Tisdag

Igår fyllde jag 20 år, så nu är jag väl mer eller mindre personifierad med en gammel-gädda antar jag.. Nejdå, självklart är faller inte så, inte än på långa vägar och många år, en frisk fläkt är väl mer korrekt för en 20-åring som mig som just börjat det man kan kalla livet och har allt framför mig. Faktum är att det känns precis likadant som det gjorde dagen innan när jag fortfarande var 19 och tonåring, och tur är väl det för jag gillar hur allt känns och är just nu - förutom en sak - min jävla halsont - så glöm det där med frisk fläkt! Men, halsonten är ju förstås inget som jag fokuserar på just nu när det finns annat i vardagen som är angenämt och som väger upp; bland annat att man är nybliven Örebro-bo förstås med allt vad det nya innebär. "Ooa oare, vi är Örebroare". Jag trivs så bra i vår fina lya, så mys... <3

Idag är vi hemma i Köping på en dagsvisit och jag har tagit tillfället i akt att stämma träff med Elin senare, kära Donken får sig ett besök då. Hehe. För Elin är man ju fin-besök nu också när man bytt stad och län, hon är bra gullig hon. 

   

Torsdag

Börjar med att tipsa om denna version av Ayo Technology,
själv gillar jag den riktigt mycket och spelar den flitigt!
Som vissa vet gillar jag upp-poppade låtar, remixer å så.

 

Tjohej tjohopp!

Aktuellt just nu är följande... :

- Först och främst - börjar med det enda dåliga, som egentligen kanske tycks vara sjåpigt att skriva om och klaga över när så många har det sämre och blabla - men iallafall: Jag har fått en mindre finn-explosion i pannan som jag inte alls tycker är så vidare angenäm, mitt ansikte liknar liksom något det aldrig tidigare gjort då jag haft rätt tur och inte haft så värst många finnar i min ungdom utan bara någon enstaka åt gången, verkar dock som att allt mitt kommer nu de sista dagarna i tonåren? Hm.. Men min gissning är att finnarna har orsakats av en slags undermedveten stress jag haft inför allt det här med flytten och sådär, då har man ju hört att hyn kommer i obalans. Lustigt egentligen att den kan påverkas. Men det är ju iofs inget nytt att kroppen är märklig och häftig. Sitter iaf med tandkräm på finnarna nu för att torka ut dem, hahaha..

- På tal om flytten förresten så har jag mer eller mindre packat klart inför lördag när flyttlasset går, känns kanon - då slipper jag ägna tankar på det under hela morgondagen vilket är bra:)

Och på tal om imorgon så blire två kalas då - väldigt trevligt må jag säga att avsluta sitt boende i köping på det viset! Första kalaset blir för Robins morfar en snabbis på eftermiddagen innan vi styr hem till mig framåt 5-snåret för då får vi massa släkt hem till oss för att gratulera först och främst mig som fyller på måndag, men även pappsen som redan fyllt. Det kommer att bjudas på sedvanlig smörgåstårta när någon fyller jämt - vilket denna gång då är jag som nog ingen undgått- och sen blire kladdkaka och grädde och sånt dääär, till detta kommer det att avnjutas lite alkohol - fina firren, kommer sitta fint alltsammans! Jag fick en uppenbarelse tidigare idag att jag kände för att gå ut imorgon kväll, men Robin tog ned mig på jorden igen med att säga att han nog inte var nå sugen och att vi ju faktiskt ska flytta tidigt på lördag, hehe, så den planen spack lite lagom. Men men, längtar gryyymt till vännerna kommer över på förfest i Örebro och sedan utgång där! =) Kanske blire att ta utgångs-oskulden i Örebro redan nästa helg när kusinerna kommer - vem vet! 

- Igår fick jag och Robin ytterligare ett vuxen-poäng då vi skaffade oss ett gemensamt konto, läskigt och tryggt på samma gång. Det här händer verkligen - och det kan inte kännas bättre än såhär! <3
Dessutom står det nu våra namn på dörren och postfacket. Hehe.

- Grrmjau vad jag längtar till att börja träna i Örebro! Har surfat runt lite i veckan och kollat var det är bäst att utöva gymträning någonstans, någonstans där det är relativt billigt, nära och bra utbud på träning liksom - tre viktiga kriterier. Lutar åt friskis och svettis i nuläget - de har ju både gym och olika gruppträningar som är roliga. Men - jag vill ju simma också.. Well, det ska nog ordna sig det där tids nog också!

