Måndag 1

Kvällen igår med tjejerna var verkligen guld värd! Tjejsnack, tv och bara allmänt mys är underskattat, men det behövs verkligen mellan party-varven, att ses och bara hänga. Kan vi ha infört en ny söndagsvana från och med igår kanske? :-) I hope so! Vore schysst att fortsätta med det avslutet på varje helg. 

Idag vet både ni och jag vad jag måste göra; Skriva PM! Ska snart ta tjuren vid hornen... Måste bara kolla klart på avsnittet av Pantertanter först, det var evigheter sedan jag såg det, men jag tycker att de är minst lika härliga som jag tyckte för 10 år sedan när programmet gick på 3:an! :-) För övrigt känner jag en stark lust att shoppa idag, både till mig själv och till andra i form av julklappar. Jag antar att det beror på att man innerst inne vill rymma iväg från PM och det trista vädret! ;-)

Förresten, är det konstigt att jag förbrukat en hel spray-grädde på 4 dagar?!
I såna fall är jag konstig, men det var sannerligen gott vill jag lova, synd bara att det sätter sig som bomull runt magen! ;-D

Egentligen vill man ju bara sova bort hela dagen...


Söndag 2

Woho! Nu är juldukar, julgardiner, ljusstakar och stjärnan framme - så checkcheck på det! Så mysigt, det känns hemtrevligt och ombonat på något sätt! :-) När vi närmar oss jul lite mer åker tomtarna fram också, längtar.

PM-skrivandet har inte alls gått bra idag, dumma mig. Turligt nog är jag så gott som ledig imorgon, det kanske något undermedvetet visste om inom mig och därför tänkte "äh, vi kan chilla till imorgon för vi är ändå lediga och jobbar bäst under press"?!
Men istället för att skriva på mitt PM så har jag ju tvättat två maskiner, så det är ju bra! ;-) Även om det ju faktiskt inte alls är jobbigt eller tidskrävande att tvätta i sig utan det som är tråkigt är att hänga allt sen! Men ack så skönt det är att ha en tom tvättkorg inför veckan! :-)

Nu ska jag kila iväg till Willys och köpa lite mys till tjejträffen ikväll innan jag möter upp tjejerna för samcykling till Martinas place. Det slog mig rätt nyligen att jag kanske skulle ta och baka någonting att ha med mig och bjuda på som en liten överraskning, men sen insåg jag att jag inte skulle hinna, villket gjorde besviken på mig själv att jag inte kommit på det tidigare. Får bli en annan gång :-)

Det här är för mig en bra/"normal"/hälsosam kropp.


Söndag 1

Idag är det söndag och första advent så nu har nedräkningen till jul börjat, nu är vi på väg! :-) Nu kommer det gå riktigt snabbt! Några söndagar i rad nu har jag inte känt mig något söndagsdepp alls, utan jag har på sistone börjat se fram emot nya veckor och träffa tjejerna i skolan igen istället för att brööla och tänkta "åhnej, nu äre en låååång vecka till helg igen!". Det är såklart riktigt skönt för det underlättar! :-)

Vad händer en söndag som denna då?
Det blir en typisk sån här "ta-tag-i-saker-söndag" 8-)
Om en halvtimme ska jag och Robin äntligen ta oss runt till massa affärer runt Marieberg för att köpa lite smått och gott till vårt hem som vi skjutit upp ett tag - men idag är det äntligen dags att få det ur världen! Ikea kommer få sig ett besök och förmodligen äter vi lunch där också, det var inte igår man åt en köttbulleportion där så det hoppas jag på! :-) (Dra åt samma håll som mig nu Älsk ;-) <3)

Igår fick jag med mig julgardiner hem från mor&far, hehe, tänk att jag alltid kommer hem med något nytt i mina ägor när jag varit på besök där! ;-) Så dem ska jag sätta upp när vi kommit hem igen! Hej mer julkänsla! :-)
Blir väl kanske en promenad senare också för att sträcka på benen och få frisk luft.
Ska göra mitt bästa för att göra lite på mitt PM också...Mja... Måste väl.

Ikväll blire glögg-mys hos Martina, det blir förmodligen lika mysigt som det låter!



Lördag

Yooohoodeliiduu... =)

Sitter i köket hos mor och far, det känns verkligen hemtrevligt när stereon spelar dansband och schalgerlåtar och näsan känner en mysig saffransdoft från saffransbullsbaket tidigare :-] På ett visst sätt känns som hemma här men ändå inte eftersom att jag ju faktiskt inte har några saker kvar här mer än min gamla säng. Mitt liv är ju i Örebro nu och det trivs jag med :-) Men här bor ju min familj, så det kommer jämt vara hemma eftersom att man alltid är välkommen. I'm in the middle!
Ikväll vankas det fläskfilé i det Lindgrenska hemmet som vi ville, dock inte med potatisgratäng - men klyftpotatis duger minst lika bra för mig!

I skrivandets stund är det bara jag och mammsen hemma då mansfolken i familjen är i Västerås för att köpa en feeeet tv på nyöppnade NetonNet - en slags julklapp till familjen i förväg. Vad får jag dååå?! ;-)

Jag är nöjd över mig själv för jag har faktiskt skrivit lite på mitt PM under eftermiddagen! Faktamässigt är det nog så gott som klart, nu ska jag bara rensa, skriva allt på rätta ställen och sånt där trams...

Wooopsie! Nu ska jag och mum till Big Inn en sväng innan vi tar tag i maten.

EN TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL ÖNSKAR JAG ER! :-) <3


Fredag 3

Fan att Mariette åkte ut ur Idol! Hon skulle ju till final i min värld?!
Men å andra sidan kommer hon lyckas utanför, det är ett som är säkert!

Jahaja, då har fredagsmyset nått sitt slut för denna vecka och det börjar bli hög tid att krypa ned i sängen, sköönt att krypa ned under ett skönt täcke och ligga nära sin älskade! 8-) Imorgon bär det av till Köööping! :-) Vi ska börja vår vistelse där genom att göra en gammal favorit i repris - att luncha på Falkboet - som vi gjort så många gånger förut. Efter lunchen så ska jag hem och hänga lite hos mina föräldrar, baka lussebullz med mamzi och förhoppningsvis skriva lite på mitt PM, kanske blir ett litet träningspass i deras lilla hemmagym också (?) ;-) Robin å andra sidan ska göra något mycket coolare; han ska nämligen agera expert-kommentator i Köping-damernas innebandymatch som ska visas på Köpings lokal-tv på Söndag. Haha ;-) Så rolig idé va!
Efter matchen så kommer Robin hem till oss andra och så ska alla käka tillsammans. Ska bli intressant och se vad mammsen bjuder på, vi Örebroare hoppas på potatisgratäng och fläskfilé, det var nämligen inte igår! Ska försöka påverka så att det blir som vi vill så gott jag kan, flörta lite med mor ;-)


Fredag 2

Tjoho!

