varit med malin
* hälsat på cissi
* städat; plockat undan grunkor, bäddat rent, dammsugit, dammat

Det känns bra när man gör något av lediga dagar tycker jag, för ibland när man har ledig dag och har som ambition att t ex passa på att städa eller plugga den lediga dagen till ära så brukar det inte bli av utan istället chillar man hela dagen just för att man tycker sig vara värd det när man har ledig dag, man vill passa på och orkar inte ta tag i det hela när man väl fått smak på chillet och när dagen då nått sitt slut har man inte gjort det som man från början tänkte göra. Men, idag kan jag gå och lägga mig med gott samvete! ;-)

Nu ligger jag bara här, är på lite dåligt humör, rullar på tummarna, äter äpple, kollar tv, längtar efter robin och väntar på att han ska komma hit<3

Imorgon är det fredag igen, det är härligt som vanligt såklart! Fredag som fredag och då är det väl stor möjlighet att det blir fredagslunch på Falkboet för mig och Robin. Helgen ser än så länge lugn ut, om man bortser från ett litet enkelt jobb-pass på lördag mellan 16-19 - men det är ju ingen big deal som gör mer eller mindre så... Jag ska iaf försöka plugga så mycket jag kan för att lägga en bra bas och ligga bra till redan från början på detta kapitel, det behöver jag. Och det jag läst på hittills har faktiskt satt sig lite så, so far so good så att säga.


Ey. Det gör inte bara ont i dig, utan även i mig, att se dig ledsen. Det var längesedan jag såg dig skör och det skär i mitt hjärta - för jag vet hur det känns. Det stör mig att jag inte kan göra mer, något läkande, hjälpande mer än att säga mina positiva ord såsom: "Tappa inte hoppet!" "Allt är möjligt i kärlek!" "Vinden vänder!"  Och som jag jämt säger; Allt blir bra hur det än blir förr eller senare till slut! Det är kanske för dig ord som inte går in när du befinner dig i det tillståndet du är nu, men tro mig, det ligger sanning i orden. Dessutom är du är stark och snygg och smart och en bra människa, och inte minst av allt - du är inte ensam även om du känner dig det nu. Klart det är tufft när något man trott på och satsat för bara försvinner, slås i bitar, ens verklighet förändras drastiskt och marken under ens fötter bara.. Ja.. Försvinner.. Fan.. Jag hatar att se och höra hur kärlekspar splittras, men värst är det att känna med när det är någon nära. Bröl-Ey.

Onsdag


Sådär spås alltså min dag bli om man ska tro på vad horoskopet säger och när det står något positivt så vill man ju gärna tro på att det stämmer, man får liksom nästan som en slags skön feeling och en förväntansfullhet inför vad dagen har att bjuda på, man vill tro att dagen blir bra och att man ikväll kommer att gå och lägga sig nöjd och på glatt humör och kunna konstatera att dagen faktiskt varit bra om man utvärderar den. Men om en dag blir bra eller ej har man ju själv rätt mycket ansvar över, mycket i vad som sker under en dag ligger i ens egna händer att göra olika saker, val osv. Tänk vad våra val och små saker kan påverka hur andra saker blir!

Annars? Jo, dagarna knallar ju på som de har en tendens att göra och det känns som att det går väldigt fort just nu! Att det redan är mars kan jag inte förstå. Snart är vinterhalvåret till ända och det känns härligt, jag börjar återfå det hopp och optimism som jag har inombords på sommarhalvåret, det är något som händer i kropp och knopp som inger ett visst lugn inom mig och som får mig att tänka; "Det är lugnt, det ordnar sig, det blir bra".
Skönt när man känner så, då känner man sig tryggare i livet.
Jao, om en månad är det början på april och då lär ju våren mer eller mindre vara här på något sätt. Jag ser så fram emot långa vårfriska promenader i skogen! Det låter nästan som en klyscha, men faktum är att det också är en härlig verklighet. Jag, Elin och Zmilla + milspåret, det är något i sitt slag det.