Jävlar vad jag maler på.. Mal-in och Mal-ut.
Återkommer om några dagar när vi fått internet i Örebro!

TJINGELINGEL!

Nattligt surfande

Satt och surfade runt från blogg till blogg som jag ju gör emellanåt och fann det nya "stjärnskottet"; amanda från västerås med bloggen www.amandavardet.blogg.se, som uppenbarligen genom olika metoder raggat till sig nya läsare och är på uppgång i bloggvärlden enligt listor - men genom den attityd som hon visar så kanske det också betyder att hon är på nedgång IRL - och det är ju vad som räknas tycker jag. Well. Hennes insats, hennes förlust - typ. Kanske är detta ytterligare en form av alterego i bloggvärlden - hon kanske är motsatsen utanför bloggen, vad vet jag - men ooorka detta... Folk läser ju förmodligen för att störa sig på hennes sätt. Hon anammar för mycket från andra bloggare, jag har tröttnat på den stilen "blond, provocerande, självgod och allmänt fejk som tar sig själv i håret heeela tiden" - tooo muuuch of that if you ask me. Synd att naturliga tjejer med normala liv inte väcker lika mycket intresse utan att det är det makabra som slår.
Egentligen kan man undra varför jag bryr mig och ens dedikerar ett inlägg om henne, men om ni inte sett henne så vill jag att ni tar en kik. Ni är även välkomna att gärna lämna kommentar om ni vill också! (:  

Antar att jag genom det här kommer att bidra till att ännu fler går in på hennes blogg och sådär, men det bjuder jag henne på! Är hon sådär på riktigt eller äre bara någon provokation? Hon låter som ett marsvin med sitt ljusa och snabba "mmm". Är det tix?

 

 


Måndag

Goder Morgon, klockan är efter 6 och här är mitt eko!

Sitter å taggar inför sista dagen på jobbet med frukost - havregrynsgröt med bär i vanlig ordning, wiho. Som jag skrev tidigare så har jag trivts bra på våningen jag var på, mycket tack vare arbetskompisarna och de andra semestervikarierna, och skulle kunna stanna ett litetlitet tag till åtminstone, men å andra sidan så ska det bli så grymt roligt att påbörja det som nu står på agendan - med andra ord - den omtalade flytten till Örebro, och att jag längtat till den vet ni ju förmodligen om vid det här laget så. 
Idag efter jobbet så ska jag och pappa åka iväg och styra lite möbler och golv till köket. Flyttar gör vi på lördag, men innan dess finns det mycket att göra - framför allt rensa ur det bo man bor i nu och packa ihop så allt går så smidigt som möjligt när det är dags.

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga faktiskt, är så uppslukad av allt kring flytten...Hehe..  Andra saker som väntar bakom hörnet är ju annars att jag fyller 20 om en vecka, vilket jag typ nästan glömt vilket i sig är konstigt eftersom att jag annars brukar vara grymt taggad inför att fylla år och tjatar gärnar om det  - vilken födelsedag det än är. Kanske är det mer fokus på flytten nu, inte så konstigt, det slår högre och är större just nu, sen är 20 år mest en bonus och som grädden på det moset liksom. Sen börjar jag/vi läsa på Univsersitet om tre veckor, spännande, Hälsoutvecklarprogrammet väntar för min del i 3 år - hoppas man trivs med det och känner att det är rätt, känns så nu iaf - annars hade jag iofs inte valt det ;-)
 
Idag lyder dagens horoskop som följer...


Så, man kanske skulle göra som det står när vi kommit hem ikväll för att fira allting som händer, och livet i sig, höhö.. :) Nja, jag må erkänna att det lockar fast troligen så blire inte så, men vem vet? Kanske blire ost och kex här i det Lindgrenska huset, hoppas jag har tur, får tjata med argument att jag snart flyttar! ;D Annars får jag väl gott vänta till fredag när vi ska fira pappa här hemma med alla släktingar och äta smörgåstårta, då tänker jag banne mig dricka också! Gotti!

"Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar"
Gammal goding.
 
HEJ PÅ ER! GRATTIS CAROLINE! SES PÅ JOBBET OM EN TIMME!

Ps. Det ser tyvärr ut att bli dåligt väder idag, alldeles mörkt på himlen.. ;/
Typiskt när jag blir ledig snart ;-)

Fredag

Tjena vänner!