Eftersom att jag har en kalas-bra pojkvän, sambo och bästis så gick min vilja om hemmagjord pizza i uppfyllelse, woho! :-) <3 Och tro mig när jag säger att vår pizza blev den godaste jag någonsin ätit, detta kan bero på att vi hade på just de ingredienserna som vi gillar bäst/mest och att jag faktiskt var vråål-hungrig! :-) Till min lycka finns det en liten bit kvar att ta lite senare när suget slår in igen ;-)

Just nu sitter jag/vi såklart och glor på Idol som åtminstone jag gör varje fredag - det är en viktig del av fredagsmyyys! Det är två killar och två tjejer kvar nu och det spelar mig faktiskt ingen roll vem som vinner egentligen för jag gillar dem allesammans för de är alla bra på scen och sjunger bra, sen är det ett plus i kanten att de verkar så genuint goa! ;-P  Men, om jag nu måste nominera någon så vill jag att Tove åker ut idag faktiskt för hon är ung och har en bit kvar att mogna. De andra är redan färdiga enligt mitt tycke. 

Vår pizza som utlöste mindre smak-orgasmer...!

Fredag 1

Äntligen fredag! :-)

Så vad händer idag då? Ja, ingenting man tappar hakan över iaf! ;-) Igår gjorde jag verkligen ingenting av värde, utan mer eller mindre slöade bort hela dagen, så idag har jag bestämt mig för att jag ska få revansch! Har nyss ätit massa jordnötter till frukost och därefter konstaterat att jag måste ändra mina kostvanor lite, inte just idag, men inom en snart framtid. Idag är min tanke att skriva på mitt PM, ut och gå och sen småfixa lite annat smått och gott. (Kanske skulle ta och lägga upp våra gardiner som väntat på det typ över en månad) Ikväll är det ju som vanligt Idol som gäller för min del, ska försöka peppa Robin att vi ska göra egen pizza ikväll också, hoppas jag lyckas för jag är så himla sugen på pizza! :-) Om han inte är intresserad av att göra egen så vill jag att vi köper, antingen från pizzeria eller Willys som man gör i ugn.

Gjorde nyss friendquest-grejen på FB och fick denna fråga:


Vad tror ni jag svarade? :-)

Torsdag 2

Jag befinner mig förtillfället i något konstigt känslotillstånd som jag inte alls förstår mig på och därför stör det mig. Jag känner mig på något sätt ensam, ledsen och typ svag vilket är riktigt skumt eftersom att allt i mitt liv är precis som det ska vara vad jag vet iaf - jag har världens bästa pojkvän som jag trivs med, det går bra i skolan, jag har fått riktigt bra vänner här i Örebro och så vidare. Kanske är det något undermedvetet som jag själv inte vet om, typ att jag saknar min familj i Köping? Nja, inte vet jag vad det kan vara! Hormoner som spökar? Onödigt är det i alla fall, men det tramset ska inte få nedslå mig! :-)

Som jag skrev tidigare så var en av dagens planer att bege mig till H&M och det gjorde jag också! Med mig hem fick jag en kort svart tajt pennkjol som kostade mig 84 kr tack vare min rabattlapp och att det var medlemsdag - och jag måste säga att det ju faktiskt känns som ett helt okej och överenskomligt pris, man blir inte ruinerad och får dåligt samvete av köpet direkt :-)

Nu är det Mammas pojkar, woho!
Sen när Robin kommer hem ska vi steka pannkakor, mumsigt värre! :-)




Torsdag 1

"God Morgon!"

Som jag skrev inatt så var gårdagskvällen lyckad! Vi skippade pizzan och beställde vietnamiskt från Saigon istället och det var minst lika gott, det händer ju inte att man äter det varje dag så det var på tiden! :-) Vi hade lite typiskt tjejsnack och drack några glas innan killarna kom. Väl ute på Strömpis var det bra drag för att vara onsdag tycker jag och jag hade kanon-kul! Fronda var som sagt på plats så vi sjöng och röjde med till dem.

Igår fick jag Club-mail från H&M där de informerade om att det är Club-dag idag vilket betyder att vi som är medlemmar får 10% rabatt på det man handlar idag. Det handlar ju visserligen inte om mycket pengar man tjänar på att köpa något, men jag tänkte ändå ta mig en tur dit nu i eftermiddag. Har dessutom en bonus-check på 100 kr för att jag handlat för över 5000 kr på H&M detta år så det är nice och den ska också användas! Skönt att det kommer någonting bra ur att handla för så mycket ;-) Hehe..

Nu sitter jag med en kopp Kärlek med Kyckling-curry-soppa i.
Surfar runt och kollar på olika program på webb-tv...
Ska snart ta tag i den här dagen, måste skriva på mitt PM också.

Natt

Riktigt lyckad utgång ikväll måste jag verkligen säga! :-) Man blir så glader! Det kändes nästan som att det var helg faktiskt, personligen tänkte jag inte alls på det faktum att det faktiskt bara är onsdag - vilket ju förstås är bra för då har man massa dagar kvar till sitt förfogande denna vecka :-) Har nyss tagit bort smink, slitit av mig all kläder och nu ska jag ta och rosta mackor innan det är dags att krypa ned bredvid min Älskling, som tyvärr ska upp före 7 imorgon.  Jag kan iaf försäkra er om att jag inte kommer att vakna av hans alarm imorgon för jag är så jävla trötter. Vad gott det vore med Ikeas Köttbullar, potatis och brunsås nu *vattnas*. Fuck, får nöja mig med det jag har att tillgå. Hoppas man inte är bakis imörra för jag vill göra bra saker, hehe.  Woho, nu skrev Maria att hon är hemma uppe i Brickebacken också, då kan man lägga sig med vetskapen att hon kom hem säkert.

Inget gör mig lyckligare än att somna tryggt tätt intill dig varje kväll.
Hjärtat slår för dig min Kärlek, min bästis.

Lill-Lördag

Ikväll ska vi ta fasta på att det är lill-lördag! :-) Först blire pizza, vin och förtagg hos Martina, därefter ska vi vidare till Strömpis och röja, där det även ryktas att Fronda ska hålla hus idag! =) Hoppas att det är bra med folk ute idag, det är ju ändå 25:e idag och den 25:e smäller det?! Måste säga att mitt taggande inför kvällen ökar när jag vet att vi faktiskt är lediga imorgon, woho! 
I skrivandets stund sitter jag faktiskt på toa i morgonrocken, haha, skön stil.
Ska strax hoppa in i duschen och börja fixa mig. Sen återstår det bara att försöka bestämma sig för vad man ska ta på sig för kvällen - just den biten gillar jag inte idag eftersom att jag helst skulle vilja ha något nytt, men jag har förmodligen någon gammal trasa som duger. Det är ju bara en själv som bryr sig och är nojig egentligen, alla andra skiter väl fullständigt i vad jag har på mig så länge jag är anständigt klädd, men det är sån man är...