Jobbet går bra, jag börjar känna mig mer bekväm i kassan nu och trivs med variationen av att vara i både kök och kassa, det gör inte jobbet lika enformigt långtråkigt som det hade en tendens att bli förut. En annan positiv grej är att jag har fått mer&längre tider nu. Hittills den här månaden jobbar jag bara kvällspass på mitt schema och det känns bra för jag gillar att ha morgonen och förmiddagen fri för att vakna, äta frukost, kolla tv och göra andra saker som faller mig in innan det därefter är dags att glida till jobbet - det har liksom blivit min lilla "fling" att göra vissa morgonrutiner och såntdär och det trivs jag med, det känns sunt. Men, det är klart att det är skönt att jobba t ex 11-15 också för då är ju resten av eftermiddagen och kvällen fri. Men jag har faktiskt inte något behov att ha kvällen fri, förrutom på fredagar. Även om mina eftermiddags/kvällspass sätter lite käppar i hjulet för träning med Elin, men äsch, det går å fixa till emellanåt och så kan man ju faktiskt på egen hand också. 

Igår skrev jag provet på Internationell Politik i Samhälls-kursen och det kändes rätt bra efteråt, även om jag tappade en del poäng, men men.. Hoppas på att landa någonstans i närheten av VG iaf. Måste ju i princip ha minst VG på allt kursen rätt igenom nu för att höja betyget så det är lite press. Efter provet igår så var det jobbpass mellan 15-22 som gällde och idag är det samma visa. Känns hyfsat bra, hoppas det går snabbt, smidigt och enkelt idag! Har lite ont i nacken och skulle såklart gärna ligga i sängen heeeela dagen, men det funkar ju inte i längden så det är lika bra att jobba och tjäna lite för att dryga ut kassan lite!

För att komma igång nu så ska jag träna och duscha! Hejhopp!  

Måndag

Var det i lördags jag sa att jag var så sugen på Ben&Jerrys-glassen Phish food? Jag antar att det är såhär det kan sluta då när begäret tar över och blir till demoner inombords som bara plågar en och vägrar försvinna innan man slevar i sig av den tyvärr inte allt för billiga glassen. Den här gången var det tre paket gottigott som krävdes, det var värt allt, men ska det krävas så mycket?! .. Well, you can't blame me! Behöver jag förresten säga att choklad inte längre står högst upp på min lista för tillfälle?

 

Man kanske skulle höra av sig till Ben&Jerrys och be om att bli sponsrad?


Söndag

En trevlig och umgänges-fylld helg har nu passerat och kvar av helgen återstår bara några timmar som förmodligen kommer passera hyfsat fort och innehålla plugg, tv, film och data - nästan i samma stil såsom hela dagen sett ut, om man lägger till att jag städat upp här i mitt krypin också - mycket välbehövligt efter en aktiv helg må jag säga! Alltid när man gör en massa saker flera dagar i rad så har man en förmåga att bara plocka fram mer och mer saker som man just då inte har tid att plocka undan så alla kläd&sak-högar får ligga och byggas på allt mer till söndags-eftermiddagen då de plötsligt blivit omöjliga att undvika och således måste man helt enkelt plocka bort allt så man inte snubblar omkring på allt och riskera att man sprider ut allt mer än vad det redan är. Jaja, typiska tråk-söndag kan tyckas, men jag antar att det helt enkelt är söndagarnas charm att bjuda på såna saker! Det bästa idag var att vakna bredvid världens bästa kille, träna och äta kebabpizzarester, det säger en del om hur rolig min dag varit. Men, jag deppar inte ihop, nejrå, tvärsom - för jag läste nyss detta på www.fantasinyheter.blogspot.com:



Så, nu har ett hopp tänts inom mig! Eftersom att jag vill ha långt hår igen så antar jag att det är dags att börja med yoga fortast möjligt då! ;-)

RSS 2.0