Skrivlusten har inte riktigt velat infinna sig sedan vi kom hem från vår lilla semestertripp, men å andra sidan så har jag ju inte riktigt försökt mitt yttersta då jag jobbat alla dagar vilket resulterat i att jag inte suttit så mucho vid datorn. Vår semestertripp var riktigt bra, mysig och rolig - saknade ingenting :-) Här kommer väl då en slags passande redogörelse.. Bokenäs var så fint, trots att det blåste en del på fredagen. Tack till Inger&co för att vi fick komma ned två nätter och hänga lite med dem i början, chill vare. Sen styrde vi vår bil mot Göteborg på lördagen för att sova på hotell i två nätter, gå på Liseberg och se fotboll. Liseberg var en riktig höjdare, bra väder och minst sagt roligt. Det var längesedan jag åkte karusell så jag hade nästan glömt hur det kändes i magen - kan säga att det var en pirrig å rolig återupplevelse att känna det igen. Och, att åka med sin älskade - sitta bredvid varandra och skratta ohämmat, vara glada - det var så härligt! Vi sprang nästan som två barn från karusell till karusell. Hehe. Uppswinget var lätt skönast och Balder såklart, sen fanns det ju en charm i vattenattraktionerna Flumride och Colorado också just för att se hur blöt man skulle bli. Hotell är schysst det, frukosten framför allt, där kan man prata RIKTIG frukost som man kanske bör äta varje morgon. För en annan som bara äter en tallrik havregrynsgröt varje morgon så blev man ju väldigt mätt kan jag säga, men det satt fint ;-) Fotbollsmatchen som vi såg på söndagen var riktigt spännande. Vi hade riktigt bra platser; längst upp i mitten, angenämt. Blåvit-klacken var så grymt mäktiga, stod och höll igång hela matchen igenom och det lönade sig ju kanske eftersom att Blåvit tog upp underläge med 0-2 till 2-2 i slutet. Efter matchen så gick vi och såg bio, filmen "The Proposal" blev det då alla andra filmer inte hade tillräckligt många platser kvar och vi ville ju såklart sitta bredvid varandra. Mitt val, det var ett bra val, den var rolig - det tyckte även Robin, det var skönt.

Nu äre bara 3 dagar kvar på jobbet, det är tråkigt och skönt på samma gång. Det är tråkigt för att jag gillat att jobba där och trivts bra så då känns det typiskt att man ska sluta när man haft det så bra och känner att man skulle orka vara kvar ett tag till, men å andra sidan så ska det bli skönt för att nu väntar annat att lägga fokus på: flytt och allt runt den som ska fixas med så då passar det bra att bli ledig. Nu tar snart något nytt fart, plugg och studentliv med min älskade. Hoppas på att finna och få ett extrajobb, vore guld, pengar är bra skit.

Idag är jag ledig... Det är typ lite tråkigt för jag vet inte vad jag ska göra riktigt, haha. Robin och hans kompisar målar deras hus, men där vill jag inte medverka. Först och främst ska jag iaf äta frukost, vad det blir sen får jag se. Funderar på att börja dagen med att ligga i solen - minns inte när jag gjorde det senast. Senare blire väl en form av städa-rensa-packa inför att flyga ur mitt familje-bo.

Dags för Våra bästa år, hehe, Ha det gött! 


Fredag

Tjolahej tjolahopp!

Uppdateringen i bloggväg on this trip so far har kanske inte riktigt gått som jag velat, men å andra sidan är det väl få som lider av det. Har hållt mig till facebook och uppdaterat status med jämna mellanrum iaf, om det varit för min eller andras skull vettefan, förmodligen något mellanting - det är kul att skriva av sig och blicka tillbaka på, och så vill man ju informera andra om ditt och datt också. Hehe, känns som att jag svamlar iväg lite nu. Internet har varit lite svårt att få tag på när vi stundtals suttit med fyra datorer - dagens ungdom va, nya tider att anamma. 

Imorgon är det dags för mig och Robin att ta oss vidare till Göteborg, ser fram emot det - hoppas verkligen att vädret är på vår sida! Snälla rara vädergudar... Vistelsen här i Bokenäs har varit feting-blåsig men ändå skön, inget regn på mig iaf. Riktigt naturskönt äre här, en riktig pärla i solskenet med klippor etc etc etc. Hehe. Har ätit, umgåtts, shoppat, chillat, druckit, bastat, njutit, skrattat... Jaja.. Nöjder och glader.

Dags för sömn, fick nyss information om att väckningen sker kl 9 imorgon bitti! Snart flyttar vi till Örebro! Hejsvejs!

RSS 2.0