Mina vänner - fånga livet och lev det fullt ut varje minut!

Onsdag 1

Bröööl, det regnar riktigt rikligt idag, det står som spön i backen som man brukar säga och det är inte alls uppmuntrande, speciellt inte när man snart ska bege sig till Universitetet på cykeln. Det är nu man önskar att man hade tillgång till att ta bilen men det går ju inte för Robin har den till sin praktik i Arboga, så jag får finna mig i att se ut som en dränkt katt när jag kommit fram. Vem vet, det kanske klär mig? ;-) Jag ser iaf fram emot att äta min matlåda idag som består av god pastaröra... Man får försöka behålla lugnet och optimismen även sånahär dagar, även om det är svårt när man bara har lust att lägga ned allt!

Nåja, jag hoppas att det slutar regna till ikväll för då ska vi uuuut!
Då vill man ju gärna vara torr och välkammad :-)

 


Tisdag 4

Nu har jag äntligen köpt en chokladkalender, så om precis en vecka får jag ta första rutan, tills dess ligger den gömd och glömd i skafferiet! :-) I år ska jag banne mig bara ta en varje dag, och inte köpa någon ny om jag skulle få för mig att äta alla, för har jag så dålig självdisciplin så kan jag lika gärna vara utan! Tänk att vi snart kliver in i December! :-S

Nu ligger jag här nedbäddad i sängen och surfar lite i pausen på Desperate Housewives, inga fel det inte! Robin har ikväll äran att ha den stora vardagsrums-tvn i sitt grepp när det visas fotboll och eftersom att det inte spelar mig någon roll vilken tv jag ser på så är det lika bra att låta honom få se på den stora så han inte blir stingslig, man ska göra sin man nöjd för det vinner man själv oftast också på! :-P

Nu ska jag kila iväg och ta en chokladboll!


Tisdag 3

Sådärja, då var man inne i värmen igen och sitter där man hör hemma - det vill säga i soffan! :-) Jag är en riktig soff-tjej! (Soffpotatis) Men det blir ingen långvarig vistelse här i soffan nu för Bobbin och jag ska snart kila iväg en sväng till Willys och köpa ingredienser till pastaröran och kanske kan det bli vitlöksbaguetter till det också om jag har tur - måste erkänna att det kurrar till lagom i magen och vattnas i munnen av bara tanken på godheten. Det finns inget bättre än att äta när man är hungrig, maten smakar så bra då!

Under min promenad lyssnade jag förresten som jag brukar på Mix Megapol, och plötsligt slog det mig; När ska de sluta spela låten "Is it true" från Eurovision Song Contest med Yoanna?! Det är ett halvår sedan den var ny och de spelar den fortfarande flera gånger om dagen, vilket jag tycker är synd eftersom att jag tyckte att det var en fin låt i början, men nu när de spelat sönder den så låter den bara såhär i mina öron "blablablablabla", ingen ljuv musik alls. Trist.

Reflex-väst ska man ha i mörkret!  

Tisdag 2

Först vill jag börja med att tala om att jag till min förvåning och lättnad blev klart godkänd på mitt PM, woho! :-) Som gräddet på moset var mitt resultat dessutom inga mil ifrån VG, för jag fick 41,5 poäng och 45 var VG. Nu kan man lämna det bakom sig och sikta framåt, skönt! Hoppas bara att jag klarat tentan också! Vilken energi och mer motivation man får av ett bra resultat :-) Annars är jag rätt så trötteli-trött-trött idag, nickade till några gånger på sista föreläsningen. Men även om sängen och soffan aldrig har känts mer inbjunde så ska jag faktiskt ut och gå en vända innan jag chillar för idag. Jag känner att det tyvärr var längesedan jag var ute och gick, eller tränade över huvudtaget förresten, så det är dags att ta sig ut och sträcka lite på benen både för kropp och själ.

Idag är det ju på datumet en månad till jul, that very good gummisnodd!
Nu ska jag moffa i mig någon snabb energi innan gå-dojjorna åker på!
Ska bli skönt att traska lite med musik i öronen och tänka på allt & inget :-)


Tisdag 1

God Morgon!

Jag känner mig faktiskt piggare på morgonen nu, det kan bero på följande:
1. Jag känner mig mindre stressad och sover gott
2. Robin har praktik - vilket leder till att jag kan poppa musik på morgonen
3. Robins alarm ringer tidigare än mitt så då kan jag ligga å dra mig

Om en halvtimme ska jag glida iväg till skolan.. Idag har vi två föreläsningar som förmodligen är intressanta; "Motion som social markör" och "Barn och fysisk aktivitet". Sen ska vi få tillbaka våra PM idag, och det känns lite sisådär eftersom att jag vet att jag kommer att få komplettera och det riskerar att förstöra min dag ;-) Nejdå, ikväll är det ju tv-tisdag så då ska man vara glad - dessutom ska Robin göra pastaröra ikväll!



Måndag 3

Jag har gått och blivit en riktig hemmafru!
Städning, tvätt, handling, matlagning.. Och nu - bakning!
Det här med bakning är en nytillkommen sträng på min lyra för jag har aldrig i hela mitt 20 åriga liv bakat ensam utan har jag väl bakat så har det alltid varit i sällskap av någon - ja, tills idag då! :-) Jag fick ett infall att göra en sockerkaka med hallon och blåbär, och inte lät jag mig skrämmas av att jag faktiskt aldrig bakat utan stöd förut utan det var bara att sätta igång och hoppas på att det skulle bli lyckat! Men jag måste erkänna att det vara nära att det inte blev någon sockerkaka alls eftersom att smeten var så himla god att det faktiskt lockade att bara sleva i sig smeten må ni tro! ;-) Och som tur är var det inte bara smeten som var god, utan den färdiga kakan smakade också *namnam* - även om den inte vinner någon skönhetstävling ;-P
Ännu en gång är det bevisat: DET ÄR INTE UTSIDAN SOM RÄKNAS! =)


Måndag 2

Igår var det storstädning och tvättande som gällde.
Och idag har jag handlat och lagat tre matlådor med tre olika maträtter!
Jag gillar verkligen att få saker gjorda och ha ordning och reda, vilket kan vara både till sin för och nackdel. Att vara produktiv skapar helt ärligt en slags tillfredsställelse inom mig som gör mig glad, lugn, nöjd, lättad.. Haha :-)
Vad som återstår att göra på min lista över saker jag ska ta itu med är bland annat först och främst att börja på mitt PM, sen att köpa adventsljusstakar, beställa framkallning av kort, lägga upp gardiner - men det är inget av det är aktuellt idag, eller ja, möjligtvis börjar jag knåpa på PM:t... Vi skulle även behöva laga en bräda under vår säng som Robin hade sönder när han var lite vild för någon vecka sedan ;-) <3

På tal om något helt annat så är jag på något underligt sätt sugen på spray-grädde idag, det har aldrig hänt förut, men någon gång ska väl banne mig vara den första antar jag! Frågan är nu om jag ska ta min svarta fara till Willys och låta frestelsen vinna, eller om jag ska försöka dämpa suget med något annat. 



Måndag 1

I slutet av januari har jag haft den här bloggen i 2 år och tills dess skulle jag vilja ha lika många inlägg i mitt arkiv som antalet dagar bloggen funnits - vilket då med andra ord skulle betyda 730 inlägg. I dagsläget har jag runt 300 inlägg kvar till mitt mål så det betyder att jag nu framöver måste börja trycka ur mig fler inlägg om dagen och oftare om jag ska hinna! Anledningen till detta mål är inte enbart för att det vore coolt utan också för att jag ju har för (o)vana att mala på i långa inlägg, så om jag skulle uppdatera oftare/fler gånger så skulle det nog bidra till att inläggens mängd skulle reduceras och det måste ju ses som en bra grej! :-) Så från och med nu blire updates morgon, middag, kväll - i tid och otid! ;-)

I början när Lady Gagas senaste låt "Bad Romance" spelades så gillade jag den inte alls och tänkte; Vad är det här för en slags låt? Och tyckte inte alls att det var i stil med hennes tidigare hits som jag gillar. Men nu när jag hört den här och var under en period så har den verkligen växt enormt! :-) Malin gillar! 


Sen är det ju förstås inte ett minus att hennes videor alltid bjuder på något extra!

Söndag

Woho, det är söndagkväll och för ovanlighetens skull så känns det helt okej med ny vecka imorgon, ser fram emot den. Den goda inställningen kan ha att göra med att helgen gått rätt segt och också för att vi lämnat ytterligare ett delmoment bakom oss i skolan så nu är man lite taggad för att bita in i något nytt! :-) Den här skolveckan är kort - det är bara måndag, tisdag och onsdag som gäller så helgen som kommer blir lång skulle man kunna säga, men det behövs för då kan man skriva på PMt som ska in efter nästa helg så det är braaaa! Uppgiften är följande här nedan;


Det är en uppgift helt i min smak! :-)

Förresten är det ju första advent nästa söndag, redan skulle jag vilja säga - men det är ju för all del välkommet! :-) Måste införskaffa en chokladkalender och fler ljusstakar i veckan så man är lite redo! Nästa söndag ska jag träffa tjejerna i klassen för att fira första advent med glögg och andra alkoholhaltiga drycker, vi ska ha en så kallad "glasögonfest" vilket innebär att vi ska ha solglasögon och glida runt i mysbyxor när vi super oss fulla för då blir man mer avslappnad och skäms inte över att man faktiskt super sig fuller på en söndag! 8-) Eftersom att det är söndag så blir det ju ingen utgång heller så det känns som att det är som bäddat för spår då ;-)

Är förövrigt i valet och kvalet om jag ska ta svininfluensa-sprutan eller inte, det finns starka argument både för och emot, vilket gör det svårt att ta ställning.


Lördag

Igår var det som bekant dags för min första tenta, och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra så det var skönt, känner att det finns en möjlighet att jag faktiskt klarar den. Någonstans på vägen hem tappade jag sedan bort mitt körkort, väldigt onödigt klumpigt - och detta skedde i nyktert tillstånd vill jag understryka! Helt otroligt att man kan hålla reda på det under berusning, men när man är vid sina sinnes fulla bruk så försvinner det! Antar att det bara finns en sak att göra; Vara full hela dagen varje dag! Nåja, jag hoppas att någon vänlig själ hittar mitt rosa kort så det kommer tillbaka till mig för det känns ju inte helt 100 att betala typ 600 kr för ett nytt. 

Igår kväll blev det såklart feeest, först och främst för att fira att tentan var avklarad och för min del innebar det också att supa bort min irritation över det borttappade körkortet! ;-) Jag fick en riktigt skön och lyckad fylla igår om jag får säga det själv! Jag kastade bland annat min cykel nedför ett litet, lerigt och brant stup ;-) Anledningen till att jag gjorde det var att jag drabbades av någon form av hjärnsläpp när jag såg att vi skulle gå nedför denna brant och kunde direkt se att jag inte skulle kunna frakta ned både mig själv och cykeln tillsammans med klackar på fötterna, alkohol i blodet och med en cider i handen - så då fick cykeln åka i förväg och jag gick försiktigt ned med cidern i behåll! Det gäller att prioritera mina vänner :-) Det kanske inte direkt tillhör det mest intelligenta och mest genomtänkta jag gjort i mitt liv, men jag känner att det var bättre att göra så än att tro att jag är odödlig och sätta mig på cykeln och fara ned för denna brant. Bör tilläggas att denna brant ledde rakt ned in i en dunge så min cykel åkte rätt in i en gran så jag fick såklart gå in i granen och hämta den sen. Bra Malin, bra!

Efter sedvanlig natta-mat på MAX med Johanna och en mindre givande diskussion om sex och relationer med två fulla män så åkte jag hem och sprang runt i lägenheten och var allmänt busigt full och garvade hysteriskt. Robin hade all anledning att tycka att jag var helt bananas. Jag tog även kort på blomblad så det säger med andra ord lite om vilket tillstånd jag var i! ;-) Vad hände? Var det någon som drogade mig eller är jag bara hög på livet?

Idag ska jag städa - och tycker typ att det ska bli kul och skönt?!
Jag börjar undra om jag går igenom någon slags personlighets-förändring. Nog för att jag tappat bort mitt körkort som identitetshandling men måste det betyda att jag förlorar min identitet också?

Ni kan försöka skjuta mig, men glöm inte att jag är odödlig! ;-)


Torsdag

Att jag trivs jättebra i Örebro är något de flesta vet om vid det här laget. Men jag måste medge att det faktiskt finns ett tillfälle i månaden när det händer att man önskar att man fortfarande bodde kvar med mor och far och detta tillfället är när alla vita kuvert med fönsterrutor kommer - ja, jag pratar förstås om de nedrans räkningarna som envisas komma i tid och otid. Det kostar tydligen en del att leva, ojdå, det var något nytt för mig! ;-) Nejdå, skämt åsido.. Det är lite lustigt för igår satt jag och tänkte lite på mina pengar och kom underfund med att jag ju faktiskt inte köpt något i kläd eller sko-väg på ett bra tag nu och kände mig därför måttligt nöjd över mig själv och just därför började jag överväga att kika på något nytt att köpa till mig själv snart, men efter dagens betalningar så lägger jag bestämt ned de planerna.

Annars i mitt huvud just nu...

Hoppas morgondagens tenta går vägen!
Hoppas även att Reza åker ut från Idol.
Jag måste köpa chokladkalender.
Måste även ta tag i att stryka upp gardiner.
Ska jag börja med LCHF-kost?
Ska jag ta svininfluensa-sprutan?
Varför funkar inte Traveller-spelet på min dator?

Robin sitter och äter en matlåda efter träningen...
Robin:
Jag är stolt över dig Älskling! :-)
Jag: Jaha, hm.. vadårå?! :S
Robin: Du har gjort en riktig Robin-portion! :-D
Ja ni.. Något ska man väl vara bra på ;-) Man får glädjas åt det lilla.


Onsdag

Idag är det som alla vet onsdag/lill-lördag, men det vankas ingen utgång för mig denna onsdag av lite olika anledningar; 1. jag pluggar till fredagens tenta - well, jag försöker iaf!  2. jag måste ta och sova ordentligt för att inte kollapsa som människa. Och inte minst 3. jag har några finnar i pannan! Så med andra ord gör jag alltså bäst i att sitta hemma i mitt soffhörn med mina roliga böcker om statistik och epedemiologi och det låter väl väldigt frestande för vem som helst huh?

För övrigt går jag i tankar att överväga att lära mig dricka kaffe, det känns som att det kanske skulle underlätta mina morgonstunder såhär på vinterhalvåret - om kaffet nu gör en piggare förstås! Det är ju svårt att veta kaffe-effekten för mig eftersom att jag inte dricker kaffe i nuläget, så då vet jag ju inte om det är uppiggande och om det är värt att lära sig dricka. Men å andra sidan så tror jag att den äckliga kaffe-smaken i sig skulle vara tillräcklig för att få mig att vakna, sen kanske jag skulle inbilla mig att det piggar upp just bara för att man hört det. Andra argument för att börja dricka kaffe är att Robin dricker det och då skulle vi kunna ta en kopp tillsammans och sen får man ju inte glömma att det dessutom verkar så mysigt att köpa kaffe och ha på föreläsningarna i skolan! :-) Det funkar ju såklart med energidrycker, godis och dextrosol om man vill bli pigg för en stund, men smaken på energidrycker är jag inget stort fan av och dextrosol blir man fisig i magen av, och fisighet gäller även godis och sen kan man ju inte moffla i sig godis som en tok i skolan - speciellt inte när man ska bli hälsoutvecklare - hur skulle det se ut?! (Okej, egentligen bryr jag mig inte ett skit om det, men mitt slags sätt att moffla godis på håller jag nog för mig själv på hemmaplan)  

Imorgon är jag ledig från skola och Robin likaså så jag kan inte sticka under stol med att det ska bli skönt att inte behöva gå upp kl 7 som jag gjort de senaste dagarna och inte heller störas av att han går upp utan ligga och dra oss lite i egen takt. Imorgon har jag även namnsdag, och många andra med mig när det står Elisabet i almanackan, så då blire en paus i pluggandet för en namnsdagsfika med wienerbröd har jag bestämt! :-)

Ihelgen kommer förresten mina gamla kära vänner Göteborgs-Davv och Maac till Örebro, angenämuuzzZ! Så på lördag hoppas jag att alla är taggade för utgång för det är jag! <:o)


Tisdag

God Morgon!

Ett faktum jag inte alls gillar är att jag tydligen gått och blivit en morgontrött jävel, och det suger rent utsagt! Jag har jämt tillhört den lilla morgonpiggelina skaran, men nu verkar det vara dags för det skedet i mitt liv där jag är morgontrött och startsträckan på morgonen är milslång. Om jag själv fått bestämma så önskar jag att mitt liv börjat med att jag var morgontrött och att jag nu skulle förändras och gå åt det morgonpigga hållet, det skulle ju vara en positivare förändring och förbättring :-) Eftersom att jag tidigare i mitt liv inte haft några problem med att kliva upp så har jag aldrig förstått de som klagar över att behöva gå upp, snoozar och sånt, jag har typ tänkt; "Men hur svårt kan det vara?! Det är väl bara att kliva upp så är man igång!" Men nu mina vänner har jag vänt kappan efter vinden och tar tillbaka allt jag någonsin tänkt om morgontrötta för nu är jag en av dem och de har min fulla förståelse! Jag är nämligen inte alls mig själv på morgonen, jag känner mig som en zombie och får för mig att jag inte är vaken utan drömmer allting. Som det är nu så vet jag inte om jag är glad eller ledsen när jag vaknar, jag är en likgiltig mumie som tänker nästan varje morgon när alarmet går igång att jag ska sluta leva, hahaha :-)

Well, tisdag idag, ny dag och nya tag med allt! 
Även om det här var en såndär morgon när ögonfransarna inte vill lägga sig rätt och man i all iver då råkar fumla in med borsten hårt i ögat och det börjar tårfyllas så allt blir en smet runt ögat så får man inte ge upp utan kämpa på! ;-) (Även om jag hade god lust att kasta saker in i väggen, hoppa och stampa det hårdaste jag kan och lägga mig bredvid min sovande Tiger igen)

Dagen idag börjar med gruppmöte där vi ska sammanställa lite olika jämförelser, kommer nog gå smärtfritt hoppas jag - om alla kan hålla sams och dra åt samma håll. Därefter har vi en föreläsning som är viktig inför tentan på fredag så jag har tagit på mig lyssnar-öron och informations-inhämtnings-hjärnan idag för att suga åt mig som en svamp av allt viktigt! Sen efter föreläsningen så är skoldagen till ända runt 12, det är nice! Även om jag är morgontrött så föredrar jag hellre att ha morgon-skola än att börja på eftermiddagen, för när jag kommer hem idag till lunch så har jag ju så gott som hela dagen kvar till mitt förfogande! :-) Idag ska jag försöka vara väldigt effektiv och aktiv på hemmaplan - tanken är att handla, tvätta, laga mat och tentaplugga innan jag lägger mig i soffan för 4 timmars tv-tittande ikväll 8-)

För att peppa upp mig inför dagen gjorde jag en tack-film;
http://www.tackfilm.se/?id=1258439329477RA45

   
 

Söndag

Yoho! Gles uppdatering från min sida va!

Helgen som just passerat har varit bra på många punkter, jag är iaf nöjd! Känns faktiskt som att helgens dagar för en gångs skull gått rätt så långsamt för ovanlighetens skull, det gillas, hoppas alla helger framöver kommer gå i samma långsamt sköna takt för det behövs! :-)
Tänkte dra en liten resumé och sammanfattning av dagarna som passerat...

Fredag: Vi sov först och främst till kl 11 och det var ljuvligt för den trötta människan jag blivit på sistone! Dagen som fortsatte efter frukosten var mest en färdsträcka och väntan på att kvällen skulle komma eftersom att det är då det riktiga fredagsmyset infinner sig när Idol börjar, hehe ;-) Robin hade några kompisar här på kvällen för att lira nhl och käka tacos så jag blev helt enkelt förmanad till att se på Idol i sovrummet istället för vardagsrummet, men det gjorde mig inget för där satt jag gött med massa kuddar, täcken, godis, dricka, ostbågar och nötter :-) Synd att Reza inte åke ut bara :-] 

Lördag: Upp och hoppa gummisoppa i bra tid för att fixa sig och packa för ett dygn i Köping! Åkte med familjen till Västerås och firade gammelmormor och där bjöds det sedvanligt på både kakor och mjuka godsaker och avlutningsvis med den godaste jordgubbstårta som någonsin passerat min väg, tog därför tre bitar eftersom att det inte är varje dag man äter något så gott så då ska man passa på! ;-) Väl hemma hos mor och far i Köping sen så bjöds det på kebab, som jag förövrigt inte ätit sedan flytten till Örebro, och jag kunde återigen konstatera att Köping nog faktiskt har den godaste kebaben. Med en fullproppad mage styrde jag snabbt och spontant om mig för fest, lika bra att ta chansen! Mötte upp Sanne och Amanda och vi drog till en förfest med lite blandat folk, mest yngre men men funkade det med! Därefter blev det B&S såklart, min första gång där och det var nice - mycket tack vare sällskapet och att man träffade gamla ansikten och dansade sååklart :-) Gick sedan hem i november-regnet med den jag älskar mest och däckade som två klubbade sälar. 

Söndag: Man kan även kalla denna dag för ätar-dagen! Dagen började med att det blev en lååång, stor och trevlig söndags-frukost med familjen. På dagen åkte vi till Robins farmor och farfar, de bjöd på massa plättar - jag älskar plättar med socker, sjukt underskattat, skulle kunna äta det som snacks! :-) Mätta och belåtna av plättizar for vi till Robins mormor och morfar. Robins mormor skulle ta sig an att klippa Robins kaluffs och jag och morfarn låg i varsin soffa och glodde på finalen av Biggest Loser! Han verkar vara en minst lika stor tv-nörd som mig, hade vilda diskussioner om program vi båda är insatta i, både hissade och dissade! 8-)
Klippt och klart så drog vi på eftermiddagsfika hos Robins mosters familj där det slogs på stort och bjöds på allt från paj, till kladdkaka, rulltårta, kakor i alla dess former, bullar, biskvier... Ja, behöver jag ens säga att jag trivdes, gott sällskap och gott att äta= oslagbar kombination!? Efter visiten där så var det sedan hög tid för oss att lämna Köping och bege oss hem till Öret igen!

På vägen hem slog vi på stort och hyrde tre filmer så nu har vi något att bita i tillsammans med chirre och dirre! :-) Men först maaaat, vi har gjort en egenkombinerad tacoröra som vi ska avnjuta! Bra avlut på helgen! Nu laddar vi för en ny vecka som avslutas med första tentan på fredag! Buuääwh..

Fredag



Sköööön va?! :-D

Onsdag

Jag måste säga att det förvånar mig lite att det redan är onsdag idag och på god väg att bli torsdag om några timmar, jag hänger inte riktigt med! Började inte veckan nyss?! :-) Men för all del så är det inte mig emot att dagarna går såklart! :-) Mot ännu en lyckad helg liksom, haha, min vanliga fras! Ihelgen ska jag bland till Västerås och gratta gammelmormor som fyller 91år på lördag, och därefter stannar jag kvar i gamla Köping för att tillbringa kvällen med min bästa familj - det blir lite lördagsmys på gammalt hederligt vis framför tv:n med massa gott och sedan ska jag&älsklingen min sova kvar i min gamla säng som vi gjort så många gånger förut! 8-) Robin ska ut med sitt gamla fotbollsgäng i Köping på kvällen så då tar jag tillfället i akt att tillbringa lite kvalitetstid med familyn<3 

Idag är det som sagt onsdag och ett annat namn på onsdag är ju som bekant Lill-lördag så ikväll står lite onsdags-festligheter på min meny, det var längesedan jag var ute såhär mitt i veckan men denna vecka vare dags så det blir förfest och utgång med some nice girlz snart! :-) Man kan behöva göra lite spontana och roliga saker tillsammans emellanåt! Sitter med för många mackor i magen, lyssnar på bra musik och känner hur stämningen infinner sig sakta men säkert! :-) Livet är bra angenämt stunder som dessa! Jag undrar vad jag gjort om jag bott kvar i Köping fortfarande, suttit och glott på Bonde söker fru på mitt rum med godis eller nått förmodligen, haha... Inga fel med det dock, det kommer jag ju att göra nästa vecka! 8-) Jag är bara så glad att jag bor i Örebro för här händer det saker!!!!

Det är egentligen lustigt hur bra jag och Robin kompletterar varandra -
jag står för festandet och han för sportandet - raka motsatser! ;-)
Allt jag har att säga nu innan jag drar är:
LIVET ÄR HÄR OCH NU OCH INTE SEN,
MAN ÄR BARA UNG EN GÅNG -
SÅ LEV LIVET! PEACE OUT! =)


Tisdag

Bröl, bröl, bröl hej! :-) Ikväll har jag värsta jobbiga cravings, nog för att jag brukar gå runt och ha lite dåligt karaktär i vanliga fall också men ikväll är det värre än vanligt. Försöker att dämpa min sugenhet med allt, men ingenting funkar, ska snart testa popcorn. "Det enda sättet att bli av med frestelser är att falla för dem" sägs det, och visst ligger det något i det. Det är svaga stunder som dessa som jag undrar hur mina cravings kommer att bli när jag är gravid om de är såhär på starka när jag inte är gravid - jag kommer att bli ett litet monster =)

Eftersom att andra delkursen började igår så var det också på tiden att köpa litteratur för massa pengar så nu är jag snart ännu mer redo - men jag måste bara flika in med att köp av litteratur på något sätt svider mer i plånboken än om man skulle köpt skor eller kläder för samma summa - vilket egentligen är underligt eftersom att alla böcker man köper kan ses som en investering för min framtid! Kanske kan det handla om att läsning av böcker inte riktigt medför samma tillfredsställande känsla inombords som att ha på sig något klädesplagg man gillar eller ser bra ut i, det kan ju rent av påverka en hel kväll i rätt riktning för att man är bekväm - till skillnad mot en bok som rent av kan förstöra en kväll ;-) 

Idag är det ju tisdag och det betyder i skrivandets stund att jag såklart bara ligger och degar framför alla schyssta program som kanal 5 visar såhär på tisdagskvällarna, tänk att det kan vara så skönt att bara ligga och glo på tv alltså, inte behöva tänka utan bara vara! :-) Imorgon börjar jag dock 08.15 och det är inte alls lika angenämt eftersom att jag verkligen har blivit en riktig sömntuta och en morgontrött jävel! Men, nu ska jag inte vara negativ för det kommer jämt något gott ur det dåliga så det gäller att se det just från den ljusa sidan och det som är bra med morgondagen är att jag slutar kl 12 så då har jag hela dagen till mitt förfogande sen! :-) (Då kan man exempelvis ta igen lite sömn om man önskar)

Här nedan är jag i mitt nya mörkare hår förresten!
Känner mig mognare, snällare, klokare och som att jag har nå djup ;-)
[Förmodligen bara en illusion]

 


Måndag

Tjabba!

En ny vecka har nu satts i rullning och börjat sin färdsträcka mot helgen!
I skolan började en ny delkurs idag, det känns rätt så bra trots att jag vet att den kommer att bli hektisk och välfylld med olika moment - jag känner mig åtminstone laddad nu, men motivationen kan ju svika längs vägens gång. Man får försöka ha i åtanke att allt man gör nu kommer att resultera i något bra så småningom - rättare sagt om ca 2 ½ år, hehe. Det kan tyckas låta som att det är långt kvar till man är färdigutbildad, men faktum är att de tre åren på högstadiet och gymnasiet gick fort så då kommer det nog inte vara någon skillnad nu under universitetstiden.

Helgen som passerat har verkligen givit mig ny energi och en bra glöd, det kan nog bero mycket på att vi avslutade första delkursen i fredags och lämnade den bakom oss, sen att jag både tagit det lugnt och festat! Lördagens förfest här hos mig blev riktigt bra tror jag alla som var här var eniga om! Det var en riktig tjejig anda med massa singstar, sång, dans, lek, drinkar, skratt och skvallerprat. Vi planerade även andra roliga saker vi ska göra tillsammans framöver och som man kan se fram emot när allt bara känns grått, trist och mörkt - vilket tillvaron ofta har en förmåga att göra såhär års.

Igår eftermiddag åkte jag till Köping för att sedan hoppa in i familjens bil och åka med dem till farmor och farfar i Västerås, där bjöds det på familjepizzor som satt väldigt fint vill jag lova. Sen blidde det ju farmors goda vaniljbullar, mandeltårta och kakor. Kan en helg avslutas bättre än så? 

Nu sitter jag med cola och chips och bara njuter av nuet efter träning och dusch.
Imorgon ska jag färga håret till lite åt det rödbruna hållet, spännande! :-) 


Lördag

Hej och hå, svetten lackar för idag har jag banne mig varit aktiv och flängt sedan dagen började, vilket resulterat i att jag fått en del bra saker gjorda - heja mig! :-) Jag har bland annat tränat, shoppat loss rejält på både ÖB och Ikea, köpt Singstar och sist men inte minst så har jag storstädat inför kvällens förtagg här med massa coola chicks. Att städa innan man ska ha förfest kan ju anses vara helt meningslöst eftersom att det ändå kommer bli lite spill, smulor och sånt, men det behövdes ändå en uppfräschning här hemma och dessutom så får de ju ett bra intryck när de kommer! ;-) Nu ska jag bara duscha, sminka mig och sluka en pizza så är jag redo för att brudarna ska dyka upp! Jag är så taggad att det är skrämmande, men jag ska försöka ta det relativt lugnt med drickat trots att jag kommer ha tillgång till mer om jag vill nu när jag är hemma hos mig själv än om man är hos någon annan för då tar man ju med sig en viss mängd bara! ;-) Robin har blivit portad och bannlyst att visa sig i lägenheten ikväll, höhö.. Nejdå, så illa är det inte :-) Han coachar Köpings herrar i innebandyn idag och sedan skulle han spendera kvällen där så det passade bra att bjuda över folk.

Så här i slutet vill jag ge er ett tips: Att besöka Ikea på en lördag rekomenderar jag endast om man gillar att trängas bland folk och stå i milslånga köer, så är du under tidspress, åk dit en måndagkväll för annars riskerar du att tappa humöret och vara nära på att slå någon!
(Talar av egen erfarenhet från idag)

Min outfit för ikväll blir svart och grå-glittrig, disco-style!


Vad återstår att säga? IKVÄLL KÖÖÖR VI!!!! <:o) The night belongs to us!

Fredag

Jahaja, då har det äntligen dragit ihop sig för lite välförtjänt freeedaaagmys efter en tuff skolaktiv vecka som avslutades med att jag skickade in mitt PM kl 16.58, 2 minuter innan deadline som var kl 17! Det gäller att utnyttja tiden till max?! :-) Robin är iväg på galej ikväll hos en lagkompis som skulle ha kombinerad lag&inflyttningsfest så min kväll kommer att spenderas i sällskap av min ensamhetsskugga, men den funkar faktiskt bra som sällskap den med ibland! :-) Det var några i min klass som skulle på korridorsfest ikväll för att fira att PM&tentor är över, jag gick i valet och kvalet om jag skulle hänga på, men sen kom jag fram till att det kunde vara skönt med en lugn återhämtande kväll såhär efter en intensiv vecka.. Ladda lite batterier inför nästa delkurs eftersom att det blir rätt intensiva veckor då - tenta om två veckor redan! Men imorgon är det en ny dag och då finns det ingentng som heter lugnt för då är det min tur att festa och fira, och då blire festa av kan jag lova, för vi ska röja, ösa och veva järnet! ;-)

På tal om något helt annat så har jag på något mirakulöst sätt glömt att berätta den angenäma nyheten om att vi numera har digitalbox som gör att vi har tillgång till en massa flashiga kanaler! :-) Och det gillar ju jag som är ett inbitet TV-freak såklart! 8-) Dessvärre så befarar jag att de kommer att försvinna tids nog eftersom att de inte ingår i det programpaketet som vi betalar för, så jag gissar att deras idé är att göra lite reklam för kanalerna så att vi ska bli sugna på dem och köpa till eller nått ;-) Vad sägs liksom om bland annat TV4 Comedy, TV400, alla Canal+ - kanalerna, Comedy Central, och inte minst - bäst av allt... *trumvirvel* Playboy-kanalen på nätterna! ;-) Bättre än så blire ju inte!

Nu har jag duschat och satt in en pizza i ugnen som ska avnjutas till Idol.
Till efterrätt har jag laddat med Vicknings-chirre och ost-dipp - äntligen, det var på tiden! :-)
 
  
Rutiga pyamasbyxor, check! Tända ljus, check! Mys-sockar, check!

Torsdag

Ungefär såhär känner jag mig idag! :-)
Döm inte hunden efter håret! Dont judge the book by its cover!
Det är ju trots allt inte utsidan som räknas, right?


Onsdag

Första snön kom idag! :-) Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker det är bra eller dåligt, men lite speciellt måste jag medge att jag tycker att det är varje år när snön faller för första gången och jag antar att känslan av årets första snö sitter kvar sedan man var barn. De senaste åren har jag dock förknippat snön med svårigheter att ta sig fram, men inför årets vinter så känns lite lite bättre för i Örebro skottar de cykelvägar och trottoarer innan de snöröjer bilvägarna till skillnad mot i Köping, så det är angenämt och förenklar vintern lite när man kan svischa fram på cykeln, dock med lite mer försiktighet än vanligt men ändå! :-)

Den här veckan har jag för ovanlighetens skull gått upp tidigt alla dagar, kl 7 har alarmet tvingat upp mig och sedan har jag spenderat hela dagarna i skolan till runt 5-snåret, så imorgon är jag verkligen berättigad och förtjänad en sovmorgon utan att ställa klockan tycker jag - bara sova som Törnrosa till man tycker det är dags att fånga dagen! Det är verkligen inte hälsosamt att gå upp tidigt! Jag överdriver inte när jag säger att jag helt seriöst övervägt att gå i ide under vintern som björnarna gör, eller åtminstone bara ligga hemma under täcket flera dagar i sträck. Hehe. Får nästan ett släng av myskänsla inombords av vetskapen att jag faktiskt inte behöver kliva upp ur sängvärmen när det fortfarande är mörkt ute imorgon, sen att bara luffsa runt här hemma hela dagen och göra det som faller mig in :-) Kanske till och med slår på stort och tränar, det skulle jag sannerligen behöva, det är ett som är säkert!

Jag vet att jag nämnt det förut men det tål att upprepas eftersom att något positivt; min sambo är så sagolikt bra! Idag har han tvättat två maskiner, lagat matlådor, plockat undan lite och handlat - så glöm det där jag nämnde tidigare i veckan om att vårt hem skulle få komma i andra hand under hans tenta-period och mitt PM-skriv! Vad har jag gjort för gott i mitt liv för att förtjäna honom?! Eller ska man vara misstänksam och iställt undra vad det är han ute efter eller vad har han dåligt samvete för som beter sig så exemplariskt?! ;-) Haha... Jag får väl kanske dra mitt strå till stacken imorgon när jag är ledig, men bara kanske...

Nu blire te och rostade mackor!


Måndag

Ny vecka, nya tag, nya mål, nya måsten men inte minst även nya nöjen! :-)
Mitt enda mål den här veckan är att bli färdig med mitt PM så fort som möjligt och vara nöjd med det när jag skickar in det på fredag.
Min förhoppning av veckan är att dagarna går i snigel-fart och racer-fart på samma gång, om det är möjligt så skulle jag tacka för det! Det betyder med andra ord att jag vill att fredagen ska vara här så fort som möjligt eftersom att helg är angenämt och det är extra skönt att ta helg när man just avslutat ett kapitel. Men å andra sidan så vill jag att dagarna ska gå så pass långsamt att jag hinner med allt som jag vill göra! :-)
 
Vi har som sagt fått en medhjälp i vårt hem nu i form av en liten bänk-diskmaskin och den gillar vi! :-) Brumse kallar jag den... Diskmaskin är slött och bra, och man tar såklart all hjälp man kan få för att slippa den biten åtminstone. Nu saknas bara en robot eller ett riktigt hembiträde som gör allt det andra! Den här veckan skulle en sådan komma väl till pass eftersom att jag antar att vårt hem kommer att få lida lite och komma i skymundan när annat prioriteras, men vad gör väl det egentligen? Lite skit har ingen dött av :-) 

Klockan är nu efter midnatt och i rummet är det bara jag, mina tankar och ljudet av ivrigt smattrande tangenter.
Jag gillar natten när det är tyst och lugnt, alla har somnat och mörkret omger mig. Natthjärnan har slagits på och kreativiteten flödar som aldrig förr, vilket egentligen kan ses som ett lyx-problem eftersom att jag lätt kan flyga ut mer än nödvändigt... Mitt PM är i nuläget 6 sidor för långt, ajaj, men jag har hellre för mkt så att jag kan rensa än för lite och måste tvinga fram mer. Att få orden att komma har aldrig varit ett problem när jag skriver arbeten, snarare tvärsom, har man väl börjat så är det svårt att få stopp på dem - ibland känns det som att jag bara behöver skriva första bokstaven på en mening så är det plötsligt två sidor, hur nu det går till. Det är ju trots att kvalité och inte kvantitét som räknas - men vem säger att det ena nödvändigtvis måste utesluta det andra? Går det inte att ha kvantitet med kvalité?

Killen på bilden nedan - han är iaf kvalité å äkta vara!
En sån önskar man att alla hade <3


Söndag

Hejhoppsan!

Efter två dagar helt i lathetens tecken på alla områden och med massa ätbart så var min tanke att jag skulle kliva upp i relativt god tid idag för att ta tag i livet och få det i sin rätta bana igen, tänkte börja dagen med träning/promenad för att riktigt kicka igång och piggna till... Men det har tyvärr inte riktigt gått som jag önskat med den planen. För det första vaknade jag kl 11 och det första jag gjorde var att sätta mig framför tv:n och käka godis - bra jobbat mallan, heja mig! ;-) Sen blev det x antal rostade mackor på det, och nu sitter jag här som en annan dålig degklump. Disk, lite småplocks-städning, träning och mitt PM kallar på mig och jag säger "men jaaa snart, snart ska jag slita mig!"  
 
I eftermiddag (16.30) har Robin match på hemmaplan mot Lidköping och han har dagen till ära lyckan att vakta målet så jag ska såklart sitta där som the biggest fan i egen hög person och håll tummarna för att han gör bra ifrån sig och att matchen slutar i segerns tecken för laget! (Annars riskerar kvällen att bli tyst&tråkig antar jag)

Men till matchstart är det 4 timmar kvar och de timmarna ska/måste fan fyllas med vettiga saker från min sida! Först ut är träning, sen en dusch - inte lukta ursch! :-) Därefter blire någon form av kombination mellan "Biggest loser" och PM-skrivande... Hehe 8-) Sist ut på min lista är disk och städning, de kan vänta lite så de tar jag hand om ifall jag hinner ;-)
Och sist men inte minst så avgörs ju allsvenskan idag och den matchen ska jag ju såklart se på tv! IFK Göteborg eller AIK? Jag hoppas verkligen att de blåvita Änglarna gör vad som står i deras makt och tar guldet till Götet!

Ikväll äre "Ensam mamma söker" :-) Det närmar sig slutet!

Mot helgen, då är man fri som en fågel igen! Då blire fest! :-)
 

RSS 2